Prima shop

Wat je zoekt is er. Beschrijving komt overeen met de werkelijkheid. Snelle levering, goed verpakt, geen schade.

Werkt, maar…..

Gisteren 2 muizen gevangen. Een in de trip trap val en een in een zelfgemaakte (ook diervriendelijk). Moet erbij zeggen, dat het om een muizenplaag op balkon gaat. De woningbouw heeft twee jaar geleden eindelijk wat gedaan en heeft ook geholpen, toen, maar nu zijn ze er weer. Erg lastig als je een fanatieke tuinier bent en al je net ontkiemde zaadjes worden opgevreten: wortels, sla, bloemen…..de trip trap heeft dus gewerkt, daar ben ik zeer tevreden over. Maar het is wel een iel iets en lastig schoon te maken. er is ook al aan geknaagd en ik hoop, dat ‘ie nog een keertje werkt. De levering liep perfect en het muisje heeft overleeft, de val heeft gewerkt, dat zijn de belangrijkste factoren.

• Klantenservice N.v.t.

Product werk heel goed...

Mijn annabellen worden met rust gelaten door de slakken...

• Klantenservice

Snel en prima levering g

• Klantenservice

Snelle levering en goede feedback

Ik bestelde 5 electrische mollenverjagers op woensdag. Ik kreeg al snel bericht dat ze donderdag levering verwachtten van hun leverancier. En vrijdag kreeg ik ze inderdaad zelf geleverd. Netjes

probleemloos

goede site (10), makkelijk te bestellen (10), acceptabel prijsniveau (9) en razendsnel in huis (10), resultaat een vette 9!

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering. Zeer tevreden mee.

Prima firma.

Betrouwbaar, correct. Alle vertrouwen om in de toekomst nog bestelling te plaatsen.

Prima product

Prima product zoals beschreven in de advertentie. Ondanks besteld voor 22.00 uur werd het product pas 2 dagen later ontvangen...

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Veel keus, goede informatie op website

Prima webshop, goede informatie, snelle bezorging.

correcte levering en snel

snelle en correcte levering

Oke

• Klantenservice

Levering was uitstekend op tijd en netjes verzorgd

Mijn ervaring met het apparaat is dat ik de indruk heb dat het tot nu toe weinig helpt. De meest vogels zitten vrolijk op het dak. Het kan zijn dat ik in een omgeving met veel dove vogels woon.

Subliem

Overzichtelijke site, snelle levering en ongelooflijk vriendelijke, geduldige & hulpvaardige mensen van de klantenservice. Gewoon subliem, perfect en een belangrijke reden om vaste koper te zijn.

Snelle, goede service

2 items besteld en werden volgens afspraak de volgende dag geleverd

• Klantenservice

Snel levering een goede prijs-kwaliteit van het produkt. Ik ben heel blij.

• Klantenservice

Duidelijke website en snelle levering

Heel erg tevreden

Goed product, scherpe prijs en een razend snelle levering

Supersnel

Goed en snel

• Klantenservice N.v.t.

snelle levering van het juiste produkt

Na lang gezocht te hebben op internet heb ik uiteindelijk bij AllesTegenOngedierte.nl de juiste oplossing weten te vinden tegen de komst van vogels onder mijn dakgoot. Een aanbieding van een rol muizengaas van 20 meter met bijna 50% korting werd binnen 24 uur keurig bezorgd. En na bijna 2 uur zat bijna de hele rol rondom het huis onder de dakgoot. Het produkt doet precies wat ik wil. Geen vogelnestjes meer onder de dakgoot want de vogeltjes kunnen er niet meer bij.

Niet werkend product

Heb apparaat dat vogels met ultrasone geluid verjaagd gekocht welke geen vogels hinderen, de vogels bouwen een nest op 50cm van het apparaat.

• Klantenservice

Direct geleverd. Precies wat we besteld hadden!

Precies zoals het moet zijn.

Prima band

Erg effectief

• Klantenservice

Om 19:00 u besteld en levering de dag nadien om 15:00u.

Beter kan niet. Top service.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl