Heb Pireco slakken preventie gekocht. Duidelijke info. Snelle levering. Heb 2 producten, korrels en vloeistof gebruikt in mijn tuintje en het werkt prima.

Gewoon alles volgens afspraak

Ik vind het belangrijk dat er gehandeld wordt naar afspraak, kort om doe wat je zegt.

Goede service.

Omdat ik een verkeerd artikel had besteld heb ik gebruik gemaakt van de retourregeling. Na contact hierover te hebben gehad met de vriendelijke dame van de klantenservice, is alles perfect geregeld en werd naar mij het juiste artikel gezonden. Zeer tevreden over deze webwinkel .

alles goed verlopen

Goede producten slechte levering

Beschadigde kooi Beschadigde pot lokstof

• Klantenservice

Goede service snelle levering.

• Klantenservice

De vliegen lamp werkt niet naar verwachting

Als vliegen vliegen achterna vliegen, dan werkt de vliegen lamp niet naar behoren…

Snelle levering, product werkt goed

Snelle levering, product werkt goed

Dik voor elkaar

• Klantenservice N.v.t.

Vlot geleverd, probleem direct opgelost!

Laatst 5 rattenvallen besteld, na 22.00 uur, dus dagje wachten. Na de ontvangst bleken bij alle vijf de vallen de bijbehorende sleutels te ontbreken. Maar na 1 telefoontje, waar ik direct iemand aan de lijn kreeg, werden deze gelijk opgestuurd en zijn de volgende dag binnen gekomen. Dus, vlotte levering en aftersales ook een dikke pluim! Nu wachten dat de ratten er in gaan lopen...

Goedkoop, maar trage verzending

Het duurde meerdere werkdagen voordat het verstuurd werd

• Klantenservice

Fijn dat je ongebruikte items van een bestelling kunt terugsturen tegen redelijke portokosten.

Goed product

Snelle levering goed product en diervriendelijke muizenval kon de muis in de natuur vrijlaten.

• Klantenservice

Diervriendelijke muizenvallen. Gemakkelijk in gebruik.

Doet wat het zegt

Heb de tuin gespoten ben blij met het resultaat

Netjes op tijd geleverd

2 verschillende Ultrasoon duivenverjagers besteld. Deze werden keurig op tijd geleverd zoals aangegeven door de webshop. Echter vielen de producten mij ontzettend tegen. Ze zijn erg klein en hebben vrijwel géén bereik, helaas zien we dan ook géén resultaat wat wel erg jammer is want het leek zo'n mooie oplossing maar achteraf toch een beetje weggegooid geld.

Positief

Bijzonder snelle verzending, uitgebreid assortiment, goede prijzen. Ik ben zeer tevreden.

• Klantenservice N.v.t.

Week moeten wachten op de bestelling

Een week moeten wachten tot de bestelling

Alles tegen ongedierte

Duidelijke site, genoeg informatie over betreffende artikelen die in de Webwinkel staan. Snelle levering . Content ermee.

• Klantenservice N.v.t.

Duidelijke website, uitgebreid aanbod van produkten.

Hele snelle levering, top produkten

• Klantenservice N.v.t.

Een prima website en goede service, product super snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Gekregen wat ik besteld had.

Correcte levering. Snelle service.

• Klantenservice N.v.t.

Veel keuze en goed product.

Ruime keuze en een goede producten.

1 van de plastic vallen waren stuk

2 vallen besteld, 1 was er stuk, echter voor 2 euro niet de moeite om terug te sturen. Dus heb ik zelf er niets aan gedaan. Verpakking was wel heel, dus geen transport fout

• Klantenservice

Goed maar manier van bestellen mocht wel wat flexibeler

Alles snel en correct geleverd. Door het systeem eventjes verkeerd te hebben gebruikt mocht ik op een order zo'n vier euro onder het bedrag van 'gratis verzenden' nog maar eens bijna vijf euro verzending betalen. Deze bestelling werd vastgelegd en kon ik niet meer veranderen. Jammer was dit en ergens gewoon vijf euro weggegooid die ik gerust in aankopen kon omzetten.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl