Alles prima verlopen

De bestelde ultrasoon kattenverjager met lader (scheelt batterijen) was redelijk geprijsd en werd keurig verpakt en snel geleverd. Een klein aandachtspunt is dat je zelf iets moet vinden om de kattenjager mee in de grond vast te zetten en het was even puzzelen om de lader aangesloten te krijgen op het apparaat. Tip: aan de zijkant kan je een klein plastic flapje opzij schuiven en dan verschijnt de opening waar de lader op kan. Het apparaat staat er nu een week en doet keurig zijn werk. De 90 graden doet het goed maar de reikwijdte is hooguit 7-8 meter. Dat is voor ons voldoende. Als je vogels in je tuin wel wil houden kan je het geluid beter niet hoger als op stand 1 zetten.

Levering op tijd

• Klantenservice N.v.t.

Nooit meer bestel ik daar nog

Bestelling meer dan 1 maand achtergebleven zonder info als ik geen bericht had gestuurd wist ik van niks

• Klantenservice

Andere product geleverd gekregen dan besteld.

Andere product geleverd gekregen dan besteld.

• Klantenservice

snel, goedkoop en goed spul

zie boven

Goede webwinkel!

Ik had bijna 10/10 gegeven. Alleen de levering is wat tegengevallen. De belofte van voor 22u besteld, de dag erna geleverd is mislukt. Uiteindelijk is het de dag erna geworden. Ik had wel eerst een mail gehad met de uren van de dag erna. Ik dacht wauw dat is de eerste firma die haar belofte nakomt. Helaas is de levering niet gekomen. Weer een nieuwe mail gehad met andere uren. En ja toen wel! Dat ligt niet aan de firma zelf maar aan de pakjesdienst!

Verzending was snel.

Ik heb jullie hulp nodig. Ik had gehoopt dat mijn probleem opgelost zou worden. Ik heb een vlooien uitbraak gehad en na 20 spuitbussen elke dag zuigen heb ik bedrijf hele huis laten spuiten. Toen kwamen er allemaal kleine zwarte beestjes tevoorschijn die zitten in de kussens Vd bank gingen ook niet dood van jullie middel. Kruipen in kleren bijten veroorzaken wondjes en kruipen in bestaande wondjes. Diotemineaarde helpt ook niet dus weten jullie iets om ze te doden. Ik wordt er niet goed van. Eeest vlooien en nu deze smeerlappen. Sommige zijn zo klein als een zandkorrel zwart en die bijten zijn groter.

Ben tevreden

Ben tevreden

2 vallen niet compleet

2 vallen niet compleet er ontbreken onderdelen

Goed geregeld,

Bestelling klopte zoals besteld en werd supersnel geleverd

Vlot geleverd

Snelle levering, duidelijke website

Snelle levering, duidelijke website. Snel gevonden wat ik nodig had.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

De muizen dansen nog steeds rond

snel opgestuurd maar geen resultaat

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Snel gevangen

Met pindakaas 8 muizen gevangen. Mooi resultaat

Hele goede Service

Met zo'n uitgebreid assortiment (super) gaat er wel eens iets mis. Als je dan kunt rekeninen op een perfecte klantenservice en zeer nette afhandeling dan is dit een voorbeeld voor andere bedrijven. Uitermate tevreden, alleen ongedierte minder, ze worden allemaal gevangen ;)

Muizenval werkt niet

Na alle veel belovende recensies maar een muizenval besteld, dit was de muizenval waar meerdere muizen levend in kunnen. Deze muizenval werkt (bij mij) niet. Verder was de service en verzendtijd prima.

Heel goed producten

Alles ok

Alles ok

• Klantenservice N.v.t.

De bestelde lijmplakken werken niet

• Klantenservice

Leuk vormgegeven, diervriendelijke muizenval (hoewel de muis zich nog niet heeft laten vangen).

• Klantenservice N.v.t.

Snelle verzending!! En goede prijs!

Simpel en snel! Fijn dat het zo kan!

Duidelijke website, snelle bezorging

Rattenval werkt prima. Al 2 gevangen, hopelijk waren ze dat!

Supersnel en correct

Erg tevreden.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl