Top producten

Duidelijke site, snelle levering, top producten. Muizengif en kit gekocht. Na 2 dagen geen muis meer gezien!!!

• Klantenservice N.v.t.

Direct bezorgd en zeer effectief. Muizen niet blij maar zijn wel weg!

Akelig. Maar muizen zijn ook niet fijn. Erg effectief middel. Dank. Geen muis meer gezien.

Snelle levering!

Duidelijke communicatie en produkten werden snel geleverd. Over werking van de diverse producten kan ik zo kort na de koop nog niks zeggen.

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende kwaliteit van producten aan top prijs

Ik had in eerste instantie 25 € uitgegeven aan 2 muizenvallen op bol.com. Deze bleken van een mindere kwaliteit. Aan dezelfde prijs had ik 5! valletjes bij allestegenongedierte.nl en ze bleken dan ook nog eens veel effectiever. Alle valletjes hebben ondertussen prijs gehad, deze van bol.com hebben we weg moeten doen.

Nuttig product

Het is een, voor mij, nuttig product. In de reguliere winkel niet meer verkrijgbaar omdat het een "Zomer-product" is!!! Daardoor vind ik de verzendkosten aan de hoge kant.

• Website N.v.t.

.... ... ..

ik wacht nog op rest van mijn bestelling en daarom nog niet betaald

Zeer Positief

Snelle levering, en wat belangrijker is; een product dat werkt tegen die irritante meelmotten!

zie beneden.

Nadat ik de mol gesignaleerd had heb ik de triller besteld en geplaatst, maar volgens mij heeft hij oordoppen op want hij drukt de triller er uit. Kan niet de bedoeling zijn volgens mij, dus mijn waardering is slecht. jammer dat ik geen foto's/ video's kan plaatsen had je het kunnen zien. groeten Hemmie Hummelink

• Klantenservice N.v.t.

Heel lang wachten tot er werd geleverd.

Ondanks dat het gekochte artikel beschikbaar was in de webwinkel heb ik weken moeten wachten op de levering.

• Klantenservice

snelle levering en goede service

Er miste iets bij een levering maar dit werd direct opgelost

super

Heel goede service, klantendienst etc...

alles was naar wens

het was aangenaam werken met de toestellen

• Klantenservice

Bestelling makkelijk geplaatst. Kort erna bevestiging ontvangen dat het pakket werd klaargemaakt. De volgende dag keurig afgeleverd. Niets op aan te merken dus.

Prima snelle levering,

Positieve ervaring, goede service.

• Klantenservice

Snelle levering en correcte prijs

goede en snelle bediening

Reeds 2 maal ontving ik zeer snel het bestelde product.

muskil werkt niet

Uw dienstverlening was wel in orde alleen het product Muskil werkte niet. De muizen raakten het gewoon niet aan. Vervolgens een muizengif van Bayer gekocht en dat werkte goed.

Geen opmerkingen

• Klantenservice

Perfecte muizen en rattenvallen!

Muizen en rattenvallen in box besteld. Snelle levering en goede prijs. De vallen werken perfect. De eerste dag meteen 3 gevangen die me eerst te slim af waren. Vallen in box zijn veel veiliger voor de honden en te legen zonder de muis te raken. Ook perfect dat je bij de muizenval kunt zien of ze zijn afgegaan of niet. Echte aanrader!

waardeloos product

niets ten nadele van de winkel echter de protect home muizenvallen zijn compleet waardeloos. echt weggegooid geld.

• Klantenservice N.v.t.

Kippen lijken er goed op te reageren.

Positief snelle service en adequate werking.

Prima ervaring

Snelle levering en goed spul

Excellente service

Bravo

heel positief

snel, juist, duidelijk

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl