Prima site en goede prijzen

snelle levering en goed product

snelle levering en goed product

Slecht product

Reigerverschrikker voor in de vijver bleek van piepschuim en wat opgeplakt folie te zijn. Retourneren een crime via returnless, ik zou meer aan totaal verzendkosten kwijt zijn dan dat ht product kost.

Gekochte apparaat werkt niet

Apparaat staat als goed omschreven, echter doet hetniet wat het zou moeten doen.

Snel

Accurate afhandeling

• Klantenservice

Netjes verpakt. Product extra ingepakt en ik extra doos. Snelle levering.

alles perfect zoals voorgesteld en verwacht

alles perfect zoals voorgesteld en verwacht

Levering ++++++

Perfectie ++++

• Klantenservice

Goed product en goede communicatie

Op de website zou mijn bestelling voorradig zijn, maar ik kreeg na een week een mailtje dat er vertraging was bij de leverancier. Er werd een vermoedelijke levertijd gegeven en die is keurig nagekomen.

• Klantenservice

Groot aanbod aan diverse middelen voor allerlei soorten ongedierte. Helaas duurde levering van 1 product wat langer dan voorzien, zodat de hele levering van de bestelling langer duurde. Dat is dan ook direct het enige minpuntje.

• Klantenservice N.v.t.

Op de buitenverpakking had eigenlijk moeten staan dat ik het pakje meteen in de ijskast had moeten zetten. Nu las ik dat pas een dag later. Er zaten levende aaltjes in mijn pakketje, die koel bewaard moeten blijven.

Tijdige levering. Goed produkt

Een collega had mij doorverwezen nr jullie webshop. Dus ik wist wat ik kon verwachten. Het produkt werd tijfig geleverd. Heb het meteen getest en hrt doet wat het belooft

• Klantenservice

Prima en snel geholpen door bedrijf in Waspik

Dit bedrijf was de enige die belde na verzoek via website. Snel gehandeld, snel van grote nest met agressieve wespen bevrijd

Goede communicatie. Goede service

goed en snel

idem

Perfecte levering. Goed priduct

Was voor 10uur besteld maar duurde 2 dagen

Jammer dat de inloopval aan 1 kant beschadigd was. Maar ik denk dat dit tijdens het vervoer is gebeurd

• Klantenservice

bedrijf zelf is snel en correct

Het middel werkt helaas bij ons niet.

• Klantenservice

Heel tevreden met mijn aankoop

Product doet wat het belooft

• Klantenservice

hoe moet ik het in me kaar zetten zonder beschryving

ik heb geen beschryving van de val ?

• Klantenservice

heel goed en deskundig te woord gestaan, maar de gesuggereerde electronische muizenvanger helpt niet

ik ben heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan ivm de aanweizgheid van muizen in mijn appartement. dat was super. mij werd geadviseerd de electonische muizenval aan te schaffen, aangezien er geen muizen gevangen werden in alle 'gewone" muizenvallen die ik al had aangekocht. echter: die electronische muizenval, met het speciale muizenlokspul, vangt ook geen muis bij mij. wat nu???

• Klantenservice

Juiste en zeer snelle verzending

Zeer correcte verkoop met zeer snelle verzending.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl