OK

snel en accuraat

Een supersnelle levering

Een supersnelle bezorging

• Klantenservice

Snele levering en product voldoet aan de verwachting!

• Klantenservice

Correcte snelle levering en goede prijs

Opnieuw een aangename kennismaking

• Klantenservice

snelle levering en duidelijke communicatie

na het doen van een bestelling kreeg ik snel, dezelfde dag nog, een bevestiging dat het product al naar post nl gestuurd was. de dag erop was het al binnen. dit is super snel

Positieve ervaring!

Eenvoudig om bestelling te plaatsen en snelle levering

• Klantenservice

Scherpe prijzen, snel geleverd!

Was mijn eerste bestelling ooit. Maar zal zeker niet de laatse zijn. Of juist wel. (Als ik geen last meer heb van muizen)

• Klantenservice

goede service en snelle levering

de levering van het product zou langer duren dus kon ik een alternatief zoeken. ik kreeg dat de volgende dag alweer thuis geleverd, helemaal top.

• Klantenservice

Goed ervaring en heel snel geleverd

Ik heb geen problemen ondervonden met mijn bestelling. Alles ging vlot. Op een zaterdag avond besteld en maandag geleverd. Super.

• Klantenservice N.v.t.

Gardenprotector 4 wordt zonder steun geleverd.

Gardenprotector WKT 052 besteld. De levering wordt uitbesteedt door Alles Tegen ongedierte aan een andere webwinkel. Er wordt niet op de website gezegd dat er geen steunpaal bij het artikel zit. Na telefonisch contact te hebben opgenomen zei men dat ze de informatie zouden oplossen. Het artikel is uitgevoerd met een gat voor de steun. Op mijn verzoek om proberen ergens zo'n steun voor mij te vinden is Alles tegen Ongedierte maar voor het gemak niet meer bij mij op terug gekomen met een oplossing.

• Klantenservice

Ondanks dat er geen kassa was, toch geholpen.

Al jaren haal ik mijn zwarte te hergebruiken muizen klem en hier. Voor Corona had men een kassa en was 't een winkel waar je alles voor je dieren kon halen. Helaas is wegens Corona de kassa weggehaald. Toch werd ik ter plekke vriendelijk geholpen, na het doen van een online betaling. Jammer van de kassa, maar goede service en prijsverhouding.

Doen wat je verwacht

Bestelling goed verlopen.

Geen negatieve ervaring.

Snelle en correcte levering

De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Helemaal prima!

slecht

Past door de brievenbus en moest het op ophalen?

• Website N.v.t.

Snelle verzending

Snelle en nette verzending. Product goedkoper dan bij andere winkels

SLECHT

Gisteren een bestelling geplaatst om 9 uur 's ochtends. Gekozen voor avond Levering voor 11.30 besteld s avonds in huis. Nou helemaal niks meer gehoord!! Kreeg ik om 17 uur een mail dat het de volgende dag word geleverd!! En maar wel extra betalen om het s avonds in huis te hebben. zet het er dan niet bij dat jullie ook de avond zelf afleveren!!!! Mail gestuurd gisteren NUL reactie

Goedkoop en nette service

Veel keus voor een nette prijs. Niet de volgende dag in huis maar was voor ons geen probleem

Snelle service, effectief product

Volgende dag in huis, diezelfde nacht de muis nog kunnen vangen. Producten die ik elders heb gekocht werkte niet.

• Klantenservice N.v.t.

Bestellen ging prima, levering binnen een paar dagen. Product zelf moet zich nog bewijzen. Nog geen rat gevangen……

vlot geleverd ,

Vlot geleverd , goede producten en de juiste prijs

• Website N.v.t.

Niet zo tevreden

Het product in korrels heeft niet hetzelfde resultaat als de pasta.

Zeer snelle levering

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl