Gezocht , gevonden , besteld ,kan niet beter.

Product met verschillende sites vergeleken , deze kwam er als beste uit . Doe zo voort.

Waardeloos

Waardeloos

Snelle levering, prima product

Heb kit besteld om muizen te weren, deze heb ik laat op de dag besteld maar het product werd toch de volgende dag al geleverd. De kit is verder perfect zoals beschreven.

Goede service!

Eerst te lang gewacht op bestelling. Bleek niet op voorraad te zijn. Telefonisch contact gehad. Direct contact. Andere besteld, werd direct geleverd en ik kreeg snel andere bedrag retour. Prima service.

was goed

was goed

Een vlugge levering in 24u al geleverd top

Werkt goed

• Klantenservice N.v.t.

Ik ben heel tevreden. Gebruiksvriendelijke website. Goede uitleg over de producten. Snelle levering.

Zoals het moet zijn.

Goede omschrijving van de goederen, vroeger dan verwacht geleverd. Door geen transportkosten te moeten betalen op dit bedrag zijn ze het goedkoopste ook.

• Klantenservice

levering top maar product werkt niet

Ik heb de diervriendelijke groene muizenvallen gekocht en speciaal het sterk ruikende reward pallets lokaas omdat eerdere pogingen met pindakaas en crackers niet werkten. Ik heb er 5 neergezet maar muis heeft geen enkele behoefte de val in te lopen ondanks het lokmiddel. Ik vind keutels in de vooraadlade waar de val staat!

• Klantenservice N.v.t.

Professionele service waar je blij van wordt

Product was perfect afgestemd op het doel wat ik wilde bereiken. Professioneel en snel toegeleverd. Wat een rotklus leek te worden werd met deze producten een klus waar ik blij van werd.

Alles naar wens

Super service

korrekt

alles ging vanzelf gemakkelijk

• Klantenservice

Goed bedrijf, maar mottenballen werken bij ons niet.

De rattenverjager werkt denk ik wel, maar de mottenvalletjes werken totaal niet bij ons.

• Klantenservice

bestelling en levering was prima

goede webshop helaas was het bestelde artikel niet op voorraad

• Klantenservice

Precies op de beschreven condities ontvangen

Precies alles ontvangen, zoals staat beschreven

• Klantenservice

Levering was niet zoals verwacht

Levering was niet ok door post nl

Perfecte service

Mijn bestelling kon niet compleet geleverd worden door stagnatie bij de leverancier. Keurig in delen geleverd

uitstekend

Ik kende deze site niet. Daarom een beetje argwanend, maar dat was onterecht. Vandaag besteld en reeds de volgende dag geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

correcte afhandeling vond ik het wel

je kunt bij jullie wel makkelijk en goed wat bestellen via internet, je wordt meteen doorverwezen, als je iets zoekt op internet.

Snelle sevice

Alles snel ontvangen in een perfecte verpakking.

Goed en goedkoopste

slecht,ontgoocheling

mijn bestelling van -sep heb ik nog steeds niet ontvangen ( in uw aanbieding staat wel”voor 22.00 besteld morgen in huis” EN evenmin antwoord op mijn mail als ik dat gemeld. heb.

Goede service en levering

alleen maar goed

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl