Te laat geleverd

Voor 22 uur besteld volgende dag leveren word hier niet waar gemaakt maar duurt 5dagen. Woensdag besteld zaterdag ingepakt en maandag geleverd.

• Klantenservice

Goede producten, zeer snelle service

In één woord prima

Snel, gemakkelijk en goed

Vlotte service

Jammer dat de glyfosfaatproducten niet kn geleverd worden in België !

Topservice

Snelle levering,en een goede en duidelijke website.

• Klantenservice

Had levering zaterdag gewacht Is maandag geleverd

Goede site

Goede en snelle service

Goede en snelle levering.

• Klantenservice N.v.t.

Geen berichtgeving over hoelang het duurt voor geleverd wordtoor

Besteld omdat de website meldt voor 22.09h besteld de volgende werkdag geleverd. Ik heb op donderdag besteld en zou levering op zaterdag acceptabel gevonden hebben. Uiteindelijk heb ik dinsdag gemailed waar bestelling blijft. Kreeg toen te horen dat een artikel nabesteld moest worden en het daarom langer duurde. Uiteindelijk het na bestelde artikel na 10 dagen ontvangen. Advies: melden bij bestellen dat levering langer duurt omdat deze niet voorradig is. Had ik dit van te voren geweten had ik nl de bestelling niet geplaatst. Kortom voor mij de eerste en laatste bestelling bij AllesTegenOnkruid.

• Klantenservice

Goed geregeld en snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering. Alles naar wens:

• Klantenservice

Pascal, klasse jongeman !!

• Levering N.v.t.

accuraat

• Klantenservice

Makkelijk overzicht op de website.

Prima spul

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering product niet duur

Weet niet hoe goed het de matterverdrijver werkt dat zullen we in de toekomst weten Verder ben ik tevreden over levering en het product.

Vlotte levering

Vlot geleverd hopelijk help het

• Klantenservice N.v.t.

Besteld en op tijd geleverd

Prima zoals gewoonlijk

Koop en levering verloopt altijd goed tegen redelijke prijs

GOED MATERIAAL

DIRECT GELEVERD

Snelle levering Goede service

Duur door bezorgkosten

Mijn bestelling paste gewoon in de brievenbus, de bezorging was te duur ten opzichte van bestelde artikelen☹️

Slechte service

Ik had bedwantsen lokdozen gekocht met kokertjes. Alleen de lokdozen zijn gekomen zonder de lokstof. Het duurt al meer dan een week voordat de stof wordt toegestuurd en er wordt beloofd voor 22:00 uur besteld volgende dag in huis. Toen ik een klacht in wilde dienen, was dit niet mogelijk. Enkel excuses en dat het (een week later!!) nog niet op de post was gedaan.

De communicatie is slecht

Ik heb een bestelling geplaatst, omdat ik niet met creditcard kan betalen . Storing bij website. Door meerdere keren proberen mijn adres is niet goed ingevuld. Ik heb meteen gebeld om te doorgeven dat het adres niet klopte. De telefoniste zou het 0 meteen veranderen. Na paar dagen kreeg ik pakket van post man .het stond verkeerde adres . Dus niets was aangepast. Postbode kreeg complimenten. Hij kent onze adres gelukkig. Ik vind het slordige communicatie in uw bedrijf. Groetjes Natalya

Vandaag besteld ,overmorgen in huis! Geweldig

Ik had spullen besteld ,twe dagen later in huis . Geweldig! En een goede prijs ook nog!

Goed opgelost

150 stuks, levering niet tegelijk verstuurd terwijl op de site stond dat ze in voorraad waren... gebeld en zijn dezelfde avond verstuurd

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl