Product werkt voor geen meter

Product (cleanweb anti spin) werkt totaal niet. Ruikt naar een soort hele chemische pepermunt. En op dag 1 leken de spinnen het wel stom te vinden: ze kropen uit hun holletjes op de vlucht voor de spray. Maar de volgende dag zitten de eerste webben er weer. Waardeloos product.

Prima verlopen.

Alles netjes en perfect !

• Klantenservice N.v.t.

Groot assortiment, snelle levering.

Bij doorzoeken meer opties gevonden. Zou transparanter kunnen. Wel veel keuze en snelle levering. Zeer tevreden.

• Klantenservice

Rat gevangen maar heel snel weer ontsnapt

Rat heeft hem door de veren heen open gekregen

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende en snelle bezorging.

Het product is wat ze adverteren. Het werkt prima. Binnen 2 dagen 2 bruine ratten gevangen. Sluitveren iets zwaarder gezet zoals geadviseerd word in de reviews. Ik ben tevreden.

• Klantenservice

Snel ontvangen, top verpakt!

Heel snelle ontvangst na bestelling. Website inmiddels bij mijn favorieten!

goede service

• Klantenservice

Slakken zijn weg en mijn basilicum groeit weer mooi zonder dat er aan geknabbeld is.

Beter dan verwacht

• Klantenservice

De service is goed alleen het product valt erg tegen en werkt niet

Het product dat ik heb aangeschaft werkt niet goed. De plakstrip aan de onderkant plakt niet tot nauwelijks waardoor het onmogelijk is om het product op een goede manier te bevestigen. Dit strookt niet met de omschrijving en recensies bij het product Verder prima service en snelle levering.

Top product

'Savonds besteld, volgende dag al in huis. Lichtgewicht brander die precies doet wat die doen moet. Alle onkruid is weg en alles weer strak. Ik ben zeer tevreden

• Website N.v.t.

Alles in orde

Eerste keer besteld via deze website maar alles werd snel en correct behandeld

• Klantenservice N.v.t.

voornaamste was voor mij dat de levering op tijd hier was

produkt heeft een goede werking ben zeer tevreden dan u

Mooie/goede Website

Snelle levering , nette prijzen

Goede ervaring.

Bestellen ging gemakkelijk en vlot, snel verzonden en vlot geleverd. Aanrader!

• Klantenservice

Alles geleverd zoals besteld. Ook de volgende werkdag zoals beloofd.

• Klantenservice N.v.t.

zeer goede ervaring met fruitvliegval

ik heb mij bij jullie een fruitvliegval besteld van vapona,,amaai deze werkt geweldig,,ze plakken er allemaal aan,werkt zeer goed en effectief,heb mij nog 1 besteld,mvg

• Klantenservice

Snel geleverd nette prijs.

Snel en gemakkelijk

Vlotte levering

Duidelijke site, snel.

• Klantenservice

Ik heb van die muizenplankjes die al plakken gehaald. Top product binnen een half uur had ik de muis al te pakken. Hiervoor dure muizen vallen niks hielp. Wat ik wel jammer vind zijn de prijzige verzendkosten. Maja als ik terugkijk hoe snel ik die muis te pakken had. Is het het waard geweest. Zat trouwens ook netjes verpakt in een doos en anoniem. Mocht de doos afgeleverd worden bij de buren hoeft niemand te weten dat je muizen hebt

Slecht, krijg verkeerde producten

Slecht, krijg verkeerde producten en producten die ook ver over tijd zijn (tht eind juli in augustus ontvangen) of over tijd zijn op de dag van ontvangst. Ondanks dat we foto's opsturen van de doosjes blijven we verzoeken krijgen voor het opsturen van foto's. De ene medewerker is ook veel meer service gericht dan de andere. Ik heb in totaal 5 sets van bio buxusmot free besteld, dus voor een bedrag meer dan euro 65,96 per stuk, dus ruim over de 300 euro en dan doen ze moeilijk over de zending van een abusievelijk toegezonden doosje mottenballen ipv kogels met sluipwespen voor de buxusmot die ook nog een keer ver over datum zijn en dan heb ik het nog niet eens over de andere doosjes met kogels met sluipwespen die over de datum of zeer dicht bij de tht datum zijn. Ik vind dit eigenlijk schandalig.

verwarrend

bestelling vlot afgehandeld, maar het is verwarrend dat ik soms mails krijg van alles tegen ongedierte .nl en dan pakjes opgestuurd krijg van online winkelstraat. Waarom niet gewoon alles onder dezelfde naam?

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl