Prima winkel fijne service

Ik heb er mijn ding kunnen vinden , had 2 dezelfde artikelen besteld waarvan er 1 beschadigd was. Na een mailtje kwam er de dag erna een mail terug en was het probleem snel opgelost. Ik zou er nog eens wat aankopen mocht ik wat nodig hebben

Snel,correct en goed geprijsd

Diverse artikelen besteld, alles de volgendedag thuisbezorgd. Zo wil je het hebben!

SLECHT

Zo goed als kleurloze Slechtvalk ontvangen, wat door Allestegenongedierte kleurafwijking genoemd wordt. En wat ze dan ook volhouden zelfs na het sturen van foto's. Wel is nu ineens op de site vermeld dat kleurafwijking mogelijk is!!

• Klantenservice

Verpakking was reeds geopend en lekte

Snel geleverd maar zegel verpakking was reeds geopend en lekte ook. Verder bleek de productie datum van 2018 en zal de werking mogelijk niet meer optimaal kunnen zijn. Jammer, maar dit was het.

Topservice

Website duidelijk en eenvoudig in gebruik Producten snel geleverd Goede prijs Bedankt aan jullie hele team.

• Klantenservice N.v.t.

heb een bestelling gedaan om op te halen , kon het vrij snel ophalen alleen stonden er niet echt de tijden genoteerd

• Levering N.v.t.
  • Klantenservice

Super snel bezorgd, netjes verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Duidelijk en eerlijke uitleg.

• Klantenservice

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Makkelijk besteld en snel geleverd en product is top.

Slecht

De volgende dag na mijn bestelling liet ik de val aan mijn vriendin zien op jullie website en zag dat hij de helft goedkoper was geworden ik betaalde voel me opgelicht

Snel besteld en geleverd

Stootvoegkorfjes besteld. Deze zijn snel geleverd en de prijs was redelijk. LET OP: korstjes kunnen erg scherp zijn. Ik heb mij al een paar keer aan gesneden.

Snel en efficiënt. Top

• Klantenservice

Prima info en vlotte bezorging

Superlijm

Kartonnetje met lijm besteld binnen de dag muis gevangen

Vlotte levering en qualiteit

Ik bestelde een rattenval om ze levend te vangen na on-succesvol andere middelen te proberen. De eerste nacht met droge lok middelen geen succes, de tweede nacht met nat kattenvoer was een succes. Mogelijks lag het niet aan het lokmiddel maar aan de rat zelf die onzeker was over de nieuwe setting. We zijn van onze tuin rat af en hij loopt nu vrij in de bossen rond. Top service en top product. Bedankt

Alles volgens afspraak geleverd

contact ok, product NOK

Had product gekocht om camera's vrij van webben te houden, maar werk niet beter dan azijn, na paar dagen weer slechte beelden 's nachts vanwege spinrag.

Super!!!

Binnen 24 uur in huis...bijna ongelooflijk.

• Klantenservice

Goede service en komen afspraken na

Erg goed. Bestelling netjes geleverd en fijn geholpen aan de telefoon met vragen die ik had. Goede service toen bleek dat 1 muizenverjager het niet goed deed. Ik kreeg zonder moeite een nieuwe per post geleverd. U kunt zonder te twijfelen bij dit bedrijf bestellen.

Duidelijke website

Snel ontvangen. Werkt goed

O

Is gewoon erg goed

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl