te lange levertijd

Toen mijn bestelling na 2 weken nog niet geleverd was. ( geen bericht waarom dit niet leverbaar was. Online was dit op voorraad en direct leverbaar) was verbaasd dat mijn bestelling nog niet verstuurd was wan inmiddels was alles voorradig. De bestelling zou die dag nog gelijk verstuurd worden. Helaas heb ik nogmaals 7 dagen moeten wachten op de levering

• Klantenservice

Goed en de prijzen zijn er goed, maar bij Junai dezelfde prijzen en daar was ik al klant. Jammer dat ik het niet optijd gezien had. Want daar kreeg ik ook punten bij bestelling.

Was goed

Was snel en netjes geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

snel bezorgd, netjes verpakt

snel bezorgd, netjes verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Defect toestel bij aankomst, geen reactie

Ik bestelde meerdere artikels, waaronder enkele elektrische apparaten. 1 hiervan heeft geen goede/correcte werking. 27/05 Probleem is gemeld 29/05 Eerste reactie na 2 dagen, 29/05 Vraag beantwoord geen reactie 31/05 Opnieuw naar update gevraagd 03/06 Opnieuw naar update gevraagd 07/06 Idem nogmaals de vraag hoever het staat Nu +10 dagen verder + 2 extra mails met vraag hoe het verder loopt (volgt er een vervangtoestel, omruiling, terugsturen, geld return... enz...?? ) Geen reactie. Service na verkoop verloopt niet vlot.

Goede Service

Snel geleverd, mijn bestelling ontvangen wat ik besteld had. Je wordt netjes op de hoogte gebracht via mail wanneer je het pakket kan ontvangen.

alles ging zeer vlot

Makkelijk om producten terug te vinden op de website, zeer vlot besteld en even vlot geleverd. En het product lijkt ook nog eens zeer goed zijn werk te doen.

• Klantenservice N.v.t.

Simpel bestellen en laten leveren.

Goede keuze aan producten en duidelijke info op de webshop.

• Klantenservice

Bestellen is prima en goed ontvangen

Het was de eerste keer dat ik via computer iets bestelde en dat ging bij jullie heel goed je kunt uw pakje volgen dan weet je wanneer het toekomt prima

• Klantenservice

Goed product en op tijd geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Super rattenval al 6 ratten gevangen in drie dagen.

Goede spullen. Goedkoop.

Snelle levering.

Prima ervaring

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende service en selle levering

Maakt beloftes niet waar

Beloofd wordt bestellingen op werkdag gedaan voor 22:09 uur de volgende werkdag in huis. Niet dus. Besteld woensdag avond, geleverd dinsdag de volgende week.

Uitstekende prijs kwaliteit

Gisteren besteld vandaag in huis dat is pas service

Communicatie kan beter

Bestelling gedaan, daarna niets meer vernomen totdat ikzef contact opnam. Bleek 1 artikel niet leverbaar. Dat kan gebeuren, maar informeer de klat dan even. Dat scheelt frustratie vanuit de klant.

Niet compleet

4 muizen vangkooien besteld maar helaas is er 1 niet compleet waardoor het niet bruikbaar is.

It's good

• Klantenservice

Geweldig vandaag besteld overmorgen in huis ben zeer tevreden toppie

• Klantenservice

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima product wat ik heb besteld

• Klantenservice N.v.t.

Altijd al alles correct verlopen!

Heb al meermaals besteld , Alles altijd correct en tijdig geleverd!

Levering onvolledig

Pakket is snel geleverd maar in plaats van een rol kopertape tegen slakken zat er een rol stickerlabels van kopertape in de doos.

• Klantenservice

Het bestelde product beantwoorde niet zoals het op de website beschreven werd.

Ik bestelde een onkruidverdelger tegen onkruid en tegen mos. Op de verpakking stond vermeld dat dit product niet op het gazon mocht gebruikt worden. Hiervan werd niets vermeld in de beschrijving op de website. Het kan dus enkel op tegels of verharde oppervlakten gebruikt worden.

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

+31 85 065 5452

Over AllesTegenOngedierte.nl

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding. Bekijk ons voordelige aanbod op www.allestegenongedierte.nl