Onderdelen besteld voor mijn koffiemachine, supersnel geleverd maar door een fout aan mijn zijde een verkeerd onderdeel erbij. Dit werd netjes opgelost, ik kon het onderdeel retour zenden, deze werd netjes gecrediteerd waarna ik na het juiste advies alsnog het passende onderdeel besteld heb.
Erg bedankt Jan voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Een vriendelijk man aan de telefoon gehad en een snelle levering. Zeer zeker aan te bevelen!
voor mijn koffiezetapparaat werden de verkeerde spullen opgestuurd.(fout op de website) nadat ik ze retour had gestuurd, mocht ik de verzendkosten betalen
Beste Peter, Bedankt voor jou beoordeling. Jou mening telt uiteraard ook. Wij hebben de onderdelen opgestuurd die jij had besteld. Omdat jij de verkeerde onderdelen hebt besteld van een andere koffiemachine is dit niet onze schuld. Het bedrag van de onderdelen hebben wij keurig retour gestort op jou rekening. Ik heb aangegeven dat ik kosteloos de juiste onderdelen wil opsturen die je wel nodig bent, maar jij wil de onderdelen met 50% korting gaan kopen. Ik heb net meerdere malen geprobeerd om jou te bereiken, maar ik krijg je niet telefonisch te pakken. Graag kom ik in contact om dit netjes op te lossen. Met vriendelijke groet; Team HTB.
Prima service en snelle levering.
Behulpzaam en vlot geregeld
Erg bedankt Erik voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
ouderwetse goede service
Erg bedankt Gesinus voor de mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
mijn bestelling was minimaal, maar toch goed verwerkt
Vriendelijk en met kennis van zaken geholpen. En dat "gewoon" via te telefoon, iets wat ik ook een keer een verademing vind in deze digitale tijden. Onderdelen voor een oude Santos citruspers snel geleverd, alles paste en was zo gerepareerd. Kwaliteit voor alles zou ik willen zeggen en fijn dat dat nog mogelijk is in onze wegwerpmaatschappij.
Erg bedankt Marlies voor de geweldig mooie beoordeling. Geweldig dat jullie zo tevreden zijn ! Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Ik had via de chat info aangevraagd . Daarna ben ik terug gebeld met de juiste info. Ook werd mij de tekening van het apparaat met de onderdelen toegestuurd. Keurige service.
Erg bedankt Paul voor de geweldig mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Goed telefonisch bereikbaar voor een nieuwe klant met bescheiden verzoek. Direct helder antwoord op mijn vraag en razendsnelle verzending. Helemaal top dus.
Erg bedankt voor de geweldige beoordeling Nils. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst
BINNEN 24 UUR WAS HET GEREGELD
Erg bedankt voor de geweldige beoordeling Henk. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst
Super bedankt voor jou beoordeling Jeroen. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Erg bedankt Johan voor de beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Eenvoudige website waarop de onderdelen per merk en categorie op gezocht kunnen worden, waarna ik het onderdeel snel kon bestellen en afrekenen met IDEAL. Het onderdeel is daarna snel geleverd
Erg bedankt Jeroen voor de geweldig mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
We hadden bij ons op het bedrijf een probleempje met de koffiemachine. HTB heeft deze snel en zorgvuldig verholpen.
Erg bedankt voor de geweldige beoordeling Ronnie. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst
Prettige hulp bij het zoeken van een onderdeel van onze apparatuur. Snelle levering na bestelling.
Erg bedankt voor de beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst
Ik heb hele goede ervaring met dit bedrijf. Ze zijn heel behulpzaam. En heel klant vriendelijk,je kun vragen wat je wil en ze blijven naar je luisteren.en ze denken met je mee. Ben dus Zeer tevreden. Nog maals heel Hartelijke Dank voor allers.
Erg bedankt Annie voor de geweldig mooie beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Wordt netjes te woord gestaan alleen de leveringen duren langer i.v.m. drukte bij post NL. Tip voor HTB: zorg dat de track en trace code zo snel mogelijk wordt verstuurd
Beste Bert, wij hebben bovenin de webshop een melding staan dat de levering door Post NL langer kan duren qua bezorging, dit is in deze tijd natuurlijk niet zonder reden. Bij Post NL krijg ik de melding : Wegens grote drukte is je zending vertraagd. Deze zal binnen 3 werkdagen worden bezorgd. Bezorgtijd nog onbekend. Wij hebben het onderdeel uiteraard al lang verstuurd. Dit is dus niet onze schuld. De beoordeling van de vorige zending in september hebben wij niet gehad. Dus als het goed gaat maak je geen beoordeling en als het iets langer duurt gelijk een 4. Hierin kan ik mij niet vinden.
Originele beoordeling
leveringen van spullen op die op voorraad zij. dienen geen 6 a 7 dagen te duren. helemaal niet omdat je vaak onderdelen koop als er iets stuk is.
Na een belletje werd ik vrij snel terug gebeld met advies en hoe ik deze artikelen kon bestellen. Na het plaatsen van de bestelling had ik de artikelen de volgende dag in huis.
Super bedankt voor jou beoordeling Jos. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
geweldige service en staat voor wat ze zeggen alles in goed overleg. wordt duidelijk uitgelegd wat er gerepareerd moet worden.
Super bedankt voor jou beoordeling Auke. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst
Super bedankt voor de beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst
Door de eigenaar zelf netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Oude defecte apparaten meegenomen/afgevoerd. Eerder al machines gekocht en we kunnen altijd bellen voor advies.
Super bedankt voor jou beoordeling Rein. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst
geweldige service
Super bedankt voor de beoordeling Paulien. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Zeer prettig
Super bedankt voor uw beoordeling. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.
Voor een klein onderdeel van een koffiewarmhoudketel heeft men zeer snel en goed gereageerd en geleverd. Mijn grote compliment dat ik als "passerende klant via internet" 100% aandacht en zorgvuldigheid gekregen heb. Het bedrijf komt als zeer betrouwbaar en zorgvuldig over. Zeer aan te bevelen!
Super bedankt voor jou beoordeling Cor. Wij helpen uiteraard graag weer in de toekomst.