Topkwaliteit en ouderwetse service!

Onderdelen besteld voor mijn koffiemachine, supersnel geleverd maar door een fout aan mijn zijde een verkeerd onderdeel erbij. Dit werd netjes opgelost, ik kon het onderdeel retour zenden, deze werd netjes gecrediteerd waarna ik na het juiste advies alsnog het passende onderdeel besteld heb.

Superservice

Een vriendelijk man aan de telefoon gehad en een snelle levering. Zeer zeker aan te bevelen!

slecht

voor mijn koffiezetapparaat werden de verkeerde spullen opgestuurd.(fout op de website) nadat ik ze retour had gestuurd, mocht ik de verzendkosten betalen

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Behulpzaam en vlot geregeld

Behulpzaam en vlot geregeld

goed geholpen en snel geleverd.

ouderwetse goede service

correcte levering

mijn bestelling was minimaal, maar toch goed verwerkt

Alleen maar lof

Vriendelijk en met kennis van zaken geholpen. En dat "gewoon" via te telefoon, iets wat ik ook een keer een verademing vind in deze digitale tijden. Onderdelen voor een oude Santos citruspers snel geleverd, alles paste en was zo gerepareerd. Kwaliteit voor alles zou ik willen zeggen en fijn dat dat nog mogelijk is in onze wegwerpmaatschappij.

Goed geholpen, snel geleverd

Ik had via de chat info aangevraagd . Daarna ben ik terug gebeld met de juiste info. Ook werd mij de tekening van het apparaat met de onderdelen toegestuurd. Keurige service.

Vriendelijk, adequaat en snel.

Goed telefonisch bereikbaar voor een nieuwe klant met bescheiden verzoek. Direct helder antwoord op mijn vraag en razendsnelle verzending. Helemaal top dus.

SUPERSNEL EN SIMPEL, GEWOONWEG TOP

BINNEN 24 UUR WAS HET GEREGELD

goed bezig

Makkelijk zoeken, bestellen en afrekenen.

Eenvoudige website waarop de onderdelen per merk en categorie op gezocht kunnen worden, waarna ik het onderdeel snel kon bestellen en afrekenen met IDEAL. Het onderdeel is daarna snel geleverd

Snelle en doelgerichte oplossing!

We hadden bij ons op het bedrijf een probleempje met de koffiemachine. HTB heeft deze snel en zorgvuldig verholpen.

Behulpzaam en snelle service

Prettige hulp bij het zoeken van een onderdeel van onze apparatuur. Snelle levering na bestelling.

een geweldig bedrijf.

Ik heb hele goede ervaring met dit bedrijf. Ze zijn heel behulpzaam. En heel klant vriendelijk,je kun vragen wat je wil en ze blijven naar je luisteren.en ze denken met je mee. Ben dus Zeer tevreden. Nog maals heel Hartelijke Dank voor allers.

Wordt netjes te woord gestaan alleen de leveringen duren langer i.v.m. drukte bij post NL. Tip voor HTB: zorg dat de track en trace code zo snel mogelijk wordt verstuurd

Snel en duidelijk advies

Na een belletje werd ik vrij snel terug gebeld met advies en hoe ik deze artikelen kon bestellen. Na het plaatsen van de bestelling had ik de artikelen de volgende dag in huis.

Super service

geweldige service en staat voor wat ze zeggen alles in goed overleg. wordt duidelijk uitgelegd wat er gerepareerd moet worden.

Nette en snelle service

Door de eigenaar zelf netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Oude defecte apparaten meegenomen/afgevoerd. Eerder al machines gekocht en we kunnen altijd bellen voor advies.

geweldige service

geweldige service

Word altijd prima geholpen

Zeer prettig

Snel, volledig en attent.

Voor een klein onderdeel van een koffiewarmhoudketel heeft men zeer snel en goed gereageerd en geleverd. Mijn grote compliment dat ik als "passerende klant via internet" 100% aandacht en zorgvuldigheid gekregen heb. Het bedrijf komt als zeer betrouwbaar en zorgvuldig over. Zeer aan te bevelen!

Oosterbracht 10 E

7821 CC Emmen