Pluspunten

Telefonisch uitleg gevraagd, wat voor mijn werkzaamheden de beste optie was, ben goed geinformeerd, en daarna een keus gemaakt. De bestelde laptop is als nieuw, heb hem nu drie dagen gebruikt en ben er heel tevreden mee hij werkt geweldig en supersnel met een SSD schijf.

Pluspunten

Netjes geholpen, Niet duur mooie producten Goede service. Op al mijn vragen werd netjes beantwoord iets wat ik tegenwoordig maar zelden zie ( helaas ).Kortom prima adres om een laptop aan te schaffen.

Pluspunten

bestelde was niet meer op voorraad, hoewel de site zei van wel. top opgelost door nieuwe versie voor zelfde bedrag te leveren. Kon het bestelde ophalen en ook daar prima geholpen. Zeer vriendelijk en kundig.

Pluspunten

Perfect behandeld en zeer tevreden over de aankoop. Dank Laptopvision

Pluspunten

2 wkn geleden Dell laptop opgehaald na telefonisch contact. Prima geholpen. Alle medewerking gekregen bij mijn keuze voor het type laptop die ik in gedachten had. Laptop nu 2 wkn in gebruik zonder klachten en prima accu.

Toegang Pand kan professioneler.

Pluspunten

Hp laptop van de aanbieding vandaag binnen gekregen met de post. Zonder krassen ed. Super netjes.

Pluspunten

Vorige week mijn dell 6430 ontvangen en super blij! Dit is een laptop voor de hele familie wij doen ons administratie en de kinderen kunnen er minecraft op spelen dus winwin!

Pluspunten

Vandaag een HP 8460 opgehaald met Windows 10, vriendelijk geholpen en uitleg gekregen. Zeker een aanrader scherpe prijzen en erg nette laptops!

Pluspunten

We kwamen zomaar aanwaaien omdat we een mooie laptop hadden gezien; we werden heel goed geholpen en zijn met een mooi HP-exemplaar vertrokken voor een zeer nette prijs. Een aanrader en als mijn Asus het begeeft (duurt vast niet lang meer) komen we zeker terug!

geen

Pluspunten

Nette winkel met uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Goed om eerst even bij deze zaak te informeren ook voor gebruikte onderdelen.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven. Erg klantgericht. Mijn laptop is in goede staat geleverd en kleine probleempjes werden snel op een prettige manier opgelost. Top!

Indicatie van bezorgmoment (bv. mail of SMS) zou wel handig zijn, ook voor jullie zelf zodat de klant kan zorgen dat 'ie thuis is.

Pluspunten

Pluspunten Aankoop voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Snelle service. Lief persoonlijk kaartje bij bestelling.

Pluspunten

Ik heb een Lenovo x220 gekocht bij LaptopVision en ben een zeer tevreden klant. Alles werkt goed. Ik werd snel verder geholpen, dit zowel bij praktische vragen als meer technische details. Zeer snelle verzending. Extended batterij bovendien in zeer goede staat (bijna 90 procent van nieuw): /sys/class/power_supply/BAT0/charge_full_design = 9324 [mAh] /sys/class/power_supply/BAT0/charge_full = 8235 [mAh] Na een klein misverstand rond specificaties werd er direct naar een oplossing gezocht. Betrouwbaar bedrijf, aanrader!

*gedetailleerde hardware lijst *mogelijkheid zonder windows installatie

Pluspunten

Zeer service gericht, en acceptabele prijzen

Pluspunten

Ik ben zeer correct en buitengewoon vriendelijk te woord gestaan. De gekozen laptop zag er uitstekend uit. Natuurlijk enkele - overigens te verwaarlozen - sluitplekjes, logisch hij was tenslotte gebruikt. Maar hij is nauwelijks gebruikt aan te zien. Nieuwe ssd! Alles werd uitgelegd en getoond. Apparaat werkt geweldig. Wanneer ik weer een pc of laptop nodig heb zien ze mij daar zeker weer terug.

Het zou mooi zijn als ze in een ander pand trekken ergens op de begane grond zonder trap. Maar verder...ga zo door.

Pluspunten

Recently bought HP Elitebook 2760P, had problems with battery, but they very fast solved the problem and sent new battery for replace. Yes, would recommend to others.

Pluspunten

Eerste bestelling bij Laptopvision.nl na het lezen van vele reviews en het bekijken van andere aanbieders. Na twee dagen bestelling toegetreden, heel goed verpakt. Produkt, laptop Lenovo t530 , zo goed als nieuw uitziend, je kan bijna niet zien dat het een gebruikte laptop is. Enkele dagen in gebruik en tot nu toe alles ok.

Pluspunten

I Like the speed & good telephone support I had experienced when I enquired about a HP touchscreen laptop with an upgrade 120gb SSD harddisk. Transparent with information & display of products and its prices. I only came to know this site after several months with others that are a terrible shame they are allowed to keep their licence... I will be happy to recommend Laptopvision to my friends from this recent purchase. :) ;)

Pluspunten

Goed bedrijf, snelle afhandeling. Een aanrader.

Oplossing voor het parkeren zou mooi zijn

Pluspunten

De laptop die ik uit de actie wilde kopen was niet meer op voorraad, kreeg voor hetzelfde bedrag een betere versie en werd uitstekend geholpen. Ben meer dan tevreden over de service!

Pluspunten

Binnen 1 dag na bestelling is de laptop in een keurige verpakking afgeleverd. Laptop ziet er zeer goed uit en werkt uitstekend. Zoals omschreven voorzien van de benodigde software en direct klaar voor gebruik. Een aanrader!

X

Pluspunten

Super service, ook een oude computer meegenomen en ter plekke gerepareerd. Kosten die zij berekende zijn te verwaarlozen. Dit bedrijf is echt een aanrader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie laptop. Snelle levering, kreeg de mijne in het weekend. Elite book Hp2560. Deukjes op de bovenkant en de randen licht geschaafd, laptop schijnt uit in 09-2012 te zijn geproduceerd. Snelle laptop en doet het goed. Wat er in zou moeten zitten zit er in. Het is geluk hebben hoeveel gebruikerssporen je tegenkomt.

Laptop werd geleverd met meer gebruikerssporen dan je verwacht uit de advertising. Ik vroeg de datum van productie op voor potentionele koop, hier werd niet direct antwoord op gegeven maar omheen gewerkt. Er stond dat de laptop uiterst mobiel, licht, DUN. Dun is hij zeker niet maar degelijk licht en mobiel, kan ook tegen een stootje.

Pluspunten

Eerlijke, goeie en snelle service.

Pluspunten

Nog nooit zoiets meegemaakt. Een heel specifieke bestelling die ik pas 's avonds laat via internet heb geplaatst, werd zonder dat ik daarom gevraagd had (of voor betaald had) de volgende ochtend vroeg precies volgens opdracht bij mij thuis bezorgd. Moet nachtwerk geweest zijn. Wat een service!

Mart Smeetslaan 1

1217 ZE Hilversum

Over Laptop Vision

Laptopvision.nl staat al sinds 2004 voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een laptop aan moet voldoen en gaan wij alleen voor top kwaliteit zonder ook maar enige concessie te doen. Voldoet een laptop niet aan onze strenge kwaliteitseisen en komt het niet door onze uitgebreide tests, dan zal die laptop onze webwinkel niet halen. Zoals gezegd, geen enkele concessie ten koste van kwaliteit.