Fijne winkel. Leuke kleding. Vooral de spijkerbroeken voor de jongens zijn goed.
Leuke kleding
Mijn eerste ervaring op zaterdag was top met de twee dames. De week erop waren het andere dames en die deden een beetje moeilijk. Had ik de dames van de tweede keer gekregen had ik zeker niks gekocht en terug buitengewoon Proficiat aan de twee dames van zaterdag. Grote hulp geweest en zo n personeel trekt zeker klanten aan. Heb bij hun voor over de 200euro gekocht
Beste Marie, Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega’s op zaterdag — dat geven we zeker aan hen door 😊 Jammer dat je tweede ervaring minder prettig was, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback serieus en gaan dit intern bespreken. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer zo’n positieve ervaring bieden!
Ik had een aanbieding van 2 spijkerbroeken 2e artikel met korting online gekocht. 1 broek was niet het model wat mij mooi stond. Toen ik met het ene artikel terug ging naar de winkel bleek dat ik dan ook de andere spijkerbroek mee had moeten nemen om hem te kunnen ruilen. Nu kon ik wel dat ene artikel terugdoen, maar als ik weer een andere broek mee wilde nemen moest ik de volledige prijs betalen. Ik heb nog gezocht op het retourformulier of ik dat had kunnen weten, maar helaas stond het daar niet op. De bediening in Heino had ook geen creatieve oplossing. Ik woon niet zo dichtbij de winkel dat ik "even" de broek kon ophalen met de huidige benzineprijzen
Beste Jose, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend om te horen dat dit zo is gelopen — we begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als je niet dichtbij woont. Onze acties zijn vaak gekoppeld aan meerdere artikelen, waardoor ruilen soms alleen mogelijk is als beide producten worden meegenomen. We vinden het jammer dat dit niet duidelijk op het retourformulier stond en nemen dit mee om onze communicatie te verbeteren. Dank je wel voor het delen van je ervaring.
Na online bestelling super snel geleverd, helaas was het product niet zoals verwacht, dus netjes terug gebracht naar locale terstal winkel. De volgende dag netjes mijn geld retour op rekening
Beste, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd was en dat de retour in de winkel en terugbetaling zo netjes en vlot zijn verlopen. Jammer dat het product niet helemaal naar verwachting was, maar hopelijk mogen we je in de toekomst weer verrassen!
Beste Nicky, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is
De kwaliteit van Ter Stal kleding is erg goed,het draagcomfort ervaar ik als zeer prettig... Voor iedere gelegenheid kun je wel wat moois shoppen
Beste Jeanette, Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort van onze kleding. En leuk dat je voor elke gelegenheid bij ons kunt slagen!
3 witte spijkerbroeken besteld. Waren snel geleverd en van goede kwaliteit. Zeer tevreden. Zou zeker nog een keer kopen. Toppie...
Hi Maureen, Wat leuk om te horen! 😊 Geweldig dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit van de witte spijkerbroeken. Fantastisch dat je zeker nog een keer bij ons wilt kopen! We zien je graag weer in één van onze vestigingen of online! 👖🛍️💻
Mooie kleding voor een leuke prijs. Jammer dat de maatvoering bij dames vanaf 36 begint, ik zou graag xs/34 willen kunnen bestellen. Telefonische klantenservice niet altijd even goed bereikbaar en chat niet beschikbaar ondanks dat hier op de site wel naar wordt verwezen.
Beste, Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Fijn om te horen dat je onze kleding leuk vindt en de prijzen goed vindt. We begrijpen je opmerking over de maatvoering en nemen dit mee voor ons assortiment. Ook vinden we het jammer dat de telefonische klantenservice en chat niet altijd goed bereikbaar waren
Hi Jolanda, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Daar doen we het voor!
Gemakkelijk vanuit mijn chaise longue.
Hi Carla, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat online shoppen zo makkelijk en ontspannen voor je gaat, gewoon vanuit je eigen fauteuil. Daar doen we het voor!
Fijne winkel met lieve medewerkers
Hi Joan, Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat je onze winkel prettig vindt en dat je onze medewerkers als lief ervaart. Daar doen we het voor!
Leuke winkel en personeel
Hi Renate, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je onze winkel en het personeel leuk vindt. Daar doen we het voor!
IK winkel graag bij Terstal, zowel in de winkel als online. Leuke kleding, leuk geprijsd, vriendelijk personeel . Heb je een retour, kun je zonterug brengen in de winkel en je geld wordt snel terug gestort.
Hi Janny, Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat je graag bij Terstal winkelt, zowel in de winkel als online, en dat je onze kleding, prijzen en service waardeert. Ook fijn dat de retourservice naar wens is verlopen. Daar doen we het voor!
Helaas niet via mijn account kunnen bestellen ( hopelijk wordt dit opgelost door de klantenservice) maar als gast. Leuk setjes weer aan mijn kast toegevoegd
Hi Jolien, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je weer leuke setjes aan je kast hebt kunnen toevoegen. We begrijpen dat het vervelend was dat je niet via je account kon bestellen en hopen dat onze klantenservice dit snel voor je oplost.
Leuke betaalbare kleding, snel verzonden
Hi Ellen, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je onze kleding leuk en betaalbaar vindt en dat de verzending snel verliep. Daar doen we het voor!
Duidelijke communicatie, snelle levering volgens afspraak en hele goede kwaliteit kleding voor een goede prijs.
Hi Elena, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze communicatie duidelijk vond, de levering snel verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze kleding. Daar doen we het voor!
Leuke aanbiedingen goede kwaliteit
Hi Yolanda, Wat fijn om te horen, dank je wel! 😊 Geweldig dat je blij bent met onze aanbiedingen en de kwaliteit van onze kleding. Dat doet ons veel plezier!
Ik kwam een online bestelling ruilen met een bestelling die klaar lag in de winkel. Systeem lag er uit en kreeg alleen de mededeling dat het niet kon. Ik gaf aan dat ik niet uit Berkel kwam, maar ze dachten totaal niet mee over een oplossing. Het lijkt mij niet meer dan klantvriendelijk dat er wordt nagedacht over een oplossing, bijvoorbeeld het even opschrijven en later verwerken.
Prima webshop en snelle service. Inclusief levering helemaal tevreden..
Hi Wilma, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop, de snelle service en levering. Daar doen we het voor!
Duidelijke communicatie en wat me vooral opviel was de supersnelle terugbetaling bij een retour. Echt heel correct
Hi Ria, Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊 Geweldig dat onze duidelijke communicatie en de snelle terugbetaling zo positief zijn opgevallen. We doen er alles aan om dit voor onze klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.
x
Hi Madeleine, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je onze website prettig vindt en dat de bezorging snel verliep. Daar doen we het voor!
Voor mij leuke en betaalbare kleding. Broeken die lang genoeg zijn. Gemakkelijk online te bestellen. Door bonuspunten te sparen zijn er vaak korting coupon beschikbaar.
Beste, Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Fijn om te horen dat je onze kleding leuk, betaalbaar en lang genoeg vindt. Ook fijn dat je tevreden bent over het online bestellen en de bonuspunten met kortingscoupons. Daar doen we het voor!
Terstal heeft tegenwoordig zulke leuke kleding dat ik zelfs moet kiezen welke ik leuker vindt
Hi Anita, Wat leuk om te horen! 😊 Geweldig dat je onze collectie zo leuk vindt dat kiezen een uitdaging wordt. Daar doen we het voor!
Veel maten waren er gelukkig nog dit keer.
Hi Marlies, Wat fijn om te horen! 😊 Goed om te weten dat er deze keer voldoende maten beschikbaar waren. Hopelijk vind je de volgende keer ook weer precies wat je zoekt!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo