Online bestelling gedaan, bij retourverzoek het retourlabel betaald en vervolgens nooit een kabel/QRcode ontvangen. Vervolgens krijg je 0 reactie op de vragen richting klantenservice. Klacht ingediend, na 2 weken tot op heden nog geen reactie. Echt waardeloos!
Dag,ik had 2 gebreide vesten voor mijn man besteld,maat xxl,maar 1 ervan was 7cm ,dus 14 cm in totaal smaller dan het andere,ook al was het dezelfde maat,dus was het natuurlijk veel te klein!..
Ben prima geholpen.
Beste, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je prima bent geholpen. Graag tot een volgende keer!
De travelkleding v nicolette cl vind ik super ik hoop dat ze vlug nog nieuwe kleuren toevoegt aan de collectie want ik heb bijna alles al ..
Beste Anja, Bedankt voor je enthousiaste review! π Wat leuk om te horen dat je zoβn fan bent van de travelkleding van Nicolette Kluijver. Geweldig dat je de collectie bijna compleet hebt! We hopen natuurlijk ook dat er snel weer mooie nieuwe kleuren aan de collectie worden toegevoegd. Veel plezier met je aankopen!
Kleding besteld en netjes geleverd door terStal.
Beste Ineke, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je bestelling netjes is geleverd door TerStal. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Een fijne winkel met heel vriendelijke personeel
Beste Leny, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je de winkel als prettig ervaart en tevreden bent over het vriendelijke personeel. Graag tot een volgende keer!
Snelle levering van mijn travelstof pak!
Beste Petra, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je travelstof pak snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Makkelijke website en fijne winkels. We komen er graag. Leuke aanbiedingen en goede kwaliteit van de kleding
Beste Lajla, Bedankt voor je mooie review! π Wat leuk om te horen dat jullie graag bij ons komen en tevreden zijn over de website, de winkels, de leuke aanbiedingen en de kwaliteit van de kleding. Veel plezier met jullie aankopen en graag tot een volgende keer!
Voor die prijs snap ik eigenlijk niet dat het mogelijk is. Goede kwaliteit, vlotte levering, goede pasvorm.
Beste Anja, Bedankt voor je geweldige review! π Wat leuk om te horen dat je zo positief verrast bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de vlotte levering en de goede pasvorm. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Mooi passende kleding,snel binnen en goede prijs.
Beste, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat de kleding mooi past, snel geleverd werd en ook nog voor een goede prijs. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Ter Stal is een fijne winkel om te shoppen. Je wordt heel fijn geholpen.
Beste Afke, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je Ter Stal een fijne winkel vindt en dat je prettig bent geholpen. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer.
De Bestelling is snel geleverd, en mocht je iets niet passen kun je heel gemakkelijk iets terug brengen naar de winkel, vind het een uitstekende service.
Beste Marga, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat het retourneren in de winkel gemakkelijk verloopt. Geweldig dat je dit als uitstekende service ervaart. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Nadat ik kleding had besteld was het snel in huis. Het pak was de juiste maat en zat heel goed. En dat voor een leuke prijs.
Beste, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je bestelling snel in huis was en dat het pak perfect past en lekker zit. Geweldig ook dat je tevreden bent over de prijs. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Vriendelijk personeel en heel behulpzaam en meedenkend. Niet moeilijk doen over retour.
Beste Anja, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je het personeel als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend hebt ervaren. Ook prettig dat het retourneren soepel verliep. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Goede ervaring bij tersal altijd fijne kleding
Beste Wendy, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je altijd een goede ervaring hebt bij TerStal en tevreden bent over de fijne kleding. Graag tot een volgende keer!
Beste Leny, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Graag tot een volgende keer!
Mooi travel jurkje voor een goede prijs. Valt goed op maat. Ben er blij mee!
Beste Loes, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je blij bent met je mooie travel jurkje en dat het goed op maat valt. Geweldig ook dat je tevreden bent over de prijs. Veel plezier met je aankoop!
Alleen jammer dat ik de retour koste moest betalen En jammer dat dan niet kunt ruilen naar een anderde maat
Beste Wendy, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je verder tevreden bent. Jammer dat de retourkosten en het niet kunnen ruilen naar een andere maat minder positief zijn bevallen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en waarderen je feedback hierover. Bedankt dat je dit met ons deelt!
Goede prijs- kwaliteit verhouding. Mooi, kleurrijk!
Beste Miranda, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de kleurrijke collectie. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Overzichtelijke winkel en vriendelijk personeel die je altijd willen helpen als je vragen heb
Beste Marielle, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je de winkel overzichtelijk vindt en dat het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam is bij vragen. Graag tot een volgende keer!
Ik kan op zich altijd goed slagen maar vooral als ik online bestel vindt ik wel spannend als het dan niet goed is moet het weer terug!
Beste Rianne, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je meestal goed kunt slagen bij ons. We begrijpen dat online bestellen soms spannend kan zijn, vooral als je niet zeker weet hoe iets zal passen. Gelukkig horen we ook vaak dat retourneren eenvoudig verloopt wanneer dat nodig is. Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer!
Katoenen jurkje besteld. One size. Past prima. Is ook katoen. Supersnel geleverd. Prima kwaliteit en zit heerlijk.
Beste, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat het katoenen jurkje goed past, lekker zit en aan je verwachtingen voldoet. Geweldig ook dat de levering supersnel was. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Heel fijn dat de Nicolette Kluiver kledinglijn bij ter stal te koop is.
Beste, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je blij bent dat de kledinglijn van Nicolette Kluijver bij TerStal verkrijgbaar is. Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer!
Fijne winkel met Betaalbare mode!
Beste Suzanne, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je de winkel prettig vindt en tevreden bent over de betaalbare mode. Graag tot een volgende keer!
We halen basic shirts, ondergoed en sokken bij Ter Stal. Altijd goede kwaliteit en leuke prijs!
Beste Marianne, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat jullie bij Ter Stal terechtkunnen voor basic shirts, ondergoed en sokken en tevreden zijn over de goede kwaliteit en leuke prijs. Veel plezier met jullie aankopen en graag tot een volgende keer!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.