Leuke kleding en vriendelijk personeel

Shoppen ging makkelijk, kwaliteit valt tegen

Helaas minder goede kwaliteit dan zichtbaar via website. Helaas alles retour moeten sturen.

Snelle levering leuke actie

Leuke actie,s en snelle levering

Kon mijn korting niet invullen.

Ik probeerde mijn kortingbon toe te voegen maar die pakte die (weer) niet. Helaas weer mijn gespaarde €5 weg.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Alles staat duidelijk op de site en bestellen gaat zeer vlot.

Super die prijs kwaliteit!

Echt aangenaam verrast Die setprijs is echt goed voor deze kwaliteit

Makkelijk bestellen

Leuke artikelen gekocht super blij mee

Prachtige broek

Zeer snelle bezorging

Na het plaatsen van de bestelling had ik het heel snel in huis. Mooie pasvorm en mooie kleur.

Snel geleverd, mooie kleding!

Een erg mooie blauwe zomerset gekocht. Een leuk prijsje, goede kwaliteit en nog snel geleverd ook!

Fijne winkel beleving, ook online Leuke acties en aanbiedingen.

Heel tevreden

Fijne webshop en vaak goede kortingsacties! Mooie kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ruime keuze voor een goede prijs

Ik deed mijn aankoop in de uitverkoop en er waren voldoende maten van de items die ik wilde. De vriendelijke verkoopster kwam vragen of het allemaal lukte en bleef verder op de achtergrond. Ik ben erg blij met mijn travelpak!

Super namelijk

Overzichtelijke site en bestel gemak.

Tevreden

Fijne prijs voor goede, passende spijkerbroeken

Voor mijn echtgenoot overhemden gekocht. Zeer makkelijk te bestellen en zeer snel thuisbezorgd.

Prima service!

Iets retour gedaan en dat ging goed. Kreeg alleen de bon waar de resterende spullen op stonden niet mee, maar dat stond ook nog in mijn account gelukkig.

Trui met gat erin ontvangen

Bestelling werd snel geleverd. Helaas een trui ontvangen met een gat erin. Ik ga het nog terugsturen maar helaas ook daar weer kosten voor betalen.

Kwaliteit voor leuke prijzen

Bij terstal is uitverkoop ook ECHT aantrekkelijke uitverkoop !

Fijne winkel

Medewerkers altijd vrolijk en behulpzaam. Leuke, wisselende collectie.

Tevreden

Perfecte match

Set van Nicolette in de sale aangeschaft. Mooi zakelijk pak dat jaren meegaat en zowel lekker comfortabel op de bank kan als tijdens mijn werk

Mooi kleding, en snel verzonden

Was snel verzonden, en hele leuke kleding, fijne stof. Voor een hele leuke prijs.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo