Snel en overzichtelijk

Blij met mijn aankoop! Fijn dat ook de winkels nog telefonisch bereikbaar zijn, ipv een keuzemenu en een hoofdkantoor. Ter Stal heeft altijd wel iets! Ook leuk voor kinderen en kwaliteit is prima!

Heel fijn! Meestal de volgende dag al in huis! Super!

Goede service, lief en behulpzaam personeel

Altijd als ik bij de ter stal kom in Hengelo aan de Mérodestraat dan weet ik dat ik vriendelijk en behulpzaam geholpen wordt.

Bestelling is vlot afgeleverd

Mijn bestelling is vlot bezorgd Producten zijn goede kwaliteit

Word altijd goed geholpen en de mensen zijn er altijd aardig

Ga altijd naar kronenburg in Arnhem en is altijd goed op kleur geordend en de mensen die daar werken zijn altijd behulpzaam en aardig

Snelle en goede levering, mooie artikelen.

Snelle levering en goede mail communicatie

Afgelopen tijd 2x travelstof blouses besteld via deze site. De levering is zoals ze beloven op de site binnen de afgesproken tijd. De mailingen zijn duidelijk. Wat me wel opviel is dat de 1e X de travelstof blouses nog extra verpakt zaten in de leverings zak...de 2e keer niet. Dus daarin zijn ze niet helemaal consequent. De 2e X zat 1 travel blouse zelfs van links gedraaid in de verpakking. Dus deze extra goed na gekeken. Maar verder geen probleem.

Snelle levering goede kwaliteit

Super snelle service

Ik heb mooie kleding besteld en het werd ook heel snel bezorgd. Super tevreden.

Goede kleding, prima prijs

Leuke overhemden en degelijk ondergoed gekocht, snelle levering, goede kwaliteit en prima prijs.

Alles goed

Snelle levering, geleverd wat besteld is en zoals de foto op de website zo ziet het er ook uit

Ik werd vriendelijk en snel geholpen

Prettige winkelervaring

Superrrrrrrrrr

Mijn ervaring is superrrrrrrrrr kom heel graaggggggggg bij Ter stal in Vriezenveen vriendelijk en behulpzaam personeel

“Uitstekende service en mooie kleding, altijd een plezier om bij terStal te winkelen

“Mijn ervaring bij terStal is altijd erg goed. De winkel is overzichtelijk, de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, en de kledingcollectie is van hoge kwaliteit. Ik vind het fijn dat er regelmatig nieuwe items zijn en dat de prijzen redelijk blijven. Ik kom hier graag terug en kan terStal zeker aanbevelen aan vrienden en familie. Aanbevelen

Super snelle verzending, mooie prijzen

Altijd snelle verzending, goeie kwaliteit, mooie prijzen.

Steeds minder Service

Ik vind het heel vervelend dat je niet meer contant kan betalen. Waarom deze keuze contant is een wettelijk betaalmiddel. Verder vind ik het jammer dat je niet gewoon dingen naar de winkel kunt laten sturen om daar terplekke kunt passen maar dat je alles online moet bestellen en eerst moet afrekenen om vervolgens weer een deel te moeten retourneren. Waar is de service van jaren geleden gebleven??? Dit zijn redenen waardoor ik steeds minder bij terstal kom.

Niets geleverd

Na dik een week gewacht te hebben, maar even gemaild waar mijn bestelling blijft. Er was iets mis gegaan kwamen ze achter en ze gaan het oplossen. Gelukkig was een eerdere levering wel correct en de kleding is erg fijn.

Vriendelijk en service gericht

Altijd goede ervaringen met aankopen bij Terstal !! Ook bij klachten is er een correcte afhandeling .

Mooie kleding en snelle levering

Mooie truien Snel geleverd Retour van 1 trui lekker makkelijk in de winkel

Fijne diverse collectie

Ik loop altijd zomaar even binnen om te snuffelen, maar verlaat de winkel eigenlijk altijd wel met een aankoop. Fijne basic shirts, of sokken, leuk truitje of broek. Er altijd wel iets te vinden

Goed service snelle levering

Fijne snelle levering - dus snel genieten van de nieuwe kleding.

Leuke kleding en redelijk snel bezorgd

Leuke kleding en goede kwaliteit.

Fijne snelle levering bij online bestellen

Ik bestel veel online, vooral Nicolette Kluiver collectie. Altijd snelle levering, gaat altijd goed

Snelle levering en mooie aanbieding!

Niet in de winkel, 2 dagen later thuis bezorgd "gratis"

Helaas was mijn maat van de Mia spijkerbroek niet aanwezig in de winkel. Geen probleem, deze gaan we voor je bestellen en gratis thuis laten bezorgen. (Wil je dit niet kan je de bestelling ophalen in de winkel) 2 dagen later had ik mijn bestelling al binnen

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo