Leuke winkel met leuke kleding voor mijn dochter.

Ik heb het als prettig ervaren. Klein minpunt is wel dat er drie dagen later 30% korting op alles was.

Snelle levering en bij retour binnen 2 dagen mijn geld terug. Top! Shop hier graag.

Super items gescoord met een mooie korting

Verrassende goede kwaliteit

Verrassende goede kwaliteit voor die prijs

Fijne winkel

Snel in huis , netjes verpakt

Teveel leuke kleding

Voor mijn zoontje en dochtertje weer geweldig goed geslaagd! Er hangt altijd zoveel leuke kleding, moet me echt inhouden

De collectie travelstof is echt geweldig, goed van kwaliteit en zeer betaalbaar.

In 1 woord TOP

Betaalbare mode

Fijne winkel met leuke betaalbare mode. Regelmatig veel kortingsdagen.

geweldig

Vandaag besteld overmorgen in huis helemaal TOP

Leuke winkel

Fijne winkel. Leuke verkopers

Super tevreden

Zo tevreden dat ik jullie ben tegengekomen. Leuke items, zeer snelle levering en zo tevreden met mijn bomber jacket.

Mooie kleren

Zoals altijd weer goed tevreden!

Leuke shirts voor mijn zoontje binnen gehad. De kwaliteit is weer prima en voor leuke prijsjes in de aanbieding! Ik kan hier altijd goed slagen.

Goed geholpen

Ik vind het altijd fijn winkelen bij terstal in zwijndrecht. Het personeel is erg aardig en behulpzaam.

Hele fijne service en mooie kleding

Fijne hulp in de winkel en kleding van Nicolette is heel fijn om te dragen.

Het is zo geweldig bestellen en ontvangen

Online shoppen bevalt mij goed

Modieuze kleding voor een fijne prijs

Bij Ter Stal vinden we vaak leuke kleding voor een leuk prijsje en er zijn ook vaak leuke aanbiedingen.

Leuke kleding Helaas geen grote maten

De kleding is wel leuk. Echter de website werkt slecht. Als er korting wordt gegeven werkt het niet door in je winkelmandje helaas

Mooie capri travelbroek en blouse gekocht. Zit heerlijk en past perfect, blij mee

Zeer aangename kledij in travelstof

Blij dat ik deze kledinglijn heb leren kennen. Het zit allemaal supercomfortabel en makkelijk op te bergen. Mijn collectie is al aardig uitgebreid!

Terstal is een geweldige winkel voor alle leeftijden en voor ieder zijn portemonnee. De kleding heeft een goede kwaliteit en zit heel comfortabel. Ze hebben altijd een leuke collectie en voor iedereen zit er wat bij

Goede pasvorm van de kleding en fijn materiaal om te dragen, vriendelijk personeel in de winkel

Goede pasvorm van de kleding, en fijn materiaal om te dragen. Vriendelijk personeel in de winkel.Snelle levering met de online bestellingen.

Goede kwaliteit tegen lage prijzen

Zowel online als in de winkel prettige ervaring

Snel netjes goede kwaliteit

Bedrijvenpark Twente 314