Laden reviews...
2.953 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen een positieve winkelervaring bij TerStal. Ze benadrukken snelle levering, een ruime productkeuze en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Velen noemen vriendelijk en behulpzaam personeel en een soepele afhandeling van retourneren. De combinatie van online winkelen en afhalen in de winkel voldoet aan verschillende behoeften.
Zeer snel
Antoinet
Krooder
Beste Antoinet,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat uw bestelling zeer snel is geleverd. Daar doen we het graag voor! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u binnenkort weer terug te zien bij TerStal. π
Ik ben gewoon fan van terstal Eerst altijd besteld en in de winkel opgehaald Sinds kort laat ik het thuisbezorgen, wat ik al veel heb gedaan. Superrr
Marjolein Klazen
Tilburg
Beste Marjolein,
Bedankt voor uw enthousiaste review!
Wat leuk om te lezen dat u al zo lang fan bent van TerStal. Fijn dat zowel het ophalen in de winkel als de thuisbezorging u goed bevalt. We zijn blij dat alles naar wens verloopt en waarderen uw vertrouwen in ons enorm.
Veel plezier met uw aankopen en graag tot de volgende keer! ππ
Veelzijdig aanbod! Bij online bestellen, zeer snel terug betaling, mocht het geretourneerd moeten worden. Meestal is het goed van kwaliteit, modieus en komen de maten over een. En heel prettig personeel!!
Ada Flipse
Putten
Beste Ada,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons veelzijdige assortiment, de kwaliteit van onze kleding en de pasvorm van onze artikelen. Ook goed om te horen dat retouren en terugbetalingen snel worden verwerkt wanneer dat nodig is.
Daarnaast waarderen we uw compliment over ons personeel enorm. We geven deze graag door aan onze collega's. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens bij TerStal! ππ
alles op tijd geleverd
Hans Van Wezel
Hengelo
Beste Hans,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd. Daar doen we ons best voor! Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw aankoop.
Graag tot ziens bij TerStal! π
Alles klopt bij Ter Stal. Prettige winkelervaring. Zowel online als in de winkel zelf.
Gerda
Lochem
Beste Gerda,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat geweldig om te lezen dat alles klopt bij TerStal voor u. Fijn dat u zowel online als in onze winkels een prettige winkelervaring heeft. Daar doen we het iedere dag voor!
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens bij TerStal! ππ
In de laatste resten die er nog hangen in Schiedam, vond ik nog een travelstof colbert in mijn maat, die nu met 30% korting weg ging. Al stond dat er niet op. Het is zeer jammer dat we straks in TerStal Schiedam alleen de resten krijgen die van overal uit Nederland komen. Ik hoop dat de collectie van Nicolette Kluijver wel zal blijven komen in mijn maat XXL Heel erg jammer dat het niet is gelukt om een gewone locatie te blijven. Wellicht had dat wel gelukt met een andere, klantvriendelijke locatiemanager. Of als de andere dame in de winkel de locatiemanager was geweest, die weet wel juist met mensen om te gaan. Van de overige collectie van TerStal zitten er genoeg leuke items tussen, alleen zeer verschillend in maatvoering en veel van polyester, waar ik niet tegen kan
Mariska
Schiedam
Beste Mariska,
Bedankt voor uw uitgebreide review en voor het delen van uw ervaring.
Wat fijn om te lezen dat u toch nog een travelstof colbert in uw maat heeft kunnen vinden en dat u tevreden bent met uw aankoop. We begrijpen ook dat het voor u teleurstellend is dat de winkel in Schiedam een andere invulling krijgt. Veranderingen zoals deze kunnen veel impact hebben op vaste klanten.
Daarnaast waarderen we uw eerlijke feedback over het assortiment, de maatvoering en de materialen van onze kleding. Ook uw opmerkingen over de service in de winkel nemen wij serieus en zullen we intern delen.
We hopen dat u ook in de toekomst nog leuke items, waaronder de collectie van Nicolette, bij TerStal zult blijven vinden. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. π
ruime keuze,snelle levering en keurig verpakt
Carolien Weegenhuisen
Amsterdam
Beste Carolien,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, de snelle levering en de verzorgde verpakking. Daar doen we het voor! We hopen u snel weer terug te zien in onze winkel of webshop.
Veel plezier met uw aankoop! π
Leuke aanbiedingen en prima kwaliteit
Joke Heenk
Nijmegen
Beste Joke,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze leuke aanbiedingen en de kwaliteit van onze artikelen. Daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor het delen van uw ervaring en we hopen u snel weer terug te zien bij TerStal.
Veel plezier met uw aankoop! π
Op zich netjes en verzorgd. Enige jammere is dat alle onderdelen 1 voor 1 binnen komen. Dus niet de hele bestelling in 1 x.
Sandra Jansen-Tijssen
Hoek van holland
Beste Sandra,
Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en verzorging van uw bestelling. We begrijpen wel dat het jammer is wanneer een bestelling in meerdere delen wordt geleverd. Soms kiezen we hiervoor zodat beschikbare artikelen niet onnodig lang op zich laten wachten.
Bedankt voor uw feedback. We nemen dit mee en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! π
Ontzettend aardig personeel, behulpzaam. Denken met je mee.
Silvia
Apeldoorn
Beste Silvia,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u onze medewerkers als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend ervaart. Dat is precies de service die we onze klanten willen bieden. We geven uw complimenten graag door aan het team.
Graag tot ziens bij TerStal! π
Ik moest snel een kleding voor mijn werk hebben. Ik ben geslaagd en het was op tijd binnen. Top!
Nel
H.I.Ambacht
Beste Nel,
Bedankt voor uw leuke review!
Wat fijn om te horen dat u snel bent geslaagd voor uw werkkleding en dat uw bestelling op tijd is geleverd. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer bij TerStal. π
Vriendelijk personeel, mooie collectie, keurige winkel. Retourneren zonder problemen
Joke
Leimuiden
Beste Joke,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze vriendelijke medewerkers, de mooie collectie en de nette uitstraling van de winkel. Ook goed om te lezen dat het retourneren zonder problemen is verlopen.
Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens bij TerStal! π
Leuke sets, prijzen ook mooi Alleen grootste maat broeken kloppen niet altijd, zijn soms toch kleiner
Diana
BEUNINGEN GLD
Beste Diana,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze leuke sets en aantrekkelijke prijzen. Bedankt ook voor uw feedback over de maatvoering van onze broeken. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer de grootste maat niet altijd hetzelfde uitvalt.
Uw opmerking nemen we mee, zodat we onze collectie en informatie hierover kunnen blijven verbeteren. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij TerStal! π
Ben zeer tevreden, zowel bestellen, en ook in de winkel in Apeldoorn wordt ik prima geholpen jullie hebben lief personeel dankjewel. !!!!!
Riet Dijkhof
Apeldoorn
Beste Riet,
Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, zowel over het bestellen als over de service in onze winkel in Apeldoorn. We geven uw lieve complimenten graag door aan ons team. Daar worden we blij van!
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens bij TerStal! π
Wacht al bijna 1 week op bestelling, status is nog steeds 'in bewerking', dus ligt nog steeds niet bij DHL. Wat een slechte service! Bel je, krijg je als antwoord 'zal het een hoge prio geven' maar ook dat helpt niet want het is nog steeds 'in bewerking'
Beveelt niet aan
BvdH
Enschede
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u al bijna een week op uw bestelling wacht en dat de status nog steeds op 'in bewerking' staat. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer u hierover al contact heeft gehad en er nog geen verandering zichtbaar is.
Onze excuses voor het ongemak en dat uw bestelling nog niet is verzonden. We nemen uw feedback serieus. Als u dit nog niet heeft gedaan, kunt u ons een privΓ©bericht sturen met uw bestelnummer, zodat we de status van uw bestelling voor u kunnen controleren.
Nogmaals onze excuses voor de vertraging en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. π
De mode is betaalbaar, En leuke kleding alleen ik pas niet alles. Gaat tm maat 46 Verder is het oke de mode van terstal
Elke
Hendrik Ido Ambacht
Beste Elke,
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat u onze mode betaalbaar vindt en leuke kleding in onze collectie ziet. We begrijpen dat niet ieder model of iedere pasvorm voor iedereen geschikt is.
Daarom proberen we een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan te bieden.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen dat u ook in de toekomst weer mooie items bij TerStal kunt vinden. π
Snel en goed geleverd
A
Rijssen
Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en in goede staat is geleverd. Daar doen we ons best voor! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en graag tot een volgende keer bij TerStal. π
Niet voor de 1e X wat gekocht/ besteld bij Terstal. Mooie website en winkel is ook overzichtelijk. Mode is betaalbaar en modern. BLIJ ermee. Kies meestal voor travelstof. Ze houden je altijd op de hoogte via mail van levering. En alles is goed verpakt! Alleen het POSTORDER LEVERINGS BEDRIJF laat nog wel eens te wensen over. Laatste X lag het gewoon voor de voordeur terwijl een aflever punt was aangegeven rondom huis en bij onze Gamma 1 straat verder. Dat vond ik minder...maar voor Terstal zelf ALLEEN MAAR LOF!! Mvg Juul
21 July 2026
Juul
GELEEN
Beste,
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review, Juul!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze betaalbare en moderne collectie, de website, onze winkels en de communicatie rondom uw bestelling. Daarnaast is het leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze travelstof artikelen.
Wel vinden we het jammer om te horen dat de bezorging deze keer niet volgens uw voorkeur is verlopen. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer er een afleverpunt is opgegeven. We nemen uw feedback mee, zodat we dit kunnen blijven bespreken met onze bezorgpartners.
Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden over TerStal. We hopen u snel weer terug te zien, zowel online als in onze winkels! π
Team TerStal Klantenserviceπ·
Goede shop ervaring
Silvia
Mensingeweer
Beste Silvia,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je een goede shopervaring hebt gehad. Daar doen we het voor!
We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je binnenkort weer terug te zien in onze webshop of één van onze winkels.
Team TerStal Klantenservice
Bestelling geplaatst, maar was niet helemaal naar wens (maat etc.). Retour gebracht in de winkel en eenvoudig en goed retour gestuurd. Prima opgelost.
Yt
Friesland
Beste
Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat het retourneren van je bestelling eenvoudig is verlopen en dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Jammer dat de artikelen niet helemaal naar wens waren, maar goed om te horen dat je het retourproces in onze winkel als prettig hebt ervaren.
We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij TerStal!
Team TerStal Klantenservice
Prima online webshop. Alleen jammer dat je 5 euro moet betalen als je een artikel retour stuurt.
Carry Seelen
Naaldwijk
Hi Carry,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop. Jammer dat de retourkosten als minder prettig zijn ervaren. We waarderen je feedback en nemen deze mee. Hopelijk zien we je snel weer terug bij TerStal! π
Blij mee en snelle bezorging
Syl
Den helder
Hi Syl,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop en dat de bezorging snel is verlopen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij TerStal. π
Prijs kwaliteit goed in verhouding
ingrid
Zevenaar
Hi Ingrid,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je de prijs-kwaliteitverhouding als goed ervaart. Daar zijn we blij mee! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien bij TerStal. π
Goed product, snel verzonden en niet duur
Judith
Groningen
Hi Judith,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, de snelle verzending Γ©n onze betaalbare prijzen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij TerStal. π
Super kwaliteit travelstoffen, goede pasvorm, goede prijzen, snelle levering Erg tevreden
Doriene
Zeeland
Hi Doriene,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze travelstoffen. Leuk dat de kwaliteit, pasvorm, prijzen Γ©n de snelle levering zo goed bevallen. Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens bij TerStal! π
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo