Alles naar wens gegaan.

Ik heb eerst in de winkel kleding gepast, en toen het niet in mn maat was vervolgens thuis laten komen door als nog een bestelling online laten komen.

Er ontbreekt 1 broek

Heb 4 broeken besteld. Er zijn er 3 gekomen. De klantenservice is slecht te bereiken. Ga niet meer online bestellen bij terstal.nl Jammer want de broeken zelf zijn wel fijn, maar beetje zonde als je voor 4 betaald en er maar 3 krijgt.

Nette kleding

Super leuke vlotte kleding, krijg vaak complimenten over hoe de kids eruit zien.

Helemaal prima

Duidelijk

Ik krijg allemaal van die achterlijke mailtjes. 3x uitgeschreven, überhaupt nooit ingeschreven.

Snelle en nette levering

past goed

goede prijs , past als gegoten

Redelijk vlot bezorgd

Redelijk vlot bezorgd. Jammer dat filialen niet naar filialen kunnen sturen.

Super service

Vriendelijk personeel. Goed geholpen met retourneren

Geweldige spijkerbroek

Ik koop hier al mijn jeans

Prima ervaring, snel thuisgestuurd

Besteld en 2 dagen later al binnen, fijn!

Fijne en duidelijke website

Lekker makkelijker alles te vinden snelle levering en mooi product voor voordelige prijs

Prettige site om te bekijken en bestellen

Dit was mijn eerste bestelling online en tevreden. 1 tip; het zou prettiger zijn als artikelen, zoals de kleuren zwart of donkerblauw beter omschreven worden bij een artikel.

Toppie!

Snel en goed bezorgd. Precies wat ik wilde: kwaliteit, kleur en model!

Fijne winkel met vriendelijke medewerkers

Overzichtelijk en goede sfeer

Besteld, paar dagen later werd het bezorgd. Zeer tevreden.

Goed en snel geleverd!

Eerste bestelling, leuke kleding en snel geleverd!

Snelle verzending

Snelle verzending. Vriendelijk personeel

Leuke Kleding wel Lange levertijd

Leuke betaalbare kleding Jammer dan je retour van kleding in winkel Moet Doen en dat lange Levertijd is

Nicolette collectie is fantastisch

Ik vind de Nicolette collectie echt geweldig, heb de pakken in meerdere kleuren. Kwaliteit is goed en blijft netjes na het wassen. Dames in de winkel zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. Online verzenden via DHL is jammergenoeg een drama, wacht nu al dik een week op mijn bestelling.

Lange levertijd

Al 11 dagen geleden een bestelling geplaatst En krijg nergens een reactie

Correcr

Prima beleefd geholpen

Altijd prima

Snel verstuurd, prima kwaliteit

Snel

Bestelling komt erg snel Super fijn

Fijne winkel

Fijne winkel met mooie kleren

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo