Betaalbaar
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
Ik heb online besteld. Dnelle verzenfing en kleren die niet pasten grwoon naar de winkel tetug gebracht
Leuke mode en goede kwaliteit.
Hi Wendy, Bedankt voor je leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze mode leuk vindt en tevreden bent over de kwaliteit. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop of winkel! 🛍️
De Nicolette Kluivert dames collectie en de Comodo heren collectie is echt super.
Beste, Bedankt voor je enthousiaste review! 😊 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de Nicolette Kluijver damescollectie en de Comodo herencollectie. We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag snel weer terug in onze webshop of winkel! 🛍️
Vriendelijk personeel. Behulpzaam. Fijne winkel is n Bemmel
Hi Elma, Bedankt voor je leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je ons personeel vriendelijk en behulpzaam vindt en dat je de winkel in Bemmel prettig ervaart. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🛍️
Ik heb er een mooie blouse aan overgehouden
Hi Jozefien, Bedankt voor je leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe blouse. We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag weer terug in onze webshop of winkel! 🛍️
Bestellen en retourneren in de winkel als heel prettig ervaren! Een dikke pluim!
Hi Alie, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je het bestellen en retourneren in de winkel zo prettig hebt ervaren. We geven je compliment graag door en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🛍️
Prettige winkel, goed werkende website. alles altijd volgens afspraak, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Leuke moderne producten, Helaas niet heel veel keus in mijn maatje groter en als het al past dan is het vaak te kort. Producten mogen wat mij betreft veel langer, vnl. shirts, blouses etc.
Hi Mirjam, Hartelijk dank voor je review! 😊 Wat fijn dat je zowel onze winkel als website prettig vindt en tevreden bent over onze service en het vriendelijke personeel. We waarderen je feedback over langere maten en gaan hier zeker naar kijken, zodat we in de toekomst een nog beter passend assortiment kunnen aanbieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🛍️
Zowel online als in de winkel vind ik het prettig om te winkelen. Bestelling dit ik online doe worden snel geleverd. Prima service!
Hi Aletta, Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zowel online als in de winkel prettig kunt winkelen en dat je bestellingen snel worden geleverd. We doen ons best om goede service te bieden en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🛍️
Leuke kleding voor dames, heren en kinderen. Jammer genoeg helaas geen grote maten. Verders zou t fijn zijn als de lengte van de spijkerbroeken voor zowel dames als heren ook te verkrijgen zijn in verschillende lengtematen. Als je 1.70 m. bent is het lastig kopen. Andere winkels houden hier wel rekening mee. Dus de spijkerbroek voor mijn man koop ik elders. Zou prettig zijn als het allemaal bij jullie kan.
Hi Karin, Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Wat fijn dat je onze kleding voor dames, heren en kinderen leuk vindt. We begrijpen je punt over de grotere maten en verschillende lengtematen voor spijkerbroeken; we nemen zulke feedback altijd serieus en kijken hoe we ons assortiment kunnen verbeteren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst alsnog verrassen met een nog breder aanbod, zodat je alles bij ons kunt vinden. 🛍️
Snel geholpen en goede service
Beste, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je snel geholpen bent en tevreden bent over onze service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🛍️
Alles zag dr mooi uit toen het bezorgd werd en ik t uitpakte zoals t getoond was op de site...
Hi Gerda, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat alles er net zo mooi uitzag als op de website toen je het uitpakte. We doen ons best om onze producten zo goed mogelijk te presenteren en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🛍️
Fijne winkel,ruime keus,voor het hele gezin en leuke aanbiedingen!
Hi Wendy, Bedankt voor je leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze winkel als prettig ervaart en dat je de ruime keuze voor het hele gezin en de aanbiedingen waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 🛍️
Shop graag omdat ze leuke kleding hebben voor leuke prijzen!!!
Hi Ageeth, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je graag bij ons shopt en blij bent met onze kleding en prijzen. 😊
Leuke winkel,leuke artikelen.
Beste, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze winkel en artikelen leuk vindt. Hopelijk tot snel!
Eigenlijk altijd wel goed :)
Hi Laura, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je eigenlijk altijd een goede ervaring bij ons hebt. 😊
Na 1 keer wassen ontstonden er pillen op een joggingpak van €70,00 Helaas wordt daar niets aan gedaan omdat het in de aankoop voorwaarde staat maar dit is echt niet klantvriendelijk het is geen setje van €10,00 maar helaas hier koop ik echt geen kleding meer.
Hi Lilian, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er na het wassen pillen zijn ontstaan op het joggingpak. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker gezien de prijs. Hoewel we gebonden zijn aan onze aankoopvoorwaarden, nemen we je feedback serieus en zullen we dit intern bespreken.
Bestelling bestond uit meerdere zendingen, dat was niet helemaal duidelijk en ook kwam het op verschillende dagen binnen bij de vestiging waardoor ik meerdere keren terug moest.
Beste, Bedankt voor je review en feedback. Vervelend om te horen dat het niet duidelijk was dat de bestelling uit meerdere zendingen bestond en dat je daardoor meerdere keren langs moest komen. We nemen je opmerking mee om onze communicatie hierover te verbeteren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer een fijnere ervaring bieden.
Overzichtelijk, leuke kleding
HI Deborah, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de winkel overzichtelijk vindt en onze kleding leuk vindt.
De travel collectie is TOP
Hi Carina, Bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over onze travel collectie. Veel plezier ermee!
Goede ervaring
Hi Janny, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Hopelijk zien we je snel weer terug.
Nooit teleurgesteld, prachtige kleding.
Hi Linda, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je nooit teleurgesteld bent en onze kleding zo waardeert. We hopen je snel weer te zien!
In folder zag ik een leuke combinatie, op internet gezocht en gevonden Online gekocht en betaald, was een snel proces. De bezorging door DHL ervaarde ik als vaker negatief. Bezorger van DHL bracht het naar pakketpunt, terwijl ik op de door DHL aangegeven tijd thuis zat te wachten. Omdat ik niet mobiel ben (en daarom alles online koop), moet ik weer anderen vragen het pakket voor me op te halen:( TER STAL, positief, hun bezorger DHL, negatief
Beste Rinie, Bedankt voor uw uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te horen dat het online bestellen en betalen bij TER STAL zo soepel en snel verliep en dat u blij bent met uw aankoop. We vinden het jammer om te lezen dat de bezorging via DHL niet naar wens was en dat u hierdoor extra moeite moest doen om uw pakket te ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker als u niet mobiel bent. Uw feedback over de bezorging geven we door, zodat we samen met DHL kunnen kijken hoe dit in de toekomst beter kan. We hopen dat uw volgende bestelling wél probleemloos bij u thuis wordt afgeleverd. 👍
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo