Leuke kleren zitten heerlijk voor een goed prijsje

Ondergoed goed verpakt!!

Top hoe het verpakt is. Snel en afrekenen = zo gebeurt!!

Bestellen via de webshop is gemakkelijk . Alleen wou ik iets retourneren via de website en dat lukte helemaal niet. Het telefoonnummer werkte niet en ook het e-mail adres werkt niet. Dat vond ik wel zeer spijtig.

Mooie kleding

Zeer mooie kleding. Maat 44 zit goed

ja gelukkig de goede maat

Heren broek 36 besteld Er staat geen maattabel bij Gehoopt en t staat gelukkig gelijk aan maat xl Tevreden dus met de aankoop

Besteld snel klaargemaakt en opgestuurd. goede producten

Ben heel blij met wat ik gekocht heb. Perfect voor mijn kleinzoontje

Leuke kleding en goed betaalbaar!

Bij Terstal hebben ze leuke kleding, voor mezelf en voor mijn kinderen. Het is goed betaalbaar!

Prima geholpen

Goed geholpen met mijn retour in de winkel

Keurig netjes behandeld.

Aardige verkoopster achter de kassa. Stond ons vriendelijk te woord! Nette overzichtelijke winkel

Vlotte bezorging

snel leverbaar

Gemakkelijk.

Goede site, makkelijk bestellen. Betalen en 3 wetkdagen later thuis. Heel.handig, als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan.

Vriendelijk geholpen in Haaksbergen

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben helemaal happy met de kleding van Terstal. Maat zit goed en voor mij ook de lengte van de broeken. Bij de meeste is dat meestal tekort.

Heerlijke bloes

Pasvorm is mooi en travelstof is ideaal.

Leuke spulletjes en betaalbaar.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en mooie producten voor niet teveel geld

Fantastisch meedenkende medewerkster.

Zeer vriendelijk geholpen met het aanbieden van mijn retour. Medewerkster dacht heel goed mee en gaf goede tips. Top !!!

Top winkel

Gewoon een super leuke winkel Zoveel diversiteit voor een goed betaalbaar bedrag !!!

Niet tevreden met online bestelling

Op dinsdag een leuk jurkje online gezien, prijs 34,99 meteen naar de winkel gegaan, was niet aanwezig, op advies van het personeel, zelfde dag online besteld. Bestelling kwam binnen op vrijdag, terwijl ik diezelfde dag een online folder kreeg dat deze jurk in de winkel zou liggen voor 15,00 !!! Ik voelde me wel een beetje, eigenlijk best veel, voor de gek gehouden. Ik kreeg de jurk vrijdag binnen voor meer dan het dubbele dan dat ik hem vrijdag in de winkel zou hebben gekocht.

Alles paste goed.

Snelle service, goede kwaliteit