De bestelling was goed en snel geregeld en geleverd, zeer tevreden
Hi Piet, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je bestelling goed en snel is geregeld en geleverd, en dat je zeer tevreden bent. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
het was een goede ervaring de truien die ik voor onze kleinzoon had besteld waren top
Hi Cobie, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat de truien voor jullie kleinzoon helemaal naar wens waren en dat je een goede ervaring hebt gehad. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
Gevarieerd assortiment voor een betaalbare prijs
Hi Sabrina, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je ons assortiment gevarieerd vindt en dat je de prijzen betaalbaar vindt. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
Goede ervaringen makkelijk besteld en snel binnen. Fijne kleding en zit prettig en goede kwaliteit en dat voor een klein prijsje
Hi Sabrina, Dank je wel voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met bestellen, dat je bestelling snel binnen was en dat je tevreden bent over de fijne, kwalitatieve kleding voor een mooie prijs. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
Veel keuze, mooie kinderkleding van fijne kwaliteit. En ook leuke prijzen.
Hi Loesje, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met ons ruime aanbod, de mooie kinderkleding van goede kwaliteit รฉn de leuke prijzen. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
Hi Gertie, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service ๐
Ik bestel best wel vaak en dat gaat altijd prima.
Hi Annet, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt en dat alles altijd goed verloopt. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
Ik bestel regelmatig via de webshop of koop kleding in de winkel. Vooral voor de kids; erg fijn en goede prijs/kwaliteit
Hi Lisette, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt, zowel online als in de winkel, en dat je tevreden bent over de kleding voor de kids รฉn de prijs/kwaliteit. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
Goede prijs en kwaliteit
Hi Petra, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en kwaliteit van onze producten ๐
Bestellen ging makkelijk en de levering was snel. De volgende dag had ik mijn bestelling al thuis.
Beste, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging en dat je bestelling de volgende dag al snel geleverd werd. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
Mijn ervaring met online aankopen is zeer goed. Snelle levering en kwalitatief goede producten.
Beste, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je ervaring met onze online aankopen zo goed is en dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We zien je graag weer terug bij Ter Stal ๐
Ga het als het uitkomt nog een keer bij terstal bestellen.
Hi Marja, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je overweegt om nog een keer bij ons te bestellen. We zien je graag terug bij Ter Stal ๐
Snel geleverd. Top kwaliteit
Beste, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de topkwaliteit. We zien je graag weer terug ๐
Geprofiteerd van leuke aanbiedingen uit de salsale! Goede kwaliteit รฉn ook nog eens snel geleverd.
Hi Miranda, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je hebt kunnen profiteren van onze aanbiedingen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer ๐
Goede prijs, kwaliteit
Hi Mariel, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de kwaliteit ๐
Altijd. Meestal. Op tijd. Geleverd. Mooie. Kleding. Perfect
Hi Carin, Dank je wel voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze levering en de mooie kleding. We doen ons best om het altijd zo perfect mogelijk te houden en zien je graag weer terug ๐
Snelle levering!
Hi Melissa, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Graag tot een volgende bestelling ๐
Ik had een onlinebestelling gedaan. Deze was heel snel binnen. Ik moest een deel van de bestelling retourneren omdat ik meerdere maten had besteld. Daar ben ik mee naar de winkel gegaan en ook daar was alles snel geregeld. Duim omhoog dus
Beste Astrid, Dank je wel voor je fijne review! ๐ Wat leuk om te lezen dat je bestelling snel binnen was en dat het retourneren in de winkel soepel en snel is verlopen. Graag tot een volgende keer!
mooie kleding voor een mooie prijs
Beste Henny, Dank je wel voor je review! ๐ Fijn om te horen dat je onze kleding mooi vindt en de prijs waard. Graag tot snel!
Mijn maat was niet meer beschikbaar, maar er werd voor mij de juiste maat besteld.
Beste Jet, Dank je wel voor je review! ๐ Fijn om te horen dat we de juiste maat voor je konden bestellen. We hopen dat je er veel plezier van hebt!
Mooie kleding van goede kwaliteit.
Beste Lianne, Dank je wel voor je review! ๐ Wat fijn om te horen dat je onze kleding mooi vindt en van goede kwaliteit. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Duidelijke website met omschrijving van artikelen en snelle levering.
Hi Linda, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de website duidelijk is en dat je bestelling snel is geleverd ๐
Snel geleverd Net verpakt
Hi Mieke, Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel was en de verpakking netjes ๐
Mooie pasvorm, juiste maat en mooi materiaal. Super tevreden
Hi Mariรซtte, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de pasvorm, maat en het materiaal zo goed bevallen ๐
2 dagen na bestelling had ik het al binnen. Echt super snel.
Hi Natascha, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd ๐
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.