Altijd fijn om hier te winkelen
Vriendelijk personeel, leuke prijzen, leuke acties. Vooral voor de kinderen altijd leuke kleding!
Een artikel was te klein kon het zo omruilen
Blij met mijn broeken en jeans, ze zitten als gegoten. Via de webwinkel makkelijk te bestellen. Goede service.
Afgelopen zaterdag heb ik online een broek besteld die ik in de winkel dan op kan halen maar heb nog steeds geen bericht gehad dat hij er is aan gekomen
Beste Karin, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je nog geen bericht hebt ontvangen over je bestelling. Begrijpelijk dat je hier duidelijkheid over wilt. Zodra een bestelling in de winkel is aangekomen, ontvang je automatisch een bericht dat deze klaarligt om opgehaald te worden. Het kan soms iets langer duren dan verwacht, bijvoorbeeld door drukte of transportvertraging. Wil je ons je ordernummer sturen? Dan kijken we graag even met je mee wat de actuele status is. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Mooi optijd geleverd. En de spullen waren van top kwaliteit en pasvorm. Dus ik was super tevreden.
Beste Hermie. Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je bestelling mooi op tijd is geleverd en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. Daar worden wij blij van π Heel graag tot een volgende keer!
Goed, zowel de bestellingen en klantenservice. Helaas laat DHL te wensen over en wordt er niet op een correcte manier bezorgd.
Beste, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze bestellingen en klantenservice π Wel jammer dat de bezorging door DHL niet naar wens is verlopen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we graag zien. We geven dit soort signalen altijd door aan de vervoerder, zodat zij hun service kunnen verbeteren. Mocht je bij een volgende bestelling problemen ervaren met de levering, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee.
Altijd snelle levering en leuke aanbiedingen!
Beste, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze snelle levering Γ©n de aanbiedingen waardeert π We doen ons best om het elke keer weer aantrekkelijk en vlot te maken. Graag tot je volgende bestelling!
Net personeel, en erg oplettend . Tijdens het kleding stuk opvouwen zag ze dat er een gat in zat . Ze ging gelijk kijken of er nog een achter was .
Snelle levering en ik ben zeer tevreden over de kleding.
Beste Stefanie, Leuk om te horen, dankjewel! π
Zeer blij met mijn aankoop
Beste Natacha, Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw aankoop! π Daar worden wij ook blij van. We wensen u er heel veel plezier van en hopen u snel weer terug te zien in onze webshop of winkel.
Altijd leuk en fijn om een pakketje met leuke betaalbare kleding te openen.
Beste Mary, Wat een leuke review, dank u wel! π Er is inderdaad niets leuker dan een pakketje met mooie Γ©n betaalbare kleding uitpakken. Fijn om te horen dat u dat ook zo ervaart! We hopen u snel weer te mogen verrassen.
Bestel. Regelmatig
Beste Carin, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt! π We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.
Wat een verrassing dat er zoveel katoen te koop is bij jullie. Gelijk maar diverse varianten besteld.
Beste Heike, Wat leuk om te horen dat je zo verrast was door ons assortiment! π Geweldig dat je meteen verschillende varianten hebt besteld. We hopen dat je er veel plezier van hebt!
Ik bestel vaak bij Terstal, vooral de travel kwaliteit. Heerlijke broeken die mooi in model blijven.
Beste Marianne, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze travel kwaliteit! Geweldig dat je onze broeken zo graag draagt en dat ze mooi in model blijven. Bedankt voor je vertrouwen en je fijne review!
Beste Jaimy, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat uw ervaring zeer goed was, daar worden wij blij van π Graag tot een volgende keer bij Ter Stal!
De kleding die ik bestelde zijn fijn en naar wens, snel geleverd ook. Maar bestellen met inloggen gaat op een of andere manier steeds fout. Dan geeft hij een foutmelding en meldt dat ik later opnieuw moet proberen. En dat is niet de eerste keer. Ik kan dan ook niet een nieuw ww aanvragen ofzo. Dat is wel vervelend. Want ik wilde nog zo'n broek bestellen en dan kom ik er gewoon niet in via mijn account.
Beste Tamara, Bedankt voor uw review en uw duidelijke toelichting. Wat fijn om te horen dat de kleding naar wens is en dat uw bestelling snel is geleverd β daar zijn we erg blij mee π Wat vervelend dat u problemen ervaart met het inloggen op uw account. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als u nog een bestelling wilt plaatsen. Onze excuses voor het ongemak. Wij adviseren u om eventueel eerst uw browsergeschiedenis en cookies te verwijderen of het via een andere browser of apparaat te proberen. Mocht het probleem daarna nog steeds aanhouden, dan ontvangen wij graag even een apart bericht met uw gegevens, zodat wij dit kunnen laten nakijken door onze technische afdeling. We helpen u hier graag verder mee, zodat u uw bestelling alsnog kunt plaatsen bij Ter Stal.
Snel verzonden, dag nadien geleverd, netjes verpakt en gelabeld
Beste Wendy, Bedankt voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat uw bestelling snel is verzonden, de volgende dag al is geleverd en netjes was verpakt en gelabeld. Dat is precies de service die wij willen bieden π Graag tot een volgende keer bij Ter Stal!
Nu online besteld. Meestal in de winkel van Oosterwolde Friesland. Altijd vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Beste Eef, Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk dat u zowel online bestelt als onze winkel in Oosterwolde bezoekt. Fijn om te horen dat u ons personeel daar als vriendelijk en hulpvaardig ervaart β dat geven we graag aan het team door π Graag tot ziens, online of in de winkel bij Ter Stal!
Gemaakt van super fijne draagbare stof, zit heerlijk, prachtige kleuren, en alles is goed combineerbaar. Prijzen zijn betaalbaar.
Hi Sylvia, Wat een prachtige review, dank je wel! π Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de stof, de pasvorm en de kleuren. Geweldig dat alles ook zo goed te combineren is. Hopelijk geniet je er nog lang van!
Vriendelijke mensen in de winkel
Hi Lea, Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie woorden! π We geven het compliment zeker door aan ons team in de winkel. Graag tot de volgende keer!
Pakket niet ontvangen, contact met klantenservice is zo traag dat het nog steeds niet opgelost is.
Hi Jacqueline, Wat vervelend om te horen dat je je pakket nog niet hebt ontvangen en dat het contact met onze klantenservice als traag wordt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen.
De meeste kleding is leuk en goede kwaliteit. Ruilen gaat makkelijk in de winkel. Snel thuisbezorgd.
Beste, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding, de snelle bezorging en het ruilen in de winkel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Prettig, tot nu toe ben ik niet teleurgesteld.
Hi Annemarie, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent π
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.