Overzichtelijke website
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 12.694 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen een positieve winkelervaring bij TerStal. Ze benadrukken snelle levering, een ruime productkeuze en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Velen noemen vriendelijk en behulpzaam personeel en een soepele afhandeling van retourneren. De combinatie van online winkelen en afhalen in de winkel voldoet aan verschillende behoeften.
Overzichtelijke website
Marleen Hermans
Rijkevorsel
Overzichtelijk en betaalbare mooie kleding
Kaf
Bitgummole
Ik koop graag de mooie travel kleding van Nicolette Kluijver. Mooie kwaliteit, mooie aanbiedingen.
Boonstra
Brunssum
Fijne service
Kr
Stw
Snel verzonden en goed ontvangen
Leonie
Eersel
snelle service
Leonie
DUIVENDRECHT
ga regelmatig shoppen nav de mails die je krijgt
Marjo
Westendorp
Klaasje
Staphorst
Vind wel dat het erg lang duurt als je via internet wat besteld, verder prima winkel
Siem
Apeldoorn
Ik kocht 2 dames pyjama's. Zaten prima, heerlijk. Na 1 x wassen op de aangegeven Tempratuur in het label, helaas helemaal gekrompen en het t shirt is inmiddels in nabel top. Beiden pyjama zeer gekrompen, slechte stof.
Beveelt niet aan
Dewi
Utrecht
Heerlijke broeken gekocht en zaten neteen goed.. dus weer erg tevreden .
Marleen
Tilburg
Alles online besteld, snelle levering, bij een retour ook al is het afgeprijsd .. niet moeilijk , in winkel gebracht en wordt meteen verwerkt!
Lies
Doetinchem
Meestal is de levering binnen een paar dagen, maar nu duurde een shirt 2 weken. Shirt is wel heel mooi. Stevige kwaliteit voor een fijne prijs. Ook fijn dat er nu langere broeken zijn. Doordat er bij modellen op de website staat hoe lang ze zijn, kan ik inschatten of de lengte lang genoeg gaat zijn voor mij. Prijs-kwaliteit is erg goed.
Ilse
Bosschenhoofd
Met vaste klantenkorting 1 item online gescoord waar ik m'n oog al eens op had laten vallen. Snel geleverd.
Alicia
St
Goede ervaring zowel in de winkel en online bestellen Wordt gauw bezorgt en de kleding is betaalbaar
Gerda
Kollumerzwaag
Snelle en goede levering van leuke kleding.
Anja
Brunssum
Beste Anja,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze leuke kleding. Daar worden we blij van! π
Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij TerStal! ποΈπ
Leuke betaalbare kleding voor het hele gezin
monique Tieken
Haarlem
Beste Monique,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding leuk Γ©n betaalbaar vindt voor het hele gezin. Daar doen we het voor! π
Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens bij TerStal! ποΈπ
Moderne mode voor een betaalbare prijs
Lida
Hollandscheveld
Beste Lida,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze moderne mode waardeert en dat je tevreden bent over de betaalbare prijzen. Daar doen we het voor!
Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens bij TerStal! πποΈπ
Was eerder altijd heel goed, maar nu een bestelling die ik nooit heb gekregen en een bestelling die niet compleet is. Klantenservice is niet te bereiken, je kan een mailtje sturen maar daar heb ik na een week nog geen reactie op. Eerder kon je altijd bellen dat was veel prettiger en je kreeg gelijk antwoord. Dus wel jammer zo weet niet of ik nog wel weer wat ga bestellen.
Beveelt niet aan
Ingrid
Olst
Beste Ingrid,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je een bestelling niet hebt ontvangen, een andere bestelling niet compleet is aangekomen en dat je moeite hebt gehad om contact met onze klantenservice te krijgen. We begrijpen dat dit extra teleurstellend is, zeker omdat je eerder altijd goede ervaringen met ons hebt gehad.
Onze excuses voor het ongemak en de langere reactietijden. We begrijpen dat je het telefoongesprek van vroeger mist, waarbij je direct antwoord kreeg. Je feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. π
Leuke en kwalitatief zeer goede kleding.
6 October 2026
Petra
Rijnsaterwoude
Beste Petra,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. Daar doen we het voor! π
Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens bij TerStal. ποΈπ
De bestelling kwam op tijd. Model is echter iets veranderd tov vorige bestelling.
6 October 2026
Elly
Haaften
Beste Elly,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd.
Jammer dat het model iets anders is dan bij je vorige bestelling. We waarderen je feedback hierover, omdat dit ons helpt om ons assortiment en onze productinformatie verder te verbeteren.
We hopen dat je toch veel plezier hebt van je aankoop en zien je graag weer terug bij TerStal! πποΈπ
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
4 October 2026
Liesbeth Moes
Hoofddorp
Beste Liesbeth,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van onze kleding. Daar streven we iedere dag naar.
We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen je snel weer te zien bij TerStal! πποΈπ
Snelle online levering. meerdere artikelen besteld voor de juiste maat te kiezen en daarom ook wat artikelen retour moeten sturen.Wat mij wel opviel dat het online met korting was en in de winkel niet. Daarom online gekocht en niet fysiek in de winkel.
2 October 2026
Linda
Heerhugowaard
Beste Linda,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering.
We begrijpen dat het kan opvallen wanneer een artikel online is afgeprijsd en in de winkel niet. Online en in de winkels kunnen soms verschillende acties en aanbiedingen gelden.
Bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en zien je graag weer terug bij TerStal! πποΈπ
Heb een jas besteld omdat in de winkel de maat niet op voorraad was. In de winkel niet gevraagd of ik het kon vinden of ik hulp nodig had terwijl ik langere tijd in de winkel bezig was met uitzoeken en passen. De bestelling via de site verliep makkelijk. Terwijl ik de jas nog niet had ontvangen kwam de actie van 30% op alles voorbij. Als ik dat had geweten had ik deze actie afgewacht.
2 October 2026
Catalijne
Leidschendam
Beste Catalijne,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het bestellen via onze webshop gemakkelijk verliep.
Jammer dat je in de winkel niet bent aangesproken voor hulp tijdens het winkelen. We begrijpen ook dat het teleurstellend is wanneer er kort na je aankoop een actie start waar je graag gebruik van had willen maken. Acties zijn vaak tijdelijk en kunnen helaas niet met terugwerkende kracht worden toegepast.
Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe jas en zien je graag weer terug bij TerStal! ππ§₯ποΈ
Leuke aanbieding , en zere snelle bezorging
1 October 2026
Gerrie
Scherpenzeel
Beste Gerrie,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze leuke aanbiedingen Γ©n de zeer snelle bezorging. Daar doen we het voor! π
Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij TerStal! ποΈπ
Bedrijvenpark Twente 314