Travelstofkleding erg fijne kleding
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 12.710 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen een positieve winkelervaring bij TerStal. Ze benadrukken snelle levering, een ruime productkeuze en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Velen noemen vriendelijk en behulpzaam personeel en een soepele afhandeling van retourneren. De combinatie van online winkelen en afhalen in de winkel voldoet aan verschillende behoeften.
Ik heb een goede ervaring met Terstal. Meestal is de levering vlot
Riny
Heino
Bij vragen zeer goed geadviseerd.
Ellen
Heteren
Kleding is van goede kwaliteit en pasvorm. Zowel voor mijn man als mijn eigen kleding. Vroeger al veel kleding gekocht voir onze zoon de spijkerbroeken waren en sterk en dus speelproof.
Sonja
Enschede
Fijn geholpen in de winkel en travelstof kleding voor een betaalbare prijs is een pre!
Sanne
Hilversum
Eigenlijk koop ik alleen de Travelstof kleding van Nicolette. Betaalbaar en van goede kwaliteit ! Ook de voucher zijn leuk om te gebruiken!
Marjen van Veen-Blanken
Lelystad
Vriendelijk personeel
Yvonne
Haarlem
De leveringen wisselen erg, als ik bestel vind ik het leuk als het de volgende dag binnenkomt maar dat gebeurt zelden. Ik heb zelfs een keer ruim een week moeten wachten en na bellen met klantenservice werd het wel direct opgepakt.
M
Blaricum
Fijn om op de website van terstal te shoppen Leuke kleding
Ro
Velden
De kwaliteit van de travelstof is top!
Liesbeth
Wilhelminaoord
Ik had iets anders besteld dan ik binnen kreeg.. Dat is niet de eerste keer, maar kan gebeuren. De afhandeling is ronduit slecht. Je probeert te bellen, kunnen je niet helpen. Je moet app sturen. Word je doorgestuurd naar medewerker. Komt nooit iemand op de app. Dan maar een mail sturen. Antwoordt krijgt u binnen 4 werkdagen. 2 weken verder. Nog mail gestuurt. Geen enkele reactie. Ik bestel zeer regelmatig,, maar na 3x zo'n ervaring....
Beveelt niet aan
Michele
Lelystad
Makkelijk om te bestellen via de website en levering ging ook vlot. De kleding is goed en voordelig. Alleen met omruilen in winkel lukt het niet om geld terug te krijgen en daar wacht ik nog steeds op… al 4 weken. Op mails wordt nog niet persoonlijk gereageerd, alleen de standaard reactie dat er contact wordt opgenomen. Ik wacht nog even af. Maar… het pak is echt geweldig!
9 October 2026
Jolanda
Dronten
Beste Jolanda,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het bestelproces, de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding van onze kleding. En natuurlijk extra leuk om te horen dat het pak zo goed bevalt!
Tegelijkertijd vinden wij het vervelend om te lezen dat de terugbetaling van uw omruiling nog niet is ontvangen en dat u hier inmiddels al vier weken op wacht. Ook begrijpen wij dat het teleurstellend is dat u nog geen persoonlijke reactie op uw e-mails heeft ontvangen. Hiervoor bieden wij onze excuses aan.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en veel plezier met uw mooie pak!
Team TerStal Klantenservice
Na bestellen vrij snel binnen. Leuk pak, zit ook erg lekker. Ik zocht iets wat niet 100% polyester is en gevonden.
9 October 2026
Jolanda Fictoor
Velserbroek
Beste Jolanda,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent met uw nieuwe pak. Nog leuker om te horen dat het pak niet alleen mooi is, maar ook erg prettig zit.
Daarnaast begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om kleding te vinden die niet volledig uit polyester bestaat. Fijn dat u bij ons heeft gevonden wat u zocht.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. We wensen u veel draagplezier en hopen u snel weer te mogen verwelkomen, zowel online als in één van onze winkels.
bestellen - thuis gestuurd - gewoon goed
m.
Baarn
Beste,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat het bestellen eenvoudig verliep en dat uw bestelling goed thuis is bezorgd.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Veel plezier met uw aankoop en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen, zowel online als in één van onze winkels.
Goed verlopen
Marion Dijkstra
Houten
Beste Marion,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen.
Team TerStal Klantenservice
Leuke collectie dus goed geslaagd
Gery
Bunschoten
Beste Gery,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u bent geslaagd en tevreden bent over onze collectie.
Wij doen ons best om een gevarieerd en betaalbaar assortiment aan te bieden, dus het is leuk om te horen dat u iets naar uw smaak heeft gevonden.
Veel plezier met uw aankoop en bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen, zowel online als in één van onze winkels.
Overzichtelijke website
Marleen Hermans
Rijkevorsel
Beste Marleen,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u onze website overzichtelijk vindt.
Wij doen ons best om het online winkelen zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, dus het is leuk om te horen dat u dit ook zo ervaart.
Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen, zowel online als in één van onze winkels.
Team TerStal Klantenservice
Overzichtelijk en betaalbare mooie kleding
Kaf
Bitgummole
Beste Kaf,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u onze kleding overzichtelijk gepresenteerd vindt en tevreden bent over de betaalbare en mooie collectie.
Wij doen ons best om een aantrekkelijk assortiment aan te bieden voor een betaalbare prijs, dus het is leuk om te horen dat u dit ook zo ervaart.
Bedankt dat u uw positieve ervaring met ons heeft gedeeld. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen, zowel online als in één van onze winkels.
Team TerStal Klantenservice
Ik koop graag de mooie travel kleding van Nicolette Kluijver. Mooie kwaliteit, mooie aanbiedingen.
Boonstra
Brunssum
Beste,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de travelkwaliteit van de collectie van Nicolette Kluijver.
Het is leuk om te horen dat u de kwaliteit waardeert en graag profiteert van onze aanbiedingen. Wij doen ons best om mooie en comfortabele kleding aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs.
Bedankt dat u uw positieve ervaring met ons heeft gedeeld. Wij wensen u veel draagplezier en hopen u snel weer te mogen verwelkomen, zowel online als in één van onze winkels.
Fijne service
Kr
Stw
Beste,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Team TerStal Klantenservice
Snel verzonden en goed ontvangen
Leonie
Eersel
Beste Leonie,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling snel is verzonden en goed is ontvangen.
snelle service
Leonie
DUIVENDRECHT
Beste Leonie,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle service.
Team TerStal Klantenservice
ga regelmatig shoppen nav de mails die je krijgt
Marjo
Westendorp
Beste Marjo,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u regelmatig bij ons shopt naar aanleiding van onze e-mails.
Leuk om te horen dat onze acties en aanbiedingen u inspireren om weer eens een kijkje te nemen. Wij waarderen uw vertrouwen in TerStal en vinden het fijn dat u steeds weer bij ons slaagt.
Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens, online of in één van onze winkels!
Klaasje
Staphorst
Beste Klaasje,
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd.
Team TerStal Klantenservice
Vind wel dat het erg lang duurt als je via internet wat besteld, verder prima winkel
Siem
Apeldoorn
Beste Siem,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u de levertijd van uw online bestelling als lang heeft ervaren. Wij begrijpen dat u uw bestelling graag zo snel mogelijk ontvangt.
Fijn om te lezen dat u verder tevreden bent over onze winkel. Uw feedback nemen wij mee om onze service en communicatie verder te verbeteren.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team TerStal Klantenservice
Ik kocht 2 dames pyjama's. Zaten prima, heerlijk. Na 1 x wassen op de aangegeven Tempratuur in het label, helaas helemaal gekrompen en het t shirt is inmiddels in nabel top. Beiden pyjama zeer gekrompen, slechte stof.
Beveelt niet aan
Dewi
Utrecht
Beste Dewi,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat beide pyjama's na het wassen op de voorgeschreven temperatuur zijn gekrompen. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer de pyjama's aanvankelijk goed zaten en prettig droegen.
Dit is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Wij kijken graag met u mee naar deze klacht om te beoordelen wat er is misgegaan en om samen tot een passende oplossing te komen.
Wilt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice onder vermelding van uw ordernummer en, indien mogelijk, foto's van de pyjama's meesturen? Dan helpen wij u graag verder.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo