Snel verzonden

Ik ben helemaal tevreden, ik heb het snel ontvangen. Daarnaast geregeld aantrekkelijke acties!

Snel besteld, goede service in de winkel toe ik iets moest retourneren

Altijd goed

Altijd vriendelijk in de westreen Leuke dames

Altijd tevreden

Makkelijk, betaalbaar en als het niet past is retour doen in de winkel geen probleem

Goeden kleding

Goeden kwaliteit en het zi9t goed en is mooi

Groot assortiment, aantrekkelijk geprijsd, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kleding voor een prima prijs. De website is duidelijk en de levering is snel.

Mooie kwaliteit

Supergoede kwaliteit kleding, en nog leuker als het in de aanbieding is..

Shoppen goed, vouchers niet.

Heel leuk shoppen bij TerStal maar jammer dat als je een account hebt en er daar staat een voucher voor korting in dat er bij het afrekenen in de winkel geen kortings voucher staat. En je dus geen korting krijgt terwijl je wel een voucher hebt. Dat zouden ze even in orde moeten maken . Dat is me al een paar keer overkomen . Heel jammer want maakt de shop ervaring minder leuk.

Makkelijk online bestellen, vlotte levering en daarna genieten van mooie kleding die prima op maat is.

Mooie truien

Mooie truien. Blijven ook mooi na het wassen.

Shirts

Super leuke shirtjes ben er blij mee en zal zeker meer bij jullie gaan bestellen

Geweldig goede service.

Iets online kopen en als een artikel niet bevalt, kun je het naar de winkel terugbrengen of terug sturen. In de winkel zijn de medewerkers altijd vriendelijk. De aanbiedingen en acties die Terstall biedt zijn verrassend. Soms te verleidelijk om niet te kopen.

Snelle levering,

Snelle levering, echt top

Ik heb mijn bestelling in goede staat ontvangen en snel.

makelijk en vriendelijk geholpen in de winkel

Bestelling snel geleverd, wat niet goed was teruggebracht naar de winkel. Geen problemen.

Goed.

Alleen jammer dat ik online mijn punten kan inwisselen.

Super service en snelle levering!

Fijne medewerkers in de winkel om te helpen. Bereid om iets te bestellen wat niet aanwezig was in de winkel. En snelle levering thuis. Super service!!

snelle levering, leuke kleding

leuke kleding met regelmatig mooie aanbiedingen

Snelle service online, in de winkel vriendelijk personeel

Goede kleding voor fijne prijs, Snelle levering

Jeans in oktober gekocht maar nu twee maatjes minder dus nieuwe broeken nodig. Fijne jeans.die de volgende dag al geleverd werden. Top

Een pyjama voor mijn zoontje. Super blij mee.

Het was goed geregeld allemaal.

Top bedrijf

Bedrijvenpark Twente 314