Als je een bestelling doet dan heb je de artikelen ook binnen een paar dagen in huis. Tot nu toe erg tevreden.

Snel.

Mooie kleding en super snel geleverd.

Mooie collectie

Fijne winkel

Netjes

Alles zonder problemen en snelle levering. Bedankt!

Alles goed geregeld

Snel bestelde artikelen ontvangen, thuis passen. Niet goed, dan even naar de winkel. Handig.

Super blij met mijn aankopen

In Den Bosch ben ik geholpen door een behulpzaam team, zij hebben mij geholpen met het zoeken van de juiste kleding

Alles verliep zoals het hoort!!

Snelle bezorging

mooie travelstof kleding

Past goed

Leuke kleding en staat mij goed

Mooi en betaalbaar

Ik ben erg blij met de travel stof kleding Mooie kwaliteit

Leuke winkel

Super leuk kleding voor mij jongste dochter.

Ik vond het heel makkelijk, medewerkers waren behulpzaam.

Fijne sfeer. Medewerkers zijn behulpzaam en denken met je mee.

Ik koop heel graag de kleding van Nicolette Kluijver. Heerlijk om te dragen en goede pasvorm .

Fijne betaalbare mode. Vooral de betaalbare travel kleding maar ook leuke andere kleding.

Alarm nog aan kleding

Goede shopervaring op website maar na thuisbezorgd toch nog weer naar de winkel vanwege het alarm wat niet van de kleding is gehaald…

Prima producten, scherp geprijst en snelle service

Top bedrijf met betaalbare kleding!

Erg leuke broek, goede pasvorm

Prima service goede producten

Voor zowel de meidenlijn als voor de dames kom ik regelmatig in de winkel en vaak altijd wel wat mee naar buiten

Twee ontzettende leuke sets gekocht voor een mooie setprijs! Tevens ondergoed gekocht maar deze zijn echt waardeloos. Dus die koop ik niet meer. Aardig personeel en de winkel zag er keurig opgeruimd uit.

Snelle verzending

Product naar verwachting. Snelle verzending.

Kan beter

Bestelling bestaat uit twee delen maar er zit nu al een week tussen de eerste en tweede levering. Tweede levering nog niet ontvangen.

Online en in de winkel altijd top

Altijd een leuke collectie en vooral de aanbiedingen zijn helemaal top

Leuke kleding van goede kwaliteit

Eens een leren broek gekocht die niet meteen slijt na een paar x dragen. Ook het shirtje zit erg mooi

Prima service, klantvriendelijk

Goed geholpen in de winkel.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo