Makkelijk on line winkelen en goede service in de winkel
Beste Yvonne, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je het online winkelen makkelijk vindt en tevreden bent over de service in de winkel. π
Precies zoals ik het verwacht.
Beste Dini, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het precies was zoals je verwachtte. π
Leuke kleding en altijd snel bezorgd.
Beste Manon, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je onze kleding leuk vindt en dat alles altijd snel wordt bezorgd. π
Altijd weer tevreden over mijn bestelling! Mijn zoontje is er weer blij mee. Het is jammer dat mijn oudste zoon uit de 164 is gegroeid, ik had voor hem ook nog graag kleding bij jullie gekocht.
Beste Babette, Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zoontje weer blij is met de kleding. Jammer dat je oudste zoon inmiddels uit maat 164 is gegroeid, maar wie weet zien we hem in de toekomst nog eens terug π
Goedemorgen, De bestelling is nog niet bezorgd? Wanneer mag ik deze verwachten? Mvg Rianne van Huffelen
Hi Rianne, Dank u wel voor uw bericht. Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is bezorgd. Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij samen kunnen nagaan wat de status van uw bestelling is en wanneer u deze kunt verwachten.
Goede producten voor een goede prijs
Beste, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en prijzen. π
Snelle levering,product is zoals verwacht,goede maat voering
Beste Gretha, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product en de maatvoering aan je verwachtingen voldoen. π
Snelle service, goed materiaal en goede pasvorm.
Beste, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle service, het materiaal en de pasvorm. π
Altijd super snelle levering en service !
Beste Rosni, Dank je wel voor je review! Superfijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent over onze snelle levering en service! π
2 broeken en 3 truien voor mijn zoontje besteld. Zeer snelle levering en een flinke korting gekregen.
Beste Nick, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de korting op de bestelde kleding voor je zoontje. π
Altijd netjes en snel genoeg geleverd. Kwaliteit van de kleding is top
Beste Danielle, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit van onze kleding. π
Bestelling in orde en snel verzonden.
Beste Kimberly, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling in orde was en snel verzonden is. π
Alles snel en netjes bezorgd. Mooie kleding.
Beste Astrid, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes is bezorgd en dat je blij bent met de kleding. π
alles keurig geregelden pruducht ook helemaal goed
Beste Elisabeth, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles keurig geregeld was en dat je tevreden bent met het product. π
Makkelijk online te bestellen. Snelle levering. Ook met gemak retourneren
Beste Monique, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je het bestellen, de snelle levering en het retourneren als prettig hebt ervaren. π
Ik heb het online besteld en achteraf betalen. Bezorgen was goed
Beste Heleen, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen en achteraf betalen goed is verlopen en dat de bezorging naar wens was. π
Eenvoudig om via de website te bestellen, leuke voordelen met een account en super tevreden over de kleding
Beste Caroline, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je het bestellen via onze website eenvoudig vindt, dat je profiteert van de voordelen met een account en dat je zo tevreden bent over de kleding. π
Had toevallig een keer gratis bezorging zonder member ofzo te zijn. En 1+1 gratis op iets wat ik wilde hebben. Fijn!
Beste Elise, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo blij was met de gratis bezorging en de 1+1 actie. Genieten van zulke voordelen maakt shoppen natuurlijk extra leuk! π
Een besteld artikel voldeed niet aan de op gegeven maat. Ook een ander artikel betrof flanellen overhemden. maar ik kreeg katoenen overhemden.
Beste Gerrit, Wat vervelend om te horen dat de artikelen niet overeenkwamen met je verwachtingen. Onze excuses voor het ongemak. We nemen dit graag met je door en zoeken samen naar een oplossing. Wil je contact opnemen met onze klantenservice met je ordernummer? Dan helpen we je zo snel mogelijk verder.
Ik moet nu verder fietsen omdat de winkel bij mij uit de buurt verhuisd is maar ik heb het er voor over. Is mijn artikel er niet dan kan het besteld worden.
Beste Marja, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je zelfs de extra moeite wilt nemen om bij ons te blijven shoppen. Als een artikel niet op voorraad is in de winkel, kun je het altijd eenvoudig online bestellen. π
Leuke mode .
Beste Aukje, Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze mode leuk vindt. π
Snelle en goede levering. Prima webshop om te bestellen.
Beste Miranda, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en webshop. π
Fijne en mooie lichtblauwe trui met een goede pasvorm , kortom zeer tevreden met de aankoop.
Beste, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de lichtblauwe trui en de pasvorm. π
Mooie kleiding voor een leuke prijs
Beste Corrie, Mooie kleiding voor een leuke prijs
ik had zonder account besteld en dan is het moeilijk om retour aan te vragen
Beste, Dank je wel voor je feedback. Wat vervelend dat het retourproces zonder account lastig was. We nemen dit mee om het makkelijker te maken. Als je hulp nodig hebt bij je retour, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. π
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.