2 shirts en 1 blousje ontvangen Zitten alledrie perfect Ben erg tevreden over de kleding en verzending
blij met aankopen mooi kwalitiet
Ben erg tevreden met de service en snelheid van de bestelling. Leuke mode voor iedereen.
Bestellen en snel ophalen
Beste Jose, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het bestellen en snel ophalen goed is verlopen. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Beste, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Leuke travelstof kleding en meer en een heel attente bediening in de winkel.
Beste Anya, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze travelstof kleding en dat u in de winkel zo attent bent geholpen. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Top kleding voor een leuke prijs.
Beste Natascha, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze kleding en de prijs. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Ik vindt het wel jammer dat de panty kousjes muskaat niet meer in de winkel te koop zijn. En als ik het online wel kan bestellen dan kan ik maar 6 pakjes bestellen. En dat je bij DHL dure verzend kosten moet betalen. Helaas hebben wij in losser. Geen terstal meer. Erg jammer. We moeten dan naar andere stad of drop heen. Hoop dat dit beter kan.
Beste Margret, Bedankt dat u uw ervaring en zorgen met ons deelt. Wat jammer om te horen dat de pantykousjes muskaat niet meer in de winkel beschikbaar zijn en dat de online bestel- en verzendvoorwaarden voor u als onprettig worden ervaren. We begrijpen goed dat dit extra lastig is, zeker als er geen TerStal-winkel meer in de buurt is. Uw opmerkingen over de beperkte bestelhoeveelheid en de verzendkosten nemen we serieus mee. Dit soort feedback helpt ons om te kijken waar we onze service en beschikbaarheid kunnen verbeteren. Dank u wel dat u de moeite neemt dit zo duidelijk te delen, en we hopen dat we u in de toekomst toch weer beter kunnen helpen.
Het was snel verzonden en duidelijke site
Beste Judith, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat u onze site duidelijk vindt. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Bestellen gaat makkelijk. Spullen zijn snel binnen. Het past ook allemaal perfect, dus ik ben blij!
Beste Cindy, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk gaat, de levering snel is en alles ook nog perfect past. Daar worden we blij van! Graag tot een volgende keer bij TerSta
Zo blij met ter Stal. Leuke kleding tegen lage prijsjes.
Beste Ellen, Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met TerStal en onze leuke kleding tegen fijne prijzen. Graag tot een volgende keer!
Altijd gezelligbom even in de winkel te neuzen. Ook krijg ik goed advies en tips van de verkoopsters. Online overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Het wordt snel bezorgd.
Beste Nina, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het altijd gezellig vindt om in de winkel rond te neuzen en goed advies en tips krijgt van onze verkoopsters. Ook prettig dat u onze webshop overzichtelijk en makkelijk in gebruik vindt en dat uw bestelling snel wordt bezorgd. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Ik koop zowel online als in de winkel en ik ben helemaal fan van de travelstof collectie van Nicolette, Ik krijg altijd complimenten als ik er iets van aan heb. het is stijlvol, makkelijk draagbaar en het blijft mooi.
Beste Sabine, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zowel online als in de winkel graag bij ons shopt en zo fan bent van de travelstof collectie van Nicolette. Geweldig dat u er complimenten over krijgt en dat u de kleding als stijlvol, comfortabel en mooi blijvend ervaart. Dat is precies wat we willen bieden. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Ik had een pak besteld die toch te klein was, in de dichtstbijzijnde winkel hadden ze de juiste maat niet meer. Ze konden wel aangeven waar het pak nog wel in de juiste maat was.
Beste, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen in de winkel en dat ze konden meedenken om de juiste maat alsnog te vinden. Jammer dat uw eigen winkel de maat niet meer had, maar goed dat u toch verder geholpen bent. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
De bestelling gaat makkelijk, je kunt kiezen voor thuisbezorging of in de winkel van jouw keuze. Toppie!!
Beste Kitty, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u het bestellen makkelijk vindt en de keuze heeft tussen thuisbezorging en afhalen in de winkel die u zelf kiest. Toppie om te lezen dat u zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer bij TerStal.
De broderie aan de mouwen vond ik wat grof
Beste Anita, Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback! Jammer om te horen dat de broderie aan de mouwen wat grof voor u was. We nemen uw opmerking mee, omdat uw ervaring ons helpt om de collectie en productdetails verder te verbeteren. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Snelle bezorging en alles paste dus gehouden.
Beste Anita, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat alles goed paste. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer bij TerStal!
Goede kwaliteit en mooie items
Beste Mena, Bedankt voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de mooie items. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
De levering was snel.
Zou alleen graag wat langere ( achterkant ) blouses /truien / t-shirts willen zien
Beste, Bedankt voor uw review en uw suggestie! Fijn om te horen dat u met ons meedenkt. Uw wens voor langere modellen aan de achterkant van blouses, truien en T-shirts nemen we zeker mee. Dit soort feedback helpt ons om de collectie beter af te stemmen op wat klanten graag dragen. Dank u wel voor het delen en graag tot een volgende keer bij TerStal!
Fijne winkel
Beste Margreet, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze winkel als prettig ervaart. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Mijn online bestelling gaat altijd prima
Beste Jose, Bedankt voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat uw online bestellingen altijd prima verlopen. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Altijd vrolijke goed passende kleding van prima kwaliteit en goede prijsverhouding. Ruilen of retourneren nooit geen gedoe.
Beste Avi, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de vrolijke, goed passende kleding en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook prettig dat ruilen en retourneren altijd soepel verloopt. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Bestelde kleding snel thuis geleverd.
Beste Liz, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de bestelde kleding snel bij u thuis is geleverd. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Mooi shirt.
Beste Petra, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u blij bent met het shirt. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo