Super leuk kleding voor kids!

Goede kwaliteit, valt goed op maat.. Kortom altijd heel tevreden!

Fijne winkel met leuke betaalbare kinderkleding

Fijne winkel met leuke betaalbare kinderkleding. Alleen jammer dat de voorraad niet altijd juist is op de website, waardoor artikelen uiteindelijk niet geleverd kunnen worden.

Prima verzorgd pakketje

Van bestelling tot thuis bezorging is het prima gegaan.

Online bestelling keurig afgewerkt.

De bestelling en het retourneren van 1 artikel in de winkel verliep prima.

Gewoon goed

Prettig

Ik ben altijd tevreden over hun spullen, klantenservice en personeel. Kleding zitten goed en fijne goed kwaliteit.

Gezellig

Klantvriendelijk en leuke fibe

Leuke kleding, kwaliteit wisselend

Koop er geregeld, de ene keer kwaliteit prima. De andere keer wat minder.

Gewoon prima

Als iets goed is, is het goed. Snelle bezorging, mooie spullen, dus helemaal tevreden

Goede en snelle service

Op het internet besteld en snel in huis en wat niet goed was makkelijk terug kunnen brengen in de winkel en daar ook goed en snel geholpen!

Snelle levering, prima kwaliteit

Leuke collectie en vriendelijk personeel

Geen probleem

Leuke collectie met een mooie prijs

Regelmatig bestel ik wat bij Ter Stal. Goede kwaliteit en een goede prijs.

Super gave kleding besteld. Ook lang op zoek geweest naar een nieuwe combi zwembroeken voor papa en zoon en eindelijk voor een mooi prijsje weer geslaagd!

In de avond besteld en de volgende ochtend in huis

Was prettig verrast door de zeer snelle levertijd. twee mooie broeken voor een leuk prijsje en van degelijke comfortabele kwaliteit ontvangen en draag ze met plezier.

Prima kleding

Fijne regenjas, mooie kleur en maat klopt.

Kleding is goed, bezorgen van online bestellingen duurt lang

Als ik on-line kleren bestel en betaal is het heel wisselend wanneer ze bezorgd worden. Soms duurt het mij te lang en ik vind ook het bezorgen van de bestelling in delen, niet echt prettig

Altijd goede service

Fijne winkel goede service. Vriendelijk personeel zowel in winkel als bij klantenservice. Bij meerdere filialen.

Altijd weer top!

Goede service!!

Gezellige winkel

Fijne winkel loop er altijd wel even binnen om rond te kijken.

Snel geleverd en goed product

Besteld voor een leuke prijs. En snelle levering

Heel fijn

Fijne personeel en leuke betaalbare kleding

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo