Terstal heeft modieuze, kwalitatief goede betaalbare kleding voor het hele gezin. Het is altijd prettig om in de winkel te kijken.

Kleding is leuk maar ervaring in de winkel minder

Broek via de website besteld en had hem de volgende dag in huis. Echt super snel. Heel jammer maar hij was veel te lang dus dacht ik breng hem terug in de winkel. Nou dat heb ik geweten....... Het begon al toen ik zei van ik kom hem terugbrengen een reactie kreeg van "nou lekker dan" maar toen begon het. Er bleek geen prijskaartje aan te zitten, zat er ook niet aan toen ik hem kreeg. De medewerkster zei met een zeer harde stem zodat andere klanten mijn kant opkeken dat ze hem zo niet kon terugnemen want hij kon wel gestolen zijn. Dus ik vroeg van bedoel je nou dat ik deze broek gestolen heb.....daar reageerde ze niet echt op maar om voor een 2e keer te zeggen dat hij wel gestolen kon zijn. Ik heb haar de factuur overhandigd en vriendelijk gevraagd mijn geld terug te geven. Voor mij de laatste keer dat ze me in de winkel hebben gezien als je zo met klanten omgaat.

Snelle verzending

Leuk shoppen voor een aantrekkelijke prijs

Snelle levering en goede spullen

Mooi vest en leuk jasje voor een hele goede prijs.

Heerlijk rond gesnuffeld

Leuke kleding, en super fijn dat er sale was. Waar ik me wel aan gestoord heb is het feit dat je niet contant kunt betalen. Geld is nog steeds een wettig betaalmiddel.

Zeer snelle levering

Weer prachtige kleren gescoord bij jullie

Fijne winkel met mooie kleding

Een hele fijne winkel met kleding passend bij de nieuwste trends!

Snelle levering en mooie kleding

Hele leuke personeel

Vind het altijd fijn daar te winkelen

Juiste maat, goede kwaliteit

Goed en snel geleverd!

Tot zover goed.

Leuke kleren in de sale kunnen kopen!

Ze prijzen de sale heel goed af en dan heb je ook nog 2e voor 1 euro. Er was wel al veel weg in de maat 110/116

Fijne collectie

Fijne collectie , makkelijk bestellen

Snel geleverd en past perfect.

Ik bestelde de nieuwe travelcollectie in de de denim uitvoering. Blij mee. Ondanks het weekend snel in huis.

Ontzettend fijne broeken

Ik had een tijdje geleden al 2 spijkerbroeken gekocht, wide fit stretch jeans Lara. Hiervan zijn geen lengte maten, maar voor mijn lengte 1.82cm prima! Ontzettend fijn, vaak loop ik ertegen aan dat broeken te kort zijn. Nu in de aanbieding 2 extra kunnen kopen voor €50,- top aanbieding! Nu heb ik de fijne broek in 4 verschillende kleuren. De kleding is van goede kwaliteit en een mooie prijs. Ga hier vaker shoppen!

Helemaal prima

Had online besteld, maar kleding paste niet allemaal goed. In Tilburg heeft Esther alles gecrediteerd en weer ingevoerd wat ik wilde. Super geholpen door vriendelijk personeel en alles naar tevredenheid mee naar huis.

Snel en fijn

Ik ben gek op het 'travel stof' assortiment. Fijn dat er steeds weer andere uitvoeringen beschikbaar komen.

Super fijne jeans

Super fijne mooie jeans. Snel verzonden

Goed verpakt en op aangekomen.

Prima artikelen voor prima prijs

Ik ben enthousiast over wat ik tot dusverre heb aangekocht. Waar van een goede kwaliteit en om de prijzen hoeft niemand het te laten!

Een paar keer online iets besteld

Maat is meestal goed materiaal is oké En prijs kwaliteit

Top netjes afgeleverd!

Alleen de bezorging was slecht

Prima winkel en fijne kleding ontvangen! Echter erg slechte ervaring met de bezorging van DHL. Wat veel voorkomend is in onze regio. Het zou fijn zijn als je de bezorger zou mogen kiezen, dan zou ik voor een ander gaan.

Deze bestelling ging in 1 keer goed

Vorige keren, deelbestelling en andere voor moeten bellen, bestelling was bijna 3 weken onderweg en nog niets. Nu superr

Goed en snel

Kleren zien er kwalitatief perfect uit en de snelle levering is helemaal top! Ik ben zeer tevreden!!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo