Veel keuze op de site, foede en snelle verzending
Duidelijke website, snel geleverd goede kwaliteit producten.
Hi Carla, Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat je de website als duidelijk hebt ervaren en dat je bestelling snel is geleverd. Ook leuk dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Graag tot ziens!
Super aardige verkoopdter die voor mij iets online bestelde
Hi Corry, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat de verkoopster iets voor je online heeft kunnen bestellen. We geven je compliment zeker door! Graag tot ziens.
Online een herenshort gekocht en deze was (heel) snel geleverd. Helaas was deze een maatje te groot maar kon in de winkel omgeruild worden. Zeer tevreden met deze aankoop.
Hi Jettie, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd en dat je in de winkel gemakkelijk hebt kunnen ruilen. Jammer dat de maat niet meteen goed was, maar extra fijn dat het zo opgelost kon worden. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!
klantenservice is niet te bereiken
Beste, Dank je wel voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. Het kan momenteel inderdaad erg druk zijn, waardoor de wachttijden bij onze klantenservice zowel telefonisch als via chat langer zijn dan gebruikelijk. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen en waarderen je geduld enorm.
Hi Margriet, Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent. Graag tot ziens!
Goed geholpen door verkoopster, bij met mijn kleding.
Hi Esther, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door de verkoopster en dat je blij bent met je kleding. Graag tot ziens!
Heerlijke broeken van Nicolette !
Hi Wil, Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat de broeken van Nicolette zo goed bevallen. Veel draagplezier ermee!
Was gemakkelijk te bestellen, duurde niet zo lang voordat het bestelde kwam. Producten zijn top, het paste perfect.
Hi Audrey, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat je je bestelling snel in huis had. Nog beter dat de producten goed bevallen en perfect passen. Veel plezier ermee!
Leuke kortingsacties!
Hi Sabrina, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze kortingsacties waardeert. We blijven ons best doen om je regelmatig leuke aanbiedingen te bieden. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Leuke dingen en voor een leuke prijs
Hi Corrie, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze collectie en prijzen. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nog meer leuke items. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!
Prima keuzes..jammer dat bij de heren de overhemden bijna niet in maat s te krijgen zijn
Hi Ilonka, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment. We begrijpen dat het jammer is wanneer overhemden in maat S niet altijd beschikbaar zijn. Dank voor het delen van je feedback; we nemen dit mee en hopen dat je in de toekomst beter kunt slagen. Graag tot ziens!
Prima verzorgd en snel geleverd !
Hi Hanna, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je bestelling snel is geleverd. We waarderen je feedback en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen!
Bestelling op tijd ontvangen en tevreden over de broeken
Beste, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je je bestelling op tijd hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de broeken. We wensen je er veel draagplezier van en hopen je snel weer terug te zien!
Heel hulpvaardig en klantvriendelijk. Artikel wat er niet was in mijn maat, werd opgestuurd. Prima geregeld!
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service als hulpvaardig en klantvriendelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om samen met onze klanten naar een passende oplossing te zoeken, dus leuk dat het opsturen van het artikel in jouw maat naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Ik heb goede ervaring met de kleding koop echt veel bij ter stal.
Hi Germanda, Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in ons! Wat leuk om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt met onze kleding en regelmatig bij ons shopt. Daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens bij TerStal!
Snel geleverd en prima kleding
Hi Ellen, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent over de kleding. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Leuke kleding ,goede service,meedenkend personeel!
Hi Ada, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kleding, service en het meedenkende personeel. We geven je complimenten graag door aan ons team. Veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je snel weer terug!
Vooral de travelstof is super fijn! In de zomer lekker koel en snel droog en het zit zalig! Ik vraag me wel af of deze kleding duurzaam en fair trade gemaakt is? En wat ik erg jammer vind is dat ik niet contant kan betalen in de winkels. Cash geld is een wettelijk betaalmiddel en voor sommige mensen is het lastig om alles met de pin te betalen. Hoop dat de mogelijkheid er weer komt!
Hi Gerja, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze travelstof. Het comfortabele draaggevoel, het verkoelende effect in de zomer en het snelle drogen zijn inderdaad eigenschappen die veel klanten waarderen. Daarnaast waarderen we je feedback over contant betalen in onze winkels. We begrijpen dat dit voor sommige klanten een gemis kan zijn. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen; we nemen je opmerking mee in onze evaluaties.
2 leuke pakken besteld en die waren heel snel binnen ik vind het voor de prijs echt mooie kwaliteit ik ben er heel blij mee!!
Hi Joke, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met je twee nieuwe pakken. Fijn dat de bestelling snel geleverd werd en dat de kwaliteit zo goed bevalt. Veel plezier ermee en we hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! 😊
Altijd leuke aanbiedingen en de kwaliteit is goed. Afhankelijk van online omdat er geen winkel in onze buurt is helaas.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze aanbiedingen waardeert en tevreden bent over de kwaliteit. Jammer dat er geen winkel bij jou in de buurt is, maar we zijn blij dat je ons online weet te vinden. We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. 😊
Mooie maximizers bh's, ik vindt de cups beter zitten dan die van Hünkermuller alleen de bandjes zijn iets slapper.
Beste Mirjam, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm van de maximizer bh's en dat de cups goed bevallen. Dank ook voor je feedback over de bandjes. We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Goed geholpen
Beste Lianne, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Graag tot een volgende keer!
Als een item in het winkelmandje is geplaatst duurt het even voor je verder kunt winkelen. De verzending duurt soms een week. Prima service bij retourneren in de winkels. Nicolette Kluivert collectie top, maar naast diverse kleuren/printjes altijd dezelfde stijl. Dat wordt op den duur saai.
Beste Karin, Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service bij het retourneren in onze winkels en dat je enthousiast bent over de collectie van Nicolette Kluijver. Dank ook voor je feedback over de snelheid van het winkelmandje, de verzendtijd en de variatie binnen de collectie. We begrijpen dat meer afwisseling in modellen een mooie aanvulling zou kunnen zijn en waarderen het dat je dit met ons deelt. Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer!
Bij terStal een ruime aanbod voor mij met maatje 44 Vooral de 2 delige sets vallen lekker ruim In het algemeen zeer tevreden met terStal. Minpuntje! Topjes en shirts zijn kort die mogen van mij wat langer gemaakt worden..
Beste Ayse, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het ruime aanbod en dat de tweedelige sets prettig en ruim vallen. Geweldig dat je in het algemeen zo tevreden bent over TerStal. Dank ook voor je feedback over de topjes en shirts. We begrijpen dat een iets langere pasvorm voor jou prettig zou zijn en waarderen het dat je dit met ons deelt. Veel plezier met je aankopen en graag tot een volgende keer!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo