Beste Petra, Wat vervelend dat je het geld nog niet hebt terug ontvangen. Wij willen je vragen om contact op te nemen met de klantservice zodat we het kunnen nakijken. Met vriendelijke groet, TerStal
Beste Monica, In onze winkels kun je gratis retourneren voor een andere maat. Bij de online webshop is dit niet mogelijk. Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, TerStal
Beste Hanifa, Wat vervelend dat je een verkeerde kleur hebt ontvangen. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice mocht dit nog een keer gebeuren. Dan kunnen wij het met je oplossen. Met vriendelijke groet, TerStal
Beste Albert, Bedankt voor je feedback we zullen het doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Met vriendelijke groet, TerStal
Beste Talitha, Bedankt voor je feedback. We vinden het erg vervelend dat het niet goed is gegaan met je bestelling. We zullen het doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, TerStal