Regelmatig zitten er mooie dingen tussen voor kids en volwassenen. En van ondergoed tot broek en tops. En heerlijk zelfs te verkrijgen in ons kleine dorp :-))
Ze hebben leuke kleding voor de kinderen en het word snel geleverd
Hi Brenda, Dankjewel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze kinderkleding en de snelle levering. We zien je graag weer terug!
De site spreekt over “gratis retour”, maar dat is alleen als je een online gekocht product naar een winkel terug brengt. Daar koop je niet online voor. Slechte informatievoorziening die geld kost. Nota bene 4,99 voor retourneren.
Beste, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat de informatie rondom het retourneren verwarrend kan zijn, en dat is zeker niet de bedoeling. Op onze website vermelden we dat retourneren gratis is wanneer je je online bestelling in één van onze winkels terugbrengt. Voor retourzendingen via de post rekenen we inderdaad €4,99 aan retourkosten, zoals ook aangegeven in ons retourbeleid.
Vriendelijke personeel, mooi aangekleed.
Hi Roos, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je het personeel vriendelijk vond en de kleding mooi aangekleed was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Bij terStal diverse items van de Nicolette Kluijver travelstof collectie besteld. Kwaliteit vergelijkbaar met de travelkleding van Studio Anneloes. Levering op tijd en correct. Zeker de moeite waard.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Nicolette Kluijver travelstof collectie en de levering. We waarderen het dat je ons vergelijkt met Studio Anneloes! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Goed en fijne site
Hi Miriam, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze site goed en fijn vindt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen
Makkelijke en duidelijke website. Snel besteld en snel geleverd.
Hi Alice, Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat je de website makkelijk en duidelijk vond, en dat de bestelling snel is geleverd. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Altijd fijne shopervaring bij Terstal, zowel online als in de winkel
Hi Margit, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je zowel online als in de winkel altijd een fijne shopervaring hebt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Gewone prijzen, goede service.
Hi Dimphy, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel onze prijzen als de service. We hopen je snel weer te mogen helpen
Als ik bij Terstall shop en iets gaat niet goed dan wordt dat prima opgepakt.
Hi Elise, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat eventuele problemen altijd goed worden opgepakt. We streven er altijd naar om je de best mogelijke service te bieden!
Een ruime keuze aan artikelen. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding is gunstig te noemen.
Beste, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de ruime keuze en de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Er waren wat artikelen te groot, naar de winkel retour gedaan en alles was zo geregeld
Hi Sharon, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het retourneren in de winkel zo vlot is verlopen. We hopen dat je snel de juiste maat kunt vinden!
Moderne kleding voor het hele gezin, geregeld leuke aanbiedingen,dus voordelig lekker shoppen
Hi Connie, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je geniet van onze moderne kleding en aanbiedingen. We hopen je snel weer te verwelkomen voor een lekker shopmoment!
Kleren zijn altijd goed en blijven netjes
Hi Tess, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kleding altijd goed is en mooi blijft. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Redelijk snelle levering en compleet
Hi Hanneke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en alles compleet was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Makkelijk alles toe te voegen via de webshop. Bestellen en betalen gaat soepel. Snelle verzending.
Hi Danielle, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen en betalen soepel verloopt en dat de verzending snel was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!
altijd correct
Hi Helma, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles altijd correct verloopt. We waarderen je vertrouwen!
Snelle bezorging
Hi Adri, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging snel was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Hi Bianca, Bedankt voor je mooie beoordeling van 9 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Als er nog iets is waar we je verder mee kunnen helpen, horen we het graag!
2 broeken besteld heel mooi en goede prijs netjes en super snel geleverd
Hi Anja, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je blij bent met de broeken en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Goede service, leuke kleding. Erg blij met zowel de winkel als online.
Hi Rita, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze winkel als de online ervaring. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Travel kleding is van zeer goeie kwaliteit en prijs. Snelle levering, al met al een aanbeveling.
Hi Roos, Dankjewel voor je geweldige review! Fijn om te horen dat de kwaliteit en prijs van de travel kleding je bevallen, en dat de levering snel was. We waarderen je aanbeveling enorm!
Alles verliep heel vlot!
Hi Renate, Fijn om te horen dat alles vlot verliep! Bedankt voor je positieve review!
Snelle levering en leuke kleding! Vooral fan van de travel kleding van Nicolet!
Hi Joke, Bedankt voor je leuke review! Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze kleding, en speciaal met de travel collectie van Nicolette. We hopen je snel weer terug te zien
Correct product kwam precies overheen met wat ik op internet zag. Goede maatvoering.
Hi Ria, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat het product en de maatvoering helemaal naar verwachting waren. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo