Prima en snelle bezorging

Prima en goede verzorging

Super leuke collectie

Na een tijdje geen kleding te hebben gekocht omdat daar geen financiële ruimte voor was heb ik tijdens de extra 30% kortingsdag heel veel nieuwe items aangeschaft waar ik erg blij mee ben!

Fijn en betaalbaare kleding

Leuk personeel fijn geholpen

super leuk verkoopsters en heel behulpzaam

zeker aanbevelen

Niet nakomen van afspraak

Twee broeken uitgezocht op vrijdag, op aanraden van bedrijfsleidster, achteruit laten leggen naar dinsdag erna, dan waren ze nl in de aanbieding. Kreeg een nr (855) Dinsdag, door familie omstandigheden, niet in de gelegenheid om de broeken op te halen, heb gebeld om te vragen of het een probleem was om ze donderdag op te halen. Was geen probleem, echter kregen donderdag bij afhalen te horen dat aanbieding niet meer geldig is. Slechte zaak, en geen verontschuldigingen. Botweg, nee doen doen we niet. Was vaste klant bij ter Stal. Dus......... Er zijn gelukkig meer zaken die kleding verkopen.

een van mijn favoriete kledingwinkels!

Goede kwaliteit, betaalbaar, leuke collectie. Ook een snelle levering en goede klantenservice Ik vind eigenlijk altijd wel iets dat bij mij past. Het is een van mijn favoriete kledingwinkels.

Super geholpen

Super vriendelijk personeel die echt met je meedenken

De artikelen zijn zoals afgebeeld

De arikelen zijn snel binnen en altijd op voorraad

Online en in de winkel: super!

Heel fijn gewinkeld online en in de winkel, goed geholpen. Behulpzaam en meedenkend.

Het was oké

Ik had een setje 2 dagen eerder gekocht voor dat er 30% korting was en wilde het berekenen alles was moeilijk en kon niet tot ik zelf de klantenservice had gebeld en die had aangegeven dat het wel mogelijk was.

Super. Lekker gewinkeld bij Simone en Lisette

Vriendelijke vrouwen bij Ter Stal Bennekom. Heb voor ruim 1000 gekocht

Leuke items

Leuke kleding voor hele nette prijs gekocht. Fijne kwaliteit. Problemen gehad door eigen toedoen met betalen maar ben heel goed geholpen door de klantenservice. Complimenten.

leuke acties

Leuke acties en vriendelijk personeel

Goede prijs verhouding

Goed geholpen

geweldig

vandaag besteld morgen in huis dus geweldig

Keurig en erg klantvriendelijk

Heel klantgericht geholpen. Product niet aanwezig, gelijk andere filiaal benaderd zodat ik toch daar het product kon kopen. Toen het niet in voorraad was, toch besteld door de medewerkster en laten thuisbezorgen. Ook geattendeerd op de openstaande vouchers, zodat deze gelijk gebruikt werden. Allemaal top.

Top kwaliteit spijkerbroekjes

Super leuke en stevige spijkerbroekjes bij Ter Stal, super pasvorm. Bestel zeker weer opnieuw!

Snel en mooi

Ik heb op maandag besteld en kon het dinsdag al aan.

Snelle bezorging

Prima aankoop

Eenvoudig

Zeer tevreden en makkelijk te versturen

Leuke betaalbare mode.

Altijd fijn de terStal acties!

Wat een geweldige actie-s. Zo lukt het mij, om een aantal familieleden af en toe te verwennen. Het uitzoeken van bijvoorbeeld kleding-sets, zou wat duidelijker kunnen. Nu heb ik wél een blauwe joggingbroek voor 2 mensen kunnen bestellen, maar de bijpassende sweater niet.

Goede kwaliteit

Hele fijne pas vorm en goede kwaliteit. Er blij met de kleding van Ter Stal

Mooie kleding, en betaalbaar

Mooie kleding, goede kwaliteit en betaalbaar

Fijne winkel altijd wel.wat leuks

Dijne winkels leuke assortiment.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo