Besteld voor een leuke prijs. En snelle levering
Beste, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Fijne personeel en leuke betaalbare kleding
Beste, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze betaalbare kleding. We hopen je snel weer te zien!
-DHL stuurt mail over aflevertijd, die wijzig ik direct naar dag erna. Diezelfde avond lagen 2 pakketjes voor de deur (regenachtige dag en buren aanwezig) Volgende dag nog 1 pakket op de tijd die ik aangegeven heb. -1 blouse zat rond de kraag voor en achter onder de make up. Witte blouse hoe kan dat gemist zijn door de medewerkster die het in de zak heeft gedaan.
Beste, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat één van je blouses niet helemaal schoon was bij ontvangst dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Fijn dat de bezorging verder grotendeels volgens jouw wensen verliep, al is het jammer dat er zo vroeg al pakketjes bij je deur lagen, zeker op een regenachtige dag. We nemen je opmerkingen mee om onze service te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of iets willen regelen omtrent de blouse, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
Had het badpak bij Jel gezien en wilde het kopen. Gemakkelijk gevonden en bezorging geslaagd. Ik zag dat de bezorging via GLS is dus daar was ik niet zo goed van vertrouwen op maar omdat het door de brievenbus kon ging het goed.
Hi Danielle, Wat fijn om te horen dat je het badpak gemakkelijk hebt kunnen vinden en dat de bezorging goed is verlopen!
bestel ik een keer via pc en dan wordt het niet geleverd. Maar goed ze gaan er achteraan
Hi Monique, Wat jammer dat je bestelling deze keer niet goed is gegaan dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat onze klantenservice ermee aan de slag is. We hopen dat alles snel wordt opgelost en dat we je vertrouwen kunnen herstellen.
Makkelijk en snel besteld en geleverd.
Hi Nathalie, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Mooie prijzen
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze prijzen waardeert. We hopen je snel weer terug te zien!
Hele leuke kleding en in de winkel vriendelijk personeel!
Beste Arina, Wat een leuke review, dankjewel! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze kleding én ons team in de winkel – daar worden we blij van! We hopen je snel weer terug te zien bij TerStal.
Altijd snel geleverd en niet moeilijk met ruilen
Beste Betsy, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en het gemak bij ruilen! Bedankt voor je vertrouwen in TerStal. Graag tot een volgende keer!
Wat een fantastisch kleuren, prijzen en keuze! Ik voel me helemaal vrolijk door de zomerse kleuren en leuke sets! De levering was super snel. Laat de zomer maar komen!
Beste Irene, Wat een zonnige review – dankjewel! We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij wordt van onze kleuren, sets en prijzen. En natuurlijk fijn dat de levering ook vlot verliep. Laat die zomer maar komen, wij wensen je veel plezier met je nieuwe outfits!
Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding! Ik heb al meerdere keren besteld. En tot nu toe altijd erg tevreden geweest. Ik zal het zeker aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen.
Beste Melissa, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankopen en onze prijs-kwaliteitverhouding! En wat geweldig dat je al meerdere keren hebt besteld én ons aanbeveelt aan anderen — dat waarderen we enorm. Bedankt voor je vertrouwen in TerStal. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien!
Slechte ervaring tot nu toe: had op 4 juni mail gestuurd omdat een kledingstuk niet was geleverd.(wel al betaald). Antwoord klantenservice dat ik binnen 4 werkdagen medewerker hierop zou reageren. Gisteren weer mail gestuurd dat ik niets had gehoord. Nog geen reactie! Dus ronduit SLECHT, nog niet eens 1 ster waard.
Beste WIlma, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat ontzettend vervelend om te horen dat u nog steeds geen reactie heeft ontvangen op uw eerdere berichten. Onze oprechte excuses hiervoor. Vanwege een onverwacht hoge drukte bij onze klantenservice lopen de reacties helaas iets vertraging op. Dat is uiteraard geen excuus, want u mag erop rekenen dat we snel en zorgvuldig reageren — en dat is in uw geval helaas niet gebeurd. We doen ons uiterste best om alle openstaande vragen zo snel mogelijk op te pakken. Uw bericht heeft nu onze extra aandacht en we zorgen dat u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en dank voor uw geduld.
Leuke kleding voor mooie prijs.. Goede prijs kwaliteitsverhouding Mooi pasvorm Ben blij met wat ik besteld heb
Beste, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! Geweldig dat je onze kleding, prijs-kwaliteitsverhouding en pasvorm waardeert. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot de volgende keer!
Alleen mijn laatste bestelling is niet aangekomen. DHL zegt van wel maar pakketje nergens te vinden.
Hi Bianca, Wat vervelend om te horen dat je laatste bestelling niet is aangekomen, ondanks dat DHL aangeeft dat het bezorgd is. Dit is natuurlijk erg frustrerend. We adviseren je om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Bedankt voor je geduld!
Servicegericht als altijd
Hi Richard, Bedankt voor je mooie compliment! We vinden het fijn om te horen dat je onze servicegerichtheid waardeert. Graag tot snel weer!
Tevreden met snelle levering en de goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hi Astrid, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs/kwaliteitverhouding! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer!
Altijd leuke aanbiedingen en leuke kleding hoort ieder wat wils . Snelle levering . En afhandeling
Hi Jolanda, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze aanbiedingen en kleding zo waardeert — we doen ons best om voor ieder wat wils te hebben. Ook goed om te horen dat de levering en afhandeling naar wens waren. We hopen je snel weer terug te zien!
Prima kom graag langs
Hi Nelleke, Bedankt voor je positieve review! We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen. Tot snel!
Prima kwaliteit en goede service als je iets terug brengt
Hi Stella, Fijn om te horen dat je de kwaliteit en service waardeert! We staan altijd voor je klaar als je iets wilt terugbrengen. Tot de volgende keer!
Vriendelijk personeel als jebiets besteld hebt en het past niet kun je het retourneren in de winkel.
Hi Maja, Bedankt voor je fijne reactie! Fijn om te horen dat je onze service en het vriendelijke personeel waardeert. En inderdaad, makkelijk kunnen retourneren in de winkel maakt het net even prettiger. Graag tot ziens!
Leuke broeken en blouse gekocht en zitten perfect en blijven ook mooi na wassen.
Hi Moniek, Wat fijn om te horen! Geweldig dat de broeken en blouse zo goed passen én mooi blijven na het wassen. Bedankt voor je leuke reactie en graag tot de volgende keer!
Ik wil retourneren, maar mijn bestelnummer wordt niet geaccepteerd.
Hi Olga, Bedankt voor je bericht en vervelend dat het bestelnummer niet wordt geaccepteerd bij het aanmelden van je retour. Dat hoort natuurlijk niet zo te gaan. We adviseren je om contact op te nemen met onze klantenservice – zij helpen je graag verder om dit zo snel mogelijk op te lossen!
Verzendkosten betalen, en ook nog eens 4.99 euro om het retour te sturen. Ben in het totaal ca. 10.00 euro kwijt en waarvoor: voor niks. Zeer slechte service. Ook een jurkje voor mijn kleindochter die in de taille veelste strak elastiek zit, daar moet rekening meegehouden worden. De totale omtrek in de taille was van het jurkje maar 50 cm, en de taille van mijn kleindochter is 62 cm. Dus maar weggebracht om er zachter elastiek in te laten zetten. Dus voor mij GEEN Ter Stal meer.
Hi Lia, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent in je ervaring met onze webshop. We begrijpen dat het frustrerend is om verzend- en retourkosten te betalen wanneer een artikel niet naar wens is, en dat het jurkje voor je kleindochter niet goed paste. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We vinden het oprecht jammer dat je hebt besloten niet meer bij ons te shoppen, maar danken je wel voor je eerlijkheid en dat je de tijd hebt genomen dit met ons te delen.
Alles goed gegaan
Hi Janny, Fijn om te horen dat alles goed is gegaan! Bedankt voor je bestelling en graag tot de volgende keer!
Leuke kleding. Iets te duur voor mij maar gelukkig leuke kortingen
Hi Brigitte, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je onze kleding leuk vindt — en gelukkig dat de kortingen je helpen om toch iets moois te scoren. We hopen je snel weer terug te zien, online of in de winkel!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo