Snel in huis

Leuk pak, online besteld, snel in huis

Bestelling verliep vlot. Leuke spullen Sommige dingen paste ik niet of vond ik niet leuk en ruilen ging goed in de winkel. Waar erg leuk personeel staat !!

Netjes en correct

Leuk en fijn

Snel

Alhoewel de kleding die ik online bestelde mij niet beviel. Kwam het snel aan (in 2 pakketten, heb dan liever ook een pakbon er bij in, in beide zat een volledige factuur) En retourneren gedaan bij de winkel, scheelt verzendkosten, maar snap dat veel mensen daar geen zin in hebben als de winkel verder weg zit (in mijn geval 5 km) maar het geld stond de volgende dag al op de rekening.

Fijne snelle levering en de kleding is top

Vlot verlopen

Bestelling was snel binnen en artikelen bevallen goed.

Zeer vlotte levering.

Leuke kleding om uit te kunnen kiezen. Meestal klopt de maat, maar heel soms, valt hij te klein.

zit heerlijk

goed matreaal en past heel goed

Fijne kleding, snelle levering

Onlangs heb ik 2 tops en een broek van travelstof besteld. Alle drie de kledingsstukken passen prima, de kwaliteit is goed, en de levering was snel. Ik ben tevreden!

Snelle levering.

Leuke outfit, goede pasvorm.

Alles fantastisch geregeld!

Mooie kleding voor een goede prijs

De kleding is leuk en goed. Alleen jammer dat bij online bestellen het lang duurt voordat je het in huis hebt. Vandaar 4 sterren.

Snel besteld snel binnen

Het was zo snel binnen dat ik helemaal verbaasd. alle kleding past ook. ik ben helemaal blij.

Leuke betaalbare kleding

Snelle levering van leuke betaalbare kleding

Snelle levering en top kleding

Heel fijne winkel

Leuke sortering van.kleding, voor elk wat wils voor ieders portemonnee Gezellig personeel

Vriendelijk personeel

Goed en vriendelijk geholpen

Online snelle levering + retour winkel super

Ik had online 2 items besteld vanuit België en thuis laten leveren. 1 item was de verkeerde maat en ben ik in de winkel in Hulst gaan retouren. Jammer genoeg konden zij het niet naar België verzenden maar ze hebben me goed geholpen en de juiste maat is nu naar hun winkel geleverd. Wel jammer dat zij het niet naar mij thuis konden laten leveren maar gelukkig is Hulst net over de grens.

Terstal heeft modieuze, kwalitatief goede betaalbare kleding voor het hele gezin. Het is altijd prettig om in de winkel te kijken.

Kleding is leuk maar ervaring in de winkel minder

Broek via de website besteld en had hem de volgende dag in huis. Echt super snel. Heel jammer maar hij was veel te lang dus dacht ik breng hem terug in de winkel. Nou dat heb ik geweten....... Het begon al toen ik zei van ik kom hem terugbrengen een reactie kreeg van "nou lekker dan" maar toen begon het. Er bleek geen prijskaartje aan te zitten, zat er ook niet aan toen ik hem kreeg. De medewerkster zei met een zeer harde stem zodat andere klanten mijn kant opkeken dat ze hem zo niet kon terugnemen want hij kon wel gestolen zijn. Dus ik vroeg van bedoel je nou dat ik deze broek gestolen heb.....daar reageerde ze niet echt op maar om voor een 2e keer te zeggen dat hij wel gestolen kon zijn. Ik heb haar de factuur overhandigd en vriendelijk gevraagd mijn geld terug te geven. Voor mij de laatste keer dat ze me in de winkel hebben gezien als je zo met klanten omgaat.

Snelle verzending

Leuk shoppen voor een aantrekkelijke prijs

Snelle levering en goede spullen

Mooi vest en leuk jasje voor een hele goede prijs.

Heerlijk rond gesnuffeld

Leuke kleding, en super fijn dat er sale was. Waar ik me wel aan gestoord heb is het feit dat je niet contant kunt betalen. Geld is nog steeds een wettig betaalmiddel.

Zeer snelle levering

Weer prachtige kleren gescoord bij jullie

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo