Ik zocht een comfortabel pak voor op reis dat niet kreukt. Ook de prijs moest comfortabel zijn. Dit heb ik nu gevonden bij Ter Stal, mooie kleur en de maat is perfect.
Beste, Hartelijk dank voor je review! Geweldig om te horen dat je bij TerStal een comfortabel, kreukvrij pak hebt gevonden dat ook qua prijs prettig is. Fijn dat de kleur en maat helemaal perfect zijn! Veel plezier ermee en een goede reis gewenst!
Ruime overzichtelijke indeling winkel
Hi Marina, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de indeling van onze winkel ruim en overzichtelijk vindt. We hopen je snel weer te zien!
Leuke kleding voor mooie prijzen!
Hi Maran, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze kleding leuk vindt en de prijzen aantrekkelijk vindt. Veel plezier ermee!
Topper leuke kleren.
Beste, Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je blij bent met onze leuke kleren. Veel plezier ermee!
Bestellen ging makkelijk en snel geleverd
Hi Marleen, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en je bestelling snel geleverd is. Veel plezier ermee!
Snel geleverd, goede kwaliteit. Blij met de kleding
Hi Simone, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was, de kwaliteit goed is en dat je blij bent met de kleding. Veel plezier ermee!
Snelle verzending en mooie kleding
Hi Yvonne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat je tevreden bent met de mooie kleding. Veel plezier ermee!
Producten snel verzonden. Ziet er goed uit
Hi Chinouk, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is verzonden en dat de producten er goed uitzien. Veel plezier ermee!
Kwaliteit voor een leuke prijs. En snelle levering.
Hi Ada, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, de leuke prijs en de snelle levering. Veel plezier ermee!
Snelle verzending en goede kwaliteit.
Hi Frederieke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de goede kwaliteit. Veel plezier met je aankoop!
In de winkel hing m’n maat niet meer. Online had Terstal wel m’n blazer. Was binnen 2 dagen al binnen. Helemaal blij mee
Hi Marianne, Hartelijk dank voor je review! Geweldig om te horen dat je online je blazer kon vinden en dat deze binnen 2 dagen geleverd werd. Fijn dat je helemaal blij bent met je aankoop!
Ik vond de print geweldig, ook het bestellen en de levering gingen prima. Maar helaas stond de broek me niet mooi, omdat het vrij dunne stof was. Helaas retour.
Hi Richarda, Bedankt voor je review en feedback! Fijn om te horen dat je de print mooi vond en tevreden was over het bestel- en leveringsproces. Jammer dat de broek door de dunne stof niet helemaal naar wens was, maar fijn dat retourneren voor jou eenvoudig verliep. We hopen je bij een volgende bestelling iets passends te kunnen bieden!
Goede ervaring met Terstal en fijn; een snelle levering!!
Hi Margriet, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met TerStal en dat de levering snel was.
Een broek en een colbert besteld. Uitstekend bevallen zoals altijd.
Hi Jet, Hartelijk dank voor je review! Geweldig om te horen dat de broek en het colbert, net als eerder, uitstekend bevallen. Veel plezier ermee!
Hi Judith, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is.
Leuke kleding..goede service
Hi Carolien, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze leuke kleding en goede service. Veel plezier ermee!
Zie boven
Hi Ruud, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je onze winkel netjes vindt, het personeel behulpzaam, en dat je tevreden bent over het assortiment en de kwaliteit voor een goede prijs. We hopen je snel weer te zien!
Goede en leuke kleding, betaalbaar, goede en leuke medewerkers, veel keuze
Hi Chantal, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze kleding leuk en betaalbaar vindt, dat je tevreden bent over onze medewerkers en dat je het ruime assortiment waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Jullie kleding is altijd van goede kwaliteit en een uitstekende pasvorm. Ik ben heel blij met jullie als leverancier van kleding voor onze jongens. Dus ik blijf nog wel even klant bij jullie
Hi Jannie, Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze kleding en dat je blij bent met onze service voor je jongens. We zijn blij dat je klant blijft en hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!
Net zo mooi als op de foto ziet er mooi uit en past ook goef
Hi Vera, Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat het product net zo mooi is als op de foto en ook goed past. Veel plezier ermee!
Keurig geholpen op tijd en goede kwaliteit
Hi Bertie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je keurig geholpen bent, alles op tijd geleverd is en dat je tevreden bent over de kwaliteit.
Alles ziet er "anders" uit als op het plaatje De maten die ik altijd heb/bestel passen geen van allen. Er gaat iets behoorlijk mis. Alles..maar dan ook alles is retour. En daar baal ik van want nu had ik geen nieuwe kerstoutfit
Beste, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed en dat de maten en uitstraling anders waren dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker rond de feestdagen. Natuurlijk kun je de artikelen retourneren volgens ons retourbeleid. We nemen je opmerkingen mee om onze productinformatie en maatvoering te verbeteren, zodat dit in de toekomst duidelijker is voor onze klanten.
De jeans voor jongens zijn van goede kwaliteit en blijven ook erg mooi na wassen.
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de jeans van goede kwaliteit zijn en mooi blijven, zelfs na het wassen. Veel plezier ermee!
Heerlijke kleding die van Nicolette Kluijver en online besteld, redelijk snel in huis, en heel makkelijk te retourneren in de winkel.
Hi Marian, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de kleding van Nicolette Kluijver, dat de levering snel ging en dat het retourneren in de winkel makkelijk verloopt. Veel plezier ermee!
Mooi kleding
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie kleding.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo