Keurige service en snel geleverd.
Hi Margareth, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Graag tot ziens!
Mooie trui, leuke kleur, zit ruim.
Hi Lilian, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de trui en de kleur zo goed bevallen. Veel plezier ermee!
Leuke kledingstyle verkopen jullie. Winkels zijn goed bereikbaar. Jammer dat alleen mijn maten er niet waren waardoor ik verder alles moest bestellen via de site, maargoed dat is nou eenmaal zo in winkels. Wat ik echt een groot nadeel vind is dat er alleen maar gepint kan worden. Dat vind ik echt niet kunnen. Je klanten dwingen om op 1 manier te betalen.
Hi Marinda, Dankjewel voor je positieve woorden over onze kledingstijl en de bereikbaarheid van onze winkels! We vinden het jammer dat je jouw maten niet in de winkel hebt kunnen vinden en begrijpen dat dat frustrerend kan zijn. Wat betreft de betaalmethode, we waarderen je feedback. We streven ernaar om de winkelervaring voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. Bedankt voor je opmerkingen!
Snelle levering, producten op afbeelding zijn in echt ook zo. Prijs is ook mooi en de kleding ook.
Hi Vera, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de producten precies zoals op de afbeelding. We zijn blij dat je ook tevreden bent met de prijs en de kwaliteit van de kleding. Hopelijk tot snel weer!
Goede kwaliteit kleding,snelle verzending Altijd leuke aanbiedingen
Hi Jenna, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en de snelle verzending. We doen ons best om altijd leuke aanbiedingen te bieden, dus hopelijk zie je snel weer iets leuks!
Alles prima en snel geregeld. Binnen 2 dagen de bestelde items in huis. Mooie travelstof kledinglijn.
Hi Hennie, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen. We zijn blij dat je tevreden bent met de travelstof kledinglijn. Hopelijk tot de volgende bestelling!
Kleding van Nicolette Kluijver erg leuk en betaalbaar
Hi Mirjam, Fijn om te horen dat je de kleding van Nicolette Kluijver leuk én betaalbaar vindt! We zijn blij dat je tevreden bent. Hopelijk vind je snel weer iets moois
Leuk oranje colbert gekocht, afgeprijsd
Hi Sonja, Wat fijn dat je zo blij bent met je oranje colbert! Leuk dat je een mooie aanbieding hebt kunnen scoren. We hopen dat je er veel plezier van hebt
Het bomberjasje zit super. Zo jammer dat de xxl niet meer verkrijgbaar is in het zwart.
Beste, Fijn om te horen dat het bomber jasje super zit! We begrijpen dat het jammer is dat de XXL in het zwart momenteel niet beschikbaar is. We hopen dat deze snel weer op voorraad is. Bedankt voor je feedback!
Snelle service!
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Mijn ervaring is heel erg positief. De medewerkers van de winkel waren erg behulpzaam en klantvriendelijk. Echt een meerwaarde!! Artikel Traveler kleding grote aanwinst!!!
Hi Martine, Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! En helemaal eens: de Travel kleding is echt een topaanwinst! Hopelijk tot snel weer!
Echter Zaterdag 12 april een nabestelling van 2 items gedaan met bezorging in winkel filiaal Amstelveen. Vandaag 24 april nog steeds niks vernomen…
Hi Lavina, Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat het vervelend is dat je nog niets hebt vernomen over je nabestelling van 12 april. Zou je contact met onze klantenservice op kunnen nemen? Dan kunnen zij even met je mee kijken.
Snelle levering, mooie kleding, mooie prijzen!
Hi Daan, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je blij bent met de snelle levering, onze kleding én de prijzen. We hopen je snel weer terug te zien!
Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Hi Emmy, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als behulpzaam en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor!
Gewoon geweldig geholpen in winkel en daarna meteen online in de winkel andere maat besteld.
Beste Betty, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in de winkel! En top dat je meteen online de juiste maat hebt kunnen bestellen. Bedankt voor je leuke review en graag tot ziens, in de winkel of online!
Mooie betaalbare mode met super aanbiedingen! Keurig geleverd!
Beste Nicole, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze mode en aanbiedingen! Fijn dat alles ook netjes is geleverd. Bedankt voor je fijne woorden en graag tot de volgende keer!
Mijn bestelling netjes in de winkel kunnen retourneren, fijne afhandeling. Vriendelijke medewerkster
Beste Angelina, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het retourneren in de winkel soepel verliep en dat je vriendelijk bent geholpen. We geven het compliment graag door aan onze collega!
Mooie collectie en vriendelijk personeel
Beste Ine, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze collectie en het personeel! Bedankt voor je fijne review – we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Online bestelling was snel bezorgd maar mijn ervaring in de winkel in Schijndel was slecht . De verkoopster die mij hielp aan de kassa vond ik echt niet vriendelijk, moest zelf dingen vragen en ze keek je amper aan , jammer !
Hi Yvonne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat je online bestelling snel is bezorgd, maar wat jammer dat je bezoek aan onze winkel in Schijndel niet prettig was. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken zodat we kunnen verbeteren. Hopelijk mogen we je in de toekomst alsnog een prettigere ervaring bieden.
Is goed
Beste Hennie, Top, fijn dat je het goed vindt! 😊 Als je nog meer reacties nodig hebt of hulp wilt met iets anders, laat het gerust weten!
gave aanbiedingen
Beste Wil, Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij dat je de aanbiedingen zo aantrekkelijk vindt. We blijven ons best doen om leuke deals voor je te bieden!
Makkelijk bestellen, snel geleverd in het filiaal naar keuze, altijd vriendelijk personeel.
Beste, Wat fijn om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging en de levering vlot verliep! We geven je compliment zeker door aan onze collega's in het filiaal – daar worden ze vast blij van. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot de volgende keer!
Alles is duidelijk en omdat je met riverty betaald en later pas hoeft te betalen is het fijner om te bestellen
Beste, Wat fijn om te horen, dankjewel! We zijn blij dat je de duidelijkheid en het gemak van Riverty als prettig ervaart. Zo maken we het bestellen net even makkelijker én zorgelozer. Graag tot een volgende keer!
Binnen 1 dag was het artikel bezirgd op het gevraagde adres
Hi Truus, Wat fijn om te horen, dankjewel! Super dat het artikel al binnen één dag op het juiste adres is bezorgd. We hopen dat je er blij mee bent!
Ik had al meerdere Nicolette Kluijver-broeken, en omdat deze zo lekker zitten, heb ik er nog twee besteld. Snel geleverd en ze zitten niet alleen als gegoten, ze zitten ook heel comfortabel.
Beste, Dankjewel voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat de Nicolette Kluijver-broeken zo goed bevallen. We zijn blij dat je er weer voor hebt gekozen en dat ze zowel goed zitten als comfortabel zijn. Hopelijk geniet je nog lang van je nieuwe broeken!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo