Klantvriendelijk personeel, fijne winkel, leuke kleding en mooie prijzen!
Beste Susan, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel, de winkel, de kleding รฉn de prijzen ๐ We hopen je snel weer terug te zien!
Altijd even vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beste, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat ons personeel altijd vriendelijk en behulpzaam is ๐ We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!
Mijn bestelling al na 3 dagen in huis. Kwaliteit verhouding uitstekend. Voor herhaling vatbaar.
Beste Sonja, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel geleverd werd en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding ๐ We zien je graag terug voor een volgende bestelling!
Goede kledinglijn tegen scherpe prijs
Beste Carin, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kledinglijn en de scherpe prijzen ๐ We hopen je snel weer terug te zien!
artikelen waren van mooie kwaliteit en levering snel.
Beste Janna, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de artikelen en de snelle levering ๐ We hopen je snel weer terug te zien!
Altijd zeer vriendelijke medewerkers die je graag helpen. Leuk en gevarieerd aanbod. Dol op de nieuwe, wijde travelpants met streepje! Mooi model die ik in de kast heb van het premium travelstof merk, maar deze van Ter Stal doet er niets aan onder.
Beste, Wat fijn om te horen! Geweldig dat onze medewerkers u goed hebben geholpen en dat u blij bent met ons aanbod. Leuk dat u zo enthousiast bent over de nieuwe wijde travelpants met streepje! Fantastisch dat het model u zo goed bevalt, en fijn dat onze variant van Ter Stal net zo goed voldoet als die van het premium travelstof merk ๐
Heel prettig om te winkelen en verkoopsters altijd behulpzaam
Beste Sjannette, Wat fijn om te horen! Geweldig dat u prettig kunt winkelen en dat onze verkoopsters behulpzaam zijn ๐
Als je een bestelling doet dan heb je de artikelen ook binnen een paar dagen in huis. Tot nu toe erg tevreden.
Beste Greta, Wat fijn om te horen! Geweldig dat uw bestellingen altijd snel geleverd worden en dat u tot nu toe tevreden bent ๐
Mooie kleding en super snel geleverd.
Beste Erica, Dank voor uw review! Super dat de kleding bevalt en dat de levering zo snel was.
Fijne winkel
Beste Evelien, Wat fijn om te horen! Leuk dat u onze winkel prettig vindt ๐
Alles zonder problemen en snelle levering. Bedankt!
Beste Gea, Wat fijn om te horen! Geweldig dat alles probleemloos verliep en dat de levering snel was ๐
Snel bestelde artikelen ontvangen, thuis passen. Niet goed, dan even naar de winkel. Handig.
Beste Jacolies, Wat fijn om te horen! Geweldig dat u snel uw bestelde artikelen heeft ontvangen en dat het thuis passen zo gemakkelijk is. Fijn dat onze winkel daarbij ook behulpzaam is ๐
In Den Bosch ben ik geholpen door een behulpzaam team, zij hebben mij geholpen met het zoeken van de juiste kleding
Beste Anita, Wat fijn om te horen! Geweldig dat ons team in Den Bosch u goed heeft geholpen bij het vinden van de juiste kleding ๐
Alles verliep zoals het hoort!!
Beste Marijn, Wat fijn om te horen! Geweldig dat alles soepel en naar wens verliep ๐
mooie travelstof kleding
Beste San, Wat fijn om te horen! Geweldig dat u tevreden bent met onze travelstof kleding ๐
Leuke kleding en staat mij goed
Beste Monica, Wat fijn om te horen! Leuk dat u blij bent met de kleding en dat het goed staat ๐
Ik ben erg blij met de travel stof kleding Mooie kwaliteit
Beste Lau, Wat fijn om te horen! Goed om te weten dat u tevreden bent met de travelstof kleding en de kwaliteit mooi vindt. Bedankt voor uw review!
Super leuk kleding voor mij jongste dochter.
Beste Corina, Wat leuk om te horen! Fijn dat de kleding goed beviel voor uw jongste dochter ๐
Fijne sfeer. Medewerkers zijn behulpzaam en denken met je mee.
Beste Im, Wat fijn om te horen! Goed om te weten dat u de sfeer prettig vond en dat onze medewerkers behulpzaam waren. Bedankt voor uw review!
Ik koop heel graag de kleding van Nicolette Kluijver. Heerlijk om te dragen en goede pasvorm .
Beste, Wat fijn om te horen! Geweldig dat u zo blij bent met de kleding van Nicolette Kluijver en dat het lekker draagt en goed past ๐
Fijne betaalbare mode. Vooral de betaalbare travel kleding maar ook leuke andere kleding.
Beste, Super om te lezen dat u blij bent met onze betaalbare mode en de travel kleding! Dank voor uw bericht ๐
Goede shopervaring op website maar na thuisbezorgd toch nog weer naar de winkel vanwege het alarm wat niet van de kleding is gehaaldโฆ
Beste Marnique, Bedankt voor uw review! Fijn dat uw shopervaring op onze website goed was. Wat vervelend dat het alarm van de kleding niet verwijderd was en u nog naar de winkel moest komen. Onze excuses voor het ongemak. We zijn blij dat het uiteindelijk is opgelost en hopen u bij een volgend bezoek een nog soepelere ervaring te kunnen bieden.
Top bedrijf met betaalbare kleding!
Beste Henk, Wat fijn om te horen! Geweldig dat u blij bent met onze betaalbare kleding ๐
Beste, Wat fijn om te horen! Goed om te weten dat u tevreden bent met onze snelle service ๐
Voor zowel de meidenlijn als voor de dames kom ik regelmatig in de winkel en vaak altijd wel wat mee naar buiten
Beste Mirjam, Wat leuk om te horen! Geweldig dat u regelmatig bij ons komt voor zowel de meidenlijn als de damescollectie, en dat u altijd iets leuks vindt ๐
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.