Koop er geregeld, de ene keer kwaliteit prima. De andere keer wat minder.
Hi Syl, Bedankt voor je eerlijkheid en het vertrouwen om regelmatig bij ons te kopen. We vinden het jammer om te horen dat de kwaliteit soms wisselt en nemen je feedback zeker mee om dit te verbeteren. Hopelijk kunnen we je bij je volgende bestelling weer volledig tevreden stellen!
Hi Daniela, Dank je wel voor je positieve reactie! We waarderen het enorm.
Als iets goed is, is het goed. Snelle bezorging, mooie spullen, dus helemaal tevreden
Beste, Heel fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent! We doen ons best om snelle levering en mooie producten te bieden. Bedankt voor je leuke reactie!
Op het internet besteld en snel in huis en wat niet goed was makkelijk terug kunnen brengen in de winkel en daar ook goed en snel geholpen!
Hi Cynthia, Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat het retourneren in de winkel soepel en snel is verlopen. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Bedankt voor je feedback!
Snelle levering, prima kwaliteit
Beste, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit. Graag tot een volgende keer!
Leuke collectie en vriendelijk personeel
Hi Bianca, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze collectie en het vriendelijke personeel. We zien je graag weer terug!
Geen probleem
Beste, Fijn om te horen! Bedankt voor je review en graag tot de volgende keer!
Regelmatig bestel ik wat bij Ter Stal. Goede kwaliteit en een goede prijs.
Hi Marian, Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt! We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Super gave kleding besteld. Ook lang op zoek geweest naar een nieuwe combi zwembroeken voor papa en zoon en eindelijk voor een mooi prijsje weer geslaagd!
Hi Francis, Wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de kleding! En helemaal fijn dat de matchende zwembroeken voor papa en zoon gelukt zijn en dat ook nog voor een mooie prijs. Veel plezier ermee en hopelijk tot snel weer!
Was prettig verrast door de zeer snelle levertijd. twee mooie broeken voor een leuk prijsje en van degelijke comfortabele kwaliteit ontvangen en draag ze met plezier.
Hi Frank, Wat fijn om te horen dat je zo positief verrast bent! We zijn blij dat de broeken goed bevallen comfortabel, mooi én voor een leuke prijs. Bedankt voor je fijne review en veel draagplezier!
Fijne regenjas, mooie kleur en maat klopt.
Hi Ida, Wat leuk om te horen dat je blij bent met de regenjas! Fijn dat de kleur en maat helemaal naar wens zijn. Veel plezier ermee!
Als ik on-line kleren bestel en betaal is het heel wisselend wanneer ze bezorgd worden. Soms duurt het mij te lang en ik vind ook het bezorgen van de bestelling in delen, niet echt prettig
Hi Jessica, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat wisselende levertijden en het ontvangen van bestellingen in delen vervelend kunnen zijn. We doen ons best om alles zo snel en efficiënt mogelijk te leveren, en nemen je opmerkingen zeker mee om onze service te verbeteren. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Fijne winkel goede service. Vriendelijk personeel zowel in winkel als bij klantenservice. Bij meerdere filialen.
Hi Marit, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze service en vriendelijkheid in meerdere filialen waardeert zowel in de winkel als bij onze klantenservice. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Goede service!!
Hi Liesbeth, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We staan altijd voor je klaar!
Fijne winkel loop er altijd wel even binnen om rond te kijken.
Hi Carla, Wat leuk om te horen dat je graag bij ons komt rondkijken! Tot snel!
Snel geleverd en goed product
Hi Marcella, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. We hopen je snel weer te zien!
Besteld voor een leuke prijs. En snelle levering
Beste, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Fijne personeel en leuke betaalbare kleding
Beste, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze betaalbare kleding. We hopen je snel weer te zien!
-DHL stuurt mail over aflevertijd, die wijzig ik direct naar dag erna. Diezelfde avond lagen 2 pakketjes voor de deur (regenachtige dag en buren aanwezig) Volgende dag nog 1 pakket op de tijd die ik aangegeven heb. -1 blouse zat rond de kraag voor en achter onder de make up. Witte blouse hoe kan dat gemist zijn door de medewerkster die het in de zak heeft gedaan.
Beste, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat één van je blouses niet helemaal schoon was bij ontvangst dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Fijn dat de bezorging verder grotendeels volgens jouw wensen verliep, al is het jammer dat er zo vroeg al pakketjes bij je deur lagen, zeker op een regenachtige dag. We nemen je opmerkingen mee om onze service te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of iets willen regelen omtrent de blouse, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
Had het badpak bij Jel gezien en wilde het kopen. Gemakkelijk gevonden en bezorging geslaagd. Ik zag dat de bezorging via GLS is dus daar was ik niet zo goed van vertrouwen op maar omdat het door de brievenbus kon ging het goed.
Hi Danielle, Wat fijn om te horen dat je het badpak gemakkelijk hebt kunnen vinden en dat de bezorging goed is verlopen!
bestel ik een keer via pc en dan wordt het niet geleverd. Maar goed ze gaan er achteraan
Hi Monique, Wat jammer dat je bestelling deze keer niet goed is gegaan dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat onze klantenservice ermee aan de slag is. We hopen dat alles snel wordt opgelost en dat we je vertrouwen kunnen herstellen.
Makkelijk en snel besteld en geleverd.
Hi Nathalie, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Mooie prijzen
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze prijzen waardeert. We hopen je snel weer terug te zien!
Hele leuke kleding en in de winkel vriendelijk personeel!
Beste Arina, Wat een leuke review, dankjewel! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze kleding én ons team in de winkel – daar worden we blij van! We hopen je snel weer terug te zien bij TerStal.
Altijd snel geleverd en niet moeilijk met ruilen
Beste Betsy, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en het gemak bij ruilen! Bedankt voor je vertrouwen in TerStal. Graag tot een volgende keer!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo