Snelle verzending, super blij mee!
Hi Patricia, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle verzending. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!
Leuke kleding voor een betaalbare prijs.
Hi Marieke, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze kleding leuk vindt en dat de prijs bevalt. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Alles vlotjes verlopen bij de bestelling on line.
Beste Marina, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen tijdens je online bestelling. We hopen je in de toekomst weer snel te mogen helpen!
Goed; ruime keuze in travelstof
Beste Petra, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de ruime keuze in travelstof. We hopen dat je je perfecte item hebt gevonden!
Alles is zo opgestuurd
Beste Marian, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat alles snel is opgestuurd. We hopen dat je tevreden bent met je bestelling!
Leuke kleding van goede kwaliteit en snelle verzending, ik ben zeer tevreden!
Hi Evelien, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je de kleding leuk vindt en dat de verzending snel was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Altijd erg fijne broeken voor mijn kindere
Beste Annelie, Wat fijn om te horen dat de broeken goed bevallen voor je kinderen! Bedankt voor je positieve review. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
Tevreden over hoe mijn bestelling is verlopen. Alle artikelen waren in orde.
Beste Suzanne, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat alles in orde was! Bedankt voor je positieve review. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Fijne winkel
Beste, Bedankt voor je leuke review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze winkel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Leuke kledinglijn van Nicolette Kluijver: fijne travelstof, mooie modellen en betaalbare prijs.
Beste Jec, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kledinglijn van Nicolette Kluijver. We zijn blij dat je de travelstof, de modellen en de prijs waardeert. Hopelijk vind je snel weer iets leuks!
Geweldig Alles past goede kwaliteit zeer snel geleverd ook de winkels zijn geweldig en klant vruendelijk
Beste Marije, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat alles goed past, de kwaliteit naar wens is, en de levering snel was. Ook fijn om te horen dat je onze winkels en klantvriendelijkheid waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Wordt altijd fijn en snel geholpen ook door de klantenservice
Beste Manon, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je altijd snel en goed geholpen wordt, zowel in de winkel als door onze klantenservice. We doen ons best om je de beste service te bieden en hopen je snel weer te mogen helpen!
Fijne winkel, mooie kwaliteit, goede sale, en aanbiedingen
Hi Jacqueline, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je de kwaliteit van onze producten waardeert en dat je blij bent met de sale en aanbiedingen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Kinderkleding bij Terstal bevalt mij altijd heel goed! Leuke kleding, goede kwaliteit en voor een leuke prijs, zeker met alle leuke acties.
In de sales hebben jullie aantrekkelijke koopjes
Beste Wilhelmien, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de koopjes in de sales aantrekkelijk vindt. We hopen dat je snel weer iets moois kunt scoren!
Weer heel blij met me aankoop
Beste Deborah, Wat fijn om te horen dat je weer blij bent met je aankoop! Bedankt voor je positieve feedback. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Goede pasvorm en snelle levering
Beste Ria, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de pasvorm goed is en de levering snel ging. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Mooie truien voor weinig geld en ze vallen ook nog eens heel goed qua maat en zeer snelle bezorging.
Beste Ilse, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat de truien goed passen, mooi zijn én dat de bezorging snel ging. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Snel bezorgd , prima trui zoals afgebeeld
Beste Luna, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de trui precies zoals afgebeeld is en snel bezorgd werd. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Leuke trui die erg mooi blijft ! En snel bezorgd !
Beste Nomah, Dank je wel voor je fijne review! Wat geweldig om te horen dat de trui mooi blijft en snel bezorgd werd. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Ik koop hier voornamelijk kinderkleding. Prima prijs, prima kwaliteit
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en kwaliteit van onze kinderkleding. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Hele fijne trui. Moderne versie van schippers trui. Kleur mooi en de kwaliteit. Mijn man is er erg blij mee!
Beste Barbera, Wat fijn om te horen dat je man zo blij is met de trui! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je de kleur en kwaliteit mooi vindt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Ik ben heel tevreden met de service van Terstal! Mooie kleding tegen een goede prijs.
Beste Doreen, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service van Terstal! Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je de kleding mooi vindt en de prijs goed vindt. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Bestelling wordt netjes geleverd en je wordt via de mail goed geïnformeerd over de Bestelling.
Hi Kristin, Bedankt voor je fijne review! We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden en zijn blij dat je de levering als netjes ervaart. Hopelijk tot de volgende keer!
Kleding kopen voor mijn kinderen doe ik vaak bij ter stal. Leuk, goede kwaliteit en betaalbaar
Hi Janet, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je vertrouwen in Ter Stal. We zijn blij dat je tevreden bent met onze kleding en prijzen. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo