Product voldoet aan de verwachtingen. De travelstof van Nicolette Kluivert draagt fijn en blijft ook mooi wanneer je het een paar keer hebt gewassen. Zeer tevreden!
Hi Grietje, Wat fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet! 😊 Geweldig dat de travel stof van Nicolette Kluijver zo prettig draagt en mooi blijft, ook na meerdere wasbeurten. Heel erg bedankt voor je vertrouwen en positieve terugkoppeling!
Ook mooie kinderkleding met name spijkerbroeken en bermuda’s Leuke polo’s….enz
Hi Grietje, Bedankt voor je leuke feedback! Fijn om te horen dat je onze kinderkleding, vooral de spijkerbroeken, bermuda’s en polo’s, zo waardeert. We hopen je snel weer te zien!
Hele leuke kleding voor onze kinderen voor een goede prijs en geregeld hele mooie aanbiedingen.
Hi Danielle, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze kinderkleding én de mooie aanbiedingen! We vinden het belangrijk om betaalbare en leuke items aan te bieden, dus jouw reactie maakt ons echt blij. Hopelijk tot snel weer!
Vriendelijk personeel Meedenkend
Hi Chantal, Wat fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk en meedenkend hebt ervaren! Bedankt voor je reactie, we helpen je graag weer bij je volgende bezoek.
De kleding van terstal bevalt ons erg goed. Zowel voor baby, kind als volwassenen.
Hi Joyce, Wat fijn om te horen dat onze kleding voor het hele gezin zo goed bevalt! Of het nu voor baby’s, kinderen of volwassenen is, we doen ons best om voor iedereen iets moois te bieden. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens!
Fijne winkel. Leuke betaalbare kleding
Hi Jolande, Wat leuk om te horen, bedankt! Fijn dat je onze winkel en betaalbare kleding waardeert. We zien je graag snel weer terug!
Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik had drie items besteld. Eén item heb ik retour gebracht in de winkel. Het geld stond binnen drie dagen weer op mijn rekening.
Hi Anita, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat de retourafhandeling soepel en snel is verlopen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Fijne winkel, snelle bezorging en altijd items die helemaal passen bij de tijd van nu! Zelfs als plussize kun je hier goed terecht.
Hi Francisca, Wat een mooie review, dankjewel! We vinden het super fijn om te horen dat je blij bent met onze collectie, snelle bezorging én dat je je als plussize klant goed kunt vinden in ons aanbod. Toegankelijkheid en eigentijdse mode voor iedereen, daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer!
Leuke site met leuke aanbiedingen en heel overzichtelijk
Hi Marja, Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je onze site overzichtelijk vindt en de aanbiedingen in de smaak vallen. We hopen je snel weer terug te zien!
Goedkoop snel verzonden duidelijke website
Hi Mandy, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs, snelle verzending en onze duidelijke website. Graag tot een volgende keer!
Het is erg prettig winkelen in nw vennep vriendelijk personeel
Hi Petra, Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je het prettig winkelen vindt in onze winkel in Nieuw-Vennep en dat ons team als vriendelijk wordt ervaren. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot ziens!
Blij met mijn jas
Hi Carla, Wat leuk om te horen! Fijn dat je zo blij bent met je jas — veel plezier ermee en hopelijk tot snel weer!
Pakket zou naar winkel worden gestuurd, dit is door dhl na sluitingstijd daar aangeboden, en dus ook weer meegenomen. Bij een dhl punt afgegeven, maar hiervan de winkel niet op de hoogte gesteld Dus meerdere keren de winkel gebeld of pakketje al binnen was Uiteindelijk hoofdkantoor gebeld en zij gaven dus aan dat het in volendam lag !? Ik had alleen die dag of volgende dag om op te halen en dat ging ik niet redden. Dus gelijk de zending al laten retourneren dus hoop snel mijn geld terug te ontvangen
Hi Helene, Bedankt voor je feedback en wat vervelend om te horen dat de bezorging van je pakket zo is verlopen. We begrijpen dat dit voor veel onduidelijkheid en ongemak heeft gezorgd — dat is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen. Goed dat je contact hebt opgenomen met ons hoofdkantoor, en hopelijk verloopt de terugbetaling nu snel en soepel. Mocht je nog vragen hebben of ergens mee zitten, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
terStal leuke winkel met betaalbare kleding en vriendelijke medewerkers. Vaak leuke aanbiedingen.
Hi Anja, Wat een leuke en hartelijke review, bedankt! We zijn blij dat je onze winkel, betaalbare kleding en vriendelijke medewerkers zo waardeert. Ook fijn dat de aanbiedingen in de smaak vallen! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in de winkel.
Goed geholpen
Hi Corrie, Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen! We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom en geholpen voelt. Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer!
Leuk trendy goede kwaliteit en vooral betaalbaar
Hi Annemarie, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten. We doen ons best om leuke, trendy items van goede kwaliteit aan te bieden voor een betaalbare prijs — super dat dit zo wordt gewaardeerd! We hopen je snel weer terug te zien.
Bij Terstall hebben ze leuke vlotte kleding tegen hele redelijke prijzen en ook vaak leuke aanbieding ik vind het een top zaak.
Beste, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en aanbiedingen! We doen ons best om steeds een fijne collectie te bieden tegen een goede prijs. Bedankt voor je enthousiaste woorden en tot snel bij Terstal!
Bestellen in de online shop gaat vlot en goed. Als ik onzeker ben over bijv. de maat laat ik het in de winkel brengen en haal het daar op. Moet ik dan toch ruilen of retourneren dan wordt dat direct geregeld en verrekend. Prima service.
Hi Liesbeth, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen in onze online shop je zo goed bevalt en dat onze service in de winkel je extra zekerheid geeft. We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken, ook bij ruilen of retourneren. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit je weer te mogen helpen!
Leuke frisse kleurtjes en printjes! Vrolijk de zomer in
Beste, Wat leuk om te horen dat je blij bent met de frisse kleurtjes en printjes! Zo kunnen we samen vrolijk de zomer in. Geniet ervan!
Heel fijn om te winkelen bij terstal ook online Goede bezorgservice
Hi Carla, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met winkelen bij Terstal, zowel in de winkel als online! We doen ons best om de bezorgservice zo goed mogelijk te maken. Bedankt voor je mooie feedback!
Mooie travel kleding gekocht ,goedemorgen pasvorm en hele mooie kwaliteit
Hi Janny, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de pasvorm en de kwaliteit van onze travel kleding. Bedankt voor je mooie compliment!
Ter stal heeft vaak leuke acties waarbij je fleurige kleren kunt kopen tegen aantrekkelijke prijs Super
Hi Wendy, Bedankt voor je enthousiaste reactie! We zijn blij dat je onze acties en fleurige kleding zo waardeert. We blijven ons best doen om je te verrassen met leuke aanbiedingen. Tot snel bij Ter Stal!
De travestie collectie vind ik erg fijn. Regelmatig aanbiedingen en een kadootje.
Hi Jacqueline, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze travel collectie. We doen ons best om regelmatig leuke aanbiedingen en een cadeautje voor je klaar te hebben. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Product besteld en snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van het verzendproces
Hi Carla, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat je goed op de hoogte bent gehouden tijdens het verzendproces. We waarderen je feedback en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Ik heb wat kledingstukken online besteld, sommige waren helaas niet helemaal goed qua pasvorm of maat voor mij, waardoor retour. Hierbij heb ik dus alleen maar goede ervaringen mee! Super goede service; vriendelijke mensen die niet moeilijk doen en snel handelen! Blij mee! Bedankt!
Hi Adriana, Dankjewel voor je uitgebreide feedback! Wat jammer dat sommige kledingstukken niet helemaal goed pasten, maar fijn om te horen dat je toch zo positief bent over onze service. We doen ons best om het retourproces zo makkelijk en snel mogelijk te maken, en het is geweldig om te weten dat dat voor jou goed heeft gewerkt. Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer blij te mogen maken met de juiste items!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo