Super fijn

Goede kwaliteit kleding en vriendelijk personeel

Snelle verzending

Mooie broek

Leek mooi in de winkel

Kleding ligt vaak mooi in de winkel, voelt als goede kwaliteit maar helaas werden de leggings erg lelijk binnen een dag en ik kreeg pullen/stofjes op een broek wat ik met een scheermesje eraf moest halen. Lijkt mij niet helemaal goede kwaliteit. Terwijl we meestal met truien en shirt erg tevreden zijn.

Goede producten en prijs

De keuze is beperkt, maar de producten zijn goed. Helaas wel tot tweemaal toe het verkeerde product gekregen. Uiteindelijk is dit helemaal goedgekomen.

Bestelling zeer snel geleverd

Bestelling zeer snel geleverd

Snelle levering Mooi op tijd

Snelle levering, goede service

De volgende dag mijn bestelde broek al ontvangen, super tevreden mee!

Gewoon goed.

Snel. Correct. Makkelijke website

Betaalbare kwaliteit

Duidelijke foto’s, je krijgt wat je ziet. Snelle levering

Snelle verzending, super service.

Een dag na mijn bestelling de artikelen al ontvangen. Ben superblij met de kwaliteit van de goederen en de maarstelling.

Super service

Klant en servicegericht

Leuke mode voor een fijne prijs

Ik slaag altijd bij Ter stal ,en zeker die leuke akties die ze hebben ! En niet te vergeten de 30% kortingsdag. Voor mij is Ter Stal 1 van mijn favoriete shop Winkel .

Goed en vlot

Snelle levering; altijd netjes verpakt, maten zijn accuraat, niet te wisselend

Product niet ontvangen

Ik had een jas besteld voor mijn dochter, volgens de mail zou die 20 september zijn opgestuurd met dhl. Na een week stond de track en trace nog steeds op dat het pakket niet door dhl ontvangen was. Ik heb toen een email gestuurd, hier heb ik een week later nog geen antwoord op gehad. 30 september de chat maar geprobeerd, daar werd verteld dat het pakket niet was verzonden, ze konden de bestelling annuleren of opnieuw verzenden. Ik heb toen gekozen voor annuleren, ik zou dezelfde dag nog een bevestiging hiervan krijgen op de mail, dit bleef echter ook weer uit. 1 oktober in de ochtend weer op de chat iemand gesproken en het verhaal uitgelegd, uiteindelijk kreeg ik de bevestiging smiddags op de mail. Daarnaast vond ik de keuze in artikelen van baby kleding erg minimaal, had het idee dat er in de winkel meer nieuwe collectie items waren. Op basis van deze bestelling zou ik Terstal online niet aanbevelen maar wel de winkel in Heemskerk! De winkel in Heemskerk is super!

Leuke wisselende collectie

De collectie wisselt regelmatig en er zijn vaak leuke aanbiedingen zowel in de winkel als online.

Snel betrouwbaar

Snelle service, leuke aanbiedingen, fijne producten

super

ik ben als klant snel geholpen en super leuke kleding voor een betaalbare prijs.

Snelle levering en kleding precies zoals op de afbeeldingen

De levering was vlot en ik ben tevreden over de gekochte kleding. Alles was precies zoals verwacht en dat is altijd prettig. Ga zeker vaker bestellen bij Terstal.

Altijd goed

Veel leuke en betaalbare kleding voor mijn jongens. Regelmatig goede aanbiedingen.

Winterjas dames besteld en prima gratis thuis afgeleverd.Ik ben er helemaal blij mee.

Heerlijk rustig winkelen

Er is hulp maar je word ook met rust gelaten, heerlijk! Vriendelijke dames

Weer geweldig

Kind blij mama blij !

goede sortering vriendelijke medewerkers

ondanks de speciale 30% korting dag voor members was het toch mogelijk de blouse in de juiste maat te bestellen!

Gewoon goed!

We hebben gezellig gewinkeld en zijn goed geholpen.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo