Alles prima, snelle verzending.
Hi Patricia, Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat alles naar wens was en je bestelling snel in huis was.
Mijn online bestelling werd heel snel geleverd, binnen 2 dagen al. Dit geldt voor zowel thuis laten bezorgen als laten bezorgen in de winkel en dan afhalen. Voor mij zeker een reden om in de toekomst vaker online te bestellen. De service in de winkels is trouwens ook prima.
Hi Natasja, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en service, zowel online als in de winkels. We zien je graag weer terug bij je volgende bestelling!
Mijn bestelling van een broek en jasje werd snel verwerkt en had ik de volgende dag al binnen. Paste perfect, mooie kwaliteit en ook nog eens een mooi koopje van de sale. Loop er weer goed bij, heel tevreden met mijn aankoop
Hi Betty, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je bestelling snel binnen was en perfect paste. Geniet van je nieuwe outfit en je mooie koopje uit de sale!
De babykleertjes die ik kocht bij terStal waren snel bezorgd en de kwaliteit lijkt helemaal goed, zeker bij prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb ze nog niet gegeven aan de moeders, maar denk dat deze er wel blij mee zullen zijn.
Hi Louisa, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de babykleertjes snel zijn bezorgd en dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. We hopen dat de moeders er net zo blij mee zullen zijn als jij
Mooie kleding voor een prima prijs.
Hi Danielle, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je onze kleding en prijzen waardeert. We hopen je snel weer te zien!
Alles is retour gegaan. Normaal maat L. Nu zelfs XL te klein. Helaas. Eerder andere ervaring gehad. Tot nog 3 maand geleden. Aanbevelen: als de maten weer passend worden wel
Hi Jet, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer dat de maten deze keer niet goed aansloten, zeker omdat je eerder wel tevreden was. We nemen je feedback mee en hopen je in de toekomst weer passende kleding te kunnen bieden.
Leuke aankoop gedaan voor een scherpe prijs. Zeer vriendelijk personeel.
Hi Kitty, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je blij bent met je aankoop én onze prijs. We geven je compliment graag door aan ons team!
Gewoon goed
Hi Jeanina, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles gewoon goed was. Tot de volgende keer!
Snelle bezorging , kwaliteit en prijs
Hi Marian, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle bezorging, kwaliteit en prijs. Graag tot een volgende keer!
Fijne winkel met goede prijs/kwaliteit verhoudingen. Leuke mode.
Beste, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je blij bent met onze prijs/kwaliteit en modecollectie. We hopen je snel weer te zien!
Altijd snelle en goede service in de winkel, waar je ook voor komt of wat je ook te vragen hebt.
Hi Diana, Wat een mooie complimenten, bedankt! We vinden het fijn om te horen dat je onze service zo waardeert, waar je ook voor langskomt. We helpen je graag weer bij je volgende bezoek!
Mooie kleding voor weinig geld. Snel verzonden ook.
Hi Brigitte, Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je tevreden bent over de kleding én de snelle verzending. We zien je graag weer terug in onze shop!
Voor betrekkelijk weinig geld nachthemden voor mijn moeder besteld. Kwaliteit is prima en na het wassen snel droog en je hoeft die niet te strijken.
Hi Els, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de nachthemden voor je moeder goed bevallen en dat ze makkelijk in onderhoud zijn. We hopen dat ze er veel plezier en comfort van heeft. Graag tot een volgende keer!
Prima verzorgd en mooie kwaliteit
Beste, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat alles naar wens was en dat je tevreden bent over de kwaliteit.
goede kwaliteit voor de geringe prijs
Hi Jose, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs! Dank voor je review en graag tot ziens.
Altijd leuke kleding én betaalbaar voor zowel kinderen als volwassenen! Ik kom er erg graag.
Hi Laura, Wat leuk om te lezen dat je zo graag bij ons komt en onze kleding voor jong en oud waardeert! Dank voor je fijne woorden en tot snel weer in de winkel.
Goede keus, snelle levering
Hi Marjan, Fijn om te horen dat je blij bent met je keuze en de snelle levering! Dank voor je review en graag tot de volgende keer.
Het was gemakkelijk om een goede broek te vinden. De levering ging snel en was duidelijk. De broek in travelstof zit heerlijk en is goed op maat. De andere broek heeft dezelfde maat maar valt een stuk kleiner. Toch is ook deze broek naar tevredenheid.
Beste, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de service en dat de travelstof broek zo goed zit! Bedankt dat je aangeeft dat de andere broek wat kleiner valt, dat nemen we zeker mee. Veel plezier met je nieuwe broeken en graag tot een volgende keer!
Door een storing op de site moest ik de bestelling 3x opnieuw doen. Derde keer lukte het. Met als gevolg dat ik de bestelling wel 3 keer binnen kreeg. 2 pakketjes terug gestuurd natuurlijk, maar wel 2 keer verzendkosten moeten betalen! Zo werden het nog dure broekjes.
Hi Paula, Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat er door een storing op onze site meerdere bestellingen zijn geplaatst en dat je daardoor extra verzendkosten hebt moeten maken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg frustrerend is. We willen dit graag samen met je oplossen. Als je contact opneemt met onze klantenservice, kijken we graag of we de extra verzendkosten kunnen vergoeden. Onze excuses voor het ongemak en dank voor je geduld en begrip.
Ik kende Terstal nog niet, maar was een goede vondst. Mooie en betaalbare kleding.
Beste, Wat leuk om te horen dat je ons hebt ontdekt en tevreden bent met onze mooie en betaalbare kleding! We hopen je snel weer terug te zien bij Terstal!
De laatste broeken waren veel te klein,koop altijd xl zit altijd goed,maar nu veel te klein
Hi Anneke, Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat de broeken deze keer kleiner vallen dan je gewend bent. We hopen je snel weer beter te kunnen helpen met de juiste maat. Mocht je vragen hebben, staan we voor je klaar!
De kleur is perfect en de pasvorm ook. De jurk was snel geleverd
Hi Marjon, Wat fijn om te horen dat de kleur en pasvorm van de jurk helemaal goed zijn! En dat ‘ie snel geleverd werd, is natuurlijk mooi meegenomen. Veel plezier ermee!
Leuke mode en goed geprijsd. Snel bezorgd en retourneren in de winkel is geen probleem en retourbetaling gaat snel.
Hi Marjan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze mode, prijs en service rondom bezorgen en retourneren. We staan altijd voor je klaar!
Zowel voor kinderen, als voor dames en heren leuke kleding voor een leuke prijs! Ik loop graag even binnen bij terStal.
Hi Anjo, Wat fijn om te horen dat je bij terStal altijd slaagt voor het hele gezin! We verwelkomen je graag weer snel in onze winkel.
Top winkel
Hi Helga, Wat leuk om te horen dat je onze winkel zo waardeert! Fijn dat je onze kleding betaalbaar en leuk vindt. We zien je graag snel weer terug!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo