super snelle levering leuke prijzen

online besteld snel geleverd

Leuk colbert

Erg leuke colbert, juiste maat.

Voordeel en snelle levering

2E shirt voor 1 euro is een leuke aanbieding en de levering was snel en goed.

Broeken

2 mooie broeken voor een leuke prijs

Ik had al de broek eerder gekocht had spijt dat ik het jasje niet had bijgekocht omdat ik bang was omdat ik iets dikker ben nietzou staan maar staat geweldig

Is altijd goed

Alles wat ik bestel is goed

Top !!

Kleding netjes ontvangen.

Snelle levering en leuke kleding

Ze hebben leuke kleding voor jonge meiden van goed kwaliteit

Snel besteld, snel bezorgd

1 shirt was lichtgrijs i.p.v. wit, wat ik had verwacht. Bestelde bloesje voelt n beetje ‘goedkoop’ op de rug maar was inderdaad niet duur en de mouwen vind ik een beetje kort. Verder hebben ze altijd we leuke basisartikelen.

Goede kwaliteit

Al eerder deze besteld en goede pasvorm

Goede en betaalbare kleding

Mooie kleding en een goede service, zowel online als in de winkels.

Alarmtag zat er nog aan

Ik kreeg mijn pakketje thuis met de alarmtag er nog aan (vandaar de 3 sterren). Ik heb gebeld en er werd wel meteen voor een oplossing gezorgd. Als ik de tag ergens eraf kon laten halen kreeg ik het aankoop bedrag terug. Ik heb wel helaas zeker 25 winkels moeten bezoeken voor het eraf te kunnen krijgen. De tag die ter Stal gebruikt hadden ze bijna nergens een apparaatje voor. Ik heb het geld intussen terug op de rekening.

Supersnelle levering

Ik heb een online bestelling gedaan. De website is duidelijk en makkelijk in gebruik. De bestelling werd de volgende dag al geleverd, zelfs met de feestdagen. Top!

Supervlotte en nette levering!

Zelfs met de feestdagen een hele vlotte en keurige levering!

Prima geholpen

Weerd prima geholpen bij het kopen van een jastje.

Erg mooie kleding

Net als foto en snel bezorgd

Mooie kleding net zo als afbeelding. Snel bezorgd aan huis, met 2 dagen. Maten was niet meer in de winkel verkrijgbaar maar wel makkelijk te bestellen via de website.

Goede hulp gehad

Herenjas was niet op voorraad, medewerkster heeft me geholpen met online bestelling

Prachtig

Mooie collectie

Verkeerde kleur broek gestuurd en bij een andere broek klopte de maat niet, was geen xl

Ik had een bruine streep broek besteld maar kreeg een zwarte streep. Een ander bruine broek waar XL in stond kreeg ik niet een over mijn bovenbenen. Beide broeken waren van travelstof waar ik er verschillend van heb in de maat XL. De vesten xxl waren veel te groot bij de schouders.

altijd goede snelle levering en service

:-)

Snelle verzending

Snelle verzending van mijn bestelling ondanks de drukte rondom de feestdagen, top! Leuke en betaalbare kleding helemaal volgens de laatste trends. Ik zal zeker Terstal aanbevelen!

Uitmuntend

Mijn shop ervaring is zeer goed zeker een 10 waard

goed goede kwaliteit prijs verhouding

In de winkel vriendelijk- en hulp vaardig personeel. Winkel is netjes ingericht en duidelijk onderscheid tussen dames heren en kinderen Er wordt gewezen op aanbiedingen en benoemd als iets niet in de winkel is dat je ook online kunt bestellen je kunt zelf keuze maken Ook online zeer snelle service, snelle levering

Ik had de bestelling gedaanten binnen paar dagen had ik de bestelling al in huis,ondanks dat de kerstdagen eraan zat te komen!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo