Keurig verpakt gekregen. ben er heel blij mee was een leuke korting. Kan er nu van gaan genieten met het dragen. Waren mooie dingen van Nicolette Kluijver
Beste Ria, Dankjewel voor je leuke feedback! Fijn dat je blij bent met je bestelling, de korting en de mooie items van Nicolette Kluijver. Veel plezier met het dragen!
Ik ben tevreden over mijn gekochte producten. De kleding valt wat aan de grote kant, maar prima voor op de groei. De levering is supersnel!
Beste Sandra, Dankjewel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten. Goed om te weten dat de kleding iets groter valt, ideaal om mee te groeien.
Goed geholpen
Beste Ramona, Dankjewel voor je feedback! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Ik shop al jaren bij Terstal en ben heel tevreden
Beste Marjolein, Wat geweldig om te horen dat je al jaren bij ons shopt en tevreden bent! Dankjewel voor je trouw en feedback.
Leuk winter setje voor onze dochter gekocht met flared broek
Beste Saskia, Wat leuk om te horen dat je blij bent met het wintersetje voor je dochter! Dankjewel voor je feedback.
Ga altijd voor de spijkerbroeken van ter stal voor mijn zoontje. Blijft mooi en zit goed.
Beste Chantal, Wat fijn om te horen dat de spijkerbroeken zo goed bevallen! Dankjewel voor je feedback.
Alles vlot en goed geleverd
Beste, Dankjewel voor je review! Fijn dat alles vlot en goed geleverd is.
Snelle levering en mooie kleding.
Beste, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je blij bent met de snelle levering en de kleding. 🌟
Fijn personeel
Beste Angeline, Dank je wel voor je mooie woorden! We vinden het fijn dat ons personeel je goed heeft geholpen. 🌸
Alles te klein dus snel nieuwe kleding besteld. Het was er ook super snel!
Beste Jessica, Wat fijn om te horen dat je snel een nieuwe maat kon bestellen én dat het ook nog zo snel geleverd werd! Veel plezier met je nieuwe kleding. 🌟
Gebeld naar ter stal in Eersel En alles zeer netjes en vlot geregeld
Beste Annie, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat alles netjes en vlot geregeld is bij Ter Stal Eersel. 🌟
Snel verzonden Goed verpakt
Beste Ay, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed verpakt is aangekomen. 🌟
Altijd goed!
Beste Linda, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent. 🌟
Ik bestel wel vaker kleding voor mijn dochters. Altijd leuke kleding voor een leuk prijsje!
Beste Linda, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je steeds leuke kleding voor je dochters vindt en blij bent met de prijs. 🌸
Duidelijk website, eerlijk wat er bij de producten wordt omschreven, en snel verzonden, weer een dikke DUIM VOOR TerStal !
Beste Igi, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, productinformatie en snelle verzending. 👍
Alles is Makkelijk te vinden
Beste Sacha, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je alles makkelijk kunt vinden op onze website. 🌟
Fijn online bestellen! Vlot in huis en makkelijk betalen via Riverty. Handig !
Beste Berber, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat het online bestellen zo vlot en makkelijk ging. 🌟
Besteld en volgende dag al bezorgd
Beste Claudia, Dank je wel voor je review! Fijn dat je bestelling zo snel geleverd werd. 🌟
Netjes verpakt, snelle verzending en erg tevreden over de kwaliteit van de kleding.
Beste Felicia, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je tevreden bent over de verpakking, snelle verzending en de kwaliteit van de kleding. 🌟
Bestellen ging soepel, vlug geleverd en makkelijk alles terug te vinden in je account.
Beste Rianne, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat bestellen soepel ging en dat alles makkelijk terug te vinden is in je account. 🌟
Heel fijne shop, betaalbare kleding en snel geleverd
Hi Will, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze shop, de kleding en de snelle levering. 🌸
Goede pasvorm en snel geleverd
Beste, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze shop, de kleding en de snelle levering. 🌸
de website werkt prima leuke aanbieding gespot en die besteld een paar dagen later kwam het binnen
Beste Liebeth, Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de website goed werkt en dat u een leuke aanbieding heeft kunnen bestellen. We wensen u veel plezier met uw aankoop. 🌸
Onlangs heb ik bij u een bestelling geplaatst, waarbij helaas een verkeerde maat werd geleverd (ik had maat L besteld, maar ontving maat M). Na telefonisch contact kreeg ik snel en correct een retourlabel gemaild en werd direct een nieuw artikel verstuurd. Dat was prima geregeld. Toch wil ik mijn ervaring graag met u delen. Het kostte mij ruim 10 minuten wachttijd om telefonisch iemand te bereiken. Daarnaast moest ik het verkeerde artikel zelf opnieuw inpakken en afleveren bij een DHL-punt. Hoewel dit natuurlijk bij een retour hoort, had ik het prettig gevonden als er een kleine geste of vorm van tegemoetkoming was aangeboden, juist omdat de fout niet bij mij lag. Misschien een aandachtspunt voor de toekomst, zodat klanten zich in dit soort situaties extra gewaardeerd voelen.
Beste, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen. Allereerst willen wij u onze excuses aanbieden voor de foutieve levering en het ongemak dat dit met zich heeft meegebracht. We zijn blij dat de juiste maat inmiddels snel en correct bij u is bezorgd, maar begrijpen heel goed dat het vervelend was om lang te moeten wachten aan de telefoon en het retourpakket zelf te moeten regelen. Uw suggestie om in dit soort gevallen een extra blijk van waardering aan te bieden, nemen wij zeker ter harte. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen, juist wanneer er iets misgaat. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw waardevolle feedback. We doen ons best om dit in de toekomst beter te doen.
Snelle verzending en items van goede kwaliteit
Beste Saskia, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending en de kwaliteit van onze items. 🌸
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo