Mooie website!

Bij omruilen geld weer vlot retour en de nieuwe bestelling weer vlot ontvangen.

Prima service en nette winkel

Nette winkel, vriendelijk personeel. Volop keuze Echter zouden grote maten wenselijk zijn in oa. T shirts. En minder polyester! Ik kom minder in de winkels omdat de keuze uit katoen minder word...

Makkelijk te bestellen via internet Nadeel vind ik alleen in de winkels dat je niet contant kan betalen . Hierdoor kom ik minder in jullie winkels kijk ik elders eerst .

Prima kleding

De kleding is goed en het was snel bezorgd

Prima site...

Capri jeans besteld , vlot geleverd en alle 4 goed passend en heel leuk !!

goede kwaliteit voor een prima prijs.

keus genoeg, en snel geleverd,kortom Top. Ook fijn dat er geen verpakkingsmateriaal meer bij zit.

niet goed

ritsen in broeken die ik heb gekocht zijn van slechte kwaliteit, en het bedrijf is zeer moeilijk te bereiken via de telefoon

Niet meer contant kunnen betalen

Niet meer contant kunnen betalen in winkels

Had voor mij zelf t shirt besteld . Keurig . Goede prijs kwaliteit verhouding . Ik ken de winkel ook in het echt .dus de merken die ze hebben weet ik

Goed, snel geleverd

Leuk prijs/kwaliteit, snelle levering!

Bestellen en levering gingen prima

Leuke kleding. Een artikel teruggestuurd omdat het te groot was. Betaalbaar en kwaliteit best goed. Snelle reactie bij retourneren.

Service, stijl, super. Ter Stal!

Kwaliteit is goed, hippe kleding, goede service online en in de schop!

Leuk spul voor goede prijs

Redelijk snel ontvangen bij een leuke online actie

Nvt

Nvt

Kan beter!

Artikelen blijken iedere keer niet op voorraad nadat deze besteld zijn, terwijl dit niet wordt aangegeven. Stuur de bestelling pas op als deze compleet is, in plaats van onnodig veel deelleveringen.

Over het algemeen prima!

Kleding en en kwaliteit zijn altijd top! Puntje van kritiek, mijn bestelling (tegelijk besteld) werd over 3 keer verdeeld bezorgd. Beter voor het milieu als de bestelling in 1 zak in 1 keer werd bezorgd.

Leuke kleding, goede webshop

Leuk jurkje gekocht, precies zoals op de foto. Binnen een paar dagen verzonden en netjes ontvangen. Nogsteeds tevreden!

winkelen zonder moeite

Ik heb wat kleding besteld, echter tot op heden nog helemaal niks hiervan ontvangen. Ik ben wel gebeld door een wild vreemde die mijn pakket ontvangen heeft. We weten niet waar de fout zit, maar op deze manier kunnen we dus helemaal niets beoordelen.

Mooie kleding

Mooi goede kwaliteit en niet te duur

Leuke winkel

Mooie prijzen voor leuke kleding

Twin shirts voor vader en zoons

Te leuke shirt voor om te twinnen voor mannen. Heel betaalbaar en goeie kwaliteit. Dus ik zou zeggen alle papa’s met een zoon verdienen deze shirts!

Leuke winkel

In zwolle is het de enige winkel waar ik kan slagen Leuke kleren vaak aanbiedingen Leuk personeel wordt altijd goed geholpen

Goede, snelle service

Goede, snelle service en mooie kleding

Goede ervaring

Duidelijk bestelproces. In winkels niet met cash kunnen betalen is belachelijk!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo