Mooie ruime winkel en goede feedback gehad van de verkoopster
Hi Marian, Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je de winkel mooi en ruim vond, en dat je goede feedback hebt ontvangen van onze verkoopster. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Netjes, mooie kleding, goede pasvorm
Hi Judith, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de kleding netjes en mooi vindt, en dat de pasvorm goed is. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Mooie kleding, snelle verzending.
Hi Nathalie, Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie kleding en snelle verzending. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Hele fijne website om te shoppen. Overzichtelijk en ze hebben mooie kleding voor een leuke prijs
Hi Anita, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je blij bent met de mooie kleding voor een leuke prijs. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Snelle service, fijne jurken en snel bezorgd!
Hi Jantine, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de jurken en de snelle service. Veel plezier met je nieuwe items en hopelijk tot de volgende keer!
Leuke moderne kleding die erg betaalbaaris en vlugge levering.
Hi Gerrie, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze moderne kleding en snelle levering waardeert, en ook super dat je de betaalbaarheid opmerkt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mijn bestelde artikelen waren snel binnen. Heel fijne broeken. Mijn retouren werden ook snel en correct verwerkt. Ook heel fijn!
Hi Hester, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat de broeken goed bevallen en dat alles snel en correct werd afgehandeld, zowel de levering als de retouren. We doen ons best om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hopelijk tot snel!
Leuke kleding, leuke prijzen
Hi Elly, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de kleding en de prijzen leuk vindt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik heb een pak besteld snel geleverd en staat goed!
Hi Miranda, Wat fijn om te horen dat het pak goed staat en snel geleverd is! Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe outfit!
Snelle levering, goede korting
Hi Inge, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede korting. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!
Ruiling erg makkelijk in de winkel
Hi Mariska, Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat het ruilen in de winkel zo makkelijk ging. We staan altijd voor je klaar en hopen je snel weer te zien!
Altijd super snelle levering
Beste, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze snelle levering waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Snel bestelt, geleverd en fijn zittende set. Bij retour van blouse super snel en vriendelijk geholpen.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de fijn zittende set. Ook goed om te horen dat het retourproces soepel en vriendelijk verliep. We staan altijd voor je klaar en hopen je snel weer te mogen helpen!
Paar katoenen truien besteld, mooi om te zien, super prijs kwaliteit verhouding.
Hi Linda, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de katoenen truien in de smaak vallen en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel draagplezier en hopelijk tot de volgende keer!
Ik bestel graag bij Terstal, zeker voor de kids. Met name de spijkerbroeken zijn hier favoriet en met jullie goede aanbiedingen zijn ze ook nog eens heel betaalbaar. de jeans blijven ook heel lang mooi en mijn zoon draagt niets liever!
Hi Lucie, Wat een fantastische review, bedankt! Superleuk om te horen dat je graag bij ons shopt, vooral voor de kids. En extra fijn dat onze spijkerbroeken zo’n favoriet zijn! We doen ons best om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren, dus het is geweldig om te horen dat je zoon er zo blij mee is. Veel shopplezier en graag tot de volgende keer!
Ik slaag altijd met m'n aankoop van jullie mooie en modieuze kledingoutfits.
Hi Floor, Wat een geweldig compliment! We zijn superblij om te horen dat je altijd slaagt bij ons en onze modieuze outfits zo waardeert. Veel plezier met je aankopen en we zien je graag snel weer terug!
Snelle levering.
Hi Hans, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel!
Altijd goed geholpen
Hi Birgit, Bedankt voor je mooie review! We vinden het fijn om te horen dat je altijd goed geholpen wordt. We staan graag voor je klaar en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Leuke kleding. Valt mooi smal. Snelle goede levering.
Beste, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de kleding goed bevalt en mooi smal valt. Ook leuk dat je tevreden bent over de snelle levering! We hopen je snel weer terug te zien.
Kleine maten niet veel aanwezig in de zaak, maar online besteld, laten bezorgen in de winkel. Kan je zo nodig daar meteen passen
Beste Antonette, Bedankt voor je review! We begrijpen dat de kleinere maten soms moeilijker verkrijgbaar zijn in de winkel, maar we zijn blij dat je online hebt kunnen bestellen en je bestelling in de winkel hebt kunnen laten bezorgen. Zo kun je de kleding direct passen, wat natuurlijk ideaal is! We hopen je snel weer te mogen helpen, zowel online als in de winkel.
Mooie kleding, snel geleverd.
Hi Miranda, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de mooie kleding en de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Mooie kleding voor mooie prijzen .Betaalbaar
Beste Hanny, Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat je de kleding zowel mooi als betaalbaar vindt. We doen ons best om mooie items voor een goede prijs aan te bieden, en het is fijn om te horen dat je dat waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Makkelijke site, goede kwaliteit kleding
Beste Naomi, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de website makkelijk te gebruiken vond en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kleding. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik vind het een gezellige winkel. Veel keus En mooie prijs Ruime keus .
Beste, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je onze winkel gezellig vindt en tevreden bent met het ruime assortiment en de prijzen. We doen ons best om een goede keuze aan te bieden voor al onze klanten. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Snelle levering, leuk pak voor een hele leuke prijs.
Beste Debby, Dank je wel voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering en het leuke pak voor een goede prijs. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo