Winkelen op de site heel makkelijk, maar levering heel slecht
Laatst had ik 5 artikelen besteld. De site gaf aan dat alles er was, dus ik verwacht dan ook alles te krijgen. 4 dagen later krijg ik een mail dat ik 2 van de 5 artikelen 2 dagen later ontvang en dat naar de rest nog wordt gekeken. Vervolgens hoorde ik 4 dagen niets… Zelf maar gaan bellen en toen zei de dame die ik aan de lijn kreeg dat 1 artikel niet leverbaar was, maar dat de andere 2 artikelen binnenkort geleverd werden. Vervolgens kreeg ik, weer een paar dagen later, maar 1 artikel binnen en een mail dat ook dat 2e artikel niet meer leverbaar was. Verder ook geen informatie over terugbetaling, dus weer bellen om info te krijgen. Voor 1 bestelling van 5 artikelen heb ik nu dus 2x thuis moeten zitten voor ontvangst, 2x moeten bellen, omdat ik geen informatie kreeg vanuit jullie en uiteindelijk maar 3 artikelen van de 5 ontvangen. Oh en ik was bijna 2 weken verder. Een poos daarvoor had ik ook al eens besteld en kreeg mijn bestelling ook in 3 etappes binnen Ik had er verder geen haast mee, maar vind dit wel erg tijdrovend, slecht voor het milieu en irritant. Voor mij is bovenstaand verhaal echt reden om niet meer bij jullie te bestellen, terwijl jullie echt heel leuke kleding hebben. Als ik iets bestel wil ik alles in 1x binnen krijgen en niet 3x thuis moeten blijven om mijn bestelling te ontvangen en in 3 grote plastic zakken, terwijl alles in 1 had gepast.
Qua kleding en kwaliteit absoluut een aanbeveling, maar qua levering een nee :(