Ik slaag altijd

Als ik online bestel heb ik altijd wat te kope n

Toppie

Leuke betaalbare kleding,snel verstuurd, en ruilen bij de winkel ideaal.

goede winkel met sevice

het is goedkoper en de reclame kortingen xijn fijn. het is betaalbaar.

Jammer dat je niet meer met contant geld kunt betalen..

Waarom is mijn e-mail weg ge haald uit de website?

In de winkel in Made zijn de punten kwijtgeraakt en Moerwijk Breda hebben ze mijn e-mail weg gehaald het kan ook in Made dat ze die hebben weg gehaald de service in Moerwijk Breda is waardeloos en in Made is de service ook waardeloos als je vraagt kan ik mijn punten inleveren dan zeggen ze je moet eerst aanmelden terwijl in Breda Moerwijk hoeft je niet eerst aan te melden ze halen jouw e-mail adres gelijk weg zo raak je wel in de war

Het lukt me maar niet om af te melden voor de nieuwsbrief.

Kleding en service verder prima. Maar uitschrijven voor alle mails lukt me niet. Na (diverse keren) uitschrijven blijf ik steeds mails krijgen.

Prettige webshop!

Leuke kleding, overzichtelijke webshop, prima service!!

Mooie broekjes

Matig, spam na afmelden, niet chique!

Meerdere keren orders die incompleet zijn. Restitutie volgt dan wel, maar ja… ik had liever de producten. En de kortingsvoucher was ik ook kwijt. Verder ontvang ik elke week, of vaker, een mail, waarvoor ik me elke keer afmeld, maar ze blijven komen. Dus please doe hier eens iets aan.

Onderbroeken

Goeie kwaliteit voor een zeer lage prijs

Goede keus aan kleding

Fijne winkel op top locatie

goed goedkoop en super snel geleverd

Prijs / kwaliteit uitstekend

Je kunt er prachtige kleding kopen voor een. redelijke prijs

leuke en betaalbare mode

Niet alle kledingstukken vind ik even mooi, van goede kwaliteit of modieus, maar er is echt voor iedereen wel iets leuks te vinden om bij de outfits in je kast te matchen. Je komt snel in de verleiding wanneer de winkel is aangevuld met nieuwe kleding! De service is vriendelijk bij een onverhoopte retour.

Mooie collectie

Mooie kleding, helaas was uit 2 kledingstukken de zoom er met 1x dragen uit.. minder kwaliteit

Niet contant

Belachelijk dat je niet contant kan betalen. Heel jammer. Daarom kom ik niet meer bij Terstal

Leuke mode

Ik ben verbaasd over de leuke collectie op het moment, niet alle materialen vind ik mooi, maar sommige zeker prima

Bestelling laat geleverd

Bestelling is na 14 dagen nog niet geleverd en ik krijg ook geen update waarom niet of hoe lang het nog gaat duren.

Het personeel is heel behulpzaam.

Ik kom graag even neuzen bij Ter Stal en vaak vind ik wel iets leuks van kleding of ondergoed. Het personeel is heel vriendelijk.

te vaak iets achteraf uitverkocht

bestellen gaat prima, levering meestal prima. Ik heb alleen de laatste tijd steeds dat ik achteraf bericht krijg dat het item toch is uitverkocht. Dat is balen...

Fijne winkel en redelijk betaalbaar voor iedereen. Dames maten mogen wat groter dan XL XXL zou ook fijn zijn.

Leuke kleding, maatvoering klopt vaak niet

Superleuke en modieuze kleding. Het is alleen aan drama om kleding te krijgen die goed van maat/pasvorm is. - Verkeerde maatlabel. - Ongelijke mouwen/benen - Mouwen van een andere maat aan juiste rompstuk - Rompstuk veel korter dan een ander shirt in dezelfde maat - Scheef genaaide kleding - Scheef genaaide emblemen - Scheef gedrukte prints Vroeger waren het leuke prijsjes maar tegenwoordig best duur en de kwaliteit is minder geworden. Vroeger had je er af en toe een rotte appel tussen zitten maar nu moet ik vaak van meerdere artikelen wel 10x dezelfde artikelen bestellen voor in een keer een goede heb. Ik beveel het aan als je het allemaal niet zo uitmaakt of iets scheef zit. Als je pietje precies bent zoals ik kun je kopen/bestellen maar hou er rekening mee dat je alles goed controleert.

Hallo, tot dus verre, ben ik dik tevreden met de dames kleding.

hallo, tot dus verre ben ik dik tevreden met de dames kleding, vooral de bengaline broeken, maar ook de shirts.

Prettige sfeer in de winkel, maten die kloppen en leukw kleding

Als ik in de winkel ben (Varsseveld) voel ik me welkom en ik vind de winkel overzichtelijk. Er wordt leuke mode verkocht en de maten kloppen zoals aangegeven in de kleding.

Leuke winkel

Leuke kleding en online ook goed

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo