Dubbel

Normaal gesproken word ik altijd netjes geholpen maar de ene laatste keer dat ik er was niet. Ik wilde australian onderbroeken kopen, zaten stickers op2+1 gratis. Bij de kassa aangekomen, kreeg ik de korting niet omdat het een actie van vorige week was. Ik vind dit persoonlijk niet erg netjes. Werk zelf ook in een winkel, maar als wij een prijskaartje van de vorige week vergeten zijn, moeten wij alsnog het voor die prijs meegeven. Maar helaas gebeurde dat hier niet.

Makkelijk, mooi, betaalbaar

Je loopt er makkelijk naar binnen. Niet opdringerig personeel

snelle en goede service

snelle, goede levering en service

Deze nps uitvraag komt wat laat waardoor ik het niet meer goed weet

Aardig personeel en leuke winkel

Gezellig en aardig personeel

Leuke kleding voor schappelijke prijs. Vaak leuke kortingsacties.

Altijd perfect geregeld bij Ter Stal

Super service, pakket wordt snel bezorgd, kan ruilen in de winkel. Perfect geregeld.

Kleding voor schappelijke prijs

Betaalbare kleding. Soms laat de kwaliteit te wensen over, maar daar is de prijs dan ook weer naar, zou je zeggen. Ik zeg meestal, de kleding is goed genoeg voor 1 seizoen.

Super leuke kleding, maar koop niet meer bij jullie omdat jullie geen contanten meer aannemen

Omdat je toch niet met contanten kunt betalen, had ik 2 jongens korte broeken in de aanbieding besteld 2 voor 40,- nu waren ze te klein dus moest ik helaas toch terug naar de winkel, dus ik dacht kan gewoon omgeruild worden, dus ik met 2 andere maat korte broeken naar de kassa. Zegt die meid, nee dat werkt zo niet. Ik zeg zo heb ik ze toch besteld? Nee kon niet, toen heb ik ze achter gelaten. Beetje jammer werk zelf in een kledingzaak als dat bij ons gebeurd word er niet moeilijk gedaan gewoon omruilen. Dus mij zien jullie niet terug. Heel jammer principe is voor mij belangrijker dan een mooie collectie.

Gezellige winkel, met leuke en betaalbare kleding.

Gezellige winkel, en klantvriendelijk personeel. Mijn zoon had daar een rok voor mij gekocht, zonder te kijken de rok gepakt afgerekend en naar huis. Thuis de rok gepast en prijskaartje eraf . Tot ik zag dat er een gat in zat. Terug naar de winkel en zonder problemen kon ik de rok ruilen. Super leuke rok trouwens en zit mooi!

Slecht

Waardeloos dat er niet contant kan worden afgerekend in jullie winkel. Verder leuke winkel met mooie kleding

Leuke kleding en klantvriendelijk

Goede service in de winkel in IJsselstein. Klantvriendelijk en leuke kleding voor de kids.

Blij met TerStal

TerStal heeft een leuke collectie kinderkleding voor jongens. De prints zijn gelukkig geen doodshoofden, maar gewoon stoer! En fijne kleuren.

Veel keus. Goede maat en niet duur

redelijk

Ik heb een broek waarvan de stof na 2 keer dragen al door begint te slijten. Jammer want het is een mooi grafisch patroon en de stof draagt heerlijk.

Goed hoor

Goed hoor

Leuke kinderkleren en aanbiedingen

Groot nadeel dat je niet contant kan betalen in de winkel.

Regelmatig leuke, betaalbare kleding, maar afknapper dat je niet contant kan betalen in winkel. Daardoor al 2x bij kassa omgedraaid en kleding in winkel achtergelaten.

Behulpzaam personeel en leuke prijzen

Prima winkel voor snel groeiende kids! Prijs kwaliteit verhouding is aantrekkelijk en houd zeker de aanbiedingen in de gaten.

Leuke en mooie kleding.

Online en in winkel shop ik graag. Vaak leuke kleding. Veel complimentjes gekregen.

Mooie kleding

Broeken zijn perfect

De broeken hebben een goede pasvorm Prijs/kwaliteit is prima

Fijne winkel

Vriendelijk en behulpzaam

Contant geld terug in de winkels!

Ik geef TerStal een 6 omdat ik blij ben met de kleren (ik koop alleen maar bij jullie spijkerbroeken, nergens anders) en prijzen. Maar: Ik vind het echt heel jammer dat er niet meer met gewoon contant geld betaald kan worden. Soms is mijn saldo op mijn bankrekening gewoon niet hoog genoeg om een nieuwe broek te kunnen kopen (terwijl mijn broek dus echt stil is) maar heb nog wel geld in huis van bijvoorbeeld een verjaardag of iets dat ik op Marktplaats verkocht heb etc. Dat is mijn wens en met mij vele anderen. Ik hoor van familie en vrienden hetzelfde.... Ik beveel jullie wel aan maar ben niet 100% tevreden. Groetjes Janet Werkhoven Mulder

Snelle levering en goede kwaliteit

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo