Past goed snele levering gewoon super

Kleding prima, online bestellen een ramp

Heel vaak als ik online bestel is (meer dan) de helft van m'n bestelling er ineens niet. Dat is erg vervelend, want de kinderen zijn dan al blij dat ze iets krijgen en dan gaat het feest niet door.

Terstal blijft nieuwsbrieven sturen. Ook na herhaaldelijk uitschrijven!

Super veel nieuwsbrieven. Bizar gewoon. Kom er niet ban af. Inmiddels 5 x uitgeschreven! En....nog mails!

Leuke kleding maar 1 chagrijnige vrouw

De kleding vind ik leuk en betaalbaar maar de mevr in de winkel op dinsdag daar kan nooit 1 lachje vanaf. Ook helpt zij totaal niet. Op woensdag werken er 2 gezellige dames. Maar niet echt mode bewust.

Goede kwaliteit kleding voor een mooie prijs

Mooie kleding van goede kwaliteit. Vooral de kinderbroeken. De shirts vallen soms wat groot en wijder aan de hals. Daarom 4 ipv 5 sterren. Ook voor dames degelijke mooie kleding.

Goede en goedkope kleding. Voor vrouwen valt de maat, voor mannen een maatje kleiner kopen. Valt erg groot uit.

Kinderkleding van top kwaliteit.

Fleurige kleuren, mooi materiaal, ieder seizoen andere stijlen en blijft in goede stijl, top kwaliteit.

geweldig

Goeie en snelle levering

Leuke kleding, snelle levering

Leuke webshop, weinig voor baby’s maar voor grotere kinderen zeker aanrader.

Prijs-kwaliteit verhouding is prima

Mooie kleding voor een zachte prijs, goede aanbiedingen en snelle levering.

Tevreden !

Kijk altijd graag even in de webshop.

Winkel is goed, online minder

Ik vind de winkel bij ons in het dorp heel fijn. Fijn, vriendelijke medewerkers en goede collectie. Ze willen je altijd helpen en geven advies. Online vind ik veel minder prettig. Vaak werkt de site niet, loopt het vast en heb nu al 2 keer gehad dat ik geen bevestigingsmail krijg, maar uiteindelijk er wel een pakketje in de bus ligt. Verder wel een goede prijs kwaliteit verhouding.

Lastig

Vind het vervelend dat je niet contant kunt betalen. En personeel in filaal gestel komt altijd moe over

prima winkel

Meestal kan ik goed slagen en is de kwaliteit ook prima, jammer is wel dat je gespaarde punten komen te vervallen na verloop van tijd. Zeker in een tijd waarin ook gestimuleerd word om niet mee te doen aan 'fast fashion' duurt het soms langer om punten te sparen en in leveren alleen maar omdat het anders op gaat is dan ook een beetje jammer

Mooi assortiment, maar maten mogen groter

Zie hier boven

waardeloze kwaliteit

helaas 2 broeken besteld maar.omdat ik ze pas na 4 wk nodig had kwam.ik er te laat achter dat er al 1 van de 2 kapot was en ik ze niet meer kon terug sturen of kon ruilen in de winkel heb zelf contact via tel gehad en helaas geen oplossing nu met 2 broeken in mn maag waar ik niks mee.kan en 50 euro lichter

Prima winkel

Prima winkel, met leuke collectie

Zelf opzoek naar pakketje

Normaal geen problemen met online bestellingen. Nu was het pakket niet compleet en heb ik geen bericht gehad dat het tweede pakket al in de winkel geleverd was. Bij de klantenservice geen gehoor. Gebeld met de winkel en die kon mij vertellen dat er nog een pakketje van mij in de winkel lag.

Fijne winkel met leuk personeel

Ter Stal Enschede Zuid vind ik een fijne winkel met goed personeel..het enige grote min kunt is dat je er alleen kunt pinnen.

Leuke kleding

Leuke kleding en supersnelle verzending

Klantgericht, servicegericht. modieus en betaalbaar

Ter Stal blijft betaalbaar en gaat met de mode mee. Ook goede kwaliteit. Service is optimaal.

Fijne kleding, maar teveel mails.

Ik ben erg blij met de pasvorm van de kleding voor dames en kinderen. Maar als menber krijg ik teveel mails. Soms wel 4 per dag, erg irritant. Daarom schrijf ik mij nu ook uit.

Niet goed, niet slecht.

Sommige producten zijn prima kwaliteit prijsverhouding. Echter sommige producten zijn minder van kwaliteit. Bijvoorbeeld de naadloze hemdjes waren voorheen van betere kwaliteit dan op het moment. Jammer!

Mooie basics en soms bijzondere items

In de winkel word je altijd goed geholpen bij overleg over een maat van een item of waar iets hangt. Ze hebben mooie basic met goede pasvorm. Soms een bijzonder item met leuke combinerende basics

Goed en vriendelijk geholpen

Bedrijvenpark Twente 314