Goede levering en mooie kwaliteit
Beste Joke, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering goed verliep en dat je tevreden bent met de kwaliteit. Veel plezier met je aankoop!
Snelle levering, leuke mode.
Beste Diana, Dank je wel voor je leuke review! Wat fijn dat de levering snel was en dat je onze mode zo leuk vindt. We zien je graag weer terug!
Steeds de goede maat in spijkerbroeken.
Beste Mart, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat onze spijkerbroeken steeds zo goed passen. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer.
Bestelling en de bestelbevestiging ging prima. Helaas ging de levering bij DHL mis.
Beste Martin, Bedankt voor je bestelling! Fijn om te horen dat het plaatsen van de bestelling en de bestelbevestiging goed zijn verlopen. Jammer genoeg ging er bij de levering via DHL iets mis. Onze excuses voor het ongemak — we helpen je graag om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Goede communicatie
Beste Marieke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze communicatie prettig vond.
Ja gewoon betjes altijd vriendelijk
Beste Bri, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat de communicatie goed is bevallen. We helpen je altijd graag verder!
Snelle levering Mooie stof, maat precies goed
Beste Yvonne, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de stof en pasvorm helemaal naar wens zijn. Veel plezier met je aankoop!
Prima service. Ook met terugbrengen in de winkel. Maten zijn kloppend.
Beste Natascha, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, zowel online als bij het retourneren in de winkel. Ook goed om te lezen dat de maten voor u kloppend zijn. We hopen u snel weer te mogen helpen!
De laatste tijd veel gekocht bij jullie. Dat komt omdat de broeken eindelijk niet meer te kort zijn! (1.81 m)
Beste Tamara, Hartelijk dank voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u de laatste tijd zoveel bij ons hebt kunnen slagen. En helemaal goed nieuws dat onze broeken eindelijk lang genoeg zijn voor u! We hopen u nog vaak te mogen verwelkomen.
Goede en snelle verzending van mijn gekochte artikelen.
Beste Marit, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat uw artikelen snel en goed verzonden zijn. We zien u graag terug bij een volgende bestelling!
Goede kwaliteit, snelle levering
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. We hopen u snel weer te mogen helpen!
altijd fijn winkelen bij Ter Stal
Beste Dorothé, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u altijd plezierig winkelt bij Ter Stal. We zien u graag snel weer in onze winkel!
Ik heb n trainingspak besteld en dat is mooi optijd gebracht. Ben er zeer tevreden en blij mee
Beste Tineke, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw trainingspak op tijd is geleverd en dat u er blij mee bent. We hopen u graag weer van dienst te mogen zijn!
Er zijn leuke producten in de winkel. Ik heb voor de winter warme handschoenen en oorwarmers gekocht. Nu overal 30% korting op! Echt top!
Beste Bianca, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u leuke producten hebt gevonden en blij bent met uw aankoop van de warme handschoenen en oorwarmers. Fijn dat u ook profiteert van de 30% korting! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel.
Super leuke kleding en snel geleverd.
Beste Daniëlle, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze kleding en de snelle levering. We hopen u snel weer te mogen helpen!
Snelle levering, mooie prijs-kwaliteit verhouding, modisch
Beste Gerda, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de prijs-kwaliteitverhouding en de modieuze producten. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Mijn jas werd heel snel bezorgd
Beste Jannie, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat uw jas snel is bezorgd. We hopen u snel weer te mogen helpen!
Website werkt prima, het is snel besteld, geld is daardoor ook altijd snel weg hihi in de winkel wordt je ook altijd vriendelijk geholpen
Beste, Hartelijk dank voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat onze website prettig werkt en dat het bestellen snel en eenvoudig gaat. Ook fijn dat u onze medewerkers in de winkel altijd vriendelijk ervaart. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, zowel online als in de winkel!
Mooie kleren, precies als de verwachting en eerdere ervaring. Helaas was de bezorging waardeloos. Betaalde voor bezorging aan huis, krijg een mailtje van DHL dat ik niet thuis was (terwijl ik er dus wel gewoon was, maar meneer de postbode waarschijnlijk geen zin had 2 trappen op te lopen!). Vervolgens moet ik het pakketje op een - voor mij - zeer onhandige plaats ophalen. En de verzendkosten die ik gemaakt had, krijg ik niet terug. Dus bezorging een dikke MIN
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze kleding en dat het aan uw verwachtingen voldoet. Wat vervelend om te lezen dat de bezorging niet soepel is verlopen en dat u uw pakketje op een onhandige plek moest ophalen. Helaas hebben wij dit niet direct in de hand, maar wij nemen dit wel op met DHL om te zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt. Onze excuses voor het ongemak en we hopen u ondanks dit voorval weer van dienst te mogen zijn bij een volgende bestelling.
Super leuke kerstcollectie van Terstal!
Beste Annet? Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u onze kerstcollectie leuk vindt. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel!
Voldoet aan verwachting. Alles kunnen houden. Enige nadeel is dat ik mijn punten niet kan inzetten door technische redenen. Dit heb ik tot nu toe altijd nog gehad. Heel vervelend
Beste Dorien, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldoet en dat u alles heeft kunnen houden. Wat vervelend om te lezen dat het inwisselen van uw spaarpunten niet lukte door technische redenen. Dat begrijpen wij goed en dit gaan we uiteraard onderzoeken om ervoor te zorgen dat het bij een volgende keer wel weer goed werkt. Onze excuses voor het ongemak en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.
De maat jas die ik nodig had voor mijn zoon was er niet. Die werd netjes besteld en aangegeven dat ik korting kon krijgen maar mocht de jas niet goed zijn, dan was wel de korting weg maar kreeg m’n geld wel terug. Hoe eerlijk!
Beste Regina, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe wij de jas voor uw zoon hebben besteld en dat u onze transparante en eerlijke aanpak waardeert. We hopen u graag weer te mogen helpen bij een volgende aankoop!
Alles goed .
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen u snel weer te mogen helpen!
Fijne winkel , leuke kleding en vriendelijk personeel.
Beste Shannon, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel prettig vindt, tevreden bent over de kleding en ons personeel als vriendelijk ervaart. We zien u graag snel weer!
Altijd leuke aanbiedingen , en snel bezorgd!
Beste Lia, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze aanbiedingen en de snelle bezorging. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo