Kwaliteit / prijs super
Hi Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen je snel weer te zien!
Leuke uitgebreide collectie! Ook alles beschikbaar in de grotere maten! Genoeg pashokjes en vriendelijk personeel!
Hi Jantine, Wat een fijne review, dank je wel! We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan slagen, dus we zijn blij dat je onze uitgebreide collectie en grotere maten waardeert. Ook fijn dat je tevreden bent over de pashokjes en ons team – we geven je graag weer persoonlijk advies bij je volgende bezoek!
Goeie ervaring.
Hi Bettie, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Graag tot een volgende keer!
Er hangt altijd iets nieuws in de winkel . Geen een jaar is het zelfde. Ik zelf ben helemaal fan van de nicollet kluivert broeken.
Hi Anja, Wat leuk om te horen, dank je wel! We doen ons best om steeds weer iets nieuws en verrassends in de winkel te hebben, dus fijn dat dat opvalt. En super dat je zo’n fan bent van de Nicolette Kluijver broeken – ze zijn ook echt favoriet bij velen! Hopelijk zien we je snel weer terug in de winkel.
Nette klant behandeling
Hi Angeline, Bedankt voor je fijne reactie! We vinden het belangrijk om onze klanten netjes en met aandacht te helpen. Graag tot ziens!
De kleding die ik koop zijn mooi, modieus, betaalbaar en een mooie kwaliteit. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk en denken mee.
Hi Gonny, Wat een mooie woorden, dank je wel! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en service. Ons team doet altijd zijn best om mee te denken en te helpen, dus het is fijn dat dat gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Bestelling betaald maar niets ontvangen
Hi Mea, Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je contact met onze klantenservice op willen nemen, zodat we dit direct voor je kunnen uitzoeken en oplossen? We helpen je graag verder!
Leuke set kleding, geleverd vlgs afspraak
Hi Dinie, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de kleding in de smaak valt en dat alles volgens afspraak is geleverd. We hopen je snel weer terug te zien!
Een pak in meerdere kleuren besteld. Zit heerlijk en ziet er super mooie uit.
Hi Anja, Fijn dat het pak zo goed zit én er mooi uitziet – en dan ook nog in meerdere kleuren besteld, geweldig! We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen je snel weer terug te zien.
Verrassend lage prijzen, mooie acties, erg vriendelijk personeel.
Hi Diny, Wat fijn om te horen dat je onze lage prijzen, acties en klantvriendelijkheid waardeert. We doen elke dag ons best om onze klanten blij te maken, en jouw positieve woorden motiveren ons enorm. Graag tot ziens!
Snel en netjes
Hi Peet, Wat fijn om te horen dat je je bestelling snel en netjes hebt ontvangen! Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Ik krijg het verkeerde artikel toegestuurd, wil een retourlabel hebben, moet ik 5 euro verzendkosten betalen. Dat ben ik niet van plan. Is niet mijn fout, op bestelling/factuur staat juiste artikel (capribroek), krijg een Bermuda geleverd.
Hi Inge, Het spijt ons heel erg dat er iets mis is gegaan met je bestelling! We begrijpen dat dit vervelend is en willen dit graag snel oplossen. Je hebt inderdaad recht op een retourlabel voor het verkeerde artikel. Als je even contact op wil nemen met onze klantenservice, kunnen zij dit regelen
Lekker zittende kleding voor een betaalbare prijs en snelle levering
Hi Mandy, Wat fijn om te horen dat de kleding lekker zit en je tevreden bent met de prijs én snelle levering! We doen ons best om alles zo goed mogelijk te verzorgen. Bedankt voor je mooie review en we hopen je snel weer te mogen helpen!
Vriendelijk personeel en ik moest wat omruilen en het geld stond 2 dagen later alweer op mijn rekening
Hi Astrid, Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons personeel! We doen ons best om je snel en efficiënt te helpen, ook bij omruilen. Geweldig dat het geld snel op je rekening stond! Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen
Goede kwaliteit kleding
Beste, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding! We streven altijd naar de beste materialen en afwerking. Bedankt voor je review en we hopen je snel weer van dienst te zijn!
Kwaliteit is prima zo ook de pasvorm
Hi Truus, Wat geweldig om te horen dat de kwaliteit en pasvorm je bevallen! We doen altijd ons best om kleding te bieden die zowel goed zit als van hoge kwaliteit is. Bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik bestel regelmatig kleding De prijzen zijn vaak aantrekkelijk.
Hi Ada, Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt! We doen ons best om aantrekkelijke prijzen aan te bieden, zodat je kunt genieten van mooie kleding zonder je zorgen te maken over de kosten. Bedankt voor je loyale steun en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
Kleren zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd
Beste, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kleding en de snelle levering! We streven er altijd naar om zowel kwaliteit als service hoog in het vaandel te dragen. Bedankt voor je mooie review en we hopen je snel weer te mogen helpen!
Zo’n geweldige collectie ik zou alles wel willen dus goed sparen.
Heb eral veel kleding gekocht ,betaalbaar en mooi Leuk en vriendelijk personeel,
Hi Diana, Wat fijn om te horen dat je al zoveel mooie kleding hebt kunnen vinden bij ons! We doen altijd ons best om betaalbare en stijlvolle items aan te bieden. Ook heel leuk om te lezen dat je het personeel als vriendelijk hebt ervaren. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Juiste producten geleverd en binnen enkele dagen. Kwaliteit is gord
Beste, Wat fijn om te horen dat je de juiste producten op tijd hebt ontvangen en dat je tevreden bent met de kwaliteit! We streven altijd naar de beste service en kwaliteit, dus dit is geweldig om te horen. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn!
Netjes en op tijd bezorgd
Hi Ingrid, Fijn om te horen dat je bestelling netjes en op tijd bezorgd is! Bedankt voor je review en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!
ik koop graag bij terstal, leuke actie,s en mooie kleding
Hi Willy, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankopen bij Terstal! We zijn blij dat je onze acties en kleding leuk vindt. We doen altijd ons best om een mooie collectie aan te bieden. Hopelijk zien we je snel weer!
Leuke kleding voor kinderen.
Hi Claudia, Bedankt voor je leuke feedback! Fijn om te horen dat je de kleding voor kinderen leuk vindt. We hopen dat je er veel plezier van hebt!
Snel geholpen, keurig afgehandeld
Hi Christa, Hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je snel en netjes bent geholpen. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, dus dit waarderen we enorm.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo