Netjes en op tijd geleverd!

De bestelde artikelen worden op tijd en netjes geleverd en bij retourneren/ruilen via de winkel wordt er snel terug betaald.

Slaag vaak bij ter Stal, maar met laatste aankoop geen goede ervaring

Online blouse gekocht in weekend dat er korting op zat. De maat bleek echter niet goed. Bij omruilen in de winkel verviel de korting. Als antwoord op mijn klaagmail daarover kreeg ik te horen dat het niet online verrekend kon worden. Het kastje-muur verhaal dus. Verder fijne kleding, kom er redelijk vaak en heel betaalbaar.

Snel besteld en super snel geleverd! En alles naar wens

Goede ervaring, maar net geen 10

De producten die ik bestelde waren heel snel in mijn bezit: 4 overhemden van mooie kwaliteit en voor een leuke prijs, waar mijn man en ik blij mee waren. Ik maakte gebruik van het feit dat als ik voor € 45,= besteedde er geen verzendkosten betaald hoefden te worden. Ook kon ik een voucher inzetten, waardoor de stukprijs van de 4 overhemden in prijs daalden. So far so good. Maar, een van de overhemden verschilde duidelijk in maat, terwijl voor alle maat L was besteld. Nu moest ik dit hemd retourneren en een retourlabel kopen van € 4,95 of verzendkosten voor iets waar ik niets aan kon doen. Ook was ruilen voor maat M voor mij een optie geweest maar dan moest ik een nieuwe bestelling plaatsen en ook nog een keer verzendkosten betalen. Dus geen optie. Dan kwam er dus € 10= bij en het was nog de vraag of de maat dan goed was. Nu hoop ik dat het bedrag van de stukprijs snel wordt overgemaakt. Dat moet ik dus nog in de gaten houden, want ik kreeg er geen melding over. Deze review gaat dus niet over een specifiek product, of toch wel ? Kortom: over het algemeen tevreden, ook bij eerdere bestellingen, maar ik wacht nog even met die 10. Aanbevelen? : geen ja en geen nee

Te duur

Helaas is het erg duur geworden terwijl meeste dameskleding goedkoop voelt in hand. Weinig verschil met Zeeman of Wibra qua kwaliteit, maar behoorlijk prijzig. Helaas!! Kinderkleren is nog oke ;)

Tevreden over het gekochte, niet blij met de bezorging

De aanschaf is naar verwacht, maar de levering stelde teleur. Het product is niet aan huis bezorgd, maar bij een servicepunt in een ander dorp. Was het het eigen dorp geweest, dan zou het geen probleem zijn geweest. Nu moest ik met het openbaar vervoer naar het servicepunt dat vervolgens ook nog aan middagpauze deed. Ik had de openingstijden vooraf opgezocht en daar was geen vermelding van een middagpauze. Het bezoek aan het dorp Braamt was overigens wel oké. Naast het servicepunt was een gelegenheid waar ik schuilen voor de regen en waar ik een kopje koffie kon kopen. Toch weer een ervaring rijker! Hoewel bij mij sprake is van ontevredenheid zal ik Terstal toch wel aanbevelen in de hoop dat aan klanten in de toekomst vooraf duidelijk kenbaar wordt gemaakt hoe de levering in zijn werk zal gaan. Met de kleding was namelijk niets mis.

Leuke winkel

Klant vriendelijk mooie stoere kinder kleding niet duur jullie hebben altijd wel mooie aanbiedingen

Zeer betaalbaar

Leuke vlotte kleding die zeer betaalbaar is maar wat je ook merkt aan de kwaliteit. Afwerking vd kleding laat wat te wensen over.

mooie kleding voor een mooie prijs

mooie moderne kleding koop ik hier voor de kids en voor mijzelf. Ik loop nooit naar buiten zonder iets te kopen.

net verpakt en op tijd geleverd

Helaas jasje net te strak

Heel tevreden

Mooie winkel fijne mederwerksters en online winkelen heel prettig ervaren .

Leuke kleding voor het hele gezin

Betaalbaar en leuke kleding voor het hele gezin.

Mijn ervaring is prima

Mijn ervaring is prima

zeer tevreden klant

snelle levering,kleding niet al te duur medewerkers zijn vriendelijk

Snelle levering, broeken vallen top voor de kids, goede kwaliteit

top

het is snel geleverd een de kleding die zit altijd goed

Voldoende

voldoende service

Leuke betaalbare kleding maar vaak weinig voorraad en personeel is ongeintresseerd

Voor mijn dochtertje hebben ze vaak leuke kleding voor een betaalbare prijs. Alleen is er beperkt voorraad per maat waardoor ik vaak toch met lege handen naar huis ga. Voor mijn zoontje vind ik de keuze veel minder. Veel van hetzelfde en ook weer weinig op voorraad. Het personeel staat te hangen achter de counter en bij vraag over een aanbieding werden we nogal bij de hand te woord gestaan (locatie Hellevoetsluis).

Leuke producten alleen de maatvoering klopt niet altijd. Bovenkleding zoals blouses, jurken en jasjes valt vaak kleiner dan normaal.

Alleen maar pinnen??!!

Heb laatst aan de kassa gestaan bij één van jullie filialen. Had behoorlijk wat kleding op de toonbank liggen, echter kwam ik er bij het afrekenen achter dat je alleen maar kunt pinnen. Dit vind vind ik echt niet oké. Heb de hele berg kleding laten liggen. En de mensen die achter mij aan de kassa stonden hebben ook netjes alles terug gehangen. Erg jammer.

Zeer prettige winkel

Mooie nette winkel, leuk aanbod. Gezellig personeel.

Goede kwaliteit en prijd

Fijne winkels en site. De kleding zit goed en de kwaliteit en prijs zijn prima

Prachtige kleding voor mannen vrouwen en kinderen

Goede kwaliteit en een lage prijs voor mooie kleding

Fijne jeans en bermuda's

Jeans en bermuda zitten mij perfect. Blouses en truien vond ik vaak leuk, maar kwaliteit te synthetisch.

Leuke winkel maar nadeel alleen pin

Leuke betaalbare kleding alleen dat er alleen gepint kan worden vind ik een groot nadeel

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo