Prachtige kleding voor mannen vrouwen en kinderen

Goede kwaliteit en een lage prijs voor mooie kleding

Fijne jeans en bermuda's

Jeans en bermuda zitten mij perfect. Blouses en truien vond ik vaak leuk, maar kwaliteit te synthetisch.

Leuke winkel maar nadeel alleen pin

Leuke betaalbare kleding alleen dat er alleen gepint kan worden vind ik een groot nadeel

Niet contant kunnen betalen

Sta met een kind van 6 aan de kassa die graag zelf wil betalen. Dit word vervolgens afgewezen. Waarna een hoop teleurstelling ontstaat. Gek dat er geen contact geld mee word aangenomen

Leuke betaalbare mode

Wel jammer dat het vaak niet mooi blijft. Maximaal 1 seizoen, uitgezonderd de jassen en jeans, die zijn super!

Goed naar kan beter

Leuke kleding maar de maten en pasvorm kun je nooit op aan bij terstal. De winkel is dan ook niet meer bij ons in de buurt dus online bestellen is al snel wat er gaat gebeuren. Opzich us bestellen geen probleem maar het retourneren wel. Je moet de verzendkosten van 7,95 als het niet al duurder is betalen om iets retour te sturen. Of je moet naar de winkel komen. Zou ik graag willen maar niet altijd plan baar met jonge kinderen. Als er een verbeterpunt is, is dat toch echt het retourbeleid. Verder altijd tevreden mits het past

tevreden

kleding is goed en betaalbaar. Netjes verpakt en snel verzonden.

Leuke spullen een min punt

Ik vind alleen dat jullie de klant verplichten te pinnen niet kunnen. Contant geld is een wettig verplicht in elke winkel. Zo vergeet jullie dat de jeugd wel g erg lid bij zich hebben maar geen pin. Ook oudere mensen willen liever contant betalen. Heb dit zelf onder vonden bijous in de winkel Ze hadden wel geld voor een broodje maar geen pin. Jullie hebben leuke dingen maar als je kan pinnen en contant kan betalen. Ik loop ook vaak door.

Mijn ervaring is goed bij ter stal

Mijn ervaring met ter stal is goed zowel de service als de klantvriendelijkheid van de medewerkers is goed verder zijn de meeste kleding van goede kwaliteit en zit het prima alleen de t shirts en de t-shirts met lange mouwen zijn minder ook al was je ze op echt lage temperatuur dan nog is het zo dat je de hele dag aan het trekken bent om ze in lengte goed te houden ze krimpen in de lengte niet in de breedte daardoor worden ze korter en gaan ze boven jou broek en broekriem zitten dat is minder en graag zou ik het prettig vinden als er ook gewone beha’s zonder push up met en zonder beugel willen kunnen kopen bij jullie maar deze keuzes hebben jullie niet meer de laatste jaren alles is met push up beha’s geworden dat vind ik erg jammer en als jullie weer die korting abonnee van €7,50 en €12,50 enz gaarne zonder een minimum bedrag van €45,00 willen gebruiken ik vind dat iedereen zonder verplichte minimum bedrag dit ook moeten kunnen inleveren anders heeft die kortings bon van de gespaarde punten ook zin om in te wisselen als je daar eerst dan voor een bepaald bedrag dan iets moet kopen ik vind dat dit een vrije keuze moet zijn zonder minimum bedrag om het in te kunnen wisselen met vriendelijke groeten van Carla van der meulen

Leuke, hippe, betaalbare kleding

Heel fijn winkelen bij TERSTAL, vriendelijk personeel en ruime keuze

Mooie en goede kinderkleding maar ook voor de dames echt heel tevreden met terstal.

Snel geleverd.

Artikel geleverd als omschreven. Goede kwaliteit.

Goede betaalbare kleding en fijn personeel.

Goede keus betaalbare kleding en fijn personeel die je overal bij willen helpen en ook eerlijk zijn als het niet goed lijkt.

Vlotte levering

Een hele leuke broek voor een nog leukere prijs

Graag winkelen

Een goede ervaring ik slaag altijd personeel is goed

Best een fijne winkel en bijna altijd vriendelijk personeel

Best een fijne winkel vind hem wel erg klein winkels aalten en eibergen zijn veel mooier en fijner ingericht en hebben ook meer kleding. Maar het grootste min punt vind ik wel dat je MOET pinnen. Vind ik geen reclame wel enige ergenis. Ik doe alles nog contant. En ik wil dus echt niet pinnen.. Groetjes

Geweldig goed

Doen niet moeilijk.

Super mooie kleren

Super mooie kleren koop altijd hier kleertjes voor mijn kindjes altijd tevreden over de kleertjes

Prima bedrijf, ik ga daar meer bestellen.

Kwalitatief goede kleding tegen redelijke prijzen. De service is goed en de levering van de bestelde producten was snel.

Leuke winkel

Leuke winkel met betaalbare kleding. Toch merk ik helaas dat sinds de contante betaling er uit is, ik er ook minder kom helaas.

Snelle bezorging, ziet er uit zoals op de afbeeldingen van de website. Het enige dingetje is de maat. Sommige dingen vallen erg klein, normaal heb ik que broeken maat M, soms L. Nu had ik een broek in de maat XXL die precies goed was.

uitstekend

mooie kleding voor een lage prijs

zeer goede ervaring

besteld netjes en op tijd geleverd prima bedrijf gaat zeker weer opnieuw bestellen. en niet duur.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo