Goede service en goede kwaliteit

Vandaag besteld de volgende dag thuis

Het bestellen ging makkelijk

Ik heb artikelen besteld die ik na nog geen 4 uur dragen helemaal gepeld zie. Ik heb hiermee contact opgenomen met de klantenservice maar daarbij word een uitleg gegeven wat de oorzaak is van het pellen. Dat kan ik begrijpen als een artikelen meerdere malen gebruikt maar ook gedragen is. Helaas heb werd ik niet verder geholpen door jullie en zit ik met een pak van €60 die er gewoon niet meer uitziet na nog geen 4 uur dragen. Slechte klantenservice hoor.

Zowel in de winkel als webshop

Goed service Alleen jammer dat je in de winkels niet meer contant kan betalen

Model is te kort

Altijd hemden van "Beren" gedragen, nu is het model ineens een stuk korter dan voorheen, lekkere kosten besparing maar nu schiet hij telkens op je rug uit m'n broek.

Fijn

Fijne betaalbare mode voor de kids!

Hele goede winkel.

Prettige winkel met een uitgebreid assortiment en een snelle levering.

Goede service en kwaliteit

Maten kloppen en ik vind het goede kwaliteit en prijs

Past altijd en goed

Ik ben zeer tevreden bij jullie tewinkelen en tebestellen een ding vind ik jammer dat je niet meer met contant geld kan betalen

Goed geholpen

Is goed goede service

Mooie kleren

Snel opgestuurd en was perfect.

Goede prijs/kwaliteit

Goede aanbiedingen. Echter voelde ik me niet serieus genomen toen ik reclameerde over de bezorging

Leuk personeel en kleding. Maat voering is veranderd. Dit is teleurstellend

Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Zijn eerlijk of iets staat wel of niet. Alleen de maat voering is veranderd. Ik heb broek maat 44/46. Maat xxl past niet meer. Kan de broek niet eens dicht krijgen. Erg strak om de benen.

Kinder collectie is altijd erg leuk. Dames collectie is meestal niet mijn smaak

helemaal oke

De broeken zitten helemaal prima. De trui was veel te groot en er was helaas geen kleinere in de winkel meer voorradig dus..... teruggebracht.

Goede ervaringen mee

Bestel vaak iets en goede service

Je wordt altijd vriendelijk behandeld en het is leuk om te shoppen soms leuke aan biedingenik ga met plezier naar terstal

Vaak leuke acties en goede kwaliteit.

We bestellen al jaren de super skinny jogg jeans bij ter stal. Mijn zoon heeft nu maat 164 en helaas gaan de maten niet verder. Dan zou ik echt blij zijn want hij draagt echt alleen deze broeken.

de kleren zijn leuk en niet duur ,vallen wel klein uit, maar doordat ik afgevallen ben pas ik er in.

Zou graag contant betalen

Ik vind het heel erg jammer dat je alleen kunt pinnen en dat houd me tegen om er heen te gaan. Zou hier als laatste heen gaan omdat ik zelf wil beslissen of ik pin of niet.

Meedenken en goed regelen.

Zoals ik boven heb aangegeven.

Superieure kwaliteit voor heel weinig geld!

Heerlijke houthakkersshirts van lekkere flanel, met prachtige kleuren. Ze passen uitstekend en zitten lekker. Ik moet alleen nog even afwachten hoe ze zich houden in de was. En een tientje per stuk; voor zo weinig heb ik nog nooit overhemden gekocht. Daarom heb ik er meteen drie genomen.

Contant betalen is niet mogelijk terwijl dat een wettig betaalmiddel is,dan koop ik toch niks

Was altijd een trouwe klant ,vooral kinderkleding maar je mag niet meer met contant geld afrekenen, belachelijk natuurlijk aangezien het een wettig betaalmiddel is. Dan haal ik de kleren toch ergens anders

Fantastisch!!

Heb de broek besteld en het zit fantastisch om mijn lijf. Slim fit van Lucy een aanrader voor iedereen. Heb het zelf aan mijn twin zus doorgeven over de broek ik denk dat zij het ook gaat bestellen via terstal.

prima winkel

Wordt goed geholpen