Goedkoop goed en goeie service

Zie herboven

Goede jwaliteit

Fijne winkel goede kwaliteit

Duidelijke foto’s, makkelijke website. Soms werkt de website niet heel goed dan duurt het laden lang. Het belangrijkste de kwaliteit van de kleding is goed en blijft lang mooi

Voorheen kwam ik hier graag.

Vroeger kwam ik hier heel vaak. Maar sinds ik in de winkel niet meer contant kan betalen kom ik er niet meer. Ik vind dit erg jammer.

Jeans goed, rest matig

Jeans voor de kinderen goed, verder vind ik ter Stal veel van hetzelfde hebben, waar ook qua prijs kwaliteit dingen te snel pluizen of verkleuren.

Goede kwaliteit redelijke prijzen

Personeel vriendelijk en behulpzaam Kleding mag in iets grotere maat aangeboden worden met name de broeken ( met prints) of colbertjasje dames.

Goede prijs kwaliteitverhouding

Goede prijs kwaliteitverhouding Mooie acties Fijne babysokjes, blijven goed zitten

Is goed

De bestelling werd snel opgestuurd .

Duidelijke site en snelle levering!!

Super!!!

Goede kleding voor super prijsje

Ook online erg tevreden met verwerking en snel in huis

Goede kwaliteit

Wordt altijd vriendelijk geholpen. En helpen je met alles indien nodig is. Top

Zie hierboven.

Prima collectie en prima personeel

Ik beperk mijn inkopen omdat ik niet meer contant mag betalen. Gewoon een principe kwestie. Contant geld is nog steeds een wettelijke betaalmiddel.

Klantenservice prima service

In de winkel geholpen met ruilen/retourneren van webshop artikel. Efficiënt en klantvriendelijk!

Prima levering

De bestelling echt ook lekker snel geleverd gekregen!

Superleuke flair broeken !

Via een vriendin hoorde ik van terStal. En laat het nou net uitverkoop zijn. 3 superleuke flairbroeken gekocht voor weinig. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Ik ben tevreden!

vertwijfeld

Online bestelling is prima. Maar in de winkel niet meer contant kunnen betalen in 1 woord WAARDELOOS

Prima keuze qua kleding.

Voldoende keuze, prima kwaliteit gezien prijs. Merk laatste jaren dat het assortiment uitbreid, en verbeterd.

Leuke kleding

Vaak leuke en mooie kleding voor een mooie prijs

Vlug en goed

Mooie spullen en vlug geleverd

Prettig en betaalbaar

Kleding bevalt héél fijn engoed!

Gewoon goed

Altijd goeden informatie van de reclame via de mail

Is altijd goed

Is goed

Ik word altijd goed geholpen in de winkel, en de producten via bestelling worden ook prima geleverd.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo