Altijd leuke aanbiedingen , en snel bezorgd!
Beste Lia, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze aanbiedingen en de snelle bezorging. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!
Goed assortiment in de winkel
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je ons assortiment zo goed vindt. We hopen je snel weer te zien in de winkel!
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles prima is verlopen. Graag tot de volgende keer!
Aardige mensen, goede kleding, fijne shop ervaring, goede prijzen
Hi Jackie, Bedankt voor je mooie review! Heel fijn om te horen dat je onze mensen, kleding en shopervaring zo waardeert. We doen ons best om goede service en scherpe prijzen te bieden, en het is geweldig dat dit voor jou zo uitpakt. Hopelijk zien we je snel weer!
Snelle levering. Leuke kleding.
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze kleding leuk vindt.
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het artikel aan je verwachtingen voldoet en dat de bezorging goed verlopen is.
Mooie kleding voor leuke prijsjes
Beste Arianne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze kleding mooi vindt en dat de prijsjes goed bevallen.
Super blij met de Nicolet collectie's in de winkel en online. Goede service in de winkel vriendelijk personeel.
Beste Jose, Wat fijn om te horen dat je blij bent met de Nicolet-collectie, zowel in de winkel als online! Bedankt voor je compliment over onze service en ons team. We zien je graag weer terug!
Online bestellen ging gemakkelijk. Ik kon mijn lidmaatschapspunten inzetten voor gratis bezorging. Bezorging was goed te volgen en netjes op tijd. Mijn artikel voldeed exact om de omschrijving en draagt heerlijk, lekker warm.
Beste, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat het online bestellen makkelijk ging, dat je je lidmaatschapspunten kon gebruiken en dat de bezorging op tijd en goed te volgen was. Geweldig dat het artikel precies aan de omschrijving voldoet en heerlijk zit!
Beste, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was.
Van het online bestellen tot het ontvangen van de kleding, een uitstekende ervaring. Als member krijg je vaak kortingen en de kleding is van goede kwaliteit.
Beste Henney, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je een uitstekende ervaring had van bestellen tot ontvangst, dat je van de memberkortingen profiteert en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kleding.
Heb meerdere kleding in jullie winkel en via de website besteld ben erg enthousiast over de productie
Beste Elisabeth, Wat fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze kleding, zowel in de winkel als via de website! Bedankt voor je positieve feedback over de productie.
Mooie kleding… echt aan te bevelen… maat past perfect en de kleur exact zoals op de foto!!
Beste Ellen, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat de maat perfect past, de kleur klopt en dat je onze kleding aanbeveelt.
Prettige site met veel keus.
Beste Natasja, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze site prettig vindt en dat er veel keuze is.
Ik ben goed geholpen in de winkel bij het omruilen en online was alles duidelijk terug te vinden
Beste Sanne, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel bij het omruilen en dat alles online duidelijk te vinden was.
alle orders komen op tijd en ik ben erg tevreden met de kledingkeuze
Beste Meile, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestellingen altijd op tijd komen en dat je tevreden bent met onze kledingkeuze.
Slechte ervaring met retour sturen, kost € 4,99. Bestel er niks meer.
Beste Monique, Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring had met het retourneren. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We nemen je feedback serieus en kijken graag hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Ik vind leuke kleding op de site. Het bestelproces en de bezorging gaat heel snel! Bedankt
Beste Astrid, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je leuke kleding op onze site vindt en dat het bestelproces en de bezorging snel en soepel verlopen.
Truien voor onze zoon waren snel verzonden
Beste Eline, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de truien voor jullie zoon snel verzonden werden.
Bij ter Stal is altijd wel trendy mode te vinden. Ze gaan goed met de mode mee en de prijs is erg aantrekkelijk.
Beste Monique, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze trendy mode waardeert en dat je ook de prijs aantrekkelijk vindt.
overzichtelijk, duidelijk en snelle levering! Veel keus, goede prijs en goede kwaliteit.
Beste Yvette, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk en duidelijk vindt, dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de keuze, prijs en kwaliteit.
Online te groot model gekocht, makkelijk om te ruilen in de winkel.
Beste Peter, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ruilen in de winkel zo makkelijk ging, ondanks dat het model online te groot was.
Vriendelijk personeel en heel veel leuke kleding
Beste Mandy, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je ons personeel vriendelijk vindt en dat je veel leuke kleding hebt gezien.
Na de bezorging, werd de zelfde Parka jas ongeveer 18 euro online goedkoper aangeboden door Terstal.. Terleurstellende ervaring. Geen reclame voor Terstal.
Beste Henk, Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over het prijsverschil na je bestelling. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze communicatie en aanbiedingen te verbeteren.
Fijne winkel en webwinkel! Wordt altijd vriendelijk geholpen :)
Beste Mayenne, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze winkel en webwinkel prettig vindt en dat je altijd vriendelijk geholpen wordt. 😊
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo