Gewoon goed

Leveringen zijn goed! Mailing / nieuwsbrief te veel!!

Leuke kleding voor een nog leukere prijs!

Heb al heel wat leuke items gescoord!

vlotte en snelle service

vlotte service: snel in huis, goede kwaliteit, leuke prijs.

prima winkel met betaalbare mode

fijne winkel waar je prettig geholpen wordt, je ook met een rolstoel in kunt en de kleding betaalbaar is. Ook voor de kleinere portemonnee .

Zeer vriendelijk personeel

Heb mijn broeken geruild in de winkel in Lelystad waar ik altijd zeer leuk en vriendelijk behandeld wordt

Prima kleding voor een prima prijs!

Kleding ziet eruit als op de site. Ben er blij mee, draag het regelmatig met groot plezier! Bestellen ging soepel en levering ging snel! Top gedaan!

Prima kleding voor een prima prijs!

Goed voor een mooie prijs

Vooral online erg handig, maar soms ook in de winkel wanneer je iets minder nodig hebt.

Geen cash betaling

Ik had via webshop besteld, maar bij retourneren in de winkel en andere aankoop bleek dat ik niet met contact geld kon afrekenen. Toen ik de dame daar aan de kassa over aan sprak werd ze chagrijnig en zei dat ze die discussies niet meer aanging. Dit was dus ook meteen mijn eerst en laatste aankoop bij Ter Stal want vind het van de zotte dat ik gedwongen wordt als ik een aankoop wil doen om met pin betaling de aankoop af te ronden. Er is al zoveel ophef over de Digitale Euro en Ter Stal helpt daar al flink aan mee door geen cash betalingen te accepteren. En het ge*** over afstorten van cash geld daarvoor is altijd een oplossing te vinden .

Redelijk

De artikelen zijn goed over het algemeen. Bij de truien en T-shirt zijn de langemouwen altijd te lang of te strak. Verder vind ik het niet Just dat je niet contant kan betalen. Daarom minder naar ter stal

Redelijk

goede kwaliteit en vriendelijk presoneel

Oke

Wel raar dat je niet contant kan betalen in de winkels is volgens mij een wettig betaal middel

Oke

Goede website makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Heel prettig

Leuke kleding voor een scherpe prijs.

Heel prettig

Leuke kleding voor een scherpe prijs.

Leuk personeel

Ik zocht kniekousen, werd geholpen met zoeken terwijl ze eigenlijk wel wist dat deze uitverkocht waren

Ln v Vollenhove, Zeist Prettige, overzichtelijke winkel, vriendeijk, behulpzaam personeel

Alles van dezelfde maat binnen, echter passen sommige artikelen goed, en sommige weer niet

Zeer snelle versturing van artikelen , slechts 1 nadeel teveel mails

Bedrijvenpark Twente 314