Zeer snelle versturing van artikelen , slechts 1 nadeel teveel mails

Mooie nette kleding. Vat goed op maat

We bestelen regelmatig iets bij Terstal. Mooie nette kleding voor een goede prijs.

Mooie nette kleding. Vat goed op maat

Klantvriendelijk!!

Altijd als er iets is, ben een bon kwijt of wil iets ruilen wordt er meegedacht. Heel fijn en klantvriendelijk vind ik dat.

Goed en snel in huis!!

Gemiddeld

Mooie kleding gekocht , helaas was er een verkeerde maat geleverd . Heel vriendelijk telefonisch geholpen en een andere maat besteld en wat extra broeken. Deze vielen helaas niet goed , de rest terug gestuurd . 1 vd 3 retouren is niet terug betaald !! Erg jammer .

Gemiddeld

Mooie kleding gekocht , helaas was er een verkeerde maat geleverd . Heel vriendelijk telefonisch geholpen en een andere maat besteld en wat extra broeken. Deze vielen helaas niet goed , de rest terug gestuurd . 1 retour is niet terug betaald !! Erg jammer .

Slechte kwaliteit

Toevallig wilde ik jullie gisteren al berichtje sturen maar ik kon mijn bon niet zo snel vinden. Zwarte trui bij jullie gekocht en nu 1 x keer gedragen. Toen zag ik pas dat er een gat op de schouder zit. Kan het wel naaien maar was ook niet echt goedkoop dus ja.. eigenlijk hoort dat niet. Wat nu?

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo