snel en correct

Via internet een bestelling gedaan. Snelle bezorging. 1 artikel in winkel teruggebracht, terugbetaling snel. AL met al alles prima!

Mmmja

De bloes was prima andere ook maar de trui had een haal/gaatje en een wrijfvlek als hij thuis in kast lag zou je hem in zak van max doen, en terugsturen mocht je zelf betalen dus nog meer kwijt! Nee dank je wel ik probeer het daar niet meer sorry

Vandaag bestellen morgen in huis

Makkelijk kinderen vonden de jassen lekker warm

Er was een fout bij mijn t-shirt en werd goed geholpen, er werd kosteloos een nieuwe gestuurd.

Ruim voldoende keus

Goede keuze kunnen maken

Fijne spijkerbroeken voor mijn zoon

Goede producten, goede prijs

Fijne website/winkel

Overzichtelijk website, goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering!

Alles netjes verlopen!

Leuke kleding voor een leuke prijs

Leuke kleding, voor een leuke prijs. Ben vaak nieuwsgierig naar weer iets nieuws

Dit was de eerste keer online bij terstal

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima winkel

Online veel keus, prima kwaliteit

Slechte vervoersdienst

Tot op heden na ruim 2 weken iets besteld te hebben nog niets binnen gekregen. Pakje weg geraakt bij de vervoerder. Er zou iets opnieuw verstuurd worden maar tot vandaag nog niks ontvangen. Als het niet meer voorradig is wordt het bedrag gecrediteerd. Ik zou liever zien dat ze een betere vervoerder zouden zoeken. Voortaan maar in de winkel iets kopen, niet meer online

Betrouwbare en goed

Goede website. Duidelijke acties. Goede prijzen en snelle verzending. Betrouwbaar

Goede service ze komen hun afspraak na. En super leuke kleding voor het hele gezin.

Rare kinderkleding ( asociaal/Tokkie om te zien afgelopen paar jaar)

Kwaliteit is een stuk minder geworden qua spijkerbroeken; snel versleten en na 1x dragen al vaal op de knieën ( slechte wassing) Rare mode; asociaal/tokkie achting de laatste paar jaar( luipaarden prints, bepleit, gouden randjes etc. dat trekt je een meisje toch niet aan??? Tenzij je uit een achterbuurt komt! Jammer want paar jaar geleden kocht ik bijna al de kleding van mijn meiden ( nu 8 en 10 jr bij Ter Stal)

Ik haal bijna altijd de bh's bij ter stal, omdat ze gewoon qua maat goed zitten, wat me wel opvalt is dat de laatste jaar de bh's snel kapot gaan, de beugels gaan er erg snel uit, die worden niet meer goed vast gemaakt!! Dat is heel erg vervelend, daar mogen ze wel eens wat mee doen.

Mooi product en snel geleverd

Ik heb een jas gekocht voor mijn man. Hij is erg tevreden ermee. Lekker warm, mooi en snel geleverd.

Ging allemaal mooi vlot alleen was niet compleet

Het grijze overhemd bij de eerste bestelling ontbrak maar was wel gefactureerd

De levering is prima uitgevoerd. Een suggestie mijnerzijds: gebruik wat minder plastic met de verpakking! Artikelen waren helemaal goed.

Prima kwaliteit en lekker snel geleverd.

Echt voor herhaling vatbaar.

Netjes bezorgd .

Goed en netjes optijd bezorgd en goede kwaliteit kleding .

Mooi product

Heel overzichtelijk makkelijk kiezen en betalen eitje

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo