Goed alleen de levering mag wat sneller verzonden worden.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Correcte snelle website, dito afhandeling en aflevering.

Winkelen op de site heel makkelijk, maar levering heel slecht

Laatst had ik 5 artikelen besteld. De site gaf aan dat alles er was, dus ik verwacht dan ook alles te krijgen. 4 dagen later krijg ik een mail dat ik 2 van de 5 artikelen 2 dagen later ontvang en dat naar de rest nog wordt gekeken. Vervolgens hoorde ik 4 dagen niets… Zelf maar gaan bellen en toen zei de dame die ik aan de lijn kreeg dat 1 artikel niet leverbaar was, maar dat de andere 2 artikelen binnenkort geleverd werden. Vervolgens kreeg ik, weer een paar dagen later, maar 1 artikel binnen en een mail dat ook dat 2e artikel niet meer leverbaar was. Verder ook geen informatie over terugbetaling, dus weer bellen om info te krijgen. Voor 1 bestelling van 5 artikelen heb ik nu dus 2x thuis moeten zitten voor ontvangst, 2x moeten bellen, omdat ik geen informatie kreeg vanuit jullie en uiteindelijk maar 3 artikelen van de 5 ontvangen. Oh en ik was bijna 2 weken verder. Een poos daarvoor had ik ook al eens besteld en kreeg mijn bestelling ook in 3 etappes binnen Ik had er verder geen haast mee, maar vind dit wel erg tijdrovend, slecht voor het milieu en irritant. Voor mij is bovenstaand verhaal echt reden om niet meer bij jullie te bestellen, terwijl jullie echt heel leuke kleding hebben. Als ik iets bestel wil ik alles in 1x binnen krijgen en niet 3x thuis moeten blijven om mijn bestelling te ontvangen en in 3 grote plastic zakken, terwijl alles in 1 had gepast. Qua kleding en kwaliteit absoluut een aanbeveling, maar qua levering een nee :(

Goede zaak.

Goede producten en snelle levering. Bij een vraag aan klantenservice meteen en erg goed geholpen.

Leuke winkel met een divers aanbod

In de winkel goed geholpen, en ik heb ook 1x via de webshop besteld en daar was ik erg tevreden over

Altijd in orde

Laagdrempelig,degelijk en goedkoop.

Ik slaag altijd

Als ik online bestel heb ik altijd wat te kope n

Toppie

Leuke betaalbare kleding,snel verstuurd, en ruilen bij de winkel ideaal.

goede winkel met sevice

het is goedkoper en de reclame kortingen xijn fijn. het is betaalbaar.

Jammer dat je niet meer met contant geld kunt betalen..

Waarom is mijn e-mail weg ge haald uit de website?

In de winkel in Made zijn de punten kwijtgeraakt en Moerwijk Breda hebben ze mijn e-mail weg gehaald het kan ook in Made dat ze die hebben weg gehaald de service in Moerwijk Breda is waardeloos en in Made is de service ook waardeloos als je vraagt kan ik mijn punten inleveren dan zeggen ze je moet eerst aanmelden terwijl in Breda Moerwijk hoeft je niet eerst aan te melden ze halen jouw e-mail adres gelijk weg zo raak je wel in de war

Het lukt me maar niet om af te melden voor de nieuwsbrief.

Kleding en service verder prima. Maar uitschrijven voor alle mails lukt me niet. Na (diverse keren) uitschrijven blijf ik steeds mails krijgen.

Prettige webshop!

Leuke kleding, overzichtelijke webshop, prima service!!

Mooie broekjes

Matig, spam na afmelden, niet chique!

Meerdere keren orders die incompleet zijn. Restitutie volgt dan wel, maar ja… ik had liever de producten. En de kortingsvoucher was ik ook kwijt. Verder ontvang ik elke week, of vaker, een mail, waarvoor ik me elke keer afmeld, maar ze blijven komen. Dus please doe hier eens iets aan.

Onderbroeken

Goeie kwaliteit voor een zeer lage prijs

Goede keus aan kleding

Fijne winkel op top locatie

goed goedkoop en super snel geleverd

Prijs / kwaliteit uitstekend

Je kunt er prachtige kleding kopen voor een. redelijke prijs

leuke en betaalbare mode

Niet alle kledingstukken vind ik even mooi, van goede kwaliteit of modieus, maar er is echt voor iedereen wel iets leuks te vinden om bij de outfits in je kast te matchen. Je komt snel in de verleiding wanneer de winkel is aangevuld met nieuwe kleding! De service is vriendelijk bij een onverhoopte retour.

Mooie collectie

Mooie kleding, helaas was uit 2 kledingstukken de zoom er met 1x dragen uit.. minder kwaliteit

Niet contant

Belachelijk dat je niet contant kan betalen. Heel jammer. Daarom kom ik niet meer bij Terstal

Leuke mode

Ik ben verbaasd over de leuke collectie op het moment, niet alle materialen vind ik mooi, maar sommige zeker prima

Bestelling laat geleverd

Bestelling is na 14 dagen nog niet geleverd en ik krijg ook geen update waarom niet of hoe lang het nog gaat duren.

Het personeel is heel behulpzaam.

Ik kom graag even neuzen bij Ter Stal en vaak vind ik wel iets leuks van kleding of ondergoed. Het personeel is heel vriendelijk.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo