Mooi product

Heel overzichtelijk makkelijk kiezen en betalen eitje

Prima webshop

Bestellingen verlopen altijd snel en probleemloos. Ook bij retourneren en geld retour is het keurig geregeld.

Mooie producten voor voordelige prijzen!

Mooie producten voor voordelige prijzen!

Leuke winkel

Helaas kan je er niet contant betalen. Verder een leuke winkel.

Mooie kleding,goede service, nette prijs.

Jullie hebben de enige spijkerbroeken die mijn zoon wilt dragen. Blijft ook lang mooi. Fijne en duidelijke communicatie als je de klantenservice belt met een vraag.

Bestelling liet wel enige dagen op zich wachten. Meerdere maten besteld, retour eenvoudig terug gedaan via winkel. Snelle en keurige afhandeling. Geld binnen paar dagen weer op mijn rekening. Kortom prima!

ik vind het een fijne winkel niet te duur wel kwaliteit

altijd tevreden

Niet fijn om online te bestellen

Broek is veel te groot en vind het raar dat ik verzendkosten moet betalen.

Leuke betaalbare kleding voor de Kids. Groot minpunt dat je in de winkel niet contant mag betalen.

Wisselend

De winkel bevat erg leuke kinderkleding. Ook leuk om kleding voor een tweeling te matchen zonder dat ze dezelfde kleding aan hebben. Groot pluspunt Prijs kwaliteit verhouding is goed. Pasvorm van de kleding is goed. Behalve de baby skinny jeans. Die zijn zelfs voor mijn slanke baby's te strak. De webshop is duidelijk en het plaatsen van een bestelling gaat makkelijk. Wanneer er iets niet op voorraad is kan het zijn dat je dat wel kunt bestellen en dan met de levering blijkt dat het niet op voorraad is. Dan heb je dus maar een half setje kleding als je een stelletje koopt. Dit vind ik slecht. De levertijd duurt lang. Soms word een bestelling geleverd in meerdere pakketjes. Dit word niet duidelijk gecommuniceerd waardoor je begint te denken dat er iets is mis gegaan. Dat vind ik slecht. Zo ook in de vakantie periode. Toen erg lang op de helft van mijn bestelling moeten wachten en klantenservice was niet bereikbaar. Dit vond ik behoorlijk slecht. Online bestelde artikelen kunnen in de winkel geruild worden. Aankoop bedrag krijg je terug gestort op je bank en dit gaat heel snel. Dus dat is positief

Hulpvaardige, aardige dames

Ik word altijd goed en eerlijk geholpen

Goed en snel

Bestellen ging makkelijk. Dinsdag besteld en donderdag binnen

De eerste keer niet tevreden

Moet lang wachten op een pakket

Goed maar kan beter.

Had een blazer maat XL besteld maar het model was veels te smal, ik kon nog geen eens de twee mouwen aantrekken, te smal op de rug. Terwijl ik normaal maat XL wel pas, dus rare maat geving. De jurk ook maarje XL was wel goed en heb ik gehouden. Helaas kan gratis retouren alleen in de winkel en niet via de post of een ophaalpunt.

Prima en leuke kinderkleding

Ik shop altijd graag bij terstal. Echter vind ik het wel erg storend dat je er niet met contant geld kunt betalen. Geld is geld lijkt mij.

Zelfde merk zelfde maat verschild onderling.

Meerdere truien en broeken besteld. Ze zijn erg mooi, maar wanneer de ene broek past maat 152 is de andere maat 152 qua lengte eerder een maat 164, terwijl het de zelfde merk en pasvorm is. Zo ook bij de truien. Maar als je de juiste maat hebt is het mooie kleding. Terug brengen kan tot 100 dagen na aankoop, dat is wel fijn.

Duidelijk en snel

Goede service snelle levering

Leuk, eigentijds en goede kortingsacties

Altijd leuk shoppen bij Ter Stal. Regelmatig scherpe acties. Enig minpunt is dat de optie "in de winkel ophalen" ruim een week duurt.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

2 broeken besteld voor samen nog geen €50,00. Mooie pas vorm en t staat goed

Altijd goede ervaring!

Altijd prettig winkelen. Nodige adviezen. Bij problemen tijd voor een oplossing.

Netjes thuisbezorgd, 2 artikelen niet naar wens

Service en bezorging is prima. Retouren inleveren in winkel gaat ook goed, terugstorten verloopt ook vlot.

Was goed altijd

Ik winkel er erg graag en hebben voor weinig geld super leuke collectie

Zie boven!

Kwaliteit wordt slechter, niet contant kunnen betalen

Was poosje geleden om te winkelen bij Ter Stal. Had voor 150 euro aan kleding voor mijn kinderen uitgezocht en wilde dit contant afrekening. Dit was niet mogelijk wat ik echt een slechte zaak vind. Is gewoon een wettelijk betaalmiddel. Ook gaan de jurkjes erg snel stuk op de naden van rokje naar schirt.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo