Je wordt er altijd fijn geholpen
Hi Magda, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je je altijd goed geholpen voelt dat is precies waar we voor staan. Hopelijk zien we je snel weer in de winkel!
Ze hebben mooie kleding en goede service, je wordt goed geholpen. Kom graag in jullie winkel shoppen, en maak goed gebruik van mijn opgebouwde punten. Ga zo door
Beste, Wat een leuke review, dank je wel! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kleding, service én het sparen van punten. We vinden het geweldig dat je graag bij ons in de winkel komt shoppen daar doen we het voor! Tot snel en we blijven ons best doen om je elke keer goed te helpen.
Prima site en vlot kunnen bestellen. Echter is de pasvorm/maat vaak onjuist.
Hi Yvette, Bedankt voor je feedback en het compliment over onze site en het bestelproces! Fijn om te horen dat dat vlot is verlopen. Wat jammer dat de pasvorm of maat niet helemaal naar wens was. We willen dit natuurlijk graag verbeteren. Als je ons laat weten om welk artikel het ging, kijken we graag met je mee of we iets kunnen doen of aanpassen in onze maatinformatie. Nogmaals bedankt voor je bericht!
Mijn bestelling werd snel bezorgd. Eén artikel ontbrak, maar dat werd keurig opgelost door het bedrag direct in mindering te brengen.
Hi Raffie, Bedankt voor je fijne reactie! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd en dat het ontbrekende artikel netjes is opgelost. We doen ons best om dit soort situaties direct goed op te pakken. Graag tot een volgende keer!
Had iets teruggebracht naar de winkel, dag erna al het geld teruggestort.
Hi Tiny, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het retourproces soepel is verlopen en dat u snel uw geld heeft teruggekregen. We streven ernaar om ook bij retouren een snelle en zorgvuldige service te bieden. Graag tot een volgende keer!
Ik ben zeer tevreden
Beste Alette, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent – dank u wel voor uw mooie reactie! We waarderen uw vertrouwen en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.
Prima snelle levering
Hi Patricia, Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de levering snel en naar tevredenheid was. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling.
Netjes op tijd binnen gekomen
Hi Anna, Wat leuk om te horen dat uw eerste bestelling zo goed is verlopen! Fijn dat alles netjes op tijd is binnengekomen. We hopen dat dit het begin is van nog veel meer tevreden bestellingen. Hartelijk dank en graag tot ziens!
Mooie ervaring
Hi Manuela, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn dat u tevreden bent over de kleding én onze snelle levering. We zijn blij dat uw ervaring positief was en hopen u snel weer terug te zien.
Super tevreden, snelle levering. Daar hou ik van!
Beste, Wat geweldig om te horen dat u zo super tevreden bent! Snelle levering en tevreden klanten – daar doen we het voor. Bedankt voor uw fijne reactie en graag tot een volgende keer!
Hi Larissa, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling.
Snelle afhandeling. Top
Hi Tonnie, Bedankt voor uw fijne reactie! Geweldig om te horen dat alles vlot is verlopen. We staan graag weer voor u klaar!
Lekker geslaagd voor de Nicolette Kluiver collectie. Mooie kwaliteit, mooie modellen en mooie kleuren!
Hi Nicole, Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over de Nicolette Kluiver collectie! Fantastisch dat de kwaliteit, modellen en kleuren zo goed in de smaak vallen. Heel erg bedankt voor uw fijne reactie – we wensen u veel plezier met uw aankopen!
Mijn favorieten zijn de kleding in travelstof. Heerlijk materiaal ook om alle dagen te dragen en voor op reis.
Hi Reine, Wat fijn om te horen dat de kleding in travelstof uw favoriet is! Het is inderdaad heerlijk materiaal – comfortabel, stijlvol én perfect voor elke dag en op reis. Bedankt voor uw mooie reactie en veel draagplezier gewenst!
Denk dat bovenstaande zin alles zegt
Hi Jesse, Dank u voor uw bericht en vervelend om te horen dat u het product niet heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen? We helpen u graag verder.
Jullie hebben kwaliteit voor meestal een kleine prijs. We komen graag met het hele gezin bij terstal. Bestellen is simpel, personeel in de winkels vriendelijk en behulpzaam en de pasvorm van mijn favoriete items uitstekend.
Beste Mar, Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit, prijzen en service – en dat u samen met uw gezin graag bij TerStal komt. We vinden het ook fijn dat u het bestelproces als eenvoudig ervaart en dat ons winkelpersoneel u goed van dienst is. Uw compliment over de pasvorm van uw favoriete items waarderen we enorm. We hopen u en uw gezin nog vaak te mogen verwelkomen, zowel online als in onze winkels!
Op de website kan ik makkelijk mijn bestelling plaatsen. Producten worden geleverd en achteraf betalen is geen probleem
Beste, Bedankt voor uw fijne feedback! Wat goed om te horen dat u het bestelproces op onze website als eenvoudig ervaart en dat de levering en betaling naar wens verlopen. We doen ons best om het winkelen zo makkelijk mogelijk te maken! Graag tot een volgende keer!
Voor kinderen hebben ze fijne spijkerbroeken. Kwaliteit van de kleding valt wel wat tegen een pasvorm klopt soms niet waardoor de maart niet goed overeen komt.
Hi Lotte, Bedankt voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze spijkerbroeken voor kinderen! We vinden het jammer dat de kwaliteit en pasvorm van sommige kledingstukken niet altijd aan uw verwachtingen voldoen. We nemen dit soort opmerkingen serieus en geven het graag door aan onze productafdeling. Uw mening helpt ons om continu te verbeteren – dank daarvoor. We hopen u bij een volgende aankoop alsnog positief te verrassen!
De kleding is netjes afgeleverd. De service betreft het retourneren is overzichtelijk
Hi Ria, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de kleding netjes is afgeleverd en dat u onze retourservice als overzichtelijk ervaart. We doen ons best om het winkelen én retourneren zo makkelijk mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer!
Ik hou van travel
Hi Margareth, Bedankt voor uw leuke reactie! Wat fijn om te horen dat u blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding én fan bent van onze travelcollectie. Het is inderdaad heerlijk draagbaar materiaal – ideaal voor elke dag! We hopen u snel weer terug te zien.
Behulpzame medewerkster. Ik kwam iets terugbrengen wat ik online besteld had maar vol met vlekken zat. In de winkel hing nog 1 exemplaar van wat ik wilde. Omruilen en klaar.
Hi Alet, Hartelijk dank voor uw review! Wat vervelend dat het online bestelde artikel vlekken had, maar we zijn blij dat onze medewerkster u snel en goed heeft kunnen helpen met omruilen. Fijn dat alles zo netjes is opgelost! We waarderen uw feedback en hopen u snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel.
2 leuke truien gescoord in de sale. Snel geleverd.
Hi Annegien, Wat fijn dat je twee leuke truien hebt kunnen scoren in de sale! En super dat de levering snel was. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer bij TerStal!
Zowel online als in de winkel fijn winkelen. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Hi Bettina, Wat leuk om te horen dat je zowel online als in de winkel fijn shopt! Bedankt voor je mooie woorden over de prijs/kwaliteitverhouding. Graag tot een volgende keer bij TerStal!
Makkelijk retour beleid
Hi Ingrid, Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons retourbeleid. Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer bij TerStal!
Goede website, ruime keuze en snelle levering. Alles paste perfect!
Hi Liene, Wat fijn om te horen dat alles perfect paste en je tevreden bent over de website, het aanbod en de snelle levering! Bedankt voor je fijne reactie en graag tot een volgende keer bij TerStal!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo