Snelle service en prima kwaliteit
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het retourneren in de winkel snel en vlot verliep. We staan altijd klaar om het zo makkelijk mogelijk te maken. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Snel en retourneren in de winkel verliep ook zeer vlot!
Beste Sander, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review 🙌.
Vriendelijke bediening, nette winkel in Lelystad.
Hi An, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze bediening en winkel in Lelystad als prettig hebt ervaren. We hopen je snel weer te zien!
Een heerlijk zittende korte broek in de kleur zwart een mooie kleur en waar je veel kanten mee uit kan wat je er op kan dragen
Hi Monike, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de korte broek lekker zit en dat je er veel combinaties mee kunt maken. Veel plezier ermee!
Snel geleverd en ziet er prima uit!!
Hi Marry, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en dat je tevreden bent met je bestelling.
Het is ronduit belachelijk dat je niet eens met contant geld kan betalen. Krijg je contant geld en wil je betalen krijg je te horen dat je alleen kan pinnen. Niet zo vreemd dat het dan slecht gaat in de winkels als je gedwongen wordt om te pinnen of online te bestellen.
Hi Otto, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn dat contant betalen bij ons niet mogelijk is. We hebben gekozen voor alleen pinbetalingen om de veiligheid en snelheid bij het afrekenen te verhogen. We vinden het jammer dat dit voor ongemak zorgt en nemen je opmerkingen zeker mee.
Hi Henny, Bedankt voor je review! Fijn dat je de levering als snel hebt ervaren. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Fijne en snelle levering.
Hi Jeanne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien!
Snelle levering, broeken van Nicole Kluivert top
Hi Marianne, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de broeken van Nicolette Kluijver zo goed bevallen. Veel plezier ermee!
Bestelling worden snel verstuurd en als je ze laat verzenden naar de winkel is het gratis. Top.
Hi Imke, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de gratis levering naar de winkel. We zien je graag weer terug!
Leuke webshop, snel en makkelijk alles bestellen
Hi Danique, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je onze webshop prettig vindt en dat bestellen snel en makkelijk gaat. We hopen je binnenkort weer terug te zien!
Snel besteld snel ontvangen
Beste Marijn, Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel geleverd is. Veel plezier met je aankoop!
Jeans goede aanbieding, fijne pasvorm goede kwaliteit. Trui superzacht
Beste Marion, Bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de pasvorm en kwaliteit van de jeans en dat de trui zo lekker zacht is. Veel plezier ermee!
Fijne winkel , betaalbaar en modieus. Leuke acties en travelcollectie top!
Beste Yvonne, Fijne winkel , betaalbaar en modieus. Leuke acties en travelcollectie top!
Omdat er in de winkel geen voorraad meer was in de kleur die ik wou heb ik een andere kleur gepast en deze online in de kleur besteld die ik wilde hebben. De volgende werkdag is het al geleverd!!!
Beste Janneke, Wat fijn om te lezen dat het zo goed is verlopen! Geweldig dat je online snel de kleur hebt kunnen bestellen die je wilde en dat de levering de volgende werkdag al geregeld was. Veel plezier met je aankoop!
Ter Stall vind ik een prettige winkel, betaalbare mode en altijd een verrassende aanbieding.
Beste Antoinette, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je onze winkel prettig vindt en geniet van de betaalbare mode en verrassende aanbiedingen. We zien je graag weer terug!
Bij mijn aankoop bleek ik korting opgebouwd te hebben en kreeg deze op de 20% korting waardoor ik een mazzeltje had aan de kassa.
Beste Stella, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je korting kon combineren en zo een leuke meevaller had bij je aankoop. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe aankoop en zien je graag weer terug in onze winkels of online!
Een prettige winkel met de laatste mode, leuke aanbiedingen en kwalitatief goede kleding
Hi Marieke, Wat fijn om te horen dat je onze winkel zo prettig vindt en dat je blij bent met de mode, aanbiedingen en de kwaliteit van onze kleding! Bedankt voor je mooie review, we zien je graag weer terug.
Snelle levering en in de winkel heel behulpzaam
Hi Petra, Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat je in de winkel zo goed geholpen bent! Bedankt voor je mooie review.
Ruime keuze , de maat en prijs is prima
Hi Willemien, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment, de maten en de prijzen! Bedankt voor je review.
Fijne kwalitatief goede kinderkleding voor normale prijzen
Hi Janet, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze kinderkleding en de prijzen! Bedankt voor je mooie review.
Makkelijk online bestellen. Mogelijkheid om achteraf te betalen. Kleding goede kwaliteit. Blij mee.
Hi Nicky, Wat fijn om te horen dat het online bestellen zo makkelijk ging, dat je blij bent met de achteraf betalen optie en dat de kleding van goede kwaliteit is! Bedankt voor je mooie review.
Snelle levering op mijn mooie bestelling deze past perfect
Hi Ria, Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en perfect past! Bedankt voor je mooie review.
Ik had online een broek gekocht die niet past, deze terug gebracht naar de winkel en toen ben ik vriendelijk met goede tips geholpen door de verkoopster en huiswaarts gekeerd met 2 broeken en 2 shirts. Heel blij mee
Hi Dorothe, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in de winkel en dat je blij bent met je nieuwe aankopen! Bedankt dat je dit met ons deelt, we zien je graag weer terug.
Ervaring via online bestelling prima. Wordt keurig verpakt en redelijk snel bezorgd. Soms wel meerdere pakketjes van 1 bestelling.
Hi Suus, Fijn om te horen dat je positieve ervaringen hebt met je online bestellingen en dat alles keurig verpakt en snel wordt bezorgd! We begrijpen dat het soms wat onhandig kan zijn dat een bestelling uit meerdere pakketjes komt, en we waarderen je feedback hierover.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo