Ik koop soms bij terstal mooi kleden .. goed kwaliteit

Mooi kleden.. en snelle levering.. bedankt

Goede kwaliteit,snelle levering..

Mooie aanbiedingen

Goede kwaliteit mooie aanbiedingen

Leuke mode voor weinig

Alleen jammer dat retour zenden niet in de prijs zit. In mijn woonplaats is geen ter stal meer!

Gewoon top

Online of winkel altijd wat ik zoek voor een leuk prijs Winkel personeel altijd zeer vriendelijk.. (veenendaal)

Cash betalen niet mogelijk

Prima winkel met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Minpunt: je kan er niet meer contant betalen daar vind ik wel wat van dat veel dingen in het leven voor je bepaald worden en dat zie ik als een slecht servicepunt.

Aanrader

De broeken passen perfect bij mijn dochter die wat smaller gebouwd is. Leuke kleren voor een leuke prijs.

Waardeloos

Australian onderbroeken gaan na een paar keer dragen al stuk, kwaliteit is erg slecht

Mijn ervaring met Terstal is altijd goed. Net weer twee jurken besteld en ze zaten weer super. Prima prijs en prima kwaliteit. Helemaal in deze dure tijd is dat wat je graag wil hebben natuurlijk. Niet te duur, maar wel kleding die ook goed blijft zelfs na het wassen.

Snelle levering als de post mee werkt

Leuke webshop

Leuke webshop. Redelijk betaalbare prijzen. Soms leuke aanbiedingen.

Fijn en vriendelijk personeel.

Snel bezorgt en makkelijke website

online als in de winkel

Goedemiddag, Ik heb zowel online als in de winkel wat gekocht alleen wat wel vreemd was dat de kleding van Monique die erg leuk is ook trouwens ook in de de winkel lag terwijl er online stond dat het alleen online te verkrijgen was. Wat ik prettiger vind omdat je het dan kan passen. Gr Bianca

Heel dubbel - uitermate slecht in de winkel en super door Rosalien !

ik kwam met de folder in de winkel: deze broek wil ik graag. nadat ik eerst een andere broek kreeg om te passen, kwam de reactie dat ze die broek niet hadden en dat het wel vaker voorkwam dat er "zomaar" een foto in de folder werd gezet maar dat die helemaal niet in de verkoop was. HOE DAN????? Omdat het me enorm dwars zat, heb ik toch de klantenservice maar een bericht gestuurd met het idee dat ik het dan wellicht kwijt was... Rosalien heeft me heel goed geholpen, heeft gezocht, en gevonden en ik heb geprobeerd om te bestellen: met visa betalen, kon niet.... achteraf betalen was zo'n enorm gedoe dat ik maar zo heb betaald. Helaas kon ik geen maatvoering bij jullie ontdekken en volgens mij zou de XXL maat 46-48 zijn... niet dus, dat is wel 52-54 - veel te groot dus. De spijkerbroek zat overigens perfect om de heupen, helaas was hij meer dan 10 cm te lang. Uiteindelijk dus teruggebracht. vraag hieronder: aanbevelen: Rosalien - zeer zeker !! Winkel Dieren en website: absoluut niet !!

Prima producten

Kwaliteit prijs verhouding prima

Fijne kleding!

Jas en jurk voor mijn dochtertje gekocht. Kwaliteit is prima en de kleding heeft een hele mooie pasvorm. Mijn dochter draagt het graag.

Ik ben heel blij met het jasje!

Keurig nette moderne betaalbare winkel

Zeer aardig personeel in Borne Mooie wintercollectie dit jaar!

Prima service.

Terstall heeft een mooie kwaliteit overhemden.

Altijd goede kleding

Altijd ruime keus aan kleding goede kwaliteit kleding

Goede kwalteit

Ik kan er goed slagen wat ik zoek

Blij met de kleding

Alles wat ik bestel stuurt mijn familie op naar Griekenland waar ik woon. Dus ik koop online zonder te kunnen passen. Het gaat praktisch altijd heel goed.

Top kwaliteit

Koop zeer regelmatig de kleding van mijn kinderen bij jullie en blijf erg enthousiast over de leuke wisselende collectie. Maar de kwaliteit is ook altijd top! Geef vaak de jogg jeans door om eens uit te proberen en vaak met succes.

Voldoende

Producten zijn zoals verwacht Levering duurt lang. Meer dan een week

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo