Het was goed

Voor het eerst online bij Terstal besteld en dat was goed.

Netjes op tijd en artikelen naar verwachting.

Goede kwaliteit met redelijke prijs.

Altijd fijn winkelen bij Terstal

Ik kan er altijd wel slagen voor iets. Leuke kleding, betaalbaar en goede kwaliteit. Er hangt steeds meer van Terstal in mijn kast!

Mijn ervaring met Ter Stal is zeer goed, hoewel ik alles online moet doen ( wat niet altijd duidelijk is) ben ik toch erg blij met de spullen, vnml broeken die ik er koop,.Perfecte pasvorm, goede stof en niet duur !!

Redelijk goed.

Super leuke kleding! Wat ik super jammer vind is dat als iets niet past ze praten over een retour sticker (die niet word bijgeleverd) vervolgens print je die maar betaal je dik verzendkosten om het retour te zenden. Maten verschillen zo kwa kledingstuk en een winkel zit niet meer om de hoek helaas. Dit vind ik echt wel een min punt. De kwaliteit van de kleding ben ik wel echt over te spreken! Maar je moet het wel echt passen. Ook ben ik "member" maar kan niet inloggen tijdens het bestellen dus die punten spaar je nooit.

Ik mis nog steeds een gedeelte van mijn betaalde bestelling

Ruim een maand geleden een bestelling gedaan. Zou in twee leveringen komen. Eerste levering geleverd zoals afgesproken en artikelen naar ons zin. Helaas blijft de rest uit, kwijt of wat ook. Maar Terstal komt ook niet met een snelle en passende oplossing. Ze houden me niet op de hoogte van de voortgang en ik moet elke keer zelf aan de bel trekken. Daarnaast is de service ook niet echt begripvol en vriendelijk (eerder gefrustreerd). Tot op heden mijn geld kwijt en nog geen kleding of oplossing!

Prima winkel!

Ik vind de spijkerbroeken voor mijn jongens er fijn. De super skinny zitten perfect bij mijn smalle jongens. Alleen de leveringen mag van mij wel wat sneller zijn via de webshop.

Waanzinnig goed

Ik heb laatst kleding gekocht in de winkel dat beviel me goed en daarom laatst besteld online en wederom goede service en goede kwaliteit kleding voor een goed prijsje voor de kids.

Vest en broek prima

Grof gebreid vest en broek/legging van “Monique’s favourites” gekocht, past prima, leuke kleding. Duurde alleen wel een week voor het bezorgd werd.

Snel

Alles werd snel verzonden.

Prijs en kwaliteit

Goede ervaring,alleen jammer dat jullie van het merk Australian de zwarte heren joggingbroek steeds niet in xxl hebben,de blauwe en grijze wel

Late levering

Je verwacht bij een online bestelling wél wat snelle levering. Na een mail dat de bestelling geplaatst is, hoor je pas de 5e dag wanneer het geleverd wordt.

De bestelling was mooi op tijd en eventueel ruilen kan in de winkel.

prima spijkerbroek

Wel goed

Maar helaas artikel was te groot. Verders alles goed by terstal

Middelmatig

Heb bij bestelling van 2 joggingpakken broek en hoodie niet in dezelfde kleur.

Altijd tevreden

Prijs kwaliteit is goed Verzending netjes Ter Stal komt afspraken na, reageert correct. Niets aan op of aan te merken!

Prima prijs kwdliteit

Leuke kleding

Geen antwoord

De retouren worden niet verwerkt, en er word niet gereageerd op de berichten

Keurige en snelle levering

Als je bestelt, wordt snel geleverd en netjes verpakt.

Van harte aan te bevelen

Altijd op tijd bezorgd en netjes verpakt.

Als ik iets bestel dan komt het op tijd binnen altijd netjes verpakt. Alleen jammer dat voor het terug sturen moet betalen. Maar in de winkel terug brengen is ook wel goed. Als je wat moet ruilen dat kan dat meteen of ze bestellen het terplekken

Tevreden. Goede kwaliteit. Maten passen goed.

Zie hierboven

Mooie jas besteld. Goed ingepakt. Was snel binnen.

Altijd leuke items te vinden

Terstal had eerst voor mij een wat oubollig imago, maar door Instagram ben ik er anders naar gaan kijken. De leuke, gecombineerde outfits, hebben mij overgehaald door ook eens bij jullie te shoppen. Menig artikel al online besteld of hangend in mijn kast, vanuit de winkel. Leuke, betaalbare mode dus!

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo