Ik heb retour gestuurd

Ik heb twee broeken geretourneerd en maar van één broek geld terug gekregen.

Mooi kleding voor leuke prijs

Mooi kleding voor leuke prijs

Onduidelijk aangegeven, vervolgens slechte service

Begin september 8 kinderbroekjes online gekocht. 2 broeken voor 35 euro. Bij levering stond op de factuur 6 broeken voor 17,50 en 2 voor 24,99. Gekocht op dezelfde pagina en nergens stond vermeld dat er modellen waren uitgezonderd van de actie. Telefonisch contact opgenomen met terstal en daar krijg je te horen, actie is afgelopen dus ik kan niet meer terugvinden of deze 2 ook meededen met de actie. Daar moet je het dan maar mee doen. Ik vind de service erg slecht. Vervolgens naar de winkel in in Wormerveer gegaan om te vragen hoe het zit. Daar was de medewerkster in de winkel bezig en liet ons eerst al heel lang wachten terwijl ze ons duidelijk al zag wachten. Vervolgens zag ze mij al met mijn telefoon in m'n hand staan en keek me al heel geërgerd aan. (Straalde uit: pfff weer een lastige klant) en vervolgens zegt ze alleen, ja ik kan je niet helpen. Als je het online koopt moet je ze ook maar bellen. In de winkel doen we daar niets mee. Service van TerStal gaat laatste tijd hard achteruit.

Tevreden!

De bestelde items voldeden volledig aan mijn verwachtingen!

een vlotte aflevering

een vlotte aflevering, en een goede kwaliteit

Prima winkel

Goede en betaalbare producten, wij kopen er regelmatig voor ons gezin. Jammer dat je er niet (meer) contant kan betalen, daardoor ben ik een keer een leuk item misgelopen.

Snelle levering en een goeie prijs - kwaliteit verhouding.

Producten goed. Communicatie en verzenden kan beter

De kleding van Terstal zijn we absoluut tevreden over. Maar communicatie wat betreft orders is ronduit slecht. "U krijgt een mail zodra uw order verzonden is" is het enige wat je krijgt. Vervolgens zijn we 3 dagen verder en is er geen enkele update. Verzenden zou dus absoluut sneller mogen.

misleidende koop

ik had 2 dezelfde broeken gekocht, online, de ene was goed en de andere te groot, het was ook een heel andere broek terwijl ik van het zelfde plaatje gekocht had, alleen 2 verschillende kleuren. als ik in de winkel koop heb ik dat probleem natuurlijk niet, maar had daar nu geen tijd voor.

Ter Stal maakt mij blij, met leuke kleding erbij!

Vlotte bezorging, leuke kleding, goede service.

leuke kleding, voor een leuke prijs!

Leuke items gescoord, dragen heerlijk, en de prijzen zijn ook leuk betaalbaar

Het zal niet aan jullie liggen. Maar de bezorging via DHL is heel slecht.

De paketten zijn of beschadigd. Of stuk/ los. Echt slecht. Hopelijk komt alles weer goed terug!!

Een goed ervaring.

Kreeg het bestelde best snel,en de maten heb ik gemeten met demaattabel. Dat klopte precies. Alles was dus in 1 keer goed.

Fijne winkel, goede producten, snelle verzending.

Fijne winkel leuke artikelen

Word goed geholpen met alles altijd

Snelle levering...

Super goede service en mooie collectie

Wat een leuke prijsjes en gave collectie elke keer weer shop echt veel bij jullie voor de kinderen maar ook voor mezelf. Ga zo door wordt hier echt vrolijk van! Thanks!

Altijd goede ervaringen

Koop vaak bij terStal. Leuke kleding voor weinig!

Geweldige winkel

Geweldige winkel

Top geregeld

Heel blij met de winkel en online

Leuke trendy kleding

Afwisselende leuke collectie aan dameskleding

Gewoon goed

Opgeruimde overzichtelijke winkel met leuke kleding e.d. voor kleine prijsjes

zeer tevreden

met alles wat ik tot nu toe bij Terstal heb besteld ben ik zeer tevreden

Super geregeld

Snel, correct uitgevoerd