vlotte levering en maat v/d spijkerbroek klopte precies.

zie boven

Positief contact met en door ter Stal!

Goede service!

Slechte service

Nadat 1 vd 2 bestelde broeken niet geleverd werd zou dese nageleverd worden. Helaas kwam er een volledig andere broek (babybroekje ipv meisjesjeans) en daarna had ik alleen nog keuze het geld teeig te krijgen.

Fijne winkel

Fijne winkel , van kleding tot ondergoed. Helaas op uitzondering na geen gratis verzendkosten anders vaker besteld

online besteld en thuis geleverd gekregen, alles was goed.

Goed, prima service

Vriendelijk geholpen in de winkel, leuke webshop waar je makkelijk kan bestellen. Vind ook de collectie ook leuk en betaalbaar.

Overzichtelijke winkel

Online wel meer keuze voor mijn gevoel. Maar je kan prima bestellen en terug sturen in de winkel.

Top ben er blij mee

Heb al heelveel gekocht en vind het een fijne winkel

Topservice!

Leuke kleding voor betaalbare prijzen en als iets niet past breng je het terug en binnen 3 dagen je geld terug!

Goed geholpen in Lochem en op de site.

Ik ben goed geholpen in Lochem (vriendelijk!)en op de site.

Leuke producten, vervelende mailing.

Leuke producten en een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Afmelden voor de mails lukt helaas niet.

Leuke kinder kleding.

Alleen jammer dat je in de winkels alleen nog maar met de pin kan betalen.

Prima ervaring

Prettige winkel, personeel aller vriendelijkst.

Goede prijs/kwaliteit

Leuke kleding, wordt netjes ingepakt geleverd. Goede service. Kleding is wel geschikt voor max 1 keer een seizoen, daarna is het niet zo mooi meer. Maar daar is de prijs ook naar.

Lang gewacht op mn bestelling.

Ik vond de levering erg lang duren, en ik heb een aantal artikelen reout gedaan in de winkel, maar ik krijg dan mijn geld terug gestort ipv een verrekening met mijn nieuwe aankoop in de winkel. Dit vind ik beide geen goede service.

Wordt op tijd bezorgd.

Beste spijkerbroeken voor kinderen

Kwaliteit en pasvorm van de spijkerbroeken voor kinderen is wat mij betreft echt super. Mijn jongens zijn behoorlijk slank en de skinnyfit broeken zitten heel mooi.

Fijne winkel leuk personeel je wordt er altijdt goed geholpen .En betaalbare leuke kleding .

Online shop is top!

Online kleding gekocht en alles verliep netjes!

Leuke kleding, kwaliteit kn producten en communicatie laat soms te wensen over

Echt leuke kleding. Meestal van goede kwaliteit, de laatste tijd echter valt het soms tegen. Boordjes die naar buiten gaan staan na 1 x wassen. Ritsen die al na een paar maanden aan de onderkant kapot gaan. Printen die loslaten.

Elk seizoen weer top

Elk seizoen shop ik hier weer voor ons gezin, voor zowel mijn man, onze zoon, onze dochter en voor mezelf ! We slagen altijd! Prijzen zijn altijd leuk en ook de service top.

Fijne winkel waar ik graag even naar binnen loop

Vriendelijk personeel in Barneveld, kinder kleding zou van mij wel eens wat veranderd mogen, lijkt veel op het jaar ervoor maar verder goeie levering, goeie kwaliteit

Goede kwaliteit /prijsverhouding

Bijzonder tevreden! Alleen de bezorging is verminderd!

Ik ben al jarenlang een tevreden vaste klant van Terstal, echt laat de afgelopen maanden de wachttijd van de bezorging te wensen over. Ik ben een aantal keren niet op de hoogte gebracht dat er pakketjes klaarlagen bij de winkel bijvoorbeeld. Hier zelf achteraan gegaan. Maar soms ook minimaal een week wachttijd voordat de bezorging aan huis er is. Dit was een half jaar geleden beter geregeld

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo