Snelle levering, goede kwaliteit!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd,mooie kwaliteit kleding en goed verpakt! Ik heb sommige dingen terug gebracht naar de winkel en werd daar fijn geholpen en geld werd terug gestort op de rekening. Goede service dus! Kortom, tevreden!

Goede kwaliteit, fijne prjjs

Goede kwaliteit spijkerbroeken voor een leuke prijs, snelle levering

Leuke winkel!

Ik vind de winkel op utrecht overvecht erg fijn. Het personeel ks heel behulpzaam. Wel valt me op dat ze nooit tasjes hebben! De kwaliteit van de kleding zou wel wat verbeterd kunnen worden. Regelmatig zijn de zomen niet netjes gestikt.

Snel geleverd en fijne kleertjes

Spijkerbroeken vallen mooi. Prijzen waren goed! Leuke acties.

Leuke trendy kleding

Snelle online levering. Helaas kan men de bestelde online artikelen niet per post retourneren maar moet men naar de winkel. Vervelend als je daar niet woont.

Hele leuke betaalbare kleding maar verzenden duurt echt te lang

Leuk betaalbaar kwalitatief goede verhouding betaalbaarheid en kwaliteit maar verzenden duurt echt veel te lang

Pakket nog steeds niet ontvangen

Mijn pakket nog steeds niet ontvangen

Goede kwaliteit kleding en leuk assortiment

Kwaliteit is meer dan prima blijft ook na vaak wassen goed in model. Online bestellen handig en ophalen of retourneren in de winkel is een fijne service.

Was de tweede of derde keer dat ik via terstal bestel ben zeer tevreden. De site is duidelijk en de prijzen zijn mooi ben persoonlijk echt fan van de push up bh's ik vind dat terstal de beste heeft.

Toch gelukt!

Toen ik onlangs voor een operatie naar het ziekenhuis moest, wilde ik bij Ter Stal wat nieuw ondergoed kopen. In de winkel hadden ze mijn maat niet, maar online wel. Het wel snel en correct bezorgd en ik ben blij met deze service.

Kleurbehoudende producten, geen retourservice

Fijne producten die kleurvast en slijtvast zijn. Veelal op de goede maat. Ik vind de retourkosten wel een drempel, zonde.

Makkelijk te bestellen en vlotte verzending

Mooie collecties, slechte kwaliteit

De collecties worden steeds hipper en leuker alleen de kwaliteit laat steeds meer te wensen over, bijvoorbeeld bh's die binnen 2 weken al scheuren in het middenstuk, helaas.

Nette en goede service

Erg klantvriendelijk bedrijf met leuke kledingvoorschriften zowel mijn dametjes als voor mezelf... Goede prijskwaliteit.

fijn

Fijn en heerlijk winkelen in Balk. Gezellige verkoper en juist advies.

Goede kwaliteit ondergoed

Leuke kleding lage prijzen

Tevreden

Tevreden over service en kleding.

Leuke kleding en niet duur!

Kleding gaat met de mode mee, is heel leuk (nu bv de Flair broeken met mooie kleuren).

snelle levering,

snelle levering en goede kwaliteit

Trendy kleding voor een mooie prijs

Leuke kleding voor de kinderen voor een goede prijs. Kwaliteit is goed, de kledingstukken blijven mooi in de was.

Compleet tevreden

Prachtige koopjes. Retouren snel terugbetaald. Ruilen geen enkel probleem. Topwinkel

Ze doen wat ze beloven

Goed en netjes

Goed en netjes altijd op tijd

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo