Fijne overhemden

Besteld en snel geleverd. Goede prijs.

Super leuke en betaalbare kleertjes

Had de eerste keer besteld en ik vond de kleertjes voor mijn baby zo schattig dat ik nog een maat groter heb besteld van dezelfde kleertjes. Super leuk en betaalbaar voor jong & oud!

Mooie kleding

Mooie kleding voor een leuke prijs. Fijne stof en kleuren

2 pakketten en een verkeerd t shirt.

Kreeg een totaal ander t-shirt als ik besteld had, mn man vond deze ook wel mooi dus toch gehouden maar het is natuurlijk niet de bedoeling. De bestelling kwam in twee pakketten op twee dagen na elkaar aan, beetje zonde van het twee keer moeten rijden van de bezorgdienst.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Service prima,ruime keuze (verder zie boven)

In tegenstelling tot vorige bestelling een goede ervaring

Mooie sjaaltjes besteld en prima op tijd geleverd

Leuke kleding goede prijs!

Snelle en vlotte service

Keurige verpakking snelle levering

Verkeerde maten geleverd paar goede

Pakket in meerdere malen opgestuurd , Paar shirts waren de verkeerde maat en in de winkel niet meer op voorraad, erg jammer als je ze in de aanbieding koopt

Tevreden

Ik ben erg tevreden over uw producten wn de manier van retouren afhandelen. Enige negatieve opmerking die ik de hoeveelheid email mag wel wat minder

Mooie spullen, veel leveringen

De spullen waren mooi en alles werd geleverd wat ik had besteld. Wel kwam de bestelling in 4 delen en was de communicatie daarover slecht. Dat vond ik jammer. Wel blij met uiteindelijk al mijn spullen.

Veel keuze voor groot en klein. En een snelle levering

Online bestellen ging lastig.

In de chat kreeg ik goede raad m.b.t. het online bestellen. Het lukte maar niet om te betalen. De levering was rommelig. Het kwam in verschillende zendingen verdeeld over meerdere dagen. Nadat ik via een mail had gevraagd of en wanneer de levering zou zijn. Helaas bleken er zelfs verschillende items niet meer leverbaar. Bedrag werd wel weer vlug teruggestort.

Modieuze betaalbare mode

Zie hietvoor

Niet alle aangeboden artikelen worden geleverd

Online worden er artikelen aangeboden. Dit wordt soms in drie of vier uitgeleverd. Het is dan moeilijk te volgen of alles ook daadwerkelijk geleverd wordt. En als artikelen niet geleverd worden krijg je ook niet altijd spontaan het geld terug

naar wens

alles naar wens.

Top service en goede kwaliteit

Zowel in de winkel als online is de service top! Prijs en kwaliteit verhoudingen zijn ook gewoon goed! Iedere keer weer erg leuke collecties voor de kids!

Bedrijf heeft geen idee wat de voorraad is

Leuke hoeveelheid artikelen besteld (8 stuks). Eerste 3 artikelen bezorgd na 3 dagen, netjes! Maar helaas geen bericht over missende artikelen, nalevering of wat dan ook. Telefonisch, onder kantooruren, tevergeefs geprobeerd contact te zoeken, antwoordbandje! Via mail na 1 uur iemand via de chat bereikt. Deze persoon was netjes en heeft meegekeken wat er gebeurd was. Via haar gehoord dat de overige producten vanuit verschillende winkels zouden worden toegestuurd. Na 4 dagen spontaan, zonder aankondiging, 2 pakketjes met in beide 1 kledingstuk. De overige kledingstukken zijn in backorder. Na 3 weken een mail waarin staat dat de overige artikelen niet geleverd kunnen worden en er restitutie zal gaan plaatsvinden. Dit is ook gebeurd, en ook wel redelijk vlot. Kort samengevat: personeel is, wanneer je ze te spreken krijgt erg netjes en meegaand, PLUSPUNT. Restitutie is snel! Maar verder bestelstatus en voorraadbeheer laat te wensen over.

Alles is netjes en snel geleverd

Alles is correct, netjes en snel geleverd.

Leuke winkel Voor dames heren danwel kinderen Variatie voor kinderen mag iets uitgebreider Laatst besteld online en bij inpakken van mijn bestelling bleken er 2 artikelen niet leverbaar. Dit vond ik wel erg apart en vervelend. Zou anders moeten. Personeel in winkel altijd vrolijk. En behulpzaam.

Leuke kleding voor een leuke prijs

Kwaliteit van de kleding is prima

Dit jaar alleen niet zo veel voor 65 plus met maat klein buikje.

Bestelling snel binnen,retour in de winkel gedaan.Alleen jammer dat de openingstijden niet aangepast op de website zijn,stond voor één gesloten deur,geld wel snel terug gestort

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben altijd heel erg blij met ter stal als winkel voor mn hele gezin!

Misschien als tip... de maten verschillen soms erg bij de mannen bovenmode. En de jumpsuits en broeken passen mij eigenlijk nooit omdat ze altijd te kort zijn. Ik ben 1:83 misschien dat er ooit nog een lange benen lijn uitkomt, verder koop ik altijd bij jullie want de acties zijn leuk en t personeel heel behulpzaam en aardig! Verder een hele goede prijs kwaliteit verhouding! Mvg Leonie van der wal

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo