nette en overzichtelijke winkel waar je makkelijk je artikelen kan vinden

Fijne shop ervaring online

Ik shop graag bij jullie leuke dingen en vaak leuke aanbiedingen in de sale. Ook heel leuk puntensysteem waar je echt iets aan hebt. Groot minpunt is dat de winkels geen contant geld meer aannemen. Mensen met leefgeld kunnen dus nooit meer iets in de winkel kopen en het is gewoon een wettig betaalmiddel.

Mooie kleding en goedkoop

Weet het nog niet.

Mijn bestelling van eind juni nog niet binnen. Gisteren dit gemeld en vandaag antwoord gekregen. Het kan dus zijn dat het bedrag teruggestort wordt. Ik hoop toch echt dat de bestelde broek komt. Bloesje wat ik daarna heb besteld heb ik voor bij die broek gekocht. Wel tussentijds een mailtje gekregen over problemen met het verzenden. Wat ik dus van de site vind moet ik nog ervaren.

Prima ,keuze ophalen in de winkel duurt wat lang beter thuis laten bezorgen.

Savonds besteld. De volgende dag al in huis. In de winkel niet op voorraad, online geen enkel probleem

Mooi en voordelig

Mooie aanbieding gescoord, goeie service

Gemixte gevoelens

Ik weet niet zo goed wat is van ter stal moet vinden. De kleding is leuk, en redelijk geprijst. Maar de kwaliteit laat nog wel eens te wensen over. Ook is het erg vervelend dat er in de winkels niet kan worden betaald met contant geld. Daarbij is het winkel personeel ook niet erg vriendelijk. Ook de website laat redelijk te wensen over. De zoekfilter werkt niet naar behoren (ik filter bijvoorbeeld op maat s, en krijg alsnog kleding te zien die in maat s is uitverkocht.) Ook het verder klikken naar de volgende pagina werkt niet. Wil ik bijvoorbeeld naar pagina 2 of 3, dan zie ik nog steeds de kleding van pagina 1. Ik heb hier ook al eens contact over gezocht via jullie facebook messenger, maar helaas nooit een antwoord op gekregen. Over het algemeen dus niet erg tevreden.

Ene keer past het wel andere keer niet

De ene keer als ik broeken bestel passen ze wel en de andere keer weer niet. + de zakken vind ik ondiep past geeneens een kleine portomonee in

Fijn dat je het in de winkel weer terug kan brengen. Mijn geld wordt terug gestort maar daar heb ik nog geen ervaring mee want ik heb het pakketje vanmiddag pas terug gebracht dus dat is even afwachten.

Geweldig mooie kleertjes

Voor de jongens hebben ze zo mooie kleertjes ik ben zeer tevreden

Goede ervaringen top service

Goede ervaring mooie kleding goede kwaliteit

Leuke winkel

Leuke winkel.vriendelijk personeel, alleen heel erg jammer dat je niet meer contant kan betalen, daardoor kom ik erbijna niet meer

3x besteld niets ontvangen. Slechte service.

Allereerst niets in de winkel kunnen kopen omdat contant betalen niet geaccepteerd wordt. Filiaal Nijkerk. Vader is dementerend en wilde twee overhemden kopen. Gepast geld gegeven en medewerker stuurt hem weg nemen geen contant aan. Via website 3 bestellingen gedaan 3x bericht na een week dat leveren niet mogelijk is. Kortingscode voor gratis verzending werkte niet! Wij komen er niet meer!

Besteld en snel geleverd geen probleem

geen mail ontvangen wanneer pakket verzonden zou worden. bij lange broeken graag ook de lengte maat van de broek vermelden.

Prima spullen voor betaalbare prijzen

Maar in de communicatie mis ik wat. Krijg geen mails meer na de bestelling dus onduidelijk wanneer het geleverd wordt. Ook nu wacht ik op een bestelling die ik af zou halen in de winkel, maar de lijnen zijn dood. Verder verwijzen de linkjes in de mail naar een niet te openen pagina.

Bestelling compleet en snel ontvangen

Heb bij Terstal in Nijmegen een aantal kledingstukken gekocht, ik kon deze winkel niet, helaas was niet alles in mijn maat voorradig, daarom heb ik via internet besteld. Ben heel tevreden.

Prima Kwaliteit

Kwaliteit/Prijs 100% superdeluxe

Gemakkelijk overzichtelijk en voldoende variaties

Dat ik rustig kan winkelen, voldoende variatie en goede prijs kwaliteit verhouding

Wel in de sale is de communicatie mailing soms verwarrend. In een bestelling 6 verschillende pakketjes krijgen. Waardoor je niet echt overzicht heb wat er dan we of niet uiteindelijk komt

Leuk badpak voorn dochtertje

Snel geleverd , leuke kleren

Toppie

Mooie mode voor betaalbare prijs.

Niet mijn winkel

Kwaliteit-prijsverhouding is niet goed. Afwijkende openingstijden en vooral erg storend dat er alleen met pin betaald kan worden. Kom er daarom.ook niet meer zo vaak

Alles goed

De chauffeur had het niet aan huis gebracht

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo