Niet mijn winkel

Kwaliteit-prijsverhouding is niet goed. Afwijkende openingstijden en vooral erg storend dat er alleen met pin betaald kan worden. Kom er daarom.ook niet meer zo vaak

Alles goed

De chauffeur had het niet aan huis gebracht

Goed product

Klant vriendelijk en ruime keuze

Hier kun je nog rustig binnen lopen zonder meteen een verkoopster aan je broek te hebben. Indien gewenst helpt het personeel je op een vriendelijke manier waarbij je niet het gevoel krijgt dat er iets verkocht moet worden. Het assortiment is ruim en tegen zeer acceptabele en concurrerende prijzen.

Matig

Ik bestel al een aantal jaar de pescara anne wit broeken om als uniformbroek in de de zorg te dragen, hele fijne pasvorm en het belangrijkste schijnt niet door. Dit jaar was de pasvorm veranderd en de stof dunner dus ook doorschijnend, van 1 broek was de rits stuk. Wat ik dan heel vervelend vind is dat de retourkosten voor mijn rekening komen terwijl het artikel stuk is, het antwoord op mijn mailtje hierover was dat ik het dan maar naar een terstal winkel moet brengen, helaas ligt die niet in de buurt en moest ik dit aan iemand anders vragen, want 7.95 retourkosten is best veel. Ik vind het heel jammer dat dit de service van jullie is, en zeker ook dat de kwaliteit van de broeken zo veranderd is

Online bestelling was goed maar kopen in de winkel minder

Mijn online bestelling was mooi op tijd alleen werd in 2 delen geleverd wat nergens vermeld stond. Ik heb ook iets gekocht in de winkel maar vond het erg vervelend dat je verplicht was het met pin te betalen. Ik heb nu bij aanbevelen een ja gezet maar eigenlijk moet het een twijfel zijn maar die keuze is er niet.

Fijne winkel

Goede kwaliteit kleding gekocht. Maten kloppen zoals ze in de maattabel zijn aangegeven.

Leuke kleding

Goede service, leuke kleding en vaak mooie acties.

Zorgeloos

Alles prima in orde!

Komt overeen met foto

Eerste keer online besteld en is goed bevallen

Goed geholpen

Fijne winkel. Alleen de maten verschillen nogal. De ene XL is te klein en de andere is goed of te groot. Online bestellen is daarom niet fijn er moest een hoop terug.

Geweldige winkel en webshop

Ik kom regelmatig bij de winkel van terStal in Heinenoord, goede collectie ook voor mijn kleinkinderen. Geweldige service van de meiden daar werken, altijd vriendelijk en behulpzaam. Met die ervaring kocht ik ook in de webshop. Mijn ervaring is daar hetzelfde. Fijne winkel en webshop betaalbare prijzen en altijd leuke aanbiedingen.

Laat weten

Laat voortaan weten of een bestelling via het magazijn komt of met vertraging uit een winkel, voorkomt telefoontjes en frustratie. Voor de rest prima producten

Hee goed

Goeie kwaliteit mooie prijzen

Mooie artikelen

Wel vreemd dat de prijzen per dag verlaagd of verhoogd worden. Zodra er hoge korting is wordt de prijs ook verhoogd, beetje vreemd.

Leuk en voordelig

Leuk en voordelig

Mooie leuke kleding service slecht

Service is slecht zonder bericht helft van bestelling ontvangen en aantal keer nabellen en te horen krijgen ja hebben nieuw systeem geen idee wanneer rest komt en of het komt.

Kopen in de winkel of op internet, makkelijk ook bij teruggave.

Bestellen makkelijk en ook bij terugbrengen in de winkel. Geld wordt keurig teruggestort of bij koop in de winkel met creditcard teruggestort war erg makkelijk is, Alleen de maten kloppen niet ook niet met de maattabel, veel te klein maar ook regelmatig te groot.Zodat je dikwijls in verschillende maten moet bestellen en dus ook vooruitbetalen en dan weer terug moet zenden

Goede kwaliteit, snelle levering, goed ingepakt bestelling altijd netjes geleverd

Ik heb aantal keren kleding besteld voor mijn dochter ben heel tevreden over. Goede kwaliteit, snelle levering maten vallen goed op maat ik heb wel maatje groter besteld. Regelmatig ook leuke aanbiedingen.

zeer tevreden

mooi product en snelle levering !

Prima leuke collectie

Leuke sale 30% snel geleverd. De items die niet naar wens waren teruggebracht in de winkel en geld snel retour. Item dat te groot was niet in de winkel dus alsnog online besteld om te laten leveren in winkel....helaas nog geen feedback over wanneer het beschikbaar is. Nu morgen een week geleden besteld.

Perfect wat betreft maat en kwaliteit prima.

Melding artikel niet leverbaar na levering overige artikelen

Bestellen gaat goed, geen informatie over wanneer er geleverd wordt, geen track & trace en als klap op de vuurpijl een dag na de leverdatum een bericht krijgen dat een artikel niet meer leverbaar was. Wat het nog veel zuurder maakte is dat ik in de tussentijd in de winkel was geweest en het desbetreffende artikel daar gewoon in het rek hing. Heb getwijfeld of ik hem daar zou kopen maar vond dat niet nodig omdat ik het artikel al besteld en betaald had.

Goed en snel verzonden

Goed en snel verzonden geen slechte of weken levertijd

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo