Ik wilde mijn artikelen retourneren, maar bij online aanmelden gaf het systeem een foutmelding. Na enige tijd en mails over en weer kreeg ik uiteindelijk wel een retourlabel te pakken. (opluchting) Ik heb deze meteen netjes op de post gedaan maar zoveel weken later geen terugbetaling of communicatie te zien.
Beste, Wat vervelend om te horen dat het retourproces zoveel moeite heeft gekost en dat je nog steeds geen terugbetaling of bericht hebt ontvangen. Dat is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen. Onze excuses voor het ongemak. We raden je aan om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. Bedankt voor je geduld en dat je dit met ons deelt.
Snelle levering. Prima kwaliteit en niet duur!
Hi Bernadet, Wat leuk om te horen, bedankt! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit én de prijs. We hopen je snel weer terug te zien!
Bij onbekende buren bezorgd.
Hi Jeanne, Bedankt voor je melding. Wat vervelend dat je pakket bij onbekende buren is bezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We adviseren om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit verder voor je kunnen uitzoeken.
leuke winkel maar helaas shop ik het meeste online omdat er geen fysieke winkel dichtbij is. leuke kleding voor een leuke prijs. en ik ben natuurlijk member geworden. retouren gaan ook makkelijk in de winkel of online.
Hi Sabine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, ook al shop je vooral online! Leuk dat je member bent geworden en dat je onze kleding en retourservice waardeert. We hopen je nog vaak blij te maken, zowel online als in onze winkels!
super snelle levering en het paste ook beide prima dus bedankt
Hi Marga, Wat fijn om te horen! Super dat de levering snel was en alles perfect paste. Bedankt voor je bericht en graag tot de volgende keer!
Ik wou t online retouren, ik ging naar betalen en t scherm ging weg, toen ik t opnieuw wou proberen, kreeg ik de melding :sommige items kunnen niet meer retour worden gemeld. Bellen lukte al helemaal niet, werd gewoon verbroken ! Uiteindelijk via chat wel gelukt Maar ik denk niet dat ik online noh bestel, is me niet goed bevallen !
Hi Karin, Wat vervelend om te horen dat het online retourproces niet soepel verliep en dat je telefonisch geen contact kon krijgen. Dit is zeker niet hoe we het willen laten verlopen. Fijn dat het via de chat uiteindelijk wel is gelukt, maar we begrijpen dat dit frustrerend voor je was.
Leuke acties alleen blijf ik het jammer vinden dat je niet contant kunt betalen in de winkel. Ik moet nu eerst wachten tot ik genoeg op m’n rekening heb voor ik wat kan kopen
Hi Mariska, Bedankt voor je feedback en fijn dat je onze leuke acties waardeert! We begrijpen dat het jammer is dat contant betalen niet meer mogelijk is. Deze keuze is gemaakt om de veiligheid en het betaalgemak te vergroten. We hopen dat dit je winkelervaring toch niet teveel belemmert en dat je snel weer iets moois bij ons vindt!
Kleding van ter stal is de laatste jaren zeker verbeterd. Service en personeel in Coevorden is heel fijn en goed.
Beste, Wat fijn om te horen dat je onze kleding de laatste jaren ziet verbeteren! Ook leuk om te weten dat de service en ons personeel in Coevorden zo goed bevallen. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot ziens!
Word altijd snel en netjes verzonden
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze snelle en nette verzending waardeert. We zien je graag snel weer terug!
Heb 31 mei besteld nu 8 juni nog steeds niet ontvangen meerdere keren contact gehad maar nog niets op gelost
Hi Rina, Onze excuses dat het nog niet gelukt is om eerder op je bericht te reageren. Door drukte loopt de afhandeling helaas wat vertraging op. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is en doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te regelen. Bedankt voor je geduld en begrip.
Bijzonder om na een week van de online bestelling een enquête in te moeten vullen terwijl de bestelling nog niet is geleverd. Via de track/tracé blijkt zelfs dat het pakket niet is gesorteerd. Ik kan weinig zeggen over de gekochte kleding omdat ik het nog niet ontvangen heb. Het enige is dat ik de bestelling eerder had verwacht en dit zal mij weerhouden om nogmaals via de webwinkel te bestellen.
Hi Nicole, Bedankt voor je feedback en wat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen en dat je zo vroeg een enquête hebt ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We begrijpen dat dit teleurstellend is en werken er hard aan om de bezorging sneller en duidelijker te laten verlopen. We hopen dat je pakket alsnog snel bij je binnenkomt. Mocht je nog vragen of zorgen hebben, neem gerust contact met ons op.
Product voldoet aan de verwachtingen. De travelstof van Nicolette Kluivert draagt fijn en blijft ook mooi wanneer je het een paar keer hebt gewassen. Zeer tevreden!
Hi Grietje, Wat fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet! 😊 Geweldig dat de travel stof van Nicolette Kluijver zo prettig draagt en mooi blijft, ook na meerdere wasbeurten. Heel erg bedankt voor je vertrouwen en positieve terugkoppeling!
Ook mooie kinderkleding met name spijkerbroeken en bermuda’s Leuke polo’s….enz
Hi Grietje, Bedankt voor je leuke feedback! Fijn om te horen dat je onze kinderkleding, vooral de spijkerbroeken, bermuda’s en polo’s, zo waardeert. We hopen je snel weer te zien!
Hele leuke kleding voor onze kinderen voor een goede prijs en geregeld hele mooie aanbiedingen.
Hi Danielle, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze kinderkleding én de mooie aanbiedingen! We vinden het belangrijk om betaalbare en leuke items aan te bieden, dus jouw reactie maakt ons echt blij. Hopelijk tot snel weer!
Vriendelijk personeel Meedenkend
Hi Chantal, Wat fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk en meedenkend hebt ervaren! Bedankt voor je reactie, we helpen je graag weer bij je volgende bezoek.
De kleding van terstal bevalt ons erg goed. Zowel voor baby, kind als volwassenen.
Hi Joyce, Wat fijn om te horen dat onze kleding voor het hele gezin zo goed bevalt! Of het nu voor baby’s, kinderen of volwassenen is, we doen ons best om voor iedereen iets moois te bieden. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens!
Fijne winkel. Leuke betaalbare kleding
Hi Jolande, Wat leuk om te horen, bedankt! Fijn dat je onze winkel en betaalbare kleding waardeert. We zien je graag snel weer terug!
Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik had drie items besteld. Eén item heb ik retour gebracht in de winkel. Het geld stond binnen drie dagen weer op mijn rekening.
Hi Anita, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat de retourafhandeling soepel en snel is verlopen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Fijne winkel, snelle bezorging en altijd items die helemaal passen bij de tijd van nu! Zelfs als plussize kun je hier goed terecht.
Hi Francisca, Wat een mooie review, dankjewel! We vinden het super fijn om te horen dat je blij bent met onze collectie, snelle bezorging én dat je je als plussize klant goed kunt vinden in ons aanbod. Toegankelijkheid en eigentijdse mode voor iedereen, daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer!
Leuke site met leuke aanbiedingen en heel overzichtelijk
Hi Marja, Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je onze site overzichtelijk vindt en de aanbiedingen in de smaak vallen. We hopen je snel weer terug te zien!
Goedkoop snel verzonden duidelijke website
Hi Mandy, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs, snelle verzending en onze duidelijke website. Graag tot een volgende keer!
Het is erg prettig winkelen in nw vennep vriendelijk personeel
Hi Petra, Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je het prettig winkelen vindt in onze winkel in Nieuw-Vennep en dat ons team als vriendelijk wordt ervaren. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot ziens!
Blij met mijn jas
Hi Carla, Wat leuk om te horen! Fijn dat je zo blij bent met je jas — veel plezier ermee en hopelijk tot snel weer!
Pakket zou naar winkel worden gestuurd, dit is door dhl na sluitingstijd daar aangeboden, en dus ook weer meegenomen. Bij een dhl punt afgegeven, maar hiervan de winkel niet op de hoogte gesteld Dus meerdere keren de winkel gebeld of pakketje al binnen was Uiteindelijk hoofdkantoor gebeld en zij gaven dus aan dat het in volendam lag !? Ik had alleen die dag of volgende dag om op te halen en dat ging ik niet redden. Dus gelijk de zending al laten retourneren dus hoop snel mijn geld terug te ontvangen
Hi Helene, Bedankt voor je feedback en wat vervelend om te horen dat de bezorging van je pakket zo is verlopen. We begrijpen dat dit voor veel onduidelijkheid en ongemak heeft gezorgd — dat is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen. Goed dat je contact hebt opgenomen met ons hoofdkantoor, en hopelijk verloopt de terugbetaling nu snel en soepel. Mocht je nog vragen hebben of ergens mee zitten, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
terStal leuke winkel met betaalbare kleding en vriendelijke medewerkers. Vaak leuke aanbiedingen.
Hi Anja, Wat een leuke en hartelijke review, bedankt! We zijn blij dat je onze winkel, betaalbare kleding en vriendelijke medewerkers zo waardeert. Ook fijn dat de aanbiedingen in de smaak vallen! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in de winkel.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo