Voor zowel de meidenlijn als voor de dames kom ik regelmatig in de winkel en vaak altijd wel wat mee naar buiten
Beste Mirjam, Wat leuk om te horen! Geweldig dat u regelmatig bij ons komt voor zowel de meidenlijn als de damescollectie, en dat u altijd iets leuks vindt π
Twee ontzettende leuke sets gekocht voor een mooie setprijs! Tevens ondergoed gekocht maar deze zijn echt waardeloos. Dus die koop ik niet meer. Aardig personeel en de winkel zag er keurig opgeruimd uit.
Beste Carolien, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u blij bent met de sets en dat onze winkel en het personeel een goede indruk maakten. Jammer dat het ondergoed niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw feedback hierover zeker mee om onze producten te blijven verbeteren.
Originele beoordeling
Product naar verwachting. Snelle verzending.
Bestelling bestaat uit twee delen maar er zit nu al een week tussen de eerste en tweede levering. Tweede levering nog niet ontvangen.
Beste Liset, Het spijt ons voor de vertraging. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, dan kunnen zij controleren wanneer het tweede deel van uw bestelling geleverd wordt.
Beste Berna, Wat fijn om te lezen dat onze service goed is bevallen! Bedankt voor uw bericht π
Altijd een leuke collectie en vooral de aanbiedingen zijn helemaal top
Beste Elly, Super om te horen dat u blij bent met onze collectie en aanbiedingen! Bedankt voor uw bericht π
Eens een leren broek gekocht die niet meteen slijt na een paar x dragen. Ook het shirtje zit erg mooi
Beste Esther, Super om te horen dat u blij bent met de broek en het shirtje! Bedankt voor uw review π
Goed geholpen in de winkel.
Beste Astrid, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat u tevreden bent over de service in onze winkel π
Online bestelling. Zou het maandag op kunnen halen. In de winkel wisten ze van niks. Blijkt binnengekomen te zijn en retour gezonden. Gelukkig nog op voorraad in de winkel. Verder door medewerker netjes afgehandeld.
Beste Martha, Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat uw online bestelling niet bekend was in de winkel en uiteindelijk retour is gegaan β onze excuses voor het ongemak. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat het uiteindelijk netjes is opgelost door onze collega in de winkel en dat het product nog op voorraad was. We nemen uw feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. Graag tot ziens!
Nieuwe jas zit als gegoten.
Beste, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je nieuwe jas perfect zit. Geniet ervan! We hopen je snel weer te mogen helpen!
Ik kreeg mijn artikelen snel binnen en ze waren hetzelfde als op de foto's l.
Beste Marianne, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je je artikelen snel hebt ontvangen en dat ze precies overeenkwamen met de foto's. Graag tot een volgende keer!
makkelijk besteld en snel ontvangen
Beste Yvonne, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en je je bestelling snel hebt ontvangen. Graag tot een volgende keer!
Goede kwaliteit en snel geleverd
Beste Samantha, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede kwaliteit en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Altijd goede service en leuke kleding
Beste, Bedankt voor je mooie woorden! Super om te horen dat je altijd tevreden bent over onze service en collectie π
Bestelling gedaan en geruild in winkel voor andere maat. Vriendelijk personeel.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het ruilen soepel verliep en dat je onze service als vriendelijk hebt ervaren. We hopen je snel weer te zien!
Snelle levering, en goede kleding van travelstof. Heel blij mee
Beste, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je zo blij bent met de kleding van travelstof. Veel plezier ermee en we hopen je snel weer terug te zien! π
Fijn geholpen, klantvriendelijk en nette kleren voor een goede prijs/kwaliteit.
Hi Joyce, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en de prijs/kwaliteit van de kleding. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel! π
De bestelling werd snel geleverd, waren mooie aanbiedingen en de kleding zelf is top kwaliteit!
Beste, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd, dat je blij bent met de aanbiedingen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kleding. We hopen je snel weer te zien, online of in de winkel! π
Heel snelle levering. Erg tevreden.
Hi Jane, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je erg tevreden bent. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel! π
Bestelt en daags erop al binnen. Goede kleding en ondergoed
Hi Margot, Bedankt voor je leuke review! π Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel geleverd werd en dat je tevreden bent over onze kleding en ondergoed. We hopen je snel weer terug te zien, online of in de winkel! π
Snelle nette levering en prachtige kwaliteit!!!!
Beste, Wat een enthousiaste review, dank je wel! π Fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd en dat je zo blij bent met de kwaliteit. Veel plezier met je aankoop en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! π
Travelproducten zijn van fijne kwaliteit.
Beste Jenny, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze travelproducten. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer te mogen helpen π
Vriendelijk personeel en heel behulpzaam
Beste Gerda, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat ons personeel vriendelijk en behulpzaam is. Daar doen we het graag voor! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de winkel π
Mooie kleding en vaak goeie kwaliteit. Retour of ruilen altijd zonder gedoe
Beste Silvana, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding mooi vindt en dat de kwaliteit vaak goed is. Ook fijn dat het ruilen of retourneren altijd soepel verloopt, daar doen we het voor! We zien je graag snel weer terug π
mooie kleding, goede prijs, snelle levering
Beste Evelyn, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding mooi vindt, de prijs goed vindt Γ©n dat de levering snel was. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer te mogen verrassen met onze collectie π
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.