Fijn personeel en makkelijk te retourneren
Beste Ria, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en het retourproces. We hopen je snel weer terug te zien bij Ter Stal!
Goede kleding voor kinderen, maatvoering klopt. Alleen prijzen af en toe wel aan de hoge kant, dus shop meestal in de uitverkoop
Beste Maida, Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze kinderkleding. We begrijpen dat prijs belangrijk is, daarom is het extra leuk dat je tijdens de uitverkoop mooie deals kunt scoren. Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens bij Ter Stal!
Super kleding voor weinig geld
Beste Bea, Bedankt voor je enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en prijzen. Graag tot een volgende keer!
Bestelling netjes op tijd aan huis geleverd
Beste Kim, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes en op tijd is geleverd. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en zien u graag terug bij TerStal.
Mijn vrouw ligt in het ziekenhuis en had nieuwe onderbroeken en bh’s nodig. Googelen met de gegevens van de bedrukking brachten me bij ter Stal en kon ik als man eenvoudig het damesondergoed bestellen.
Beste Arie, Wat fijn om te horen dat u via onze webshop snel en eenvoudig de juiste artikelen voor uw vrouw heeft kunnen vinden, zeker in zo’n vervelende situatie. We hopen dat het inmiddels beter met haar gaat en wensen haar veel beterschap toe. Dank u wel voor uw vertrouwen in TerStal en voor het delen van uw ervaring!
Jammer dat het ondergoed 5 stuks in 3 leveringen verstuurd is.
Beste Antje, Bedankt voor uw bestelling en uw feedback. Wat jammer dat uw set van 5 stuks in drie aparte leveringen is aangekomen – dat is uiteraard niet ideaal. We begrijpen dat dit onhandig is en nemen uw opmerking mee om onze verzendprocessen te verbeteren. Bedankt dat u dit met ons deelt.
Ben altijd tevreden!
Beste, Wat fijn om te horen dat u altijd tevreden bent – daar doen we het voor! Bedankt voor uw vertrouwen en uw trouwe klandizie. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij TerStal.
Snel en netjes ontvangen
Hi Stephanie, Bedankt voor je fijne reactie! Goed om te horen dat alles snel en netjes is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer!
Prettig ontvangen door het personeel.
Hi Mariet, Wat leuk om te horen! We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dus fijn dat dit zo is overgekomen. Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens
Ik had een witte mooie strakke broek nodig ik zag dat op terstal een prachtige broek ik heb hem besteld en wat denk je. Perfect mooi goeie kwaliteit ik zeg zeker bestellen op terstal!!
Beste Ali, Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. We zijn blij dat de broek naar wens is en dat de kwaliteit u bevalt. Graag tot ziens bij TerStal!
Fijne winkel met een ruime en diverse collectie… ook een fijne en duidelijke webshop
Beste Laura, Superleuk om te horen dat je blij bent met onze winkel én webshop! Dank je wel voor je fijne reactie!
Was fijn hier bestellen, het pastte, voelde lekker en zat goed. Voor herhaling vatbaar
Hi Rosa, Wat leuk om te horen dat alles naar wens was! Fijn dat het goed paste en lekker zat. Bedankt voor je vertrouwen, en graag tot een volgende keer!
Helaas de bestelde maat niet goed. Gelukkig was de juiste maat op voorraad en was de levering super snel!
Hi Claudy, Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat de eerste maat niet goed was, maar fijn dat de juiste maat op voorraad was. We zijn blij dat de levering snel en naar wens verlopen is. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!
Ter Stal geeft hoge korting, de pasvorm is goed uitgebreid assortiment.
Beste, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze hoge kortingen, goede pasvorm en het uitgebreide assortiment. We blijven ons best doen om je te verrassen. Tot snel!
Makkelijk bestellen en eventueel ruilen of retourneren in een winkel. Leuke betaalbare kleding en aardige medewerkers in filiaal Hoofddorp
Hi Marga, Fijn om te horen dat je het bestellen makkelijk vindt en dat het ruilen of retourneren in onze winkel in Hoofddorp soepel verloopt. Leuk ook dat je onze betaalbare kleding en het vriendelijke personeel waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Ik heb een hard roze en wit travelstof bloesje korte mouw besteld maat L. Zit als gegoten.
Hi Denise, Wat geweldig dat het travelstof blouse in maat L je perfect zit! Hardroze en wit zijn echt een vrolijke keuze. Veel draagplezier gewenst!
Altijd prettig winkelen bij Terstal, zowel online als in de winkel.
Beste, We vinden het fantastisch om te horen dat je het altijd prettig vindt om bij Terstal te winkelen, zowel online als in de winkel. We blijven ons best doen om je zo goed mogelijk te blijven bedienen. Tot snel!
Leuke kleding voor kleine prijsjes
Hi Rosanne, Fijn dat je blij bent met onze kleding én de betaalbare prijzen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Hi Desiree, Fijn om te horen dat de levering snel was. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Fijne winkel, netjes en de kleding is makkelijk te vinden. Het personeel is ook altijd vriendelijk en behulpzaam.
Hi Anika, Fijn om te horen dat je onze winkel prettig vindt, dat de kleding makkelijk te vinden is en dat ons personeel je goed heeft geholpen. We doen ons best om je elke keer weer een fijne winkelervaring te bieden. Tot snel!
Heb zo’n beetje alle kleuren van de broeken van Nicolet Kluivert zijn zo fijn
Hi Yvonne, Blij dat je zo fan bent van de broeken van Blij dat je zo fan bent van de broeken van Nicolette Kluijver en dat ze zo fijn zitten. Al die kleuren maken vast een mooie collectie! We hopen je binnenkort weer te verrassen met nog meer moois. en dat ze zo fijn zitten. Al die kleuren moeten een mooie collectie vormen! Hopelijk blijven we je verrassen met nog meer moois.
Leuke jurk gescoord en het colbert was helaas te groot dus die retour.
Hi Astrid, Fijn dat je een leuke jurk hebt gevonden. Jammer dat het colbert te groot was, maar goed dat je het kon retourneren. Hopelijk vind je de volgende keer ook de perfecte pasvorm!
Soms geen tijd om naar winkel te gaan,dan is online een goede optie.en bij kortingsdagen, meteen erbij ! Duidelijke webshop,en artikelen snel in huis !!
Hi Leontien, Wat goed om te horen dat onze webshop een uitkomst biedt als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan. En slim om tijdens kortingsdagen meteen toe te slaan! Fijn ook dat je tevreden bent over de duidelijkheid van de site en de snelle levering. Graag tot de volgende keer!
Mooie kleding!
Hi Eugenie, Fijn dat je zo enthousiast bent over onze kleding. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Jammer van retour kosten
Hi Marjon, We snappen dat retourkosten niet altijd prettig zijn. Wij kunnen deze kosten niet helemaal vermijden, maar we doen ons best om onze prijzen en service zo scherp mogelijk te houden. In onze filialen kunnen online bestelling wel altijd kosteloos geretourneerd worden. We hopen dat je hier ondanks dit toch een fijne shopervaring hebt gehad.
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo