Ik ga voor de collectie van Nicolette Kluijver. En m’n moeder slaagde voor een grijze zomerbroek
Hi Brigitte, Wat een mooie keuze! De collectie van Nicolette Kluijver is inderdaad erg populair. En fijn dat je moeder geslaagd is voor een grijze zomerbroek. We wensen jullie veel plezier met jullie aankopen!
Snelle levering. Klantvriendelijk.
Hi Trudie, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze klantvriendelijkheid. We zien je graag weer terug!
Een aantal keer dat ik iets met 30% korting had besteld en na een aantal dagen een berichtje dat het toch niet meer beschikbaar was. Ik begrijp het, maar wel heel erg vervelend, helemaal omdat dit wel vaker gebeurde. Nu was dat gelukkig anders. De bestelling werd vlot geleverd en alle producten had ik binnen een week in huis. Ook een goede kwaliteit van de producten. Dit maakt mij een tevreden klant.
Hi Petra, Bedankt voor je open en eerlijke feedback. Het spijt ons dat je eerder een paar keer te maken had met bestellingen die niet meer beschikbaar waren, dat begrijpen we helemaal dat dat vervelend is. We zijn blij om te horen dat het deze keer anders ging en dat je bestelling snel geleverd werd, met goede kwaliteit producten. Fijn dat we je als tevreden klant mogen rekenen! Mocht je nog vragen of wensen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.
Omruilen naar andere maat met dezelfde korting is snel geregeld,top!
Hi Danielle, Wat fijn om te horen dat het omruilen zo snel en soepel ging, top bedankt voor je leuke reactie! 😊
Mijn bestelling zeer snel geleverd en mooie kleding ontvangen
Hi Ria, Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je tevreden bent met de kleding! Bedankt voor je reactie. 😊
Veel keuze, gemakkelijk en eenvoudig bestellen.
Hi Carina, Dank je wel voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat je onze ruime keuze en het bestelproces prettig vindt. We hopen je snel weer te zien!
Leuke kleding voor mooie prijs. Snel toegezonden. Past perfect
Hi Lia, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze leuke kleding voor een mooie prijs, de snelle verzending én dat het perfect past! Bedankt voor je mooie review. 😊
Heerlijke zomer broek met veel stretch! Licht blauw is leuke kleur. Aanrader. Maar is ook goed.
Hi Martine, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de zomerbroek, vooral met de stretch en de leuke lichtblauwe kleur! Bedankt voor je aanrader. We hopen je snel weer te mogen verrassen met mooie items!
Voor iedereen wat wils
Hi Elly, Precies, we proberen voor iedereen iets moois te bieden! Bedankt voor je reactie. 😊
Duidelijke website Producten zoals omschreven Snelle levering
Hi Summer, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat onze website duidelijk is, de producten aan je verwachtingen voldoen en de levering snel verloopt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Het was optijd
Hi Anneke, Fijn om te horen dat alles op tijd was! Bedankt voor je reactie. 😊
de tshirt zitten goed qwa maat en na wassen blijven ze ook mooi het is een aan rader
Beste, Wat fijn om te horen dat de T-shirts goed passen en ook na het wassen mooi blijven! Dank je wel voor je aanrader. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Hi Sietske, Bedankt voor je reactie! Fijn dat alles naar wens is. 😊
Besteld en volgende dag meteen bezorgd
Hi Karin, Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel bezorgd werd! Bedankt voor je reactie. 😊
Ruim aanbod in de winkels en online, kwaliteit&prijs van kleding is ook goed.
Hi Demi, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime aanbod en de goede prijs-kwaliteitverhouding, zowel in de winkels als online. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Zo’n leuke actie prachtige kleding
Hi Janneke, Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze acties en de prachtige kleding! Dank je wel voor je reactie. 😊
Heb de nieuwe collectie dezelfde avond dat het uitkwam besteld (15 mei het is nu 24 mei) en mis nogsteeds 2 items. Een broek met bijpassende blouse/top. Ik krijg hier ook geen bericht over van wanneer het aankomt en dat het onderweg is. Waar blijven mijn items??!!! Voorderest wel een leuke winkel. Bij maat xxl ook graag denken aan grotere borsten, heb daardoor namelijk al een paar items moeten terug sturen.
Hi Fleur, Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons dat je nog steeds twee items mist en dat je geen update hebt ontvangen over de levering. Dat is zeker niet de service die we nastreven. We adviseren je om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat zij meteen kunnen uitzoeken waar je bestelling blijft en je zo snel mogelijk kunnen helpen. Wat betreft de maat XXL en de pasvorm, we waarderen je feedback zeer. We nemen dit mee om onze collecties nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van onze klanten. We hopen je snel beter van dienst te kunnen zijn!
Eerst ben ik in de winkel geweest voor kleding. Daar werd ik super geholpen! Toen wilde ik toch de setjes uitbreiden en heb ik online besteld
Artikelen zoals beschreven. Bezorgtijden kloppen en retourneren was ook makkelijk
Hi Diana, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de artikelen overeenkomen met de beschrijving, de bezorgtijden kloppen en dat het retourneren makkelijk verliep. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Geweldig. Besteld via de telefoon. Ongelooflijk super aardige verkoopster in Geldrop.
Hi Anita, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent via de telefoon en in onze winkel in Geldrop! We geven je compliment graag door aan onze verkoopster. Bedankt voor je mooie reactie!
Snelle service en kwaliteit / prijs is goed
Hi Sacha, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en de goede prijs-kwaliteitverhouding. We hopen je snel weer te zien!
Koop er tegenwoordig vaak
Hi Mariska, Wat leuk om te horen dat je er tegenwoordig vaak koopt! Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je nog vaak te mogen helpen. 😊
Zie hier boven.
Hi Mathilde, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding en de mooie artikelen. We hopen je snel weer te zien!
Ruiling helemaal oké,geld snel terug.
Hi Wil, Fijn om te horen dat de ruiling soepel verliep en je het geld snel hebt teruggekregen. Bedankt voor je reactie!
Een broek ik mijn maat was er niet meer. Verkoopster kwam met idee om te bellen met het filiaal in Heino. Daar was mijn maat zodat ik nu mijn set toch compleet heb.
Hi Lyda, Wat fijn om te horen dat onze verkoopster zo meedenkt en je heeft kunnen helpen door contact op te nemen met het filiaal in Heino! Zo is je set toch compleet geworden, wat heerlijk. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo