Ik ga graag naar Terstal mooie kwaliteit kleding en betaalbaar.
Beste Ineke, Wat leuk om te horen! 🥰 Fijn dat je graag bij ons shopt en blij bent met de kwaliteit én de prijzen. Hopelijk zien we je snel weer bij terStal! 👗🛍️
Snelle levering en de producten zijn zoals te zien was op de foto
Beste Lynn, Wat fijn om te horen! 😊 Leuk dat alles zo snel binnen was en precies zoals op de foto. Veel plezier met je aankoop! 🎁
Met de 30% korting weekend besteld. Dus ging er vanuit omdat het zo druk was dat de bestelling niet zo snel binnen zou zijn. Maar alsnog was het dinsdag al binnen. En allemaal leuke artikelen en zat goed.
Beste Bianca, Wat leuk om te horen, bedankt voor je fijne review! 🥰 Super dat de bestelling zo snel binnen was én dat je blij bent met de artikelen. We doen ons best om alles, ook in de drukte, zo snel mogelijk bij iedereen te krijgen. Veel plezier met je aankoop! 🎉
Besteld en snel geleverd
Beste Inge, Wat fijn om te horen! 😊 Blij dat je bestelling snel geleverd is.
Ik heb een truitje via internet besteld omdat ze mijn maat niet hadden en die werd na 3 werkdagen keurig thuis bezorgd. De verkoopster was erg vriendelijk en kundig. Kortom ging zeer soepel allemaal.
Hi Marianne, Wat fijn om te horen! 💛 Blij dat alles soepel is verlopen en dat je goed bent geholpen door onze verkoopster.
Leuke collecties.
Beste, Wat leuk om te horen! 😊 Blij dat je onze collecties mooi vindt.
Heerlijk om even binnen te lopen en weer met iets naar buiten te lopen, wat een feest
Hi Christine, Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat je zo genoten hebt van je bezoek en met iets moois naar huis bent gegaan.
Overhemden voor mijn man besteld. Mooie hemden voor een prima prijs. En……alles werd vlot bezorgd.
Beste Feiktje, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat de hemden naar wens zijn en dat alles vlot is bezorgd.
Vriendelijke verkoopsters en schieten je graag aan voor hulp.Mooie en goede kwaliteit kleding voor jong en oud.
Beste, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat je zo blij bent met onze service en de kleding.
Mooie winkel. Vriendelijke bediening.
Beste Simonetta, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat je onze winkel en bediening waardeert.
Online twee leuke setjes (broek en jasje) besteld die snel werden geleverd. Helaas stond een broek niet mooi. Gelukkig kon ik die bij de lokale terStal weer terugbrengen, zonder problemen. Fijn service!
Beste Irene, Wat fijn om te horen! 😊 Blij dat alles snel geleverd werd en dat het retourneren soepel is gegaan.
Mooie nieuwe collectie
Beste Charlotte, Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat je onze nieuwe collectie mooi vindt.
Heb een jas besteld goede kwaliteit en snelle levering perfect dus !!!!
Beste Hennie, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat de jas bevalt en de levering snel ging.
Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen. Ik werd goed op de hoogte gehouden. En mijn bestelling werd snel bezorgd. Keurig verpakt!
Beste Miranda, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat alles soepel verliep en je bestelling snel en netjes is bezorgd.
Zowel online als in de winkel in Vroomshoop, goed geholpen! Collectie is de laatste jaren goed uitgebreid. Mede de collectie travelstof van Nicolette Kluijver.
Beste Vera, Wat fijn om te horen! 😊 Blij dat je zowel online als in de winkel goed bent geholpen en dat je onze uitgebreide collectie waardeert.
Ik heb twee joggjeans gekocht met korting: 2e voor €1 Wat een leuke aanbieding! Joggjeans zitten altijd goed bij mijn zoon en staan ook leuk.
Beste, Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat de joggjeans goed passen en dat je blij bent met de aanbieding.
Leuke eigentijdse kleding voor een betaalbare prijs. De kleding blijft mooi en ik kom er graag! Fijne sfeer in de winkel, je word er goed geholpen, complimenten voor het personeel!
Beste Judith, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat je tevreden bent over onze kleding, service en sfeer in de winkel.
Mooie kleding voor het hele gezin voor leuke betaalbare prijzen
Beste Wendy, Wat fijn om te horen! 😊 Blij dat je onze kleding voor het hele gezin waardeert.
Overzichtelijke website en hele snelle levering.
Beste Debby, Wat fijn om te horen! 😊 Geweldig dat je tevreden bent over onze website en de snelle levering.
Fijn
Fijn in de winkel rond te kijken maar ook online heel makkelijk en snel te bestellen, alleen jammer dat de schoenen voortaan waarschijnlijk niet meer mee doen, vond het een fijne collectie laatste winter.
Beste, Wat fijn om te horen dat je zowel in de winkel als online zo tevreden bent! 😊 Jammer dat de schoenen waarschijnlijk niet meer mee doen, maar we hopen dat je alsnog plezier blijft hebben van onze overige collecties.
Beste Megan, Wat fijn om te horen! 😊 Blij dat je tevreden bent over onze service.
Ik heb dit artikel ruim van te voren besteld en dat werd ook bevestigd door u en DHL. De bedoeling was dat 't een cadeautje zou zijn voor een baby in Italië. Op de vertrek dag vrijdag was het artikel nog steeds niet binnen. Pas op zaterdag 8 dagen na bestelling lag het pakketje in de brievenbus. Zondag ben ik teruggekomen uit Italië. Nee, ik ben niet tevreden over uw service en afhandeling van de online bestellingen. Ik kreeg in deze periode ook geen statusmelding over het artikel. Met vriendelijke groeten, W. Jansen
Beste W. Jansen, Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen en dat u geen statusupdates heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen. Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren, maar door aanhoudende drukte kan er helaas soms vertraging optreden. Onze excuses voor het ongemak
Leuke setjes gekocht voor een mooie setprijs Makkelijk bestellen Zeer tevreden
Beste Elise, Wat fijn om te horen! 😊 Blij dat je tevreden bent met de setjes en dat bestellen makkelijk ging.
Gedoe met coupons onduidelijkheid over geldigheid. Gratis kado’s die nooit te krijgen zijn(gratis drinkfles)
Beste Anja, Wat vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is geweest over de coupons en de gratis cadeaus. Onze excuses voor het ongemak. Het gaat hierbij om een op=op actie, waardoor sommige cadeaus helaas sneller uitverkocht kunnen zijn. We nemen je feedback serieus en willen dit graag met je bespreken. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected] of telefonisch 0546-232021?
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo