De kleding is van goede kwaliteit en betaalbaar. Het personeel in de winkel is vriendelijk en behulpzaam.
Hi Gerrie, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze goede kwaliteit, betaalbare kleding en het vriendelijke, behulpzame personeel. We hopen je snel weer te zien!
Blij met snelle levering
Hi Yvonne, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle levering! Bedankt voor je reactie. ๐
Leuk geshopt
Hi Sharda, Wat leuk om te horen dat je fijn geshopt hebt! Bedankt voor je reactie. ๐
Vriendelijke personeel
Hi Johanna, Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons vriendelijke personeel! Bedankt voor je reactie.
Via de webshop iets besteld. Bij aankomst bleek er een gat in de kleding te zitten. Teruggebracht naar de winkel, waar ze gelukkig nog een item op voorraad hadden, met excuses voor het ongemak
Hi Vera, Wat vervelend dat er een gat in het artikel zat, onze excuses daarvoor! Fijn dat onze winkel je snel heeft kunnen helpen met een vervangend item en dat je tevreden bent met de service. Bedankt voor je geduld en feedback!
Online bestelde kleding geruild in de winkel. Was te groot besteld. Prima geholpen
Beste, Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen bij het ruilen van je online bestelde kleding! Bedankt voor je reactie.
Ik ben een echte ter stal fan. Helaas is er heel veel verschil in de maten met hoe het een jaar geleden was. XL is nu vaak te klein en XXL veel te groot. Bijna alles wat ik de afgelopen maanden heb besteld is ook weer terug gegaan. Echt heel jammer!
Hi Heleen, Bedankt voor je openhartige feedback. Het spijt ons te horen dat de maatvoering niet consistent is en dat dit voor frustratie zorgt. We nemen dit serieus en geven het door aan onze collectie- en kwaliteitsafdeling. We hopen dat we je in de toekomst weer beter kunnen bedienen en je vertrouwen terugwinnen. Mocht je vragen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar.
Badpak helaas voor mij te klein .
Beste, Wat jammer dat het badpak te klein was. Hopelijk vind je snel een model dat beter past! Mocht je hulp nodig hebben bij het ruilen, dan staan we voor je klaar.
Prima ervaring! Snel en goede kwaliteit!
Beste, Wat fijn om te horen dat je een prima ervaring hebt gehad en tevreden bent over de snelheid en kwaliteit! Bedankt voor je reactie. ๐
Heel tevreden.
Hi Ineke, Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve reactie! ๐
Terstal ontdekt via Tic-Toc en Instagram. Voor elk maatje een collectie. Wel moeilijk om de maten te schatten. Zou handig zijn dat je dit ergens zou kunnen raadplegen.
Hi Nora, Wat leuk dat je Terstal via TikTok en Instagram hebt ontdekt! We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste maat in te schatten. We nemen je tip over het beter raadplegen van maatinformatie graag mee. Hopelijk helpt het je bij je volgende aankoop. Bedankt voor je feedback!
Voldoet aan verwachting. Ben blij met prijs!
Hi Monique, Fijn om te horen dat het aan je verwachtingen voldoet en dat je blij bent met de prijs! Bedankt voor je reactie. ๐
Fijne winkel, heel vriendelijke personeel en een geweldige service. Assortiment is top, zeker ook voor de heren.
Hi Marion, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel, het vriendelijke personeel en de service! We zijn ook blij dat ons assortiment voor heren je zo aanspreekt. Bedankt voor je mooie woorden, graag tot ziens!
De broek die in de winkel niet in de juiste maat was, werd bij de kassa voor me besteld en fijn thuis bezorgd. Top!
Beste, Wat fijn om te horen dat onze collega je zo goed heeft geholpen met het bestellen en thuisbezorgen van de juiste maat! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie!
Winkel in Vlaardingen is overzichtelijk met leuke kleding en aanbiedingen. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd,niets is teveel. Altijd in voor een praatje.
Hi Vera, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel in Vlaardingen! We zijn blij dat je onze kleding, aanbiedingen en het vriendelijke personeel waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een leuk praatje en mooie aankopen!
Levering duurde een paar daagjes, mooie kleding voor een goede prijs.
Hi Karin, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de mooie kleding en goede prijs. We vinden het jammer dat de levering iets langer duurde en werken eraan dit te verbeteren. Hopelijk mogen we je snel weer helpen!
Geweldig service en kwaliteit
Hi Ilona, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit! Bedankt voor je mooie woorden. ๐
Ik had online kleding besteld en wilde die in de winkel (Burgum) retourneren of omruilen. Heel geduldig en vriendelijk geholpen. En behulpzaam bij het vinden van een andere maat om te passen.
Hi Hester, Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk en geduldig bent geholpen in onze winkel in Burgum! We vinden het belangrijk dat je je goed geholpen voelt, ook bij het ruilen en passen van andere maten. Bedankt voor je mooie reactie!
Mooie aanbieding met korting op overzichtelijke website
Hi Pascale, Fijn om te horen dat je onze aanbiedingen en de overzichtelijke website waardeert! Bedankt voor je reactie. ๐
Snelle afhandeling van retour in winkel
Hi Thea, Wat fijn om te horen dat de retourafhandeling in de winkel snel verliep! Bedankt voor je reactie. ๐
De maatvoering is slecht. Ik heb nu tweemaal online besteld en tot tweemaal toe klopt er niets van de maatvoering. Het valt allemaal te klein! Dan moet je ook nog eens voor 5 euro een retourlabel kopen! Dit was mijn laatste online bestelling bij Ter Stal!
Hi Linda, Bedankt voor je openhartige feedback. Het spijt ons te horen dat de maatvoering niet aan je verwachtingen voldeed en dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd. We begrijpen dat het vervelend is om kosten te maken voor retourneren. We nemen je opmerkingen mee om onze service te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Ook nu weer een leuke collectie met vrolijke en leuke kleuren
Hi Connie, Wat fijn om te horen dat je weer blij bent met onze nieuwe collectie en de vrolijke kleuren! We hopen je snel weer te mogen verrassen met mooie items. Bedankt voor je reactie!
Goede kwaliteit en snelle levering
Hi Maaike, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien!
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding!
Hi Elly, Geweldig om te horen dat je blij bent met de snelle levering en de prijs/kwaliteitverhouding. We waarderen je feedback enorm!
2 superleuke outfits besteld. Snel bezorgd, en het geld werd snel teruggestort na retourneren (in de winkel).
Hi Eva, Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je blij bent met de outfits en onze service, zowel bij de levering als bij het retourneren in de winkel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Bedrijvenpark Twente 314
7602 KL Almelo
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.