Mooie kleding en betaalbaar.

Ik ga graag naar Terstal mooie kwaliteit kleding en betaalbaar.

Gewoon tevreden

Snelle levering en de producten zijn zoals te zien was op de foto

Top vrijdag besteld en dinsdag al binnen.

Met de 30% korting weekend besteld. Dus ging er vanuit omdat het zo druk was dat de bestelling niet zo snel binnen zou zijn. Maar alsnog was het dinsdag al binnen. En allemaal leuke artikelen en zat goed.

Snelle levering, hele mooie kwaliteit

Besteld en snel geleverd

Erg prettig en professioneel geregeld en afgehandeld

Ik heb een truitje via internet besteld omdat ze mijn maat niet hadden en die werd na 3 werkdagen keurig thuis bezorgd. De verkoopster was erg vriendelijk en kundig. Kortom ging zeer soepel allemaal.

Duidelijke site

Leuke collecties.

Fijne winkel

Heerlijk om even binnen te lopen en weer met iets naar buiten te lopen, wat een feest

Wederom Prima !

Overhemden voor mijn man besteld. Mooie hemden voor een prima prijs. En……alles werd vlot bezorgd.

Heel fijn en een prettige winkel.

Vriendelijke verkoopsters en schieten je graag aan voor hulp.Mooie en goede kwaliteit kleding voor jong en oud.

Persoonlijk shopfeestje.

Mooie winkel. Vriendelijke bediening.

Online twee leuke setjes (broek en jasje) besteld die snel werden geleverd. Helaas stond een broek niet mooi. Gelukkig kon ik die bij de lokale terStal weer terugbrengen, zonder problemen. Fijn service!

Tevreden met bestelling

Mooie nieuwe collectie

Perfecte bestelling

Heb een jas besteld goede kwaliteit en snelle levering perfect dus !!!!

Snel bezorgd!

Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen. Ik werd goed op de hoogte gehouden. En mijn bestelling werd snel bezorgd. Keurig verpakt!

Zowel online als in de winkel in Vroomshoop, goed geholpen! Collectie is de laatste jaren goed uitgebreid. Mede de collectie travelstof van Nicolette Kluijver.

Leuke aanbieding

Ik heb twee joggjeans gekocht met korting: 2e voor €1 Wat een leuke aanbieding! Joggjeans zitten altijd goed bij mijn zoon en staan ook leuk.

Mooie kleding, goede verhouding prijs/kwaliteit! Het is fijn shoppen bij TerStal!

Leuke eigentijdse kleding voor een betaalbare prijs. De kleding blijft mooi en ik kom er graag! Fijne sfeer in de winkel, je word er goed geholpen, complimenten voor het personeel!

Mooie kleding voor leuke prijzen

Mooie kleding voor het hele gezin voor leuke betaalbare prijzen

Snelle levering!

Overzichtelijke website en hele snelle levering.

Prettig

Fijn

geweldige winkel, mooie mode voor een leuke prijs, echt MIJN winkel

Fijn in de winkel rond te kijken maar ook online heel makkelijk en snel te bestellen, alleen jammer dat de schoenen voortaan waarschijnlijk niet meer mee doen, vond het een fijne collectie laatste winter.

Teleurstellend.

Ik heb dit artikel ruim van te voren besteld en dat werd ook bevestigd door u en DHL. De bedoeling was dat 't een cadeautje zou zijn voor een baby in Italië. Op de vertrek dag vrijdag was het artikel nog steeds niet binnen. Pas op zaterdag 8 dagen na bestelling lag het pakketje in de brievenbus. Zondag ben ik teruggekomen uit Italië. Nee, ik ben niet tevreden over uw service en afhandeling van de online bestellingen. Ik kreeg in deze periode ook geen statusmelding over het artikel. Met vriendelijke groeten, W. Jansen

Mooie kleding voor een goede prijs

Leuke setjes gekocht voor een mooie setprijs Makkelijk bestellen Zeer tevreden

Niet echt klantvriendelijk

Gedoe met coupons onduidelijkheid over geldigheid. Gratis kado’s die nooit te krijgen zijn(gratis drinkfles)

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo