Het pakket was snel geleverd en de producten zitten als gegoten.

Goed geholpen

Jas was niet in de winkel, maar is thuis bezorgd

Problemen met het maken van een account

Geen account aan kunnen maken, zelfs niet na hulp klantenservice Helaas ook mijn geld nog niet retour ontvangen nadat ik het pakket in de winkel retour heb gebracht

Mooie broek, helaas te lang

Mooie grijze denim broek met wijde pijpen. Helaas te lang, dus retour gedaan. Het betaalde bedrag werd snel terug gestort.

Ik slaag altijd leuke kleding en een leuke prijs .

Makkelijk te bestellen & snel geleverd.

Netjes en snel geleverd

Had trui besteld Maat is perfect Precies wat ik gehoopt had

Personeel allemaal even aardig

Snelle bestelling en levering

Netjes verpakt en snel geleverd.

Mooie kleding en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Alles zeer snel ontvangen en kwaliteit ook goed

Altijd goed en snel

Fijne winkel en ook online prima ervaring

Leuke betaalbare kleding voor onze dochters, zowel in de winkel als online een fijne ervaring!

Leuk, redelijk betaalbare kleding

Meestal een leuk en variërend aanbod. Vaak voor een leuke prijs. Zeker met aanbiedingen.

Online makkelijk winkelen

Goede acties met mooie prijzen en keurige aflevering.

Zeer tevreden over de kleding en de kwaliteit

Goede pasvorm

goede keurige verzending

Mooie blouse

Mooie blouse besteld, levering was binnen 2 dagen!

Leuke Nicolette collectie

Superfijne pasvorm en leuke collectie daarvan

Bij julie bestellen was een feestje

Helaas door dhl niet geleverd maar wel als ontvangen aan gegeven Ik hoop samen het pakketje boven water te kunnen halen aangezien dhl me van het kastje naar de muur stuurd Allen voor reactie moet ik ook een paar dagen wachten Graag hoor ik snel

Fijn materiaal

Prachtige kleding, super zacht en goede kwaliteit.

Dhl

Winkelen is oke ,maar bezorgen was slecht.dhl zegt aan de deur geweest nou niemand gezien, is hier een dhl punt , ligt het 2 dorpen verderop. En dat voor 4.95

Leuke kleding

Snelle service en leuke kwaliteit

Leuke deals, bijna elke week een nieuwe actie waardoor ik weer iets leuks kan scoren. Gratis verzending bij een bepaald bedrag en terug brengen kan in de winkel gratis.

Prima prijs en kwaliteit

Bestelling werd snel en correct geleverd. Prijs / kwaliteit was prima. Hele leuke collectie, zeker voor herhaling vatbaar.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo