Mooie kleding

Ik vind de kleding erg mooi goede kwaliteit ook

Leuk

Ze hebben altijd super leuke baby kleding

Goede producten, correct en behulpzaam personeel. De maatregels kloppen helaas niet. Ik heb een broek online besteld van maat 42, en ontvang qua omvang een maat 36. Deze ervaring ook in de winkel dat en verschillen on dr kleding zit zelfs met dezelfde maat. Daarom moeilijk online bestellingen te plaatsen.

Leuke spullen voor n betaalbare prijs

Leuke betaalbare kleding voor mn kids mooie lekker zittende jeans. Relatief goede kwaliteit ..kon shirts van mn oudste zoon door geven aan mn tweede zoon.vindt t alleen erg jammer dat je niet contant kunt betalen.

Betaalbaar, goede service.

Het is een gezellige winkel. Ook fijn dat ze grotere maten hebben.

Mooie producten

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Altijd prima naar wens

Bestel of koop graag bij de ter stal. Voor mijzelf of voor de kids. Vind het goede kwaliteit en ben altijd tevreden.

Goede whepschop en winkel

Heb er pas een travelling broek gekocht.Dagje in Alkmaar, maar thuis met passen blijkt dus veel te groot. Helaas kaartje hing er ook half bij.Dus dit wordt een in de kast liggende broek.Verder zag de broek er aardig uit.

Altijd wel iets leuks nooit met lege handen naar buiten

Had bh’s besteld en ze waren er heel snel maat::: Een gigantische grote doos. De maat was niet goed maar ik heb geen pakbon in de doos gezien en kan ze niet terugsturen om te ruilen. Dood zit al in de papierbak

Zoals gewoonlijk weer top service. Alleen vind het wel altijd lang duren voor het verzonden is. Maar verder nog steeds zeer tevreden over jullie! Kwaliteit super, service super.

Niet klantvriendelijk voor online klanten

Ik koop graag en vaak bij ter Stal. Voor mezelf, de kinderen en soms voor mijn man. Mooie kleding en accessoires. Er zit alleen geen winkel in de buurt dus ik bestel alles online. Nu krijg ik met regelmaat een kortingscode maar deze kan alleen in de winkel ingeleverd worden. Dit vind ik erg jammer. Ik heb hier al eens over gemaild, maar helaas geen reactie op mogen ontvangen. Nogmaals erg jammer.....

Prima verpakt op tijd grleverd

Erg leuk, valt smal

Erg leuk shirt met orginele tekst! Was meteen verliefd. Helaas valt het shirtje strak aan de onderkant, en over het algemeen vrij smal überhaupt, waardoor het alleen staat bij een broek in. Niet gemaakt voor mensen met een peerfiguur die het er niet bij in stoppen dus.

Ik wacht alleen nog op mijn kleding

Snelle levering. T-shirts vallen wat groot bij de kids, maar ik had gelukkig meerdere maten besteld voor de zekerheid.

Leuke kleding maar jammer van de manier van retouren

Ik koop regelmatig kleding bij Terstal, ze hebben dingen die ik nergens anders vind! Ik heb geen terstal winkel bij me in de buurt, dus ik bestel regelmatig Monique’s favorites online. Het enige is dat als je iets retour wil zenden; je er apart (zelf) voor moet betalen of het naar een winkel moet brengen. Dit is bij geen enkele andere winkel waar ik tot nu toe online bestel zo

Prima service!!

Kledingstuk kon eenvoudig omgeruild worden. Medewerker bestelde hem in de winkel en zou bellen wanneer hij binnen zou zijn. Dat is gebeurd. Heel netjes.

De bestelde kleding voldeed geheel aan de verwachting

Mocht de bestelling niet bevallen dan is terugbrengen naar een winkel moegelijk en dat is fijn

Goede producten tegen een betaalbaar tarief.

Fijne winkel met meewerkende bedienen. Fijn dat je online producten in de winkel retour kan geven.

Snelle levering en leuke producten

Ik heb een mooie trenchcoat besteld en heb deze snel gekregen. Ik ben er heel erg blij mee. Mooie jas voor een mooie prijs. Levertijd g= 10 Communicatie = 10 Service= 10

Altijd leuk om effe binnen te lopen

Fijne assortiment voor oeder wat wils

Super winkel

Hele fijne winkel met goede kwaliteit, als er een probleem is wordt het altijd netjes opgelost.

Bedrijvenpark Twente 314

7602 KL Almelo